Závěrečný turnaj Player Development League 6:4 (kon.)
konec
Liveblog ze závěrečného turnaje Player Development League 2017

6:4

(Philadelphia-New York)

Neděle 04.06.2017, 07:45 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Player Development League
     
    15:49
    Je konec! Philadelphia vítězí 5:4 a vyhrává celý turnaj!
     
    15:48
    ANEŽKA ČABELOVÁ ještě trefuje prázdnou bránu a Philadelphia už má jistou výhru.
     
    15:41
    New York snižuje! ADRIEN BARTOVIČ dostal přihrávku mezi kruhy a z první skóruje. Hosté hrají již bez brankáře a chtějí vyrovnat. Povede se jim to?
     
    15:38
    Philadelphia odskakuje soupeři opět o dvě branky. JÁCHYM NEDVĚD se po Šímově střele dostal k odraženému kotouči a dorazil jej za záda gólmana New Yorku.
     
    15:34
    A máme tu kontaktní branku! Ve vlastním oslabení si najel FRANTIŠEK NETUŠIL do útočného pásma a trefil víko brány soupeře. Rázem máme ze zápasu pořádné drama!
     
    15:32
    New York snižuje! FRANTIŠEK NETUŠIL si najel do pásma polevém mantinelu, přijel až před brankářku a tu nakonec i prostřelil. Dává tak svému týmu naději na vyrovnání.
     
    15:28
    Letci dávají další branku! To byla hrubá chyba v obraně, jelikož se po nepovedené rozehrávce dostal ke kotouči v mezikruží MAREK ŠTRBKO a prostřelil gólmana New Yorku.
     
    15:22
    A máme tu drama, New York snižuje! ADRIEN BARTOVIČ dostal přihrávku na pravý kruh a pálil z první. Už to vypadalo, že touš má v moci gólmanka domácích, ale nakonec kotouč vypadl z výstroje a došoural se do branky.
     
    15:20
    Philadelphie dává další branku! Po sáhodlouhém tlaku New Yorku se dostali Letci do protiútoku a DOHNAL FILIP prostřelil gólmana hostů mezi betony.
     
    15:15
    Druhý poločas právě začal!
     
    15:13
    První půlka je u konce, Letci vedou 2:0, ale hokej je vyrovnaný a výsledek otevřený.
     
    15:13
    Philadelphia zvyšuje náskok! FILIP DOHNAL se dostal do samostatného úniku a devět sekund před koncem půlky zvyšuje střelou mezi betony na 2:0.
     
    15:06
    Philadelphia otevírá skóre zápasu! Jiří Stejskal střílel z mezikruží a trefil tyčku, ale laxní přístup všech hráčů New Yorku zapříčinil, že byl u kotouče první DAVID PFAUSER a kotouč dorazil za brankovou čáru.
     
    14:52
    Utkání nám začalo! Úvodní buly vyhráli hosté.
     
    14:27
    All Star Game je u konce, západ zcela ovládl tento duel a vítězí 9:0.
     
    14:21
    A další! Padne desítka? Západ byl dlouhou dobu v útočné třetině, až se dostal ke kotouči KAREL VOJÁČEK a ten rychlou střelou střílí již devátou branku svého týmu.
     
    14:19
    Tak to je smršť gólů z hokejek hráčů ze západu. Petr Pospíchal viděl zcela volného JANA POSPÍCHALA u pravé tyčky, nahrál mu a druhý zmiňovaný neměl problém zakončit do zcela odkryté branky. 8:0 pro západ.
     
    14:17
    Další gól v síti východu! ADAM TITLBACH ve vlastním oslabení dává další branku, když pálil střelou zápěstím z levého kruhu. Do konce zbývá něco málo přes šest minut, ale o výsledku je s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    14:11
    Západ přidává další branku! ADAM TITLBACH si najel do prostoru mezi kruhy a přesně vystřelil. West má už hodně slušný náskok 6:0.
     
    13:58
    Začíná druhá půle utkání!
     
    13:56
    První poločas končí, West-East 5:0.
     
    13:55
    Západ skóruje! MILOŠ VIMR se nacpal až před brankáře, přehodil si touš na bekhend a vymetl šibenici. Zajistil tak svému týmu dost dobrý náskok.
     
    13:49
    Západ navyšuje svůj náskok! Do útočného pásma se sjelo několik hráčů, první nápor ještě Vávra zvládl, ale kotouč pouze vyrazil před sebe a z druhé vlny dojel ADAM TITLBACH, jenž pohotově vystřelil a skóroval.
     
    13:41
    Západ střílí další branku! Karel Vojáček projel do útočného pásma, obehrál všechny obránce, ale jeho střelu gólman vyrazil. ADAM TITLBACH byl však u kotouče první a puk dorazil za brankovou čáru.
     
    13:36
    A je tu další branka! DOMINIK LÖFFER se dostal ke kotouči a pálil z mezikruží. Západ má lehce navrch a je to poznat už i na skóre 2:0.
     
    13:35
    Západ otevírá skóre zápasu. JAKUB LUKÁŠ na nic nečekal a rychlou střelou prostřelil gólmana soupeře.
     
    13:03
    New York zaslouženě postupuje do finále po výhře 9:2 nad Nashvillem.
     
    12:59
    To je kanonáda, to je kanonáda. New York přidává další branku! ADRIEN BARTOVIČ dostal přihrávku do jízdy mezi kruhy a střílel z první. Na tu dělovku nemohl gólman Nashvillu zareagovat.
     
    12:53
    New York dává gól! Dovolím si říct, že máme druhého finalistu, jelikož Rangers mají už opravdu slušný náskok. Před brankou byli tři hráči v modrém, LUKÁŠ BROŽ se dostal k dorážce a vzápětí se mohl radovat z gólu.
     
    12:48
    New York přidává další braku! MATĚJ BLÁHA tečoval nahození od modré čáry a gólman Nashvillu neměl moc šancí.
     
    12:38
    Druhý poločas právě začal! Udrží si New York svůj náskok? Nebo uvidíme neuvěřitelný obrat ze strany Nashvillu?
     
    12:37
    Je za námi první poločas. New York-Nashville 6:2.
     
    12:36
    Nashville snižuje! Tak to je podívaná, jsme svědky dalšího gólu. MATYÁŠ BALEK se dostal jako první ke kotouči u pravé tyče a neměl problém s dorážkou. Nashville tedy snižuje na 2:6.
     
    12:35
    Tak tohle je kanonáda, domácí znovu střílí gól! FRANTIŠEK NETUŠIL zajišťuje svému týmu pohodlný náskok svým druhým gólem v utkání.
     
    12:33
    New York navyšuje svůj náskok! Gólman Nashvillu zareagoval na první střelu, ale z druhé vlny přijel ROBERT KASANDA, který zamířil přesně a podruhé v tomto zápase skóruje.
     
    12:30
    New York přidává další gól! Evidentně jsou domácí při chuti. FRANTIŠEK NETUŠIL poslal svým přesným švihem svůj tým do třígólového vedení. New York-Nashville 4:1.
     
    12:28
    New York využívá přesilovku! Domácí se usadili v útočném pásmu, ROBERT KASANDA si najel na levý kruh a prostřelil gólmana Nashvillu.
     
    12:25
    Rangers si berou vedení zpět! Teď se do útočného pásma nahrnulo několik hráčů v modrých dresech. Ke kotouči se dostal LUKÁŠ HROCH a z bezprostřední blízkosti skóroval. New York tedy vede nad Nashvillem 2:1.
     
    12:19
    To byla rychlost. Nejprve skóroval New York, konkrétně LUKÁŠ BROŽ, který se dostal k odraženému kotouči a prostřelil gólmana Nashvillu, ale vzápětí hned po buly se ujal kotouče MATĚJ MIKEŠ, ujel obraně New Yorku a vymetl šibenici, takže jsme viděli dva góly během několika vteřin a stav je vyrovnaný, 1:1.
     
    12:11
    Druhý semifinálový zápas právě odstartoval! Úvodní buly vyhráli domácí.
     
    11:45
    Philadelphia přidává další branku! Philadelphia hrála přesilovku, několik hráčů se sjelo kolem branky Vancouveru, touš se poté odrazil na hokejku SAMUELA DRANČÁKA a ten neměl sebemenší problém dorazit puk.
     
    11:37
    Philadelphia skóruje při hře čtyři na čtyři! Drančák dostal kotouč na modrou čáru, vystřelil a před brankou touš ještě tečoval JÁCHYM NEDVĚD, který dává hattrick.
     
    11:30
    Začala druhá půle zápasu!
     
    11:28
    První poločas je u konce, viděli jsme celkem tři branky a vyrovnanou hru. Stát se ještě pořád může cokoliv.
     
    11:19
    Philadelphia dává gól! Letci nevyužili přesilovku, ale ještě pořád byli v útočném pásmu, JÁCHYM NEDVĚD se dostal k dorážce a podařilo se mu trefit odkryté místo v brance. Vancouver:Philadelphia 1:2.
     
    11:12
    A máme vyrovnáno! MATĚJ KUBIESA teď kroužil v útočném pásmu, obtočil se kolem protihráče, dostal se do prostoru mezi kruhy a vystřelil bekhendem. Překvapená gólmanka nestačila zareagovat.
     
    11:10
    Philadelphia otevírá skóre zápasu! Hosté hráli přesilovku, měli delší tlak a ke střele se dostal JÁCHYM NEDVĚD, který posílá svůj tým do vedení 1:0.
     
    11:05
    První semifinále právě začalo!
     
    10:41
    David Tuhý ze Saint Louis je nejlepší gólman nájezdů a David Rozsíval z New Yorku je nejlepší střelec.
     
    10:28
    Tuto disciplínu vyhrál Samuel Šmerda z Vancouveru.
     
    10:22
    Ve střelbě na přesnost vítězí Samuel Drančák z Philadelphie.
     
    10:16
    Nejrychlejší střelu měl Matěj Sedláček z Vancouveru a vyhrává v této disciplíně.
     
    10:05
    Je konec! Floridě se nepodařilo vyrovnat a druhým postupujícím je Nashville.
     
    09:53
    A Florida odpovídá! DOMINIK BIELESZ dává kontaktní branku střelou z mezikruží a rázem tu máme drama. Florida-Nashville 1:2.
     
    09:52
    Nashville odskakuje soupeři od dvě branky! Teď měli hosté tlak, který vyvrcholil gólem. ALEXANDER HENRICI střílel dělovku od modré, která si našla cestu za brankovou čáru.
     
    09:41
    Druhá půle právě začala!
     
    09:40
    První polovina je za námi, viděli jsme v ní jen jednu branku a to branku Nashvillu.
     
    09:23
    A máme tu první branku Nashvillu! MAXIM VOVES se dostal po špatné rozehrávce soupeře ke kotouči mezi kruhy, zpracoval kotouč, připravil střelu a skóroval.
     
    09:02
    Patrick Cabadaj neproměnil nájezd a Vancouver postupuje do semifinále!
     
    08:52
    Základní hrací doba rozuzlení zápasu nepřinesla a dojde na samostatné nájezdy.
     
    08:45
    Opět vyrovnáno! VOJTĚCH STEKLÝ je dominantní postavou svého týmu. Projel až před brankáře a bekhendem rychle zakončil.
     
    08:40
    Vancouver dává branku! MATĚJ KUBIESA se dostal za obranu a vyřítil se osamocen na brankáře San Jose. Udělal několik rychlých kliček, položil si gólmana a zakončoval prakticky do odkryté brány. San Jose-Vancouver 4:5.
     
    08:38
    A máme vyrovnáno! A kdo jiný než VOJTĚCH STEKLÝ? Byl podražen a rozhodčí nařídil trestné střílení. Steklý nájezd provedl zkušeně, když pohybem rameny zmátl brankáře a poté trefil horní růžek branky.
     
    08:32
    Vancouver si bere zpět vedení! MATĚJ SEDLÁČEK se ujal puku ve středním pásmu a jel s ním až za bránu. Chtěl přihrát spoluhráči před brankou, ale brankář San Jose nebyl dobře postavený a kotouč se odrazil od jeho nohy za čáru. Kosatky vedou 4:3.
     
    08:30
    A je vyrovnáno! VOJTĚCH STEKLÝ je dnes při chuti, jelikož právě vstřelil hattrick a Vancouver přichází o dvoubrankový náskok. Steklý se dostal k odraženému kotouči před brankářem a dotlačil touš za brankovou čáru.
     
    08:29
    San Jose snižuje! A opět to byl VOJTĚCH STEKLÝ, který se vřítil do útočného pásma až před brankáře, přehodil si kotouč na bekhend a zvedl touš pod víko brány. Stav zápasu 2:3
     
    08:25
    Druhý poločas právě začal!
     
    08:24
    První půle skončila. 3:1 vede Vancouver.
     
    08:21
    San Jose dává kontaktní branku! Parádní individuální akci teď předvedl VOJTĚCH STEKLÝ, jenž projel do útočného pásma po levém mantinelu a ujížděl sám na gólmana, ale byl podražen. To jej ovšem neodradilo a ze země ještě dokázal zkorigovat kotouč a došťouchnout jej mezi betony brankáře Vancouveru.
     
    08:10
    A Vancouver přidává další branku! Kosatky teď měly dlouhou dobu tlak a kroužily kolem brány San Jose. Dragoun Dominik vystřelil, jeho střelu ještě brankář vyrazil, ale na střelu TOBIÁŠE VEHOVSKÉHO zareagovat již nestačil. Asistence: Dominik Dragoun
     
    08:05
    Vancouver otevírá skóre utkání! FILIP GNIDA si najel mezi kruhy a zkušeně propálil gólmana San Jose, který nestačil na rychlou střelu zareagovat.
     
    08:02
    Utkání právě začalo, úvodní buly vyhráli domácí.

    Jiří Komárek

    Výsledky utkání
    Odehrané zápasy
    1. čtvrtfinále: San Jose-Vancouver 5:6 po s.n.
    2. čtvrtfinále: Florida-Nashville 1:2

    1. semifinále: Vancouver-Philadelphia 1:4
    2. semifinále: Nashville -New York 2:9

    All Star Game: West-East 9:0

    Finále: Philadelphia:New York 6:4
    bahis siteleri