S. Makedonie – Portugalsko 2:4 (kon.) | Srbsko – Španělsko 0:1 (kon.)
konec
Severní Makedonie
2:4 (1:2)
Portugalsko
Pátek 23.06.2017, 20:45 • Stadion GOSiR, Gdynia • Mistrovství Evropy U21 • Skupina B
Předzápasové kurzy
    90+1. BRUMA - 2:4
     
    90+1
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    První dílčí úkol mohou Portugalci považovat za splněný, podařilo se jim totiž přidat čtvrtou branku, stále jim ale ještě jedna schází! Medeiros se poměrně překvapivě pokusil o střelu, balon se pak s pořádnou dávkou štěstí odrazil až k zapomenutému BRUMOVI, jenž jej z první nekompromisně uklidil pod břevno!
    80. Kire MARKOSKI - 2:3
     
    80
    Makedonie právě vstřelila branku!
    To jsou věci, deset minut před koncem se Makedonie dostává znovu na dostřel svému soupeři a Portugalcům se postup začíná vzdalovat! Jorgeho svěřenci propadli při návratu do defenzivy, přečíslení čtyř proti třem Elmaz vyřešil přesnou přihrávkou na KIRE MARKOSKIHO, který přízemní ranou překonal brankáře Varelu!
    57. Daniel PODENCE - 1:3
     
    57
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tentokráte už to Portugalcům vyšlo, postup do semifinále je tak pro ně zase o pořádný kus blíže! Velmi aktivně hrající Medeiros zvedl hlavu a brilantním pasem mezi beky nalezl volného DANIELA PODENCEHO, jenž střelou z první překonal a asi i překvapil vybíhajícího gólmana Šiškovskiho!
    40. Enis BARDI - 1:2
     
    40
    Makedonie právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Makedonie se poprvé v utkání dostala k delšímu držení balonu a hned je z toho kontaktní gól! Na levém křídle se podařilo odcentrovat Angelovovi, odražený balon se posléze dostal k ENISI BARDIMU, který potvrdil roli ostrostřelce a parádní dalekonosnou ranou ke vzdálenější tyči překonal marně se natahujícího Varelu!
    22. BRUMA - 0:2
     
    22
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalci v tomto utkání zatím dominují, svou převahu nyní potvrzují druhou vstřelenou brankou, která opravdu stála za to! Střídající Rodrigues si počkal na ideální moment a poté parádní uličkou našel BRUMU, jenž hravě přešel přes jednoho z obránců a povedenou ranou do vzdálenější šibenice nedal Šiškovskimu sebemenší šanci zasáhnout!
    2. Edgar IÉ - 0:1
     
    2
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup do zápasu v podání Portugalců, kteří se na konci druhé minuty dostávají do vedení! Jejich tlak ještě chvíli pokračoval, po Cancelově centru odvrátil Zajkov balon jen na roh. Od praporku poslal Medeiros míč přesně do míst, kam si sbíhal stoper EDGAR IÉ, který razantní hlavičkou překonal poněkud nepozorného gólmana Šiškovskiho!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 40. E. Bardi, 80. Markoski (Elmaz) – 2. Edgar Ié (Medeiros), 22. Bruma (Rodrigues), 57. Podence (Medeiros), 90+1. Bruma

    Karty:   49. Babunski (MAK), 63. Musliu (MAK), 88. Šiškovski (MAK), 90+5. E. Bardi (MAK) – 86. Paciência (POR), 90+7. Figueiredo (POR)   90+2. Diogo Jota (POR)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 5:9. Rohy: 2:13. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:13.
    Severní Makedonie: Šiškovski – Popzlatanov, Zajkov (C), Bejtulai, Murati – Babunski (74. Markoski), E. Bardi, Nikolov – Gorgev, Radeski (28. Musliu), Angelov (57. Elmaz).
    Náhradníci: Aleksovski, Ilik – Elmaz, Musliu, Amanovik, Avramovski, Velkovski, Petkovski, Markoski, Demiri, Kostadinov, Pivkovski.

    Portugalsko: Varela – Cancelo, Edgar Ié, Figueiredo (C), Rebocho (18. Rodrigues) – Neves, Sanches (55. R. Horta) – Medeiros, Podence (69. Diogo Jota), Bruma – Paciência.
    Náhradníci: M. Silva, Pereira – Geraldes, Rodrigues, Fonseca, Ramos, Guedes, Diogo Jota, R. Horta, João Carvalho.

    Rozhodčí: Ivan Kružliak – Tomáš Somolani, Branislav Hancko (všichni Slovensko)
    bahis siteleri