Německo – Chorvatsko 8:5 (kon.) | Česko – Švédsko 5:2 (kon.) | USA – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Německo
8:5 (2:1, 4:2, 0:0, 2:2)
Chorvatsko
Sobota 01.07.2017, 11:00Mistrovství světa v inline hokeji IIHF • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci však velmi rychle vybojovali kotouč a pojišťují své vítězství! Tölzer vyvezl puk a předložil ho ALEŠI JIŘÍKOVI, který neměl problém z několika metrů mířil do prázdné klece! Asistence: Steffen Tölzer.
     
    40:30
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém si Šilovič všiml na levé straně volného MATIJI MILIČIČE, který ranou pod horní tyčku nedal Martinovičovi šanci! Asistence: Borna Šilovič a Fran Srketič.
     
    38:23
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jeske nadvakrát přihrál MARCO DEUBLEROVI, který si počkal a v pravý čas vypálil z mezikruží pod břevno! Asistence: Mathias Jeske a Sebastian Lachner.
     
    37:54
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Závěr zápasu bude ještě hodně zajímavý! Chorvati už ztrácí jen dvě branky a zbývá ještě deset minut! Miličič uvolnil MARIO NOVAKA, který dokázal prostřelit Martinoviče! Asistence: Matija Miličič a Borna Šilovič.
     
    23:19
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen se Chorvati dočkali snížení, když využili přesilovou hru! Kombinace skončila u NIKŠY TRSTENJAKA, jehož povedený pokus proletěl až do branky! Asistence: Ivan Jankovič a Igor Jačmenjak.
     
    20:10
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci ukázali velký důraz na brankovišti, když SEBASTIAN LACHNER dotlačil puk na několikrát přes beton Filipece! Asistence: Mathias Jeske a Marco Deubler.
     
    17:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Chorvati poslední minuty vůbec nezvládají a dovolují Německu střílet z výhodných pozic. Jeske neměl problém uvolnit SEBASTIANA LACHNERA, který nadvakrát dotlačil kotouč do sítě! Asistence: Mathias Jeske a Vladimir Gomow.
     
    16:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se znovu prosazují, tentokrát pálil z levé strany přesně TIM BRAZDA! Asistence: Christian Poetzel a Alexander Preibisch.
     
    15:37
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo si bere vedení zpět! Z nenápadné akce se před obránce natlačil STEFFEN TÖLZER, který následně našel skulinku ve výstroji Tomljenoviče! Bez asistence.
     
    12:40
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati se nakonec dočkali vyrovnání velmi brzy! Puk se odrazil k IGORU JAČMENJAKOVI, který se uvolnil mezi kruhy a přesnou ranou mířil pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    05:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci během necelé minuty otáčejí vývoj skóre! Deubler uvolnil na pravé straně MATHIASE JESKEHO, jehož povedený pokus prolétl nad lapačkou Tomljenoviče! Asistence: Marco Deubler.
     
    04:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že si chorvatská obrana s německým útokem poradí, jenže volný puk dojel ALEXANDER PREIBISCH, který zpoza branky dokázal prostřelit Tomljenoviče! Bez asistence.
     
    01:45
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Na jedné straně Němci zahodili obrovskou příležitost, když netrefili prázdnou branku, Chorvati už ale byli úspěšnější! IVAN JANKOVIČ se zbavil obránce a ranou ke vzdálenější tyči otevřel skóre! Bez asistence.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 5. Preibisch, 6. Jeske (Deubler), 16. Tölzer, 17. Tim Brazda (Poetzel, Preibisch), 18. Lachner (Jeske, Gomow), 21. Lachner (Jeske, Deubler), 39. Deubler (Jeske, Lachner), 47. Jiřík (Tölzer) – 2. Jankovič, 13. Jačmenjak, 24. Trstenjak (Jankovič, Jačmenjak), 38. Novak (Miličič, Šilovič), 41. Miličič (Šilovič, Srketič)


    Německo: Martinovič (Filimonow) – Dueck, Tölzer, Jiřík, Krzizok – Poetzel, Tobias Brazda, Tim Brazda, Preibisch – Gomow, Jeske, Lachner, Deubler – Toth, Schiessl
    Chorvatsko: Tomljenovič (18. Filipec) – Vedlin, T. Čunko, Jačmenjak, Jankovič – Trstenjak, Šilovič, Novak, M. Čunko – Srketič, Brenčun, Novotný, Miličič – Vujinovič, Kopajtič, Šakič, Jarcov

    Rozhodčí: Pering (GBR), Prchal (CZE)
    bahis siteleri