Ázerbájdžán – Sev. Irsko 0:1 (kon.) | Kazachstán – Dánsko 1:3 (kon.) | Skotsko – Anglie 2:2 (kon.)
Slovinsko – Malta 2:0 (kon.) | Německo – San Marino 7:0 (kon.) | Norsko – Česko 1:1 (kon.)
Černá Hora – Arménie 4:1 (kon.) | Polsko – Rumunsko 3:1 (kon.) | Litva – Slovensko 1:2 (kon.)
konec
Skotsko
2:2 (0:0)
Anglie
Sobota 10.06.2017, 18:00 • Hampden Park, Glasgow • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a někdy příště se budu těšit na počtenou! (20:11:34)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.
     
    Je dobojováno, rivalové z Anglie a Skotska se nakonec po výsledku 2:2 rozešli smírně. První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, začátek měli lepší domácí, postupem času ale otěže přebírali Angličané, brankář Gordon však všechny jejich pokusy dokázal zneškodnit. Na začátku druhé půle trefil Livermore tyč, do vedení se hráči Albionu dostali v sedmdesáté minutě, kdy Gordona po povedené individuální akci překonal Alex Oxlade-Chamberlain! To ale zdaleka nebylo vše. Do té doby bezzubým Skotům se během tří minut podařilo obrátit skóre, dvěma naprosto famózně zahranými přímými kopy se o to postaral Leigh Griffiths! Radost ale svěřencům trenéra Strachana příliš dlouho nevydržela, ve třetí minutě nastavení se totiž po Sterlingově centru hlavou trefil Harry Kane, který tak stanovil konečné skóre zápasu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Harry KANE - 2:2
     
    90+3
    Anglie právě vstřelila branku!
    Neskutečné, do konce zápasu nezbývá ani minuta a Angličanům se podařilo srovnat! Proti Dierově střele z přímého kopu se vyznamenal brankář Gordon, tlak Albionu ale ještě pokračoval. Do špatně zkonsolidované skotské obrany přilétl centr od Sterlinga, na který si naběhl HARRY KANE a přesnou ranou zřejmě zařídil hostům bod!
     
    90+2
    Harry Kane byl faulován kousek za pokutovým územím, tentokráte se tedy k rozehrávce přímého kopu postaví hostující fotbalisté. Dočkáme se vyrovnávací branky?
     
    90+2
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Jake Livermore, přichází Jermain Defoe.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se italský sudí rozhodl nastavit čtyři minuty. Podaří se Anglii alespoň srovnat?
    90. Leigh GRIFFITHS - 2:1
     
    90
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Tohle je naprosto neuvěřitelné, Skotsko dvěma brankami během tří minut otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch, Hampden Park je na nohou! K exekuci přímého kopu se opět postavil LEIGH GRIFFITHS, který se i tentokráte trefil parádně přes zeď, Hart na balon nemohl dosáhnout!
     
    89
    Pozor, Eric Dier fauloval před pár okamžiky příchozího Martina a Skotsko bude zahrávat přímý kop z téměř totožné pozice jako před dvěma minutami. Míč si opět staví Griffiths.
     
    88
    Zápletka je na světě. Do konce utkání už zbývá opravdu jen pár minut a skóre je vyrovnané. Budeme dnes svědky nerozhodného výsledku, nebo se ještě dočkáme nějaké branky?
    87. Leigh GRIFFITHS - 1:1
     
    87
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    No vida, krátce před závěrečným hvizdem máme vyrovnáno! Skotové toho dnes směrem do útoku příliš nepředvedli, nyní ale zahrávali přímý kop a LEIGH GRIFFITHS s ním naložil naprosto bravurně, když balon přes zeď poslal až za záda brankáře Harta!
     
    85
    Po Gordonově výkopu se kupředu vydal Ryan Fraser, byl však nedovoleně zastaven obráncem Cahillem. Domácí tak budou mít k dispozici přímý kop z velmi zajímavé pozice.
     
    84
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Raheem Sterling.
     
    83
    S touto možností šlo určitě naložit lépe! Kieran Tierney parádním obloučkem nalezl na hranici šestnáctky neobsazeného Griffithse, tomu ale rána absolutně nesedla, balon zamířil opravdu o pořádný kus vedle branky.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 87. Griffiths, 90. Griffiths – 70. Oxlade-Chamberlain, 90+3. Kane (Sterling)

    Karty:   3. Brown (SCO) – 44. Livermore (ENG), 60. Dier (ENG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.
    Skotsko: C. Gordon – Tierney, Berra, Mulgrew, Robertson – Brown (C), J. Morrison (46. McArthur) – Anya (81. Ch. Martin), Armstrong, Snodgrass (66. Fraser) – Griffiths.
    Náhradníci: Hamilton, Marshall – Martin, Reynolds, Bannan, D. Fletcher, McArthur, Cairney, Fraser, Forrest, Ch. Martin, Naismith.

    Anglie: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Bertrand – Dier, Livermore (90+2. Defoe) – Lallana, Alli (84. Sterling), Rashford (65. Oxlade-Chamberlain) – Kane (C).
    Náhradníci: Forster, Butland, Heaton – B. Gibson, Stones, P. Jones, Cresswell, Trippier, Oxlade-Chamberlain, Lingard, Sterling, Defoe.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Alessandro Constanzo, Matteo Passeri (všichni Itálie)
    bahis siteleri