IHC Olomouc – Kanci Uh. Brod 17:1 (kon.) | IHC Olomouc – Kanci Uh. Brod 6:2 (kon.) | IHC Kladno – HC Boskovice 8:1 (kon.)
Devils Zlín – ILHK Hr. Králové 3:8 (kon.) | IHC Kladno – HC Boskovice 5:3 (kon.) | Devils Zlín – ILHK Hr. Králové 4:7 (kon.)
konec
IHC Devils Zlín
3:8 (1:0, 0:1, 1:1, 1:6) Stav série: 0:1
ILHK Hradec Králové
Sobota 03.06.2017, 14:00 • PSG aréna • Play-off Stilmat extraligy inline hokeje • Osmifinále
Partner:
     
    47:43
    David Malík už usedal na trestnou lavici po faulu na útočné polovině, ale zlínský hráč se v duchu fair-play přiznal, že nebyl faulován! Pokračovat se bude v přesilové hře Zlína čtyř proti třem.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové (A. Půlpán – 1,5 min., sekání).
     
    45:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střelecký apetit hostů stále roste. Stojara tentokrát překonal ALEŠ PŮLPÁN. Asistence: Jakub Novák, Lukáš Novák.
     
    44:13
    Devils právě vstřelili branku!
    S brankami se v závěrečné části roztrhl pytel. Zlínští alespoň snižují, když JAROSLAV JANEBA nekompromisně tvrdou střelou umístil kotouč do sítě. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    43:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Souhra dvojčat Novákových nadále přináší ovoce. Střela z levého kruhu od LUKÁŠE NOVÁKA zapadla přesně k tyči zlínské branky. Asistence: Jakub Novák.
     
    42:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dlouhé diskuzi nakonec sudí uznal branku FILIPA KUŤÁKA, který zřejmě kotouč do branky dostal na hraně pravidel. Asistence: Aleš Půlpán, Marek Voženílek.
     
    41:32
    Zlín mohl do hry vrátit Pavlůsek, ale osamocen před Mahdalem zakončil do výstroje brankáře hostů!
     
    41:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Stojar inkasuje popáté. JAKUB NOVÁK se dostal až před zlínskou branku a po kličce pohodlně zavěsil. Asistence: Lukáš Novák.
     
    40:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. ALEŠ PŮLPÁN měl jednoduchou pozici, když mu před prázdnou branku přiťukl kotouč Kuťák a uklidil jej za Stojarova záda. Asistence: Filip Kuťák, Marek Voženílek.
     
    39:43
    Po přihrávce Holíka dostal nabito Werbik, jenže dobré příležitosti nevyužil.
     
    38:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát se to už hostům povedlo. LUKÁŠ NEDVÍDEK dostal prostor mezi kruhy a kotouč pomocí břevna poslal do zlínské branky. Asistence: Jakub Novák, Lukáš Novák.
     
    37:35
    Lukáš Novák viděl lépe postaveného Jakuba Nováka, který nevymýšlel a ihned poslal kotouč na zlínskou branku. Lukáš Stojar se zdál být překonán, ale skokem k tyči dokázal zabránit gólové šanci!
     
    36:42
    Gago našel volného Kobylíka, který ihned vypálil. Mahdal v úvodu čtvrté části předvedl důležitý zákrok!
     
    33:52
    Před Vyoralem se otevřel prostor, jenže zlínský hráč netrefil branku. Na druhé straně se vyznamenal brankář Stojar, který se natáhl proti velké šanci soupeře a vyrazil kotouč hokejkou!
     
    33:12
    Gago ve spolupráci s Karafiátem opět nebezpečně dotírali před Mahdalem. Karafiát si zpracoval spoluhráčovu přihrávku před brankou, ale tentokrát na soupeřova brankáře nevyzrál.
     
    31:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Z nenápadné akce je branka na 2:2. JIŘÍ KARAFIÁT střelou z pravé strany trefil Mahdala zřejmě do masky, odkud se kotouč odrazil za záda brankáře Hradce Králové. Asistence: Michal Gago.
     
    30:51
    Nicolas Werbik dostal pas před Mahdala a chtěl kotouč pověsit pod víko, jenže se mu nalepil na hokejku a skončil až v ochranné síti nad královohradeckou brankou.
     
    26:18
    Nebezpečná a zároveň překvapivá byla rychlá střela Nicolase Werbika z prostoru mezi kruhy. Werbik pálil těsně vedle a pozdě se přesunující Mahdal si může oddechnout.
     
    25:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už v úvodu třetí čtvrtiny se podařilo hostům získat vedení. MAREK VOŽENÍLEK dostal pas od Pilaře za zlínskou obranu a pohodlně si dokázal poradit se Stojarem. Asistence: Radek Pilař.
     
    22:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Hosté dokázali dobře vyřešit situaci před Stojarem a TOMÁŠ PŮLPÁN procpal kotouč za zlínského brankáře. Asistence: Lukáš Novák, Jakub Novák.
     
    20:53
    Jan Vyoral po kličkované už zakončoval za padajícího Mahdala, ale na poslední chvíli se kotouč vykutálel těsně vedle tyče brankáře Hradce Králové!
     
    15:02
    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové (Bureš – 1,5 min., vysoká hůl).
     
    14:58
    Karafiát si narazil s Vyoralem, proti němuž vytáhl výborný zákrok Mahdal!
     
    11:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Po chybě na červené čáře se dostal do přečíslení Petr Holík s DAVIDEM HRAZDIROU, který využil spoluhráčova pasu a zakončil mezi betony Mahdala. Asistence: Petr Holík.
     
    07:41
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín (Kobylík – 1,5 min., hákování).
     
    05:56
    Vyloučení v týmu ILHK Hradec Králové (Voženílek – 1,5 min., sekání).

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 12. Hrazdira (Holík), 32. Karafiát (Gago), 45. Janeba (Karafiát) – 23. T. Půlpán (L. Novák, J. Novák), 26. Voženílek (Pilař), 39. Nedvídek (J. Novák, L. Novák), 41. Půlpán (Kuťák, Voženílek), 42. J. Novák (L. Novák), 43. Kuťák (A. Půlpán, Voženílek), 44. Novák (Novák), 46. Půlpán (Novák, Novák)


    IHC Devils Zlín: Stojar (Huf) – Kobylík, Janeba, Pavlůsek, Vyoral, Hrazdira, Hlaváč, Werbik, Holík, Gago, Karafiát.
    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Vavřina) – A. Půlpán, T. Půlpán, Netušil, Malík, Pilař, J. Novák, Nedvídek, Bureš, Kuťák, Voženílek, L. Novák.

    Rozhodčí: Koziol, Šutara
    Devils Zlín 0 2 ILHK Hr. Králové
    #1 Sobota 03.06.2017 • 14:00
    Devils Zlín - ILHK Hr. Králové 3:8
    #2 Sobota 03.06.2017 • 17:00
    Devils Zlín - ILHK Hr. Králové 4:7
    bahis siteleri