Německo – Rusko 3:6 (kon.) | Bělorusko – Kanada 0:6 (kon.) | USA – Švédsko 4:3 (kon.)
Finsko – Česko 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Bělorusko
0:6 (0:1, 0:2, 0:3)
Kanada
Pondělí 08.05.2017, 16:15 • AccorHotels Arena, Paříž • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:42 Brayden POINT - 0:6

     
    54:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Chladnou hlavu při zakončení zachoval BRAYDEN POINT, když si stáhl kotouč před obráncem a z mezikruží zápěstím umístil kotouč za Karnauchova. Asistence: Travis Konecny.
    50:16 Claude GIROUX - 0:5

     
    50:16
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zatímco se Pavel Vorobej vracel z trestné lavice, sklepl z levého kruhu odražený kotouč do poloprázdné branky CLAUDE GIROUX. Asistence: Jeff Skinner, Josh Morrissey.
    47:01 Jeff SKINNER - 0:4

     
    47:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hra plynula dál a s ní i neustávající převaha kanadských hráčů. Zpoza brány dostal ideální přihrávku JEFF SKINNER, jenž se z blízkosti nemohl mýlit a prostřelil brankáře Karnauchova. Branku potvrzoval ještě videorozhodčí, který ji potvrdil. Bylo to nejspíš z důvodu podezření na vysokou hůl či postavení hráče v brankovišti. Asistence: Nate MacKinnon, Mike Matheson.
    35:21 Nathan MACKINNON - 0:3

     
    35:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Po kombinaci na jeden dotek navyšuje NATE MACKINNON. Střelu Skinnera výrazně tečoval obránce v červeném. Už to na první pohled vypadalo, že kotouč má v moci gólman, jenomže Mackinnon po chvilce zasunul až do brány. Asistence: Jeff Skinner.
    24:20 Nathan MACKINNON - 0:2

     
    24:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nechytatelná rána do pravého růžku v podání NATA MACKINNONA dovolila gólmanovi jen otočit hlavou a smutně vytáhnout kotouč z brány. Asistence: Mitch Marner a Tyson Barrie.
    05:08 Brayden POINT - 0:1

     
    05:08
    Kanada právě vstřelila branku!
    Marner našel vedle pravého kruhu dobře postaveného BRAYDENA POINTA a ten se na první pokus nemýlil. Asistence: Mitch Marner a Travis Konecny.

    Richard Müller

    Branky a nahrávky: 6. Point (Marner, Konecny), 25. MacKinnon (Marner, Barrie), 36. MacKinnon (Skinner), 48. Skinner (MacKinnon, Matheson), 51. Giroux (Skinner, Morrissey), 55. Point (Konecny)


    Bělorusko: M. Karnauchov (Trus (A)) – Lisovec, Korobov (A), Šinkevič, Chenkel, Jevenko, Graborenko, Vorobej – Stas (C), Linglet, Pavlovič (A) – Kulakov, S. Kosticyn, Kovyršin – Drozd, Děmkov, A. Volkov – Šarangovič, Karaban, Kogalev – Stefanovič.
    Kanada: Pickard (Ch. Johnson) – Demers, Vlasic, Barrie, de Haan, Morrissey, Matheson – Duchene (A), Scheifele, R. O'Reilly (A) – Giroux (C), MacKinnon, Skinner – Konecny, Marner, Point – B. Schenn, Couturier, Simmonds – Killorn.

    Rozhodčí: Fonselius (FIN), Hribik (CZE) – Jensen (DEN), Lazarev (RUS)

    Diváci: 4362
    bahis siteleri