Táborsko – Prostějov 3:0 (kon.) | Žižkov – Vlašim 0:3 (kon.) | Třinec – Opava 1:3 (kon.)
Vítkovice – Ostrava 2:2 (kon.) | Olomouc – Frýdek-Místek 1:0 (kon.) | Sokolov – Znojmo 1:0 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 0:0 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
1:0 (1:0)
FK Frýdek-Místek
Středa 10.05.2017, 17:00 • Andrův stadion Olomouc. Kapacita: 12.566 míst. • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké středeční odpoledne, Fortuna národní liga v posledních dnech připravuje na program své zápasy ve velmi rychlém tempu. Dnes je tak na pořadu dne už 27. kolo, které odehrají až dvě výjimky všechna druholigová družstva právě ve středeční podvečer. Jedním z napínavých soubojů je i duel mezi Olomoucí a Frýdkem-Místkem. Utkání startuje v 17:00!
     
    SK Sigma Olomouc
    Olomoucká Sigma má letošní sezónní cíl splněn, návrat do české nejvyšší soutěže si zajistila už před týdnem na půdě Znojma celkem jednoznačnou výhrou, čtyři zbývající kola tak může odehrát bez zbytečného stresu a nervů, a to celkem zaslouženě. Kromě úvodu sezóny, kdy se o olomouckém klubu nemluvilo zrovna přívětivě, se svěřenci kouče Václava Jílka potkali až na pár výjimek vždy s formou, která často stačila i na plný počet bodů. Olomoucká fotbalová značka prostě ukázala, že i krize ustojí.

    Na letošní sezóně se však dají najít i negativa. Pro některé to může alibistický smysl pro dokonalost, ale přesto pohárové vyřazení s Táborskem nebo tahanice a spekulace ohledně finančního stavu Sigmy tento ročník lehce pošpiní. Právě různé teorie ohledně stavu největšího olomouckého sportovního týmu nedávaly fanouškům zrovna optimistické myšlenky – ať už prodej aktiv, odepřený čínský kapitál, tahanice ohledně neznámých mecenášů, odchod donátora Lébra.... Právě tyto kauzy mají zřejmě přímý vliv i na diváckou atmosféru na olomoucké půdě, rasistické urážky Bidje Manzii nebo znojemský výjezd v jednotkách Hanáků dokazují, že regenerace příznivců Sigmy bude běh na dlouhou trať.

    Domácí jsou momentálně na první pozici s osmi body náskoku na Baník, třetí Opava pak má nedostižné manko třinácti bodů. Velkou měrou se na olomouckém návratu mezi smetánku podíleli dva kanonýři. Jakub Plšek, jenž kupříkladu zvládl v jednom zápase nastřílet pět branek a celkem je se 17 zásahy stále nejlepším střelcem ligy, spolu s Tomášem Chorým, kterému to pálí hlavně na podzim, díky čemuž je se posunul s 16 góly na druhé místo, byli hlavními faktory hanácké dominance. Ve zbývajících čtyřech zápasech se však Hanákům naskýtá možnost rotace sestavou, i hráči z třetiiligové rezervy by tak možná mohli dostat příležitost v soutěži o level výš. Proti Frýdku-Místku však určitě nenastoupí marodi Vašíček s Šindelářem a vykartovaný Manzia.
     
    MFK Frýdek-Místek
    „Válcovny“ stále patří k průměru druhé ligy, nejinak je tomu i letos. Frýdek-Místek se totiž momentálně nachází na 13. příčce, tedy pouhých pět bodů nad sestupem. Úvod jara však tomuto umístění moc nenasvědčoval, výhra nad Baníkem a následně i nad Prostějovem mohly znamenat impulsy pro poklidný konec sezóny, v této chvíli je tomu ale jinak. Skoro dva měsíce bez výhry odsoudilo „Lipinu“ k těžkému závěru, který ji ještě znesnadňují zlepšující se rivalové o záchranu.

    I proto tak vedení klubu povolalo na trenérskou řidli Leoše Kalvodu, stejného kouče, který právě z MFK v srpnu odcházel „za lepším“, do Mladé Boleslavi, kde se uvolnila pozice trenéra po odchodu Karla Jarolíma. V prosinci už však byl, mimo jiné i exkouč Sigmy, znovu bez práce. 3. května však svůj návrat do velkého fotbalu uskutečnil právě ve Frýdku. Nejlepším střelcem „valcířů“ je momentálně bývalý supertalent českého fotbalu Nicolas Šumský, který však svým osudem kopíruje fotbalisty jako Fenin, Šimůnek nebo Šimák. Frýdeckomístecký záložník má na kontě osm branek.
     
    Poslední 3 ligové zápasy obou týmů

    SK Sigma Olomouc
    03.05.2017 Znojmo x Olomouc 1:4
    28.04.2017 Olomouc x Sokolov 2:0
    22.04.2017 Olomouc x Vítkovice 1:0

    MFK Frýdek-Místek
    06.05.2017 Frýdek-Místek x Sokolov 1:1
    02.05.2017 Třinec x Frýdek-Místek 2:1
    22.04.2017 Frýdek-Místek x Pardubice 0:0
     
    Poslední 3 vzájemné zápasy
    29.10.2016 MFK FM x Olomouc 1:1 (FNL 2016/17)
    16.01.2016 MFK FM x Olomouc 0:3 (Tipsport liga)
    22.11.2014 MFK FM x Olomouc 0:1 (FNL 2014/15)
     
    V Olomouci máme momentálně příjemné květnové počasí, i přesto, že teploty se ještě pohybují relativně nížeji. Oba celky se momentálně rozcvičují na hrací ploše.
     
    Rozhodčím dnešního utkání je Jana Adámková, na čarách pak budou působit pánové Petr Caletka a Jiří Polák. Jako delegát asociace bude na utkání přítomen Ivo Chytil.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Štěrba, Škerle (C), Jemelka – Zahradníček, Houska, Habusta, Plšek, Vichta – Yunis.
    Náhradníci: M. Buchta – Ambrozek, Falta, Petr, Radaković, Antl.

    MFK Frýdek-Místek: Mihálek – Švrček (C), Klabník, Spasojević, Ilko – Nworah, Šichor, Slaninka, Berežný – Šumský, Šafner.
    Náhradníci: Prepsl – Literák, Willwéber, Termanowski, Ferťal, Hamšík, Velička.

    Rozhodčí: Adámková – Caletka, Polák.
     
    Hráči obou celků už míří na hrací plochu, utkání za malý okamžik začíná.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    U míče je jako první domácí manšaft, první dlouhý nákop na nabíhajícího Vichtu však končí pouze v zámezí. Frýdek bude vhazovat z vlastní půlky.
     
    2
    Ilko se pokusil zastavit Housku, avšak jen za cenu nedovoleného zákroku. Sigmu čeká první standardní situace
     
    2
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tohle je už letošní tradice! Sigma se dostává po necelých dvou minutách od úvodního hvizdu do brzkého vedení. Tentokráte se po rychle a přesně rozehrané stadardce trefil kanonýr JAKUB PLŠEK, jenž napálil míč přímé pod břevno. Mihálek byl bez větší šance na zákrok.
     
    4
    Frýdek se ještě snaží se zápasem něco udělat, ale opařenost je na hráčích hostů zatím až příliš viditelná. Sigma se takticky zatahuje před vlastní branku a číhá na tah soupeře, což vyhovuje jen a jej jí.
     
    5
    Frýdek se nedostává dále než pár metrů za půlku, za ní už je připravena rojnice Olomouce, která soupeře okamžitě o balón obírá. V této chvíli tak může rozehrávat i brankář Reichl.
     
    6
    Sladký byl faulován u postranní čáry, rozhodčí však hru pro faul nepřerušuje. Hvizd přichází až po delší chvíli, kdy je olomoucký hráč nehybně ležící na trávníku.
     
    7
    Sladký se však po malé chvilce sám zvedá, v tomto okamžiku nebude zřejmě nutné ani povolání zdravotníků, což kvituje i hlavní sudí, která dává pokyn k vhazování.
     
    8
    Frýdek poprvé výrazně zahrozil. Jeho standardní situace sice nebyla kopnuta úplně nejlépe, neboť Šumského pas nenašel nikoho ze spoluhráčů, ale následná teč Škerleho celou situaci dramatizuje. Hosté mají k dispozici roh.
     
    9
    Reichl si bez problémů rohový kop pohlídal, když balón vyboxoval z vápna. Frýdek musí rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    10
    Sigma se začíná znovu dostávat do tempa, neboť její rychlá křídla začínají šlapat do plných při presování soupeře. Hosté se ale prozatím drží a vyvarovávají se chyb.
     
    11
    Frýdek nadále nedokáže tvořit větší tlak, Škerle se Sladkým se naposledy bez problému postarali o vyřešení jemného nákopu do vápna rychlou rozehrávkou.
     
    12
    Ani Olomouc ale zatím netvoří nějaký vážný tlak, i když samozřejmě nemá jediný důvod proč. Hostující tým tak nemá potíže s vlastní rozehrávkou.
     
    13
    Sigmu čeká první rohový kop, aktivní Vichta si jej vymodlil díky chytrosti a lehké teči Švrčka.
     
    14
    První olomoucký roh k ničemu významnému nevedl, Klabník totiž balón usměrnil do zámezí, což je jasný pokyn k opakovaní rohového kopu.
     
    15
    Ani tentokrát se nic významného u praporku neudálo, brankář Mihálek bez výrazných potíží odpálil letící míč mimo šestnáctku, čímž defenzívu Frýdku na chvíli uklidňuje.
     
    16
    Sigma nadále tlačí, krásný průnik Vichty neskončil ještě krásnější brankou jen kvůli mírně nepřesné přihrávce na vápno. Plšek totiž nedokázal dostatečně rychle ke skákajícímu pasu doklouzat.
     
    17
    Fčýdečtí se pokoušejí o zvyšování své aktivity v útoku, naposledy vyzkoušel Reichlovu pozornost Šichor, jenomže jeho centr moc neplechy neudělal. Olomoucký brankář byl jistý.
     
    18
    Na hřišti momentálně moc hezčích akcí nevidíme, neboť oba manšafty kupí chybu za chybou I část nespokojených fanoušků se tak začíná lehce ozývat.
     
    19
    Domácí dnes poprvé střídají, zřejmě lehce zraněného Tomáše Zahradníčka na hřišti nahradil Šimon Falta.
     
    20
    Vichta znovu zaúřadoval u pomezní čáry, když se díky rychlostním předpokladům dostal před bránu. Přihrávka už však tak úspěšná nebyla.
     
    21
    Nworah se při postupu vpřed moc daleko nedostal, jemný faul Yunis totiž jeho akci rázně přerušuje. Frýdek rozehrává z vlastní poloviny.
     
    22
    Sigma se snaží tvořit kombinační hru, avšak ospalá atmosféra zápasu oba týmy poznamenala. Kvalitu hry to tak také dost postihuje.
     
    23
    Jemelka se dostal ke střelbě z hranice vápna, jenomže jeho mířidla nebyla až tak dobře kalibrována. Křižná rána míří o pár metrů vedle branky.
     
    24
    Šumský se dostal k provedení standardní situace, avšak to moc úspěch nepřineslo. pozorný Reichl si letící míč stáhl ze vzduchu přímo do rukavic a okamžitě rozehrává.
     
    25
    Domácí si zapisují menší šanci, velmi aktivní Vichta znovu rozpohyboval hostující defenzívu, ale spoluhráče svým pasem nenašel. Náhodně odražený míč k Plškovi však nakonec přinesl hlavičku letící nad břevno.
     
    26
    Sigma zatím v koncové části svých akcí nadále tápe. Frýdek si olomoucké střelce zatím překvapivě celkem s přehledem hlídá tělo na tělo.
     
    27
    Falta byl v této chvíli až příliš naivní, z daleka viděný úmysl o centr totiž prokoukl i Ilko, který jeho pokusu zabraňuje nastavenými zády. Olomouc čeká autové vhazování.
     
    28
    Houska se málem postaral o krásný fotbalový moment, jenže mezera ve frýdecké defenzívě se zavřela příliš brzo. Plšek tak nabíhal relativně zbytečně.
     
    29
    Plšek se pokoušel o rozehrávku, nicméně v jeho úmyslu mu zabránil Spasojovič lehkým přidržením Sudí Adámková tento faul po zásluze trestá.
     
    30
    Švrčkova rána z velká dálky moc nebezpečí pro domácí nepřináší, míč se totiž snáší vysoko nad bránou a zaletěl na prázdnou tribunu.
     
    31
    Jemelka tak dlouho otálel s autem, až našel jen hlavu Spasojeviče. Ryšavý olomoucký bek však dostává druhou šanci, balón skončil znovu v zámezí.
     
    32
    Plšek s Faltou mají pravou stranu dnes prostě zavřenou, Ilko se Slaninkou znovu dokázali oba hráče pohlídat důslednou obranou a dostat míč alespoň do zámezí.
     
    33
    Ilko se pokusil nacentrovat míč přímo na hlavu Slaninky, jenže druhý jmenovaný se pod tlakem Škerleho skácel na zem. Rozhodčí však faul nezaregistrovala.
     
    34
    Na hřišti momentálně leží Jemelka se Štěrbou, oba jsou pod péčí zdravotníků s zřejmě je čeká ještě menší pauza, než vyjdou na hřiště.
     
    35
    Jemelka má zkrvavený obličej a míří do útrob stadionu, Štěrba je s pochroumaným kotníkem ošetřován u střídaček. Zatím se zpět ale zřejmě nechystá.
     
    36
    Až v této chvíli je olomoucký stoper zpět na place, tribuny jej za bojovnost odměňují potleskem.
     
    37
    Sigma musí řešit už druhé zranění v první půli, Václava Jemelku musí vystřídat Jakub Petr.
     
    38
    Olomouc je díky výměnám základní jedenáctky zjevně tímto faktem lehce poznamenána, hosté nemají problém s rychlými postupy na branku Reichla.
     
    39
    Aktivita na pravé straně útočné řady Olomouce dnes plodí ovoce, po Faltově tlaku se domácí tým dostane ke kopání dalšího rohu, Ilko totiž míč tečoval.
     
    40
    Sigma si při rozích nepočíná zrovna aktivně, balón se totiž znovu snesl jen přímo do rukavic brankáře Mihálka.
     
    41
    Plšek se dostával do útočné akce a obešel si Klabníka dokonce i účelnou parádičkou, jenže nakonec se svezl na trávník po zásahu navrátivšího Spasojeviče, Rozhodčí však v této situaci zůstává v klidu a tento, ani předchozí zákrok jako nedovolený nevyhodnocuje.
     
    42
    Vichtova aktivita dnes mnohé přítomné překvapuje, nová tvář v základní sestavě se dostala za obrannou řadu, avšak následně pálil pouze nad bránu. Frýdek si může oddechnout.
     
    43
    Faul na půlce hru na chvíli přerušuje, Sigma už zřejmě nechce nijak koncovku poločasu hrotit, proto také Houska předává balón svým obráncům za svá záda.
     
    45
    Houska si trkl míč okolo Marka Šichora, což se frýdeckému hráči moc nelíbilo. Jeho zákrok tak je nakonec díky své tvrdosti vyhodnocen jako „kartový“.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 2 minuty nad standardní hrací čas!
     
    45+1
    Olomoucké hráče čeká ještě jeden přímý kop, faulovaný Houska si zřejmě standardku vezme na starost.
     
    45+2
    Exekutorem byl nakonec Plšek, jenže jeho pokus k brance soupeře nezaletěl. Jako první ránu odvrátil frýdečtí hráči ve zdi.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas nepřinesl zrovna líbivý fotbal. Hlavní faktory jsou celkem nebetyčné, malá motivovanost hráčů Olomouce a brzký gól Plška, který hlavně frýdecké hráče dost shodil psychicky dolů. Sigma svého soupeře v první půli prakticky nepustila k šanci, jediný problém může být pro kouče Jílka pouze jediné volné střídání. Druhý poločas, jenž přinese konečné rozřešení, startuje přibližně v 18:08.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí nadále nenacházejí cestu do frýdeckého vápna, jejich taktika je v tomto ohledu dost neúčinná, kouč Jílek zatím své hráče nevyburcoval k lepšímu výkonu.
     
    48
    Frýdku se daří v této fázi utkání držet míč na svých kopačkách, defenzíva Sigmy je však nadále prakticky neprůstřelná. Naposledy se o zblokování centru postaral Škerle
     
    49
    Švrčkova střela z velké dálky orazítkovala tyč! Reichl se za ránou po rohovém kopu mohl jen ohlédnout, domácí nadále v aktivitě moc průbojní nejsou.
     
    50
    Petr se probíjel do frýdecké šestnáctky, jenže daleko nakonec nedošel. Ještě na jeho hranicích jej zastavuje pozorná Klabník, který akci přerušuje.
     
    51
    Olomouc momentálně utkání dost vlastní vinou dramatizuje, další laciný kiks vyústil málem v šanci, jenže Plšek své zaváhání nakonec řeší taktickým faulem.
     
    52
    Nworah se při standardní situaci pokusil místo na zadní tyči, avšak hřiště bylo pro něj moc malé. Sigma bude vykopávat od branky.
     
    53
    Kanonýr Plšek se valil do velice zajímavé šance, jenže v rozhodující okamžik, tváří tvář Mihálkovi, selhal. Balón se mu zamotal mezi nohama.
     
    54
    Frýdek začíná také zlobit, po zpětné přihrávce Šichora na Slaninku se právě druhý jmenovaný postaral o přízemní pas, který donutil Reichla k zákroku. Ten nakonec až tak těžký nebyl.
     
    55
    Plšek se na druhé straně postaral také o vzrušení, jeho náběh do vápna málem přinutil Frýdek k těžké situaci, míč však proletěl těsně vedle tyče.
     
    56
    Roh olomouckých řad znovu moc nebezpečí nepřinesl, Plšek se tak dlouho snažil o střelu na branku, až o výhodu překvapení v brzku přišel. Frýdek se znovu ubránil.
     
    57
    Vichta byl na levé straně znovu aktivní, jeho centr se zvláštní rotací do branky nezamířil jen s velkým štěstím. Brankář Mihálek jen prosebně balón hypnotizoval se snahou o odvrácení pohromy.
     
    58
    Petr procházel do šestnáctky, ale znovu jako v předchozím případě Plška nedokázal ukázat nadstandard. Jeho akce ale přece jen přinese alespoň roh.
     
    59
    Roh Olomouce dnes podruhé ukázal, co v domácím týmu je! Škerle si naběhl na výborně secvičený signál Falty, avšak pálil pouze po zemi. Mihálek střelu se štěstím likviduje.
     
    60
    Další olomoucká akce skončila velmi rychle, pomezní sudí totiž nalezl Plška v ofsajdovém postavení.
     
    61
    Domácím nadále nevychází postupování do organizovaného bloku, neboť její aktivita lehce pominula. Frýdek se tak ujímá iniciativy.
     
    62
    Falta moc daleko kvůli Berežnému faulu neprošel, sudí Adámková faul hostů nakonec přece jen píská a nařizuje rozehrávku kousek za půlící čárou.
     
    63
    Škerle zůstává ležet ve vápně po hlavičkovém souboji, domácí kapitán však nakonec nebude vyžadovat ani ošetření a bude pokračovat v zápase zřejmě bez úhony.
     
    64
    Plšek se pokusil nabít Petrovi, ale souhra domácích hráčů nakonec moc nevyšla. Míč totiž po navedení na osu hřiště zaletěl o dost vele branky.
     
    65
    Kouč Kalvoda u pomezní čáry reklamoval zřejmě nějaký nezapískaný faul Sigmy, ale sudí Adámková jeho výtky odmítá. Hra tak může znovu pokračovat.
     
    66
    Sigma hraje momentálně svůj standard, což se několika příznivcům moc nepozdává. Domácí však svou hrou zatím jednogólový náskok bez problémů udržují.
     
    67
    Ve vápně zůstal ležet znovu Škerle, ale tentokráte na druhé straně hřiště. Ani tentokrát zřejmě nebude potřeba povolání kustodů Olomouce.
     
    68
    Mihálek si rázným zakřičením řekl o poskakující míč ve vlastním vápně, ale jeho záměr o rychlou rozehrávku se následně minul účinkem. Balón končí v autu.
     
    69
    Nworah nenechal Habustu prakticky rozehrát a srazil jej tvrdě za pomezní čáru, rozhodčí frýdeckého hráče ale jen prozatím důrazně upozorňuje, trest zatím nevynáší.
     
    70
    Na hřišti je momentálně dost tvrdých zákroků, což oba manšafty dost rozohňuje. Sudí Adámková však situaci zatím řeší bez zbytečných konfliktů.
     
    72
    Jakub Habusta dostává žlutou kartu za zákrok na poslední chvíli, který zastavuje frýdecký break.
     
    73
    Plšek si procházel do vápna, ale špatné zpracování jej nakonec zrazuje. Frýdek se pro tuto chvilku ubránil a může si na chvíli podržet balón na kopakáčkách
     
    74
    Yunis si to mířil úplně sám na branku, jenže špatný první dotyk jej od branky asi na sto procent obral. Mihálek tak míč sbírá pod svou kontrolu.
     
    75
    Sigmě se nadále nedaří zvyšovat svou aktivitu na takovou úroveň, aby dokázala zvýšit svůj náskok. Ani Frýdek zatím nedokazuje viditelnější snahu o vyrovnání, což kvalitě hry moc neprospívá.
     
    76
    Frýdek se pokusil procpat balón do vápna, ale Olomoučtí byli proti. Jejich rozehrání tak bude znovu pokračovat.
     
    77
    Frýdek-Místek poprvé vystřídal, na pozici Nemanja Spasojeviče přišel Maciej Termanowski.
     
    77
    Poslední střídání Olomouce tentokráte obstará odcházející Jakub Vichta a nový hráč na hřišti Jan Ambrozek.
     
    79
    Nadále vidíme na hrací ploše dost nepřesností, druholigové parametry dnes moc dokazovány tímto zápasem nejsou.
     
    80
    Nworah Habustu na půlící čáře dost ostře srazil, ale ani v této chvíli nakonec nedostává žlutou kartu. Olomouc bude rozehrávat z poloviny.
     
    81
    Olomoucká ofenzíva v této chvíli lehce hapruje, její aktivita totiž v této chvíli klesla na minimum, což vyhovuje Frýdku. Hosté se ale této šanci neujmuli.
     
    82
    Habusta procházel do vápna, jenže šanci nakonec nedotáhl do konce. Vyběhnutý golman Mihálek mu míč uzmul přímo z kopaček.
     
    83
    Na hřišti to začíná znovu lehce jiskřit, zákroků totiž stále přibývá, což se mnoha hráčům z bou táborů nelíbí. Hra však pokračuje bez přerušování.
     
    84
    Dnes už jednou ošetřující Štěrba zůstává ležet na trávníku, hra však přerušována stále není.
     
    85
    Štěrba je až v této chvíli na nohou, ale s jeho kotníkem to nevypadá moc nadějně. Olomoucký stoper totiž po hřišti pouze kulhá.
     
    86
    Štěrba už je v plném zápřahu a zřejmě nebude nutné ani jeho stažení, Sigma se tak zřejmě vyhne hře v deseti, což Frýdku do karet moc nehraje.
     
    87
    Deset metrů před vápnem je Plšek stažen na trávník kvůli přidržení za dres, Olomouc čeká další standardka.
     
    88
    Mihálek si však celou situaci pohlídal a okamžitě balón chytá do rukavic. Rychlá rozehrávka na Šumského však nevychází, Frýdek bude pouze vhazovat.
     
    89
    Frýdek cítí šanci na drama, jeho aktivita začíná velmi sílit, což Olomouc ještě může pořádně potrápit. Její defenzíva je pod velkým náporem.
     
    90
    Sudí nastavuje 2 minuty nad standardní hrací dobu!
     
    90+1
    Mihálek teď předvedl krásnou parádičku, když si Plška ve stylu brankáře Neuera povodil stahovačkou. Jeho aktivita však žádnou možnost nepřináší.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Druhý poločas nepřinesl moc atraktivní průběh, neboť oba týmy se k žádnému velkému množství šancí nedostaly. Olomouc si tak zapisuje důležité tři body, které znamenají už jistou první příčku v tabulce Fortuna národní ligy. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne. (18:58:30)

    Johan Čáp

    Branky: 2. Plšek

    Karty:   72. Habusta (OLO) – 45. Šichor (FRM)


    SK Sigma Olomouc: Reichl – Sladký, Štěrba, Škerle (C), Jemelka (37. Petr) – Zahradníček (19. Falta), Houska, Habusta, Plšek, Vichta (77. Ambrozek) – Yunis.
    Náhradníci: M. Buchta – Ambrozek, Falta, Petr, Radaković, Antl.

    FK Frýdek-Místek: Mihálek – Švrček (C), Klabník, Spasojević (77. Termanowski), Ilko – Nworah, Šichor, Slaninka, Berežný – Šumský, Šafner.
    Náhradníci: Prepsl – Literák, Willwéber, Termanowski, Ferťal, Hamšík, Velička.

    Rozhodčí: Adámková – Caletka, Polák

    Diváci: 1655
    bahis siteleri