Poprad – Trnava B 4:1 (kon.)
konec
FK Poprad
4:1 (3:0)
FC Spartak Trnava B
sk Sobota 03.06.2017, 17:00 • NTC Poprad • MONACObet liga • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    Popradčania aj v druhom polčase kontrolovali hru. Posledný gól do Vantrubovej siete pridal Šesták v 65. minúte, následne to bolo už zväčša o udržaní výsledku. V nadstavenej minúte ešte upravil na konečných 4:1 z penalty Tomovič.

    Odveta prvého stretnutia je na programe o týždeň 10. júna na ihrisku v Červeníku pri Trnave.

    Ďakujeme za pozornosť. (18:47:01)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    FC Spartak Trnava B dal gól!
    Hostia aspoň takto kozmeticky upravujú stav stretnutia! FILIP TOMOVIČ sa postavil k lopte a strelou k pravej žrdi znížil na konečných 4:1.
     
    90+1
    Rozhodcovia zároveň nadstavujú jednu minútu.
     
    90
    Popradský brankár Ján Malec vo svojej šestnástke zaváhal, fauloval protihráča a daroval Spartaku pokutový kop!
     
    89
    Otrísalov center z pravej strany síce smeroval do pokutového územia, no nik ho nezasiahol. Malec teda nechal loptu preniknúť cez bránkovú čiaru a následne ju môže v pokoji rozohrávať.
     
    88
    Kapláň prenechal loptu pred šestnástkou Medakovi, ktorý vyskúšal pozornosť trnavského brankára. Strela to bola zaujímavá, Vantruba sa za ňou musel aj ako tak natiahnuť.
     
    87
    Domáci mali na dosah aj piaty gól. Na center z ľavej strany si v pokutovom území výborne naskočil Šašinka, odhlavičkoval ho, no Vantruba predviedol dôležitý zákrok.
     
    86
    Medakovi sa po osi ihriska ukazoval Šašinka. Pri ňom však taktiež bol pozorný Horník a prihrávku zastihol skôr.
     
    84
    Bilas vysunul po ľavej strane Kapláňa, ktorý sa však ďaleko nedostal. Jednoduchým sklzom ho od lopty odstavil hosťujúci Horník.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 452 divákov.
     
    83
    Medak našiel prihrávkou v šestnástke Bilasa, ktorý sa rozhodol priamo páliť, no trafil iba protihráča.
     
    82
    Kicovi nevyšla rozohrávka po zachytení lopty. Trafil iba priamo do pred ním stojaceho Jirku. Následne sa však lopta odrazila za čiaru a rozohrávať bude Malec.
     
    81
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Vladimír Kukoľ, prichádza Jozef Kapláň.
     
    80
    Trnavčania zahrávali štandardku. Z pravej strany centroval Tomovič, no aj jedného jediného domáceho hráča, ktorý sám tvoril múr, trafil.
     
    78
    Šašinka to chcel rozprúdiť po ľavej strane. Lopta sa však nedostala na kopačku rozbehnutého Medaka, keďže jeho pohyb dobre prečítal hosťujúci Sedlák.
     
    77
    Bangai vysúval nakrátko Jirku. Toho však bližšie do šestnástky domáci hráči nepustili. Trnavčanom sa však následne podarilo získať rohový kop.
     
    76
    Spartak teraz spálil obrovskú šancu! Po centri z pravej strany zo štandardky sa k lopte dostal Gombala, no trafil ju iba do Maleca. Následne bol v obrovskej možnosti aj Cíferský, ale ten z tesnej blízkosti bránku prestrelil!
     
    75
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Lukáš Mihálik, prichádza Július Gombala.
     
    74
    Kukoľ to skúsil priamou strelou na bránku. Múr sa mu síce podarilo obstreliť, ale lopta následne letela iba ponad brvno.
     
    73
    Ivan Cíferský teraz veľmi zariskoval, keď na hranici šestnástky fauloval domáceho Šašinku. Skoro by z toho bola penalta, našťastie pre Spartak je to "iba" kop na bránku.
     
    72
    Bilas vysunul po pravej strane Hatoka a následne asi trojica domácich trielila do šestnástky. Hatok poslal center, no zachytil ho iba Vantruba.
     
    70
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Stanislav Šesták, prichádza Jakub Šašinka.
     
    69
    Kica získal pre svoj tím ľahkú loptu. Jirka sa nechal ním vyprovokovať a spáchal zbytočný faul. Domáci môžu rozohrávať z obrannej polovice.
     
    67
    S trnavskými futbalistami to už po tomto góle naozaj nevyzerá dobre. Do konca ešte ostáva vyše 20 minút hrubého času, no to bude pre hostí tiež primálo.
     
    65
    Poprad dal gól!
    Domáci pridávajú súperovi na cestu ďalší gól! STANISLAV ŠESTÁK bol opäť dobre postavený v pokutovom území, oklamal súpera a loptu šikovne zasunul do odkrytej brány!
     
    64
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Kubilay Turk Yilmaz, prichádza Bough Kevin Bangai.
     
    63
    Domáci získali štandardku. Center z ľavej strany poslal do šestnástky Kukoľ, ktorý našiel hlavičku Šestáka, no ten bránu prestrelil.
     
    62
    Kukoľ z rohovej zástavky našiel v pokutovom území Šestáka. Tomu však hlavička príliš nevyšla, poslal ju iba do zeme a odtiaľ sa odrazila ku Cíferskému.
     
    61
    Hatok vysunul nakrátko Maťaša na pravej strane. Ten si už pripravoval loptu na center, no napokon ho uskutočniť nemohol, keďže ho sklzom šikovne zastavil Sedlák.
     
    59
    Medak zahrával autové vhadzovanie na útočnej polovici. Hľadal hlavičku Palšu, ktorý napokon loptu aj zasiahol, no zakončil vedľa bránky.
     
    58
    Otrísal si s domácim Kukoľom poradil nedovoleným spôsobom. Popradčania teda získavajú lopte a budú rozohrať z miesta pri stredovej čiare.
     
    57
    Ján Magdolen sa prebojoval do šestnástky a vyskúšal pozornosť popradského brankára. Malec bol pripravený.
     
    56
    Mihálik vybiehal s loptou po ľavej strane ihriska. Snažil sa zaseknúť si domáceho Hatoka, no ten na jeho ťahy neskočil a loptu mu úspešne včas odobral.
     
    54
    Otrísal prebhol s loptou po pravej strane. Popradčania mu nechali až priveľa priestoru, a tak dokázal prihrať do šestnástky Yilmazovi, ktorý vystrelil z prvej. Lopta letela tesne vedľa opačnej žrde a ku gólu chýbalo naozaj málo!
     
    52
    Kukoľ poslal šikovný center do malého vápna. Na loptu skákalo viacero domácich hráčov, ale situáciu napokon s prehľadom vďaka zákroku vyriešil Vantruba.
     
    51
    Tomovič obťažoval Medaka. Držal ho rukami a nedovolil mu slobodne sa pohybovať. Hlavný rozhodca odpískal faul a domáci majú štandardku.
     
    50
    Popradskí futbalisti pokračujú naďalej vo svojej hre. Trnavčania sú stále bezzubí a nedokážu si vytvoriť nejakú gólovú príležitosť.
     
    48
    Hneď v úvode si menšiu príležitosť vypracovali Popradčania. Kukoľ presunul centrom loptu do šestnástky, kde si ju spracoval Hatok, ktorý pálil. Trafil do ľavej žrde.
     
    47
    Do druhého polčasu nastúpili tímy v pôvodnom zložení. Tréneri sa nerozhodli vystriedať.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Úvodná časť hry jednoznačne patrila domácim. Poprad si vytvoril trojgólový náskok vďaka zásahom Šestáka, Palšu a Bilasa.
    Druhý polčas sa začne približne o 18:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Žltú kartu za svoj nedovolený zákrok následne dostal aj Vladimír Kukoľ.
     
    42
    Viktor Maťaš neférovo podkopol Yilmaza, ktorý dokázal vypýtať žltú kartu pre popradského hráča.
     
    41
    Bilas chcel rozbehnúť akciu po strede ihriska. Nerozumel si však so svojím spoluhráčom a k lopte sa teda dostali Trnavčania.
     
    39
    Maťaš si zasekol Cíferského na útočnej polovici, priťukol Bilasovi a ten posielal center do šestnástky. Šesták a ani Kukoľ ho však spracovať nedokázali.
     
    38
    Trnavčan Jirka to skúsil centrom na útočnú polovicu, kde sa ukazoval Yilmaz, ale prvý pri lopte v šestnástke bol iba Malec.
     
    37
    Tak toto bola azda prvá nebezpečná strela od hosťujúceho mužstva. Postaral sa o ňu Matej Oravec, ktorý vypálil spoza šestnástky. Strela to bola veľmi prudká, nakoniec letela tesne vedľa pravej žrde.
     
    36
    Žltú kartu v tejto chvíli videl hráč domáceho mužstva Miroslav Daško, ktorý podkopol Tomoviča.
     
    35
    Horník rozohrával z obrannej polovice, no Popradčania okamžite šli do vysokého napádania a lopte nedovolili preniknúť za stredovú čiaru.
     
    33
    Kubilay Yilmaz išiel tvrdo po Palšovi. Dopomohol si aj nedovolenými zákrokmi, a tak môžu Popradčania v pokoji rozohrať loptu z obrannej polovice. Postará sa o to brankár Malec.
     
    31
    Trnavčania na krátky moment získali loptu na obrannej polovici, no ďaleko sa s ňou nedostali. Ešte ju aj zle rozohrali a takmer sa ocitla na kopačke Bilasa, ktorý by mal pred sebou iba odkrytú bránku.
     
    29
    Cíferský sa teraz pokúšal založiť akciu z obrannej polovice. Jeho center na ľavú stranu však bol veľmi očividný a Popradčania ho bez problémov zachytili.
     
    27
    Poprad dal gól!
    Tak toto bola naozaj futbalová paráda! RUDOLF BILAS približne z 30 metrov zahrával štandardku. Vyskúšal to priamou strelou. Delovku umiestnil perfektne k pravej žrdi, lopta iba tak presvišťala pomedzi hráčov!
     
    27
    Medak sa skvelo vrátil dozadu. Následne šikovne uchmatol loptu Yilmazovi, ale ten ho následne nepekne podkopol. Poprad zahráva štandardku.
     
    26
    Hlavný rozhodca žltou kartou trestá aj druhého hosťujúceho hráča. Za faul na Medaka je tentokrát potrestaný Erik Jirka.
     
    24
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok! Po štandardke z ľavej strany hlavičkoval loptu VLADISLAV PALŠA. Trafil síce Vantrubu do ruky, no trnavský brankár si loptu zrazil priamo do brány!
     
    23
    Obrovská šanca pre domácich! Kukoľ sa na ľavej strane zbavil jedného protihráča, priblížil sa k bráne a prihrával do malého vápna, kde sa uvoľňoval Šesták. Trnavčania však v poslednej chvíli zabránili zakončeniu.
     
    22
    Máme za sebou zhruba polovicu prvého polčasu a zatiaľ nám trnavskí futbalisti veľa toho nepredviedli. Väčšinou iba nevydarené kombinácie.
     
    20
    Kukoľ vysúval po osi ihriska nebezpečného Šestáka. Ten ďaleko k lopte už nemal, možno nejaký meter. Vantruba však predsa len bol pri nej skôr.
     
    19
    Daško vysúval po pravej strane ihriska rozbehnutého Maťaša. Ten sa síce lopty dotkol, no prakticky ju iba nechcene odstrelil od seba mimo ihriska.
     
    17
    Domáci zahrávali štandardku, no veľmi si nejakú súvislú akciu nevytvorili. Kukoľ to všetko ukončil lobom, ktorý však Vantruba s prehľadom zachytil.
     
    16
    Zdalo sa, že si hostia idú vytvoriť nejakú príležitosť. S loptou sa však nedostali do šestnástky a Popradčania to teraz riešili iba jednoduchým odkopom.
     
    15
    Kukoľ na ľavej strane skvelo odstavil od lopty Yilmaza. Následne okamžite vyšprintoval, ale pošmykol sa. Aut teda získavajú hostia.
     
    13
    Medakov center z pravej strany síce v pokutovom území doletel na hlavičku Bilasa, ale ten sa ocitol v ofsajdovom postavení.
     
    12
    Hlavný rozhodca odmenil Erika Otrísasla žltou kartou za zákrok na domáceho Medaka na ľavej strane. Štandardka pre domácich.
     
    11
    Medak ešte stihol dobehnúť loptu pri postrannej čiare a okamžite ju posielal centrom do šestnástky. Šesták loptu hlavičkou zasiahol, no nemieril presne.
     
    10
    Domáci zahrávali štandardku. Šesták to spoza vápna skúsil priamou strelou, no múr Trnavčanov neprestrelil. Následne sa podarilo hosťom loptu odstreliť.
     
    9
    Maťaš sa šikovne zbavil Tomoviča, ktorému odobral loptu na pravej strane a posielal ju do šestnástky. Kukoľ však bol od nej ďaleko.
     
    7
    Poprad dal gól!
    Domáci idú skoro do vedenia! Bilas sa vyhol ofsajdovému postaveniu, vnikol do šestnástky a perfektne načasoval prihrávku na STANISLAVA ŠESTÁKA, ktorý z prvej preloboval brankára Vantrubu!
     
    6
    Domáci zatiaľ majú kontrolu nad hrou. Spartak sa dostáva k lopte iba sporadicky. Popradčanov zatiaľ zdobia vyhraté osobné súboje pri postranných čiarách.
     
    5
    Bilas šikovnou kolmicou do pokutového územia hľadal rozbehnutého Šestáka. Ťahúň domáceho mužstva však túto dlhú loptu dobehnúť nedokázal.
     
    4
    Popradčania si následne vytvorili menšiu príležitosť. Medak posúval jemný center do malého vápna, kde skákal Kukoľ, ale hráč Spartaka loptu odstránil. Je tu prvý roh.
     
    3
    Aut z rúk Medaka došiel až do pokutového územia, no tam sa Palšovi nepodarilo hlavičkovať. Trnavčania loptu poslali až k polovici ihriska.
     
    2
    Medak chcel ihneď po osi ihriska vysúvať Šestáka. Hráč Spartaka loptu zastavil rukou a Poprad teda môže rozohrávať zo zadných radov.
     
    1
    Úvodný výkop mali k dispozícii domáci hráči a ihneď sa dostali aj do šance. Kukoľov šikovný center do šestnástky zachytil Maťaš a hlavičkoval z blízkosti brány. Loptu však nasmeroval vedľa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na trávnik prichádzajú oba aktéri dnešného stretnutia. Popradčania budú hrať v bielych dresoch, Trnavčania v červeno-čiernych.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Malec – Hatok, Hric, Palša (C), Kica, Daško, Maťaš, Medak, Bilas, Kukoľ, Šesták
    Náhradníci: Knurovský, Šuľa, Šašinka, Peciar, Gallovič, Lukáč, Kapláň

    FC Spartak Trnava B: Vantruba – Horník, Tomovič (C), Mihálik, Jirka, Cíferský, Yilmaz, Magdolen, Sedlák, Oravec, Otrísal
    Náhradníci: Horváth, Juhás, Bangai, Gombala, Hrebík, Deket

    Rozhodca: Očenáš – Tomčík, Hrmo.
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z prvého zápasu baráže o zotrvanie v 2. lige pre budúci ročník. O zotrvanie sa v dvojzápase proti sebe postavia FK Poprad a FC Spartak Trnava B. Úvodný duel sa odohrá pod Tatrami v NTC. Stretnutie sa začína o 17:00.

    FK Poprad
    Popradskí futbalisti po nepostupe medzi tímy, ktoré medzi sebou súperili o Fortuna ligu, sa dostali iba do skupiny o zotrvanie, kde odohrali po tri stretnutia s Haniskou, Rimavskou Sobotou a Lipanami. Popradčania si udržali prvé miesto s prehľadom. Získali dokopy 50 bodov na druhú Rimavskú Sobotu mali náskok neuveriteľných 24 bodov. Pamätným zápasom bude určite duel s FK Haniska 20. mája v Poprade. Podtatranci vtedy súpera deklasovali vysoko 11:0.

    FC Spartak Trnava B

    Béčko Spartaka Trnava to malo v západnej skupine o niečo ťažšie. O postup do baráže o 2. ligu pre budúcu sezónu súperilo 6 tímov a každý sa stretol s každým po dvakrát. Spartak túto skupinu o zotrvanie napokon vyhral s 56 bodmi a náskokom 8 bodov nad druhým Novým Mestom nad Váhom. V skupine o zotrvanie z 10 zápasov Spartak prehral len tri a aj vďaka tomu si zabezpečil účasť v baráži.

    V zápase medzi Popradom a béčkom Spartaka pôjde naozaj o veľa. Jeden tím sa v budúcej sezóne pobije o triumf v 2. lige a druhý sa nechcene ocitne v nižšej 3. lige. Odveta prvého stretnutia je na pláne presne o týždeň 10. júna na trávniku Spartaka Trnava.

    K sledovaniu prenosov vás teda srdečne pozývam a prajem už iba pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 7. Šesták, 24. Palša, 27. Bilas, 65. Šesták – 90+1. Tomovič

    Karty:   36. Daško (PPD), 42. Maťaš (PPD), 44. Kukoľ (PPD), 90. Malec (PPD) – 12. Otrísal (TTB), 26. Jirka (TTB), 73. Cíferský (TTB)


    FK Poprad: Malec – Hatok, Hric, Palša (C), Kica, Daško, Maťaš, Medak, Bilas, Kukoľ, Šesták
    Náhradníci: Knurovský, Šuľa, Šašinka, Peciar, Gallovič, Lukáč, Kapláň

    FC Spartak Trnava B: Vantruba – Horník, Tomovič (C), Mihálik, Jirka, Cíferský, Yilmaz, Magdolen, Sedlák, Oravec, Otrísal
    Náhradníci: Horváth, Juhás, Bangai, Gombala, Hrebík, Deket

    Rozhodčí: Očenáš – Tomčík, Hrmo

    Diváci: 1 452
    bahis siteleri