Slovensko – Česko 7:4 (kon.)
konec
Slovensko
7:4 (4:3, 3:1)
Česko
Středa 14.06.2017, 14:30 • MeranArena, Merano • MS veteránů v inline hokeji - kategorie Veteráni
Partner:
     
    39:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Risk českému výběru nevyšel a BYSTRO ŠČEPKO se trefil přes celé hřiště. Bez asistence.
     
    32:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je ale přeci jenom využita. Stehlík s Mecerou tak dlouho dobývali Kohútovu branku, až se jim společnými silami podařilo slovenského gólmana překonat. Tím šťastnějším byl MARTIN MECERA. Asistence: Luděk Stehlík.
     
    31:43
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tohle je hodně nepříjemné. Slováci dokázali udeřit i v menším počtu hráčů. PETER KOTLÁRIK zůstal sám před Hrachovinou a střelou k tyči jej bez problémů překonal. Asistence: Jozef Latkoczy.
     
    25:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí udeřilo na druhé straně, kde se podařilo Slovákům poprvé v zápase odskočit do dvoubrankového vedení, o které se nemohl postarat nikdo jiný než dvojice Kolárik se zakončujícím JOZEFEM LATKOCZYM. Asistence: Peter Kotlárik.
     
    16:45
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci jsou opět o krok napřed. Latkoczy našel mezi kruhy JOZEFA LATKOCZYHO, který zvolil nekompromisní střelu pod břevno a posílá slovenský tým znovu do vedení. Asistence: Anden Lezo.
     
    14:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale nestačil na pokus PETERA KOTLÁRIKA, kterého nechala zbytečně volného česká obrana před brankou. Bez asistence.
     
    11:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    DUŠAN VÁPENÍK se prezentoval opět nádhernou individuální akci. Na polovině hřiště přijal přihrávku od Kaly, rozjel se a bekhendem bezpečně zasunul. Sám se poté zastavil až o mantinel. Krásná akce v podání českého beka. Asistence: Roman Kala.
     
    10:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Hodně rychle vyrovnávají Slováci. Napoprvé sice nastřelili tyčku, ale Jurenka zpoza branky našel křižnou přihrávkou volného ANDENA LEZA a ten nedal Hrachovinovi šanci. Asistence: Peter Kotlárik.
     
    9:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slováci teď špatně vystřídali a toho využil Ulrich, který si počkal, až mu přijede na druhou stranu JIŘÍ SUHRADA a ten neměl problém překonat bezmocného Kohúta. Asistence: Tomáš Ulrich.
     
    08:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnání přeci jen přichází. DUŠAN VÁPENÍK se již nemohl dívat na hru útočníků a tak vzal situaci na sebe a po individuální akci se prosadil.
     
    00:55
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Z další akce už ale Slováci skórují. ANDEN LEZO se dostal až před Hrachovinu a bekhendovou kličkou poslal za něj puk na zadní tyč.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 1. Lezo, 11. Lezo (Kotlárik), 15. Kotlárik, 17. Latkoczy (Lezo), 26. Latkoczy (Kotlárik), 32. Kotlárik (Latkoczy), 40. Ščepko – 9. Vápeník, 10. Suhrada (Ulrich), 12. Vápeník (Kala), 33. Mecera (Stehlík)


    Slovensko: Kohút – Trenčan, Charvát, Lezo, Ščepko (C), Kotlárik, Jurenka, Latkóczy, Pejchal, Horvát
    Česko: Hrachovina (Kudělka) – Würtherle, Vápeník, Jindrák, Pelech, Suhrada, Stehlík – Kala, Mecera (C), Kolínský, Gudera, Ulrich, Resler. Trenér: Pavel Würtherle.
    bahis siteleri