Slovensko – Maďarsko 24:24 (kon.)
konec
Slovensko
24:24 (10:11)
Maďarsko
sk Středa 14.06.2017, 18:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu (Bratislava) • Kvalifikace ME žen
Předzápasové kurzy
     
    60
    Obrovská radosť na slovenskej strane. Domáce reprezentantky dokázali vyrovnať v úplnom závere, keď sa presadila Eva Minárčíková. (24:24)
     
    56
    Görbiczová zostala voľná pred slovenskou bránou a priblížila svoj tím k víťazstvu. Dušan Poloz reaguje oddychovým časom. (20:23)
     
    47
    Slovensko hrá momentálne v oslabení, ale drží sa v útoku. Tréner Dušan Poloz si zobral timeout, pretože chce svojim zverenkám nakresliť, čo majú zahrať. (18:17)
     
    46
    Martina Školková v dnešnom zápase dohrala. Najlepšia strelkyňa Slovenska dostala tretí dvojminútový trest, čo znamená automaticky červenú kartu. (18:17)
     
    44
    Slovenky dokázali vyrovnať. Rýchly protiútok využila Lucia Mikulčík, ktorá zoči-voči Kissovej nezaváhala. Maďarský tréner si zobral oddychový čas. (16:16)
     
    40
    Maďarka Kisfaludyová sa previnila proti pravidlám a rozhodcovia ju vylúčili na dve minúty. (13:16)
     
    37
    Bujnochová faulovala na bránkovisku robustnú Mayerovú. Okrem dvoch trestných minút bola odpískaná sedmička, ktorú premenila Görbiczová. (12:14)
     
    33
    Aktívna Rajnohová sa dobre pohybovala na úrovni bránkoviska a vypýtala si faul. Dvoma minútami bola potrestaná Tóthová. (10:13)
     
    31
    Školková faulovala pri zakončení pivotku Mayerovú, ktorá sa napriek tomu presadila. Slovenka dostala dve trestné minúty. (10:12)
     
    28
    Martina Školková zvládla tvrdé osobné súboje na bránkovisku a pridala už svoj piaty gól. Navyše si vypýtala faul od Görbiczovej, ktorá bola vylúčená. (8:9)
     
    25
    Slovenky majú problém s bránením Maďarska aj pri vlastnej presilovke, pretože súperky hrajú bez brankárky. Hosťujúci kouč si zobral oddychový čas. (7:9)
     
    24
    Martina Školková zaznamenala dnes už svoj štvrtý gól. Navyše sa na nej vyfaulovala Tóthová. (7:9)
     
    21
    Prvé vylúčenie na maďarskej strane. Zvieraním sa previnila Kisfaludyová a dostala dve trestné minúty. (6:8)
     
    17
    Sirianová vrátila Maďarkám vedenie a navyše bola faulovaná. Školková dostala dve trestné minúty. (4:5)
     
    16
    Maďarky idú prvýkrát do vedenia. Anita Görbiczová dobre namierila z diaľky a donútila trénera Poloza k tomu, aby si zobral oddychový čas. (3:4)
     
    13
    Szarková zostala voľná na bránkovisku, pred ňou bola už iba Bíróová, ale loptu poslala do žrde. (3:3)
     
    11
    Evidujeme prvé vylúčenie na slovenskej strane. Dve trestné minúty dostala pivotka Eva Minárčiková. (2:2)
     
    10
    Schatzlová sa natlačila do zakončenia z ľavého krídla, ale loptu poslala iba do žrde. (2:1)
     
    2
    Veľké príležitosti na oboch stranách. Szöllösiová-Zacsiková trafila brvno a potom Jakubisová nepremenila samostatný únik. (1:0)

    Tomáš Lengyel

    Slovensko: Medveďová, Gubíková – Bujnochová, Rajnohová, Rebičová, Rechtorisová, Habánková, Pastorková, Holešová, Kučerová, Szarková, Mikulčík, Jakubisová, Školková, Olšovská, Minárčiková.
    Maďarsko: Kissová, Bíróová – Szöllösiová-Zacsiková, Schatzlová, Kovacsicsová, Harsfalviová, Görbiczová, Kisfaludyová, Klivinyiová, Sirianová, Bodiová, Szekeresová, Mayerová, Palosová-Bognárová, Lukácsová, Tóthová.

    Rozhodčí: Saša Pandžič a Boris Satordzija (obaja Bosna a Herzegovina)
    bahis siteleri