Irsko – Uruguay 3:1 (kon.) | Nizozemsko – Pobř. slonoviny 5:0 (kon.) | Černá Hora – Írán 1:2 (kon.)
konec
Nizozemsko
5:0 (3:0)
Pobřeží slonoviny
Neděle 04.06.2017, 19:30Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:24:41)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 9:13.
     
    Je dobojováno! Nizozemsko si v přátelském utkání poradilo s Pobřežím Slonovi, které porazilo vysoko 5:0! Úvodní branku vsítil ve 14. minutě Joel Veltman. Poté se hosté osmělili a Sio mohl vyrovnat, jenže Cillessen vytáhl perfektní zákrok. Po půlhodině hry fauloval Sangare Janssena a Arjen Robben přidal z penalty druhou branku. Ve 37. minutě se navíc po dalším rohovém kopu prosadil znovu Joel Veltman! Po přestávce sice tempo hry poněkud opadlo, ale Klaassen přesto přidal v 69. minutě další branku. O dalších pět minut později navíc skóroval Janssen a o osudu utkání bylo rozhodnuto!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Wesley Sneijder byl faulován na polovině hrací plochy. Ismael za svůj zákrok viděl žlutou kartu.
     
    89
    Přeci jen se hosté mohli dočkat branky! Gervinho se po levé straně dostal k odcentrování, ale Cornet nechal z těsné blízkosti vyniknout brankáře!
     
    88
    Celý stadion stojí na nohou a hlasitě aplauduje dnešnímu výkonu nizozemské reprezantace. Fotbalisté v oranžovém svého soupeře doslova přejeli.
     
    87
    Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde zasáhl obránce Aurier. Nizozemsko bude zahrávat další rohový kop.
     
    86
    Daley Blind poslal z levé strany nadýchaný centr na zadní tyč, kam spěchal Sneijder, ale obránce Deli odhlavičkoval míč na rohový kop.
     
    85
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Strootman, přichází Ramselaar.
     
    84
    Fanoušci na stadionu si dnešní duel opravdu užívají! Na tribunách se dokonce objevila mexická vlna! Opravdu skvělá atmosféra!
     
    83
    Gervinho dostal prostor na levé straně a prodral se k odcentrování. Jeho pobídka sice prolétla kolem Martinse Indiho, ale Cillessen neměl s míčem problémy.
     
    82
    Wesley Sneijder si pokryl míč na polovině hrací plochy a dotírající Gbamin jej zatažením za dres poslal k zemi. Nizozemsko bude rozehrávat.
     
    81
    Daley Blind vhazoval na levé straně hrací plochy. Domácí obránce už také nechtěl nikam spěchat a předal míč pouze Martinsi Indimu.
     
    80
    Ani jeden z týmů už nikam nespěchá. Nizozemsko je se svým vystoupení v útoku podle všeho spokojené a Pobřeží Slonoviny dnes prostě nemá svůj den.
     
    79
    Střídající Berghuis se dopustil útočného faulu na polovině hostujícího celku. Brankář Sergare chtěl urychlit rozehrávku, ale jeho výkop byl nepřesný.
     
    78
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Depay, přichází Berghuis.
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Robben, přichází Promes.
     
    77
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Janssen, přichází Dost.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 14. Veltman, 33. Robben, 37. Veltman, 69. Klaassen, 75. Janssen

    Karty:   59. Seri (CIV), 90. Ismael (CIV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 9:13.
    Nizozemsko: Cillessen – Tete, Veltman, Martins Indi, Blind – Propper (63. Wijnaldum), Klaassen (70. Sneijder), Strootman (85. Ramselaar) – Robben (78. Promes), Janssen (77. Dost), Depay (78. Berghuis)
    Náhradníci: Vilhena, Sneijder, Ramselaar, Wijnaldum, Viergever, Promes, Toornstra, Hoedt, Zoet, de Roon, Dost, Padt, Aké, Berghuis

    Pobřeží slonoviny: Sangare – Aurier, Deli, Kanon (71. Ya Konan), A. Traoré (48. Bailly) – Kessié (63. Ismael), Gbamin, Seri – Sio (46. Cyriac), Pépé (67. Gervinho), Cornet
    Náhradníci: Ya Konan, Cyriac, Bailly, Bakayoko, Diomandé, Boga, Gervinho, Cissé, Doumbia, Kacou, I. Traoré
    bahis siteleri