Itálie – Lotyšsko 1:2 (kon.) | Slovinsko – Norsko 1:5 (kon.) | Slovensko – Dánsko 3:4 (0:1 po s.n.)
Švýcarsko – Francie 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Slovensko
3:4 (0:1, 0:2, 3:0 - 0:0)
Dánsko
Úterý 09.05.2017, 20:15 • LANXESS arena, Kolín nad Rýnem • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    Morten GREEN - 3:4

     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dánsko.
    Autorem vítězné branky je MORTEN GREEN.
    51:53 Michel MIKLÍK - 3:3

     
    51:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno, MICHEL MIKLÍK asi poosmé v utkání vypálil nápřahem od modré čáry a trefil přesně prostor mimo dosah Dahma. Asistence: Peter Čerešňák, Vladimír Dravecký.
    46:05 Mário BLIŽŇÁK - 2:3

     
    46:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    MÁRIO BLIŽŇÁK snižuje na 2:3 z pohledu jeho celku. Po zdánlivě nepřesné přihrávce na pravou stranu poslal puk na mezi kruhy stojícího Haščáka Dravecký. Haščák vystřelil, Dahm sklapl betony, ale na dorážejícího útočníka Bílých Tygrů už nestačil, když na chvilku nechal volnou mezeru mezi nohama. Asistence: Marcel Haščák, Vladimír Dravecký.
    41:22 Martin GERNÁT - 1:3

     
    41:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A je to tu. Na modré čáře napřáhl MARTIN GERNÁT, a i když dánský brankář střelu viděl, nestihl ji zachytit. Umístěna byla přesně k tyči. Asistence: Michel Miklík, Marcel Haščák.
    39:58 Morten POULSEN - 0:3

     
    39:58
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dvě vteřiny před koncem prostřední části přichází další tvrdý direkt do slovenských řad. Dánové přečíslení 2 na 1 nesehráli vůbec ideálně, ale bránící hráč kotouč lehce tečoval, což ho zbrzdilo a dovolilo MORTENU POULSENOVI více času na zakončení. Asistence: Oliver Lauridsen, Morten Green.
    24:46 Patrick RUSSELL - 0:2

     
    24:46
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Následný protiútok navíc končí druhým gólem družiny okolo kapitána Mortena Greena. Bau Hansenovu přihrávku zleva uklidil neomylně za přesouvajícího Juliuse Hudáčka PATRICK RUSSELL. Asistence: Mathias Bau Hansen.
    16:20 Nichlas HARDT - 0:1

     
    16:20
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté v bílých dresech si vytvořili tlak a svou třetí přesilovku využívají. Kotouč se dostal na pravou stranu, kde už napřahoval NICHLAS HARDT, který svou dělovkou ke vzdálenější tyči překonal Juliuse Hudáčka. Asistence: Frederik Storm, Morten Green.

    RR

    Branky a nahrávky: 42. Gernát (Miklík, Haščák), 47. Bližňák (Haščák, Dravecký), 52. Miklík (Čerešňák, Dravecký) – 17. Hardt (Storm, Green), 25. Russell (Bau Hansen), 40. Poulsen (O. Lauridsen, Green), rozh. náj. Green

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nikolaj Ehlers (DEN)
    0:0   Libor Hudáček (SVK)
    2. série:
    0:0   Mads Christensen (DEN)
    0:0   Marcel Haščák (SVK)
    3. série:
    0:1   Morten Green (DEN)
    0:1   Vladimír Dravecký (SVK)


    Slovensko: J. Hudáček (J. Laco) – Sersen, Čajkovský, Jánošík, Čerešňák, Mikuš, Gernát, Šedivý, Trška – Skokan, Dravecký, Zigo – Miklík, Bližňák, Haščák – Cingel, Kudrna, L. Hudáček – A. Šťastný, Hrnka, Skalický.
    Dánsko: Dahm (Sørensen) – J. Jensen, N. Jensen, M. Lauridsen, Kristensen, O. Lauridsen, Lassen, Bruggisser – Ehlers, Madsen, Regin – Storm, Jakobsen, Hardt – Christensen, Green, Poulsen – Bau Hansen, Russell, Meyer.

    Rozhodčí: Lemelin (AUT), Linde (SWE) – Leermakers (NED), Oliver (USA)

    Diváci: 4 454
    bahis siteleri