Česko – Německo 13:4 (kon.)
konec
Česko
13:4 (4:1, 9:3)
Německo
Úterý 13.06.2017, 12:00 • MeranArena, Merano • MS veteránů v inline hokeji - kategorie Veteráni
Partner:
     
    Premiérové vystoupení veteránů na letošním mistrovství světa úspěšně končí. Výhra 13:4 je sice přesvědčivá, ale přeci jen jedno mínus by se našlo. Vlažný start do druhé půle zapřičínil, že se Němci dostali na dostřel jedné branky. Češi ale poté zabrali a zápas měli pevně pod kontrolou. Snad jen ještě tři zbytečná vyloučení by mohla působit potíže v příštích zápasech. (13:23:07)
     
    Konec zápasu.
     
    39:40
    I když jich je o jednoho méně, tak stejně Češi hrají před německou brankou.
     
    38:45
    Češi dohrají zápas pravděpodobně v oslabení, protože se nechal vyloučit Stehlík, který neudržel nervy na uzdě po jedné z potyček u mantinelu.
     
    38:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned z další útočné akce přichází již třináctý gól Česka, o který se po individuální akci postaral DUŠAN PELECH.
     
    37:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    V závěru zápasu přichází ještě jeden gól. Würtherle přnechal kotouč Pelechovi z druhé vlny, který trefil tyč. Puk se ale k němu odrazil a ROMAN KALA z ostrého úhlu trefil odkrytou branku Německa. Asistence: Dušan Vápeník.
     
    37:00
    Němci už toho mají plné nohy a pouze z povinnosti krouží v obranném čtverci před vlastní brankou.
     
    36:08
    Češi už nikam nepsěchají. Mají bezpečné vedení a tak si zkouší kombinace v útočné polovině pro další průběh turnaje.
     
    35:22
    Český gólman teď musel vyjet z branky a pomoci s rozehrávkou. Jinak by hrozilo německé přečíslení.
     
    33:21
    S hodně bezpečným náskokem zbývá méně času a pozornosti na bránění, o čemž se přesvědčila nyní česká reprezentace. Kompletní čtveřice nechala volného THORSTENA HOFMANNA, který tvrdou střelou prostřelil Kudělkau. Asistence: Stefan Weber.
     
    32:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    V Meranu se rozjely gólové hody, poněvadž česká reprezenatce pokračuje ve svém galapředstavení a JIŘÍ SUHRADA navyšuje po krásné kombinaci české vedení. Asistence: Ivo Jindrák.
     
    32:20
    Němci zareagovali na vývoj v posledních minutách oddechovým časem, který je malinko povzbudil, protože Kudělka musel být v pozoru. Střela ale byla zablokována.
     
    31:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desátý gól na sebe nenechal dlouho čekat. IVO JINDRÁK se uvolnil podél mantinelu, pohrál si s gólmanem a bezpečně zakončil do poloprázdné brány.
     
    31:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němci už rezignovali na zbytek zápasu a Češi si dělají, co chtějí. ROMAN KALA nyní bezpečně projel až na mezi kruhy, odkud střelou tahem navyšuje vedení. Asistence: Dušan Vápeník.
     
    30:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    České vedení se navyšuje. Od kruhu vyzkoušel pozornost gólmana LUDĚK STEHLÍK a jeho rána skončila až v síti.
     
    29:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jindrák v klidném tempu zavezl puk za branku, kde si pozorně počkal, až se mu objeví DUŠAN PELECH, který z první prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ivo Jindrák..
     
    29:04
    Němci jsou kompletní a Vápeník musel hodně rychle zabrat dozadu, aby neutralizoval případná německý brejk.
     
    28:00
    Český národní tým vysílá jednu ránu za druhou. Jeho přesilovka je rozhodně lepší, než ta v podání Německa. Všechny rány ale končí na pozorném německém brankáři.
     
    27:02
    Početní výhodu si vyzkouší také Češi. Andrepůjde pykat na dvě minuty za podražení.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 1. Kala, 3. Mecera, 6. Kala (Vápeník), 13. Würtherle (Vápeník), 25. Mecera (Stehlík), 27. Resler (Stehlík), 30. Pelech (Jindrák), 31. Stehlík, 32. Kala (Vápeník), 32. Jindrák, 33. Suhrada (Jindrák), 38. Kala (Vápeník), 39. Pelech – 12. Hohenberger, 23. Hohenberger, 24. Hartje, 34. Hofmann (Weber)


    Česko: Hrachovina (21. Kudělka) – Jindrák, Pelech, Vápeník, Stehlík, Suhrada, Würtherle – Gudera, Kala, Kolínský, Mecera, Resler, Ulrich. Trenér: Pavel Würtherle.
    Německo: Herzig (21. Fischer) – Weber, Hofmann, Seifert, WIlts, Krill – Hohenberger, Schiff, Sofian, Walther, Guckert, Hartjes, Holzner. Trenér: Sve Reuter.

    Rozhodčí: Favero (ITA), MArtin (FRA)
    bahis siteleri