Irsko – Uruguay 3:1 (kon.) | Nizozemsko – Pobř. slonoviny 5:0 (kon.) | Černá Hora – Írán 1:2 (kon.)
konec
Nizozemsko
5:0 (3:0)
Pobřeží slonoviny
Neděle 04.06.2017, 19:30Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (21:24:41)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 9:13.
     
    Je dobojováno! Nizozemsko si v přátelském utkání poradilo s Pobřežím Slonovi, které porazilo vysoko 5:0! Úvodní branku vsítil ve 14. minutě Joel Veltman. Poté se hosté osmělili a Sio mohl vyrovnat, jenže Cillessen vytáhl perfektní zákrok. Po půlhodině hry fauloval Sangare Janssena a Arjen Robben přidal z penalty druhou branku. Ve 37. minutě se navíc po dalším rohovém kopu prosadil znovu Joel Veltman! Po přestávce sice tempo hry poněkud opadlo, ale Klaassen přesto přidal v 69. minutě další branku. O dalších pět minut později navíc skóroval Janssen a o osudu utkání bylo rozhodnuto!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Wesley Sneijder byl faulován na polovině hrací plochy. Ismael za svůj zákrok viděl žlutou kartu.
     
    89
    Přeci jen se hosté mohli dočkat branky! Gervinho se po levé straně dostal k odcentrování, ale Cornet nechal z těsné blízkosti vyniknout brankáře!
     
    88
    Celý stadion stojí na nohou a hlasitě aplauduje dnešnímu výkonu nizozemské reprezantace. Fotbalisté v oranžovém svého soupeře doslova přejeli.
     
    87
    Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde zasáhl obránce Aurier. Nizozemsko bude zahrávat další rohový kop.
     
    86
    Daley Blind poslal z levé strany nadýchaný centr na zadní tyč, kam spěchal Sneijder, ale obránce Deli odhlavičkoval míč na rohový kop.
     
    85
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Strootman, přichází Ramselaar.
     
    84
    Fanoušci na stadionu si dnešní duel opravdu užívají! Na tribunách se dokonce objevila mexická vlna! Opravdu skvělá atmosféra!
     
    83
    Gervinho dostal prostor na levé straně a prodral se k odcentrování. Jeho pobídka sice prolétla kolem Martinse Indiho, ale Cillessen neměl s míčem problémy.
     
    82
    Wesley Sneijder si pokryl míč na polovině hrací plochy a dotírající Gbamin jej zatažením za dres poslal k zemi. Nizozemsko bude rozehrávat.
     
    81
    Daley Blind vhazoval na levé straně hrací plochy. Domácí obránce už také nechtěl nikam spěchat a předal míč pouze Martinsi Indimu.
     
    80
    Ani jeden z týmů už nikam nespěchá. Nizozemsko je se svým vystoupení v útoku podle všeho spokojené a Pobřeží Slonoviny dnes prostě nemá svůj den.
     
    79
    Střídající Berghuis se dopustil útočného faulu na polovině hostujícího celku. Brankář Sergare chtěl urychlit rozehrávku, ale jeho výkop byl nepřesný.
     
    78
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Depay, přichází Berghuis.
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Robben, přichází Promes.
     
    77
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Janssen, přichází Dost.
    75. Vincent JANSSEN - 5:0
     
    75
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A další branka Nizozemska! Domácí proměňují dnešní zápas v exhibici. Sneijderovu ránu sice obrana zablokovala, ale Wijnaldum poslal prudký nástřel, který brankář vyrazil před sebe a VINCENT JANSSEN uklidil míč do odkryté branky!
     
    74
    Daley Blind sprintoval po levé straně za dlouhou přihrávkou na polovinu Pobřeží Slonoviny. Ani rychlonohý obránce Nizozemska míč nedostihl na hrací ploše.
     
    73
    Gervinho si narazil míč s Cornetem a ihned vyslal jedovatou střelu. Naneštěstí pro hostující celek prolétl míč vysoko nad domácí brankou.
     
    72
    Arjen Robben se na pravé straně pustil do souboje s jedním z obránců. Domácí hvězda si míč pokryla tělem a dokázala přesně rozehrát.
     
    71
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Kanon, přichází Ya Konan.
     
    70
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Klaassen, přichází Sneijder.
    69. Davy KLAASSEN - 4:0
     
    69
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko přidává další branku! Janssen se prodral do pokutového území a parádní přihrávkou pod sebe našel volného DAVYHO KLAASSENA, který z první propálil bezmocného brankáře!
     
    68
    Po přestávce se na hřišti prakticky pouze bojuje. Obzvlášť na polovině hrací plochy je k vidění velké množství osobních soubojů.
     
    67
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Pepe, přichází Gervinho.
     
    66
    Střídající Wijnaldum se ihned zapojil do akce domácí reprezentace. Fotbalista Liverpoolu ale nedošel daleko. O míč jej připravil Pepe.
     
    65
    Janssen číhal na hraně ofsajdu na prudkou přihrávku za obranu. Zadáci Pobřeží Slonoviny mu ale ihned zablokovali cestu do pokutového území.
     
    64
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Propper, přichází Wijnaldum.
     
    63
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Kessie, přichází Ismael.
     
    62
    Po přestávce tempo hry poněkud opadlo. Ani jeden z týmů se zrovna netlačí do útoku a na hrací ploše dominují především pozorné obrany.
     
    61
    Arjen Robben potáhl míč vpřed po pravé straně hřiště a snažil se najít někoho ze spoluhráčů. Jeho povedenou přihrávku na poslední chvíli zablokovala obrana.
     
    60
    Rozehrávka dalšího přímého kopu se Nizozemsku vůbec nepovedla. Vysokou přihrávku za obranu schoval do rukavic připravený Sangare.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Seri (Pobřeží slonoviny).
     
    59
    Janssen se v pokutovém území natahoval po stříleném centru z pravé strany. Domácímu útočníkovi scházely dva kroky. Odražený míč nakonec odkopl Deli.
     
    58
    Nizozemsko zahrávalo po faulu na Robbena přímý kop. Exekuce se ujal Daley Blind, jehož ránu hostující brankář vyboxoval ven ze šestnáctky.
     
    57
    Martins Indi poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře. Jeho pobídku si zpracoval Klaassen, jež roztáhl hru na pravou stranu hřiště.
     
    56
    Janssen se na hranici pokutového území parádně zbavil obránců a rázem se ocitl sám před brankou. Domácí útočník ale poslal míč těsně vedle zadní tyče!
     
    55
    Pobřeží Slonoviny zahrávalo rohový kop. Na vysoký centr si na malém vápně naskočil Deli, jehož hlavička prolétla vysoko nad domácí brankou.
     
    54
    Daley Blind poslal zajímavou přihrávku za obranu Pobřeží Slonoviny. Krajní obránce Nizozemska ale podruhé ve druhé půli našel jen spoluhráče v ofsajdu.
     
    53
    Strootman si dobře postavil tělo před Pepeho a hostující fotbalista jej nedovoleným způsobem poslal k zemi. Nizozemsko bude rozehrávat.
     
    52
    Arjen Robben se na hranici pokutového území dostal k odraženému míči, navedl si jej na levačku a vypálil. Jeho rána zamířila mimo tři tyče.
     
    51
    Janssen si chtěl zpracovat skákavou přihrávku na polovinu soupeře. Domácí útočník ale doslova naskočil do Gbamina a dopustil se faulu.
     
    50
    Do kombinace Pobřeží Slonoviny se zapojil také brankář Sangare. Hostující gólman přenesl hru na levou stranu hrací plochy.
     
    49
    Pobřeží Slonoviny se usadilo na polovině svého soupeře. Hosté hledají cestičku do pokutového území, ale Nizozemsko dnes brání opravdu skvěle.
     
    48
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází A. Traoré, přichází Bailly.
     
    47
    Daley Blind vyslal zajímavou pobídku podél pravé strany za obranu hostujícího celku. Za míčem spěchal Janssen, který se však pohyboval v ofsajdu.
     
    46
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Sio, přichází Cyriac.
     
    46
    Nizozemsko obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek rozjel kombinaci na vlastní polovině a zatím se nikam nežene.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí Nizozemsko ukázalo v úvodní pětačtyřicetiminutovce svou sílu a po první půli vede vysoko 3:0! Úvodní branku vsítil ve 14. minutě Joel Veltman. Poté se hosté osmělili a Sio mohl vyrovnat, jenže Cillessen vytáhl perfektní zákrok. Po půlhodině hry fauloval Sangare Janssena a Arjen Robben přidal z penalty druhou branku. Ve 37. minutě se navíc po dalším rohovém kopu prosadil znovu Joel Veltman!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Depay zatáhl v souboji soupeře za dres a dopustil se útočného faulu. Nizozemský křídelník zatím nehraje zrovna vydařené utkání.
     
    44
    Kanon odcentroval z levé strany do pokutového území. Hned na hranici pokutového území číhal Strootman, který míč poslal do bezpečí.
     
    43
    Nizozemsko rozehrávalo rohový kop. Jeho exekuce se ujal Depay, ale dotírající Janssen se prohřešil faulem proti gólmanovi.
     
    42
    Další rozehrávka Pobřeží Slonoviny na polovině Nizozemska byla hodně nepřesná. Obránce Martins Indi pustil míč k brankáři.
     
    41
    Aurier operoval s míčem v blízkosti pokutového území. Hostující fotbalista chtěl obejít Strootmana, který se nenechal ošálit a zastavil akci Pobřeží Slonoviny.
     
    40
    Cornet přenechal míč Aurierovi, který mohl centrovat, ale raději přenesl balón na Kessieho. Poslední jmenovaný se dostal do svízelné pozice a ztratil míč.
     
    39
    Depay vystoupil na polovině hřiště proti jednomu ze soupeřů a dopustil se prohřešku proti pravidlům. Pobřeží Slonoviny bude rozehrávat na vlastní polovině.
    37. Joel VELTMAN - 3:0
     
    37
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A další branka! Nizozemsko tentokrát rozehrálo roh do kombinace, Robben si udělal místo a našel JOELA VELTMANA, který na zadní tyči přidal svou druhou branku v utkání!
     
    36
    Arjen Robben se další rychlou kličkou zbavil obránce, vlétl do pokutového území, avšak vracející se Kanon mu na poslední chvíli odkopl míč na roh.
     
    35
    Sio sprintoval za obranu Nizozemska, kam směřovala vysoká přihrávka. Domácí stopeři jej zdrželi a brankář Cillessen si došel pro balón.
    33. Arjen ROBBEN - 2:0
     
    33
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko navyšuje své vedení na 2:0! K exekuci pokutového kopu se postavil ARJEN ROBBEN, který poslal míč do protipohybu brankáře!
    32. Nedovolený zákrok v pokutovém území
     
    32
    Pozor! Nizozemsko bude zahrávat penaltu! Brankář Sangare podrazil nohy Janssenovi a nabízí domácím velkou šanci!
     
    31
    Hosté zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval obránce Martins Indi.
     
    30
    Memphis Depay se rychlou zasekávačkou zbavil svého strážce a pohotově vypálil. Jeho technický pokus pravačkou zamířil přímo do rukavic připraveného Sangareho.
     
    29
    Sio se dostal k odraženému míči v blízkosti pokutového území Nizozemska. Sio se s míčem bleskově otočil, ale v pádu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    28
    Kanon poslal dlouhý aut až do pokutového území. Obránce Tete však pohotově vystoupil a poslal míč hlavou na další aut. Pobřeží Slonoviny však zůstane u balónu.
     
    27
    Po dlouhé době se probudili také fanoušci Nizozemska. Domácí příznivci cítí, že jejich oblíbenci v posledních minutách polevili a snaží se je nabudit.
    26. Obrovská šance Pobřeží Slonoviny
     
    26
    Tentokrát už Kanon dostal více prostoru a krásným centrem našel Sia, jehož hlavičku vytěsnil Cillessen na rohový kop! Tohle byla pěkná akce!
     
    25
    Kanon si řekl o přihrávku na levou stranu, posunul si míč na polovinu Nizozemska, jenže následnou přihrávkou neoslovil nikoho v bílém dresu.
     
    24
    Aurier obdržel přihrávku na pravou stranu hrací plochy a snažil se najít rozběhnutého Pepeho. Jeho pomalou pobídku zastavil obránce Blind.
     
    23
    Gbamin si posunul míč středem hřiště na polovinu soupeře a vracející se Klaassen jej zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    22
    Kessie se tentokrát dral do pokutového území po levé straně. Na jeho hranici si chtěl obhodit Veltmana, který si před něj dal tělo a získal balón.
     
    21
    Kessie přenesl hru na levou stranu, kde sprintoval Cornet, jehož skákavý centr odkopl do bezpečí pozorný Joel Veltman.
     
    20
    Nizozemsko po vstřelení úvodní branky dnešního duelu poněkud uklidnilo tempo hry. Domácí fotbalisté nikam nespěchají a kombinují na své polovině.
     
    19
    Po delší době se Pobřeží Slonoviny usadilo na polovině svého soupeře. Traoré vhazoval na levé straně, ale obrana domácího celku byla pozorná.
     
    18
    Arjen Robben se parádní kličkou na pravé straně zbavil obránce a chtěl si míč přehodit na levačku. Na poslední chvíli jej zastavil Kanon.
     
    17
    Sio si navedl míč na levačku a zkusil štěstí střelou z dobrých třiceti metrů. Jeho dalekonosná rána byla sice razantní, ale postrádala přesnost.
     
    16
    Memphis Depay našel dlouhou přihrávkou rozběhnutého Robbena. Druhý jmenovaný si překvapivě netroufl na kličku a raději rozehrál do kombinace.
    14. Joel VELTMAN - 1:0
     
    14
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nizozemsko se dostává do vedení! Také Nizozemci zahrávali svůj první rohový kop. Centrovaný míč si na malém vápně našel úplně osamocený JOEL VELTMAN, s jehož hlavičkou nemohl brankář nic nadělat!
     
    13
    Janssen sprintoval na pravou stranu pokutového území za dlouhou přihrávku. Domácího útočníka vzali stopeři do kleští a nenechali jej zakončit.
     
    12
    Depay chtěl lehkou přihrávkou procedit míč mezi obránci Pobřeží Slonoviny, jenže stoper Deli stál na správném místě a získal balón.
     
    11
    Bruno Martins Indi se ujal rozehrávky domácího celku na vlastní polovině. Nizozemský stoper nikam nespěchá a kombinuje s kolegy z obrany.
     
    10
    Janssen si naběhl na prudkou přihrávku za obranu a sklepl míč pro Klaassena. Druhý jmenovaný se pokusil zakončit, jenže trefil hráče před sebou.
     
    9
    Blind skvěle přistoupil k Siovi a nenechal jej protáhnout se podél pravé postranní čáry. Domácí obránce odehrál míč do zámezí.
     
    8
    Hosté vybojovali míč v blízkosti vlastního pokutového území a okamžitě se vydali do útoku. Gbamin dokonce vyvezl míč na polovinu soupeře, nicméně nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    7
    Arjen Robben udržel míč na hranici pokutového území a ihned chtěl vylepšit pozici pro Janssena. Překvapivou přihrávku zablokoval Deli.
     
    6
    Blind podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po levé straně, ale po chvíli si útočný výpad rozmyslel a vrátil míč spoluhráčům z obrany.
     
    5
    Hosté zahrávali prvního rohový kop dnešního utkání. Centrovaný míč přilétl na malé vápno, jenže Deli v pádu nedokázal zakončit.
     
    4
    K exekuci přímého kopu se postavil právě Depay, který vymyslel prudký centr na malé vápno, ale rozběhnutý Janssen se po míči natahoval marně.
     
    3
    Memphis Depay obdržel přihrávku na levou stranu pokutového území a předal míč Janssenovi. Druhý jmenovaný si míč zpracoval a byl faulován.
     
    2
    Gbamin vybojoval míč ve středu hrací plochy a hnal se kupředu. Hostující středopolař si ale nedokázal obhodit pozorného Veltmana.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Pobřeží Slonoviny se ihned vydalo do útoku, ale Sio si nedokázal zpracovat přihrávku na pravou stranu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastoupily na hrací plochu. Ještě před úvodním výkopem zazní hymny obou zemí.
     
    Úvodní sestavy:

    Nizozemsko: Cillessen – Tete, Veltman, Martins Indi, Blind – Propper, Klaassen, Strootman – Robben, Janssen, Depay
    Náhradníci: Vilhena, Sneijder, Ramselaar, Wijnaldum, Viergever, Promes, Toornstra, Hoedt, Zoet, de Roon, Dost, Padt, Aké, Berghuis

    Pobřeží slonoviny: Sangare – Aurier, Deli, Kanon, A. Traoré – Kessié, Gbamin, Seri – Sio, Pépé, Cornet
    Náhradníci: Ya Konan, Cyriac, Bailly, Bakayoko, Diomandé, Boga, Gervinho, Cissé, Doumbia, Kacou, I. Traoré.
     
    Nizozemsko

    Ani Nizozemsko v poslední době neprožívá zrovna povedené období. V kvalifikační skupině mu patří až čtvrtá příčka a na druhé Švédsko ztrácí už tři body. V pátek navíc Nizozemsko čeká duel s Lucemburskem, ve kterém si Nizozemci nesmějí dovolit zaváhat. Ve středu sehrálo Nizozemsko přípravný duel v Maroku, kde zvítězilo 2:1.
     
    Pobřeží Slonoviny

    Pobřeží Slonoviny už není tou reprezentací, která by naháněla strach jako v době největší slávy Didiera Drogby. V posledních měsících se Pobřeží Slonoviny zrovna nedaří. Na letošním Africkém poháru národů dokonce vůbec nepostoupilo ze skupiny. Ve středu sehrálo Pobřeží Slonoviny domácí duel s Beninem a remizovalo 1:1.
     
    Příjemný nedělní podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z přípravného utkání před blížící se kvalifikací o postup na MS 2018. Společně se dnes podíváme na duel mezi Nizozemskem a Pobřežím Slonoviny. Výkop je stanoven na 19:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 14. Veltman, 33. Robben, 37. Veltman, 69. Klaassen, 75. Janssen

    Karty:   59. Seri (CIV), 90. Ismael (CIV)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 9:13.
    Nizozemsko: Cillessen – Tete, Veltman, Martins Indi, Blind – Propper (63. Wijnaldum), Klaassen (70. Sneijder), Strootman (85. Ramselaar) – Robben (78. Promes), Janssen (77. Dost), Depay (78. Berghuis)
    Náhradníci: Vilhena, Sneijder, Ramselaar, Wijnaldum, Viergever, Promes, Toornstra, Hoedt, Zoet, de Roon, Dost, Padt, Aké, Berghuis

    Pobřeží slonoviny: Sangare – Aurier, Deli, Kanon (71. Ya Konan), A. Traoré (48. Bailly) – Kessié (63. Ismael), Gbamin, Seri – Sio (46. Cyriac), Pépé (67. Gervinho), Cornet
    Náhradníci: Ya Konan, Cyriac, Bailly, Bakayoko, Diomandé, Boga, Gervinho, Cissé, Doumbia, Kacou, I. Traoré
    bahis siteleri