Česko – Maroko 3:0 (kon.)
konec
Česko
3
25 25 25  
Maroko
0
16 21 18  
Neděle 25.06.2017, 17:50 • DRFG Arena, Brno • Mistrovství světa hráčů do 21 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    25:18
    Je konec! Po přihrávce Vašiny dostál od Červinky důvěru Šmídl, který s přehledem proti jednobloku umístil smeč do diagonály. Češi vítězí v zápase mistrovství světa.
     
    24:17
    Karim Lamri na podání. Také kapitán Maroko chybuje na servisu. Hned sedm mečbolů pro českou reprezentaci.
     
    19:12
    Šmídl se znovu opřel do servisu. Aatata byl zablokován, ale Maročané se vykryli v poli. Boduje až technickým úderem Šulc. Ještě jeden oddechový čas pro Maroko.
     
    16:11
    Vašina znovu nebyl ideálně přesný na přihrávce, ale Šmídlovi se dnes skvěle daří v útoku. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    11:7
    Znovu Vladimír Mikulenka na podání. Aatata přidává útok z hlavního kůlu jen do autu. Maroko si bere oddechový čas.
     
    8:5
    A právě Šulc na servisu. Kunc skvěle zahrál v poli, ale Šmídl bodovku neproměnil. Až Vašina technickým úderem do středu kurtu se prosazuje. Je tady první technický oddechový čas.
     
    25:21
    Znovu marocký blokař Saad Marchoud za koncovou lajnou. Šulc nahradil Džavoronoka na přihrávce. Celý set ale ukončuje Mikulenka útokem středem sítě.
     
    24:21
    Saad Marchoud na podání. A dává eso! Maroko dotahuje vedení českého týmu a Ivan Pelikán si bere ještě čas na závěrečnou poradu.
     
    24:19
    Horák na středu sítě neuspěl, ale marocký blok byl přichycen v síti a je to tak bod pro český výběr.
     
    22:17
    Kristián Červinka na podání. Kerroumi je zablokován hned trojicí českých blokařů nad sítí. Ještě jeden čas na poradu pro Maroko.
     
    18:16
    Džavoronok musel jen odevzdat míč po nepřesném příjmu. Poté se opět prosazuje Aatata a Ivan Pelikán si musí brát první oddechový čas v zápase.
     
    16:12
    Následuje další nepřesný servis z marockého tábora. Češi tak vedenou při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body.
     
    12:9
    Nepřesný útok marockého univerzála do autu. Český tým ve střední pasáži druhého setu odskakuje a marocký trenér na to reaguje oddechovým časem.
     
    7:8
    Vašina dal jen lehké podání. Následně mohl zasáhnout v poli, ale balon nad palubovkou neudržel. Je tady první technický oddechový čas.
     
    25:16
    Nyní už měl Kunc problémy s přihrávkou, ale Červinka dokázal najít na hlavním kůlu Donovana Džavoronoka, který už smečí do dlouhé diagonály ukončuje první sadu.
     
    22:13
    A další přímý bod z podání přidává Vašina. Mohammed Abdellaoui Maan si musí brát druhý oddechový čas.
     
    16:9
    A další eso českého smečaře. Abdelaziz Boulehena, marocké libero, pouštěl míč do autu, ale je z toho přesná lajna. Je tady druhý technický oddechový čas.
     
    13:9
    A další dělovka z ruky největší české hvězdy. Džavoronok nutí trenéra Maroka k oddechovému času.
     
    8:7
    Vašina měl problémy s přihrávkou, ale Červinka dokázal najít na hlavním kůlu Džavoronoka, který vytlouká blok. Je tady první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    Česko: Červinka (C), M. Džavoronok – D. Džavoronok, Suda, Vašina, Šulc – Horák, Hudák, Mikulenka – Indra, Šmídl – Kunc
    Trenér: Ivan Pelikán

    Maroko: Lamri (C), Elhindi – Elazhari, El Gharrouti, Aatata – Marchoud, Mifdal, En-Nakhai, Ghassel – Kerroumi, Youma – Boulehena
    Trenér: Mohammed Abdellaoui Maan

    Rozhodčí: Dhevan Govender (JAR) – José Luis Barrios (ARG)
    bahis siteleri