Martin – Trnava B 1:2 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – B. Bystrica 3:2 (kon.) | Svätý Jur – Nové Mesto n/V 0:3 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava U21
3:2 (2:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Středa 03.05.2017, 17:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    75
    Banská Bystrica dala gól!

    B. Bystrica sa doťahuje na rozdiel jedného gólu. Opäť v tom mal prsty Ďanovský, ktorý prihrávkou z krídla našiel striedajúceho BELMINA VILU a ten strelu umiestnil k pravej žrdi!
     
    71
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Nedáš-dostaneš je v tomto momente výstižné. Rigo dostal veľa priestoru, z ľavého krídla vnikol do vnútra 16-tky, spätnou prihrávkou našiel v druhej vlne nabiehajúceho LESLEYHO DE SA, ten aj so šťastím v sklze upratal loptu do siete po zemi k ľavej žrdi. Brać zostal stáť ani prikovaný.
     
    22
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Vidíme už tretí gól v tomto zápase. Šikovná prihrávka Tereshchenka našla Ligeona, ten prihral lepšie postavenému UROŠOVI DAMNJANOVIČOVI, ktorý bol najprv chrbtom k bráne, ale rýchlo sa otočil a vystrelil po zemi k pravej žrdi, Brać už na jeho pokus nedokázal zareagovať.
     
    19
    Banská Bystrica dala gól!

    Je vyrovnané, domáca obrana si môže spytovať svedomie, keď nechala prejsť prihrávku na úplne osamoteného JOZEFA REJDOVIANA, ktorý stál v bezprostrednej blízkosti brány a Rybára sa mohol spýtať, kam to chce. Napokon loptu umiestnil k ľavej žrdi.
     
    7
    ŠK Slovan Bratislava B dáva gól!
    Belasí sa rýchlo dostávajú do vedenia. Prišiel center z pravej strany presne na nohu voľného UROŠA DAMNJANOVIĆA a ten krásnym volejom k pravej žrdi otvára skóre tohto stretnutia!

    Daniela Mesíková

    Branky: 7. Damnjanović, 22. Damnjanović, 71. De Sa – 19. Rejdovian, 75. Vila

    Karty:   26. Majerčák (SBB), 77. Nedorost (SBB), 90+1. Mašulovič (SBB) – 66. Vitek (BBY), 81. Slančík (BBY), 90. Fuják (BBY)


    ŠK Slovan Bratislava U21: Rybár – Majerčák, Rigo, Nedorost, Molnár (C), Damnjanović, Pinte, Mašulovič, Tereshchenko, Ligeon, De Sa
    Náhradníci: Ďuriš, Lády, Petráš, Ondruš, Morócz, Bajza, Plánička

    MFK Dukla Banská Bystrica: Brać – Daniel, Snitka, Cvik, Rejdovian, Slančík, Ďanovský, Šmehyl, Vitek, Savić (C), Ungar
    Náhradníci: Ďurčo, Malík, Vila, Gaško, Fuják

    Rozhodčí: Dohál – Galo, Zemko
    bahis siteleri