Hr. Králové – Plzeň 0:8 (kon.) | Pardubice – Karviná 3:1 (kon.) | Dobřany – Kelti 6:3 (kon.)
Hostivař – Letohrad 6:5 (kon.)
konec
HBC Hostivař
6:5 (1:1, 3:0, 2:4)
SK Hokejbal Letohrad
Neděle 28.05.2017, 14:00 • Zimní stadion Sušice • Mistrovství ČR starších žáků • Finále
     
    44:31
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Famózní zápas. JAN ČEJKA vrací Hostivaři vedení. Jeho skrytá střela zapadla mezi betony Stráníka. Tohle už zřejmě Pražané nepustí. Asistence: Daniel Vaniš.
     
    41:55
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. MICHAL MACHÁČEK proměnil trestné střílení!
     
    39:20
    Letohrad právě vstřelil branku!
    V Pošumaví se hraje neskutečný zápas! ONDŘEJ HUBÁLEK si našel místo mezi kruhy a poslal míček do mezírky mezi betony Skalického. Asistence: Michal Macháček, Jan Bečka.
     
    35:40
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Tohle byla paráda! JAN BEČKA z pozice obránce prokličkoval útočným pásmem, z několika protihráčů udělal kužely a vše zakončil úspěšným bekhendovým blafákem. Hostivař už má jen dvoubrankový náskok. Asistence: Radka Kalousková.
     
    33:07
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Přichází snížení. MICHAL MACHÁČEK doběhl dlouhou přihrávku od Bečky. Nejprve se snažil hledat volného spoluhráče před brankou. Nakonec ji ale oběhl a zasunul balonek k bližší tyči. Asistence: Jan Bečka.
     
    30:36
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pražané prožívají skvělý úvod do třetí části. DAVID SRP dokázal dostat míček do sítě, který se k němu odrazil po Vanišově střele. Asistence: Daniel Vaniš, Adam Šťastný.
     
    29:32
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pražané vedou už o tři branky. Čejka potáhl balonek po levé straně a nebezpečně pálil mezi betony. Neohroženě vletěl mezi letohradské protihráče a vybojoval míček pro DAVIDA SRPA, kterému se podařilo úspěšně dorazit balonek za brankovou čáru. Asistence: Jan Čejka.
     
    27:47
    Hostivař právě vstřelila branku!
    JAN ČEJKA prokazuje obrovskou kvalitu. Skvěle si pokryl balonek, natlačil se do střely a jeho rychlý pokus zápěstím našel volné místo v letohradské brance. Bez asistence.
     
    23:28
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pražané využívají signalizovanou výhodu. PAVEL MAŠEK obdržel přesný pas přes osu hřiště a z levého křídla našel volné místo v postavení Stráníka. Asistence: Jan Čejka, Adam Šťastný.
     
    04:22
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno. Lídr Hostivaře JAN ČEJKA odpověděl Macháčkovi stejnou mincí. V samostatném úniku si poradil se Stráníkem bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    03:18
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Východočeši jdou do vedení. MICHAL MACHÁČEK získal balonek na středu hřiště, uháněl sám na Skalického a chladnokrevně zavěsil pod břevno. Bez asistence.

    Hokejbal Sušice

    Branky a nahrávky: 5. Čejka, 24. Miašek (Čejka, Šťastný), 28. Čejka, 30. Srp (Čejka), 31. Srp (Vaniš, Šťastný), 45. Čejka (Vaniš) – 4. Macháček, 34. Macháček (Bečka), 36. Bečka (Kalousková), 40. Hubálek (Macháček, Bečka), 42. Macháček


    HBC Hostivař: Skalický (Jansta) – Fic, Jirsák, Ježík, Zima, Sedláček – Kucharčík, Hroch, Stoural, Čejka, Mašek, Grepl, Srp, Šťastný, Waltr, Trávníček, Vaniš
    SK Hokejbal Letohrad: Stráník (Vacek) – Bečka, Cibulka, Fišer, Halbrštátová, Hubálek, Stanislav Kalousek, Šimon Kalousek, Kalousková, Kerschbaum, Kerschbaumová, Lux, Macháček, Netušil, Šimek, Vacek, Zářecký

    Rozhodčí: Vaněk, Martis
    bahis siteleri