Vítkovice – Val. Meziříčí 1:0 (kon.) | Příbram – Vlašim 2:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Pardubice 1:1 (kon.)
Hr. Králové – Varnsdorf 3:2 (kon.) | Brno – Trnava 2:3 (kon.) | Jihlava – Prešov 0:0 (po pr.)
Dukla Praha – Prešov 1:1 (6:5 po pen.) | Zlín – Michalovce 5:1 (kon.) | Teplice – Ústí n. L. 3:2 (kon.)
Opava – Opolí 2:1 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 5:1 (kon.) | Dukla Praha – Jihlava 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Jablonec 0:4 (kon.) | Ostrava – Slovácko 6:1 (kon.) | Zagłębie S. – Karviná 1:4 (kon.)
Žilina – Olomouc 3:3 (kon.)
po penal. (6:5)
FK Dukla Praha
1:1 (0:1)
FC Tatran Prešov
Středa 05.07.2017, 15:00 • Stadion Budín, Žirovnice • Přípravný zápas
     
    80
    Zápas mezi Duklou Praha a Prešovem rozhodly až penalty, ve kterých vyhráli červenožlutí 6:5, když rozhodující penaltu zapsal DANIEL KOZEL.
     
    79
    Jenže Martin Dupkala asi chce znovu kopat penalty, jinak si jeho zahozenou šanci nedokážu představit. Snadnou střelu na pravou stranu si Matúš Hruška vychutnal.
     
    79
    Zcela jasný pokutový kop po tom, co jeden z hráčů Dukly ve vápně sestřelil Martina Dupkalu. Ten tak může po sotva dvou minutách na placu rozhodnout.
     
    77
    Prešov popáté střídá. Tři závěrečné minuty se již nebudou týkat Adriána Leška, místo kterého jde na hřiště Martin Dupkala.
     
    73
    Tak tohle bylo skutečně rychlé a pohledné, jenže ta přihrávka. Škoda toho. Leško zatáhl míč po levé straně až do vápna, prakticky až k brankové čáře. Zasekl ho a vyhlížel, komu přihrát. Vybral si Streňa, což byla hodně špatná volba, jelikož útočník Prešova byl pokrytý. Místo toho se mu hlásil na pravé straně zcela volný Adekunle, který byl dával lidově řečeno do prázdné. Jenže toho si Leško nevšiml.
     
    72
    Krásný centr Bilovského prolétl téměř kolem všech hráčů. Trefil ho až Ondřej Brejcha, který ale neusměrnil svůj pokus tak, jak chtěl. A že byl ve slušné příležitosti.
     
    71
    První střídání Dukly přichází až devět minut před koncem základní hrací doby. Róbert Koval jde ze hřiště místo čerstvého Ondřeje Brejchy.
     
    66
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnat se dá i poměrně šťastně, když se za tím pověstným štěstíčkem jde. DANIEL KOZEL moc dobře věděl, že je před ním spousta hráčů a dobře tušil, že by jeho střelu mohl někdo tečovat. To se také stalo, míč změnil směr a Jozef Talian byl bezmocný.
     
    58
    Další parádní věc v podání Adekunleho. Na pravé straně vápna si před zraky diváků na tribuně povodil dva hráče a vystřelil, aby jeho nebezpečnou ránu zblokoval jeden z hráčů Dukly na rohový kop.
     
    48
    Hned dvojí střídání v kádru Prešova. Matej Grešák přepouští místo Mojmíru Trebuňákovi a střelec zatím jediného gólu ze hry v rámci celého turnaje i tohoto zápasu, Michal Kralovič, jde dolů za Issu Adekunleho.
     
    48
    A právě ve velkém vápně byl nyní zcela osamocený Dominik Preisler. Naběhl si, byl v dobré příležitosti a hlavičkoval, jenže míč mu sjel po hlavě a rameni, čímž Taliana vůbec neohrozil. Jaká to dobrá šance vychází do ztracena...
     
    44
    Druhé střídání Prešovských. Z placu jde záložník Andráš Lénárt, kterého nahrazuje Adrián Leško.
     
    35
    První střídání Prešova přichází pět minut před koncem prvního poločasu, kdy Jozef Špyrka střídá Lukáše Micherdu.
     
    34
    Jeden, druhý, třetí a nic. Frederik Bilovský se postupně zbavil tří hráčů soupeře, jenže pak svojí akci zazdil. Chtěl si ještě udělat místo a pak vystřelit, ale zůstal někde na polovině této myšlenky a balon se mu zapletl pod nohami. Každopádně akce to byla moc hezká.
     
    22
    Prešov právě vstřelil branku!
    Před malou chvílí to ještě Prešovu nevyšlo, ale nyní už je to tedy krásný gól. RICHARD KRALOVIČ dostal míč zhruba pětadvacet metrů od branky a lehce z pravé strany vyšil nádhernou ránu do bližší šibenice.
     
    19
    Hezky to hosté sehráli. Matej Grešák dal míč nakrátko pro Miroslava Petka, jenž se do něj na hranici vápna opřel vší silou. Jeho rána šla za přispění neméně dobrého zákroku Hrušky kousek nad pravou šibenici.

    Tomáš Lysý

    Branky: 66. Kozel, rozh. pen. Kozel – 22. Kralovič

    Neproměněná penalta: 79. Dupkala (PRE), brankář Hruška zneškodnil

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Kušnír (DUK)
    1:1   Jacko (PRE)
    2. série:
    2:1   Schranz (DUK)
    2:2   Petko (PRE)
    3. série:
    3:2   Bilovský (DUK)
    3:3   Straňo (PRE)
    4. série:
    4:3   Tetour (DUK)
    4:4   Adekunle (PRE)
    5. série:
    4:4   Preisler (DUK)
    4:4   Dupkala (PRE)
    6. série:
    4:4   Ostojić (DUK)
    4:4   Adekunle (PRE)
    7. série:
    5:4   Preisler (DUK)
    5:5   Trebuňák (PRE)
    8. série:
    6:5   Kozel (DUK)
    6:5   Talian (PRE)


    FK Dukla Praha: Hruška – Douděra, Kušnír (C), Ostojić, Preisler, Tetour, Kozel, Bilovský, Koval (71. Brejcha), Brabenec, Schranz
    Náhradníci: Uroš, Brejcha, Rada

    FC Tatran Prešov: Talian – Kačala, Jacko, Bartek, Petko – Grešák (48. Trebuňák), Dzurík (C), Kralovič (48. Issa), Lenárt (42. Leško, 77. Dupkala) – Špyrka (35. Micherda) – Streňo
    Náhradníci: Micherda, Trebuňák, Dupkala, Kačala, Leško, Adekunle

    Rozhodčí: Machač – Pojezný, Šťastný

    Diváci: 450
    bahis siteleri