Kanada – Chorvatsko 6:1 (kon.) | Finsko – Německo 5:2 (kon.) | Slovensko – USA 1:8 (kon.)
Švédsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Švédsko
2:3 (0:0, 2:1, 0:1, 0:1)
Česko
Neděle 25.06.2017, 20:00 • Zimní stadion Ondreje Nepely • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:56 Jiří ČERNOCH - 2:3
     
    40:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pohledná akce národního výběru končí brankou a hokejisté v bílých dresech vedou 3:2! Kinisjarvim vyraženou Zbořilovu střelu z pravého kruhu pro vhazování, dorazil za záda švédského gólmana bekhendem JIŘÍ ČERNOCH. Asistence: Mikuláš Zbořil.
    31:12 Mikuláš ZBOŘIL - 2:2
     
    31:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Ránu Černocha ještě dokázal Kinisjarvi vyrazil před sebe, v tomto prostoru se ale pohyboval kapitán MIKULÁŠ ZBOŘIL a doklepl pohotově kotouč do poloodkryté branky. Je opět vyrovnáno. Asistence: Jiří Černoch.
    23:05 Linus SVEDLUND - 2:1
     
    23:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přichází velmi smolná chvilka pro Čechy. Ferenc chtěl změnit trajektorii přihrávky na levou stranu, nicméně kotouč tečoval přesně nad Frodlovo rameno a výběr Tre Kronor se tak dostává do vedení. Za autora branky je označen LINUS SVEDLUND. Asistence: Marcus Lissang, Markus Kinisjarvi.
    15:01 Jesper KOKKONEN - 1:1
     
    15:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. JESPER KOKKONEN tak dlouho míchal s kotoučem na pravé straně až ho velmi těžce chytatelnou dělovkou poslal k bližší tyči. Začíná se opět od začátku. Asistence: Filip Pettersson.
    13:52 Jakub PETRUŽÁLEK - 0:1
     
    13:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a vzápětí se národní mužstvo ujímá vedení. Po rychlém brejku 2 na 1 vymyslel perfektní pas Petr Kafka a JAKUB PETRUŽÁLEK měl již poměrně lehkou úlohu. Asistence: Petr Kafka.

    RR

    Branky a nahrávky: 16. Kokkonen (Pettersson), 24. Svedlund (Lissang, Kinisjarvi M.) – 14. Petružálek (Kafka), 32. Zbořil (Černoch), 41. Černoch (Zbořil)


    Švédsko: Kinisjarvi R. (Eriksson) – Larsson, Svedlund, Kinisjarvi M., Vitanen – Lissang, Rachidi, Olsson, Dahlberg Karlsson – Eklund, Pettersson, Kesti, Kokkonen
    Česko: Frodl (Huf) – Bernad D., Strýček, Kafka, Petružálek – Kameš, Zahradníček, Kubica, Strnad – Ferenc, Zbořil (C), Černoch, Kverka

    Rozhodčí: Osterholm Daniel (FIN), Vikman Kristian (FIN)
    bahis siteleri