Lotyšsko – USA 3:5 (kon.) | Norsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Rusko – Slovensko 6:0 (kon.)
Slovinsko – Bělorusko 2:5 (kon.) | Itálie – Německo 1:4 (kon.) | Kanada – Švýcarsko 2:3 (po pr.)
konec
Rusko
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)
Slovensko
Sobota 13.05.2017, 16:15 • LANXESS arena, Kolín nad Rýnem • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Ještě jedna přesilovka pro Slováky. Vyloučen je ruský útočník Vladislav Naměstnikov. Odpyká si dvě minuty za sekání.
     
    45:24
    Rusové si zahrají přesilovku. Vyloučen je obránce brněnské Komety ve službách Slovenska Peter Trška, a to na dvě minuty za podražení.
     
    40:33
    Vyloučení v týmu Slovensko (Martin Gernát – 2 min., faul loktem).
     
    37:51
    Slováci si dost možná zakoupili další dvouminutový lístek na ruský kolotoč. Rusy čeká další přesilovka. Vyloučen je útočník Slovenska Tomáš Zigo, a to na dvě minuty za držení protihráče.
     
    28:08
    Rusové byli v pásmu, nicméně se provinili faulem a Slováci budou mít k dispozici přesilovku. Vyloučen je Rus Ivan Tělegin, a to na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:40
    I Rusové budou moci ukázat svou sílu při přesilovce. Na trestnou lavici usedá Libor Hudáček, který si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    09:20
    Slováci si zahrají první přesilovku v utkání. Bogdan Kiselevič sekl v rohu hřiště soupeře a jde si odsedět dvě minuty na trestnou lavici.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 2. Dadonov (N. Gusev), 14. Dadonov (N. Gusev, Šipačov), 20. Mironov (S. Plotnikov), 23. Kučerov (Tkačjov, Kiselevič), 33. Tělegin (Zub, S. Plotnikov), 56. Gavrikov (Šipačov, Dadonov)


    Rusko: Vasilevskij (I. Sorokin) – Gavrikov, Kiselevič, Antipin, A. Bělov (C), Provorov, Mironov, Zub – Tělegin, Andronov (A), S. Plotnikov – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – Naměstnikov, Kučerov, Barabanov – Ničuškin, Tkačjov.
    Slovensko: J. Hudáček (J. Laco) – Jánošík, Čerešňák, Mikuš (A), Gernát, Sersen, Čajkovský, Šedivý, Trška – Miklík (A), Bližňák, Haščák – Cingel, Kudrna, Hrnka – Dravecký (C), L. Hudáček, Skalický – Matoušek, Zigo, A. Šťastný.

    Rozhodčí: Mark Lemelin (AUT), Daniel Piechaczek (GER) – Lukas Kohlmuller (GER), Judson Ritter (USA)
    bahis siteleri