Česko – Kolumbie 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (0:0)
Kolumbie A
Neděle 09.07.2017, 17:00Mistrovství světa lékařských týmů
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. I v letošním roce se uskuteční Mistrovství sveta lékařských týmů, kde nebude chybet český celek. Ten může zkompletovat zlatý hattrick, protože první místo na tomto šampionátu vybojoval v roce 2015 v Los Angeles a také v roce minulém, kdy dominoval v Barcelone. Letos se turnaj uskuteční v Rakousku.
     
    Skupina B

    Rozlosování se konalo v sobotu a český celek nakonec skončil ve skupine s označením B, kde narazí na Kolumbii, Litvu a Mexiko.

    9. 7. od 17 hodin Česko – Kolumbie
    10. 7. od 13 hodin Česko – Litva
    11. 7. od 13 hodin Česko – Mexiko
     
    Český celek

    Lékařské šampionáty se konají od roku 2006 a český celek společne s Brazílií patří k nejúspešnejším. Brazílie mistrovství zatím vyhrála třikrát a jednou skončila druhá, český celek vyjrál šampionát dvakrát a dvakrát skončil druhý. Pokud by letos český celek zkompletoval hattrick, stal by se nejúspešnejším celkem lékařského mistrovství.

    V českém celku je nekolik zkušených a zajímavých hráčů. Obroským tahounem je každý rok brankář Jan Vojáček, který má nekolik startů v české nejvyšší souteži v dresu Olomouce. Poté působil ješte v Jihlave, Slovensku či Skotsku. Pak ovšem profesionální kariéru překvapive ukončil a začal se naplno venovat medicíne.
     
    První duel na šampionátu sehraje česká reprezentace už dnes, kdy narazí na nevyzpytatelnou Kolumbii. Duel se hraje v malebném rakouském Leogangu a jeho začátek je naplánován na 17. hodinu. My budeme samozřejme u toho!
     
    Nominace českého celku na duel s Kolumbií:

    Brankáři: Jan Vojáček , Radovan Žižka

    Obránci: Jakub Šedivý, Daniel Malý, Josef Bolen, Josef Bartoš (C), Miloš Barna, Roman Čapek, Lukáš Trejtnar, Milan Čermák

    Záložníci: Ondřej Kočí, Ladislav Šindelář, Vasil Molnar, Vladimír Teplan, Martin Kolář, Luboš Nachtnebl, Lukáš Tittelbach, Michal Karas, Jiří Kysučan, Ladislav Bernát

    Utočníci: Pavel Mencl, Adam Nedvěd, Jan Bialek, Robert Jůzek, Tomáš Engel

    Trenér: Vladimír Richter
    Manažer: Martin Engel
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Vojáček , Žižka – Šedivý, Malý, Bolen, Bartoš (C), Barna, Čapek, Trejtnar, Čermák – Kočí, Šindelář, Molnar, Teplan, Kolář, Nachtnebl, Tittelbach, Karas, Kysučan, Bernát – Mencl, Nedvěd, Bialek, Jůzek, Engel

    Kolumbie: Amaya, Jaramillo, Molina, Cardona, Zapata, Norena, Palacios, Sierra, Guzman, Gallego, Velasques, Echeverri, Fuertes, Sierra,Villegas, Torres, Jimenez, Benavides, Romero, Míra, Betancur, Flores.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    5
    První větší šanci zápasu si vypracovala Kolumbie, český gólman však nadvakrát zasáhl a udržel bezbrankový stav skóre.
     
    7
    Čeští fotbalisté získali přímý kop ze zajímavé pozice. Za hranicí vápna si míč postavil Pavel Mencl, trefil však pouze kolumbijskou zeď.
     
    9
    Obrovská příležitost českého týmu, který se mohl prosadit po další standardní situaci, gólman Kolumbie ovšem skvělým zákrokem svůj tým podržel.
     
    24
    Zápas se po trochu divokém úvodu vyrovnal a uklidnil. V posledních minutách se většina dění odehrává ve středu hrací plochy.
     
    30
    Obraz hry se ani nadále příliš nemění, především se bojuje o střed pole.
     
    36
    Český tým si v posledních minutách přece jen vypracoval tlak s náznaky šancí, bohužel mu ale scházela kvalitnější finální fáze.
     
    38
    Větší šanci si ovšem vytvořila Kolumbie, Čechy podržel skvělým zákrokem gólman Jan Vojáček.
     
    40
    První poločas skončil.
     
    Je za námi velice vyrovnaný první poločas, který branku nepřinesl. Oba týmy si sice vytvořily několik příležitostí, i díky dobrým zákrokům obou gólmanů však po čtyřiceti minutách platí bezbrankové skóre.
     
    41
    Začal druhý poločas.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Pavel Mencl, který se provinil útočným faulem.
     
    46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, český tým jde na začátku druhé půle do vedení! Exekuce přímého kopu se ujal kapitán JOSEF BOLEN, který krásnou ranou otevřel skóre zápasu!
     
    51
    Vypadá to, že se v rakouském Leogangu blíží bouřka. Kvůli zatažené obloze již bylo spuštěno i umělé osvětlení.
     
    62
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko navíc pojišťuje své vedení druhou brankou! Na začátku celé akce byl Kočí, který skvělým napadáním získal míč pro svůj tým. Po krásné akci a přihrávce Roberta Jůzka se vzápětí prosadil PAVEL MENCL.
     
    70
    Česká reprezentace zvládá druhý poločas s velkým přehledem a nadále kontroluje hru. To i přesto, že kvůli zhoršenému počasí hraje proti silnému větru.
     
    73
    Zápas je pro hromy a blesky rozhodčím přerušen, snad jen dočasně.
     
    80
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce. Čeští lékaři zvládli úvodní zápas mistrovství světa na jedničku, díky brankám Josefa Bolena a Pavla Mencla porazili Kolumbii výsledkem 2:0 a připsali si 3 body do tabulky skupiny B.
     
    Ode mě je to vše, přeji pěkný zbytek nedělního večera. (19:27:49)

    Jan Číhal

    Branky: 46. Bolen, 62. Mencl

    Karty:   44. Mencl (CZE)


    Česko: Vojáček, Žižka – Šedivý, Malý, Bolen, Bartoš (C), Barna, Čapek, Trejtnar, Čermák – Kočí, Šindelář, Molnar, Teplan, Kolář, Nachtnebl, Tittelbach, Karas, Kysučan, Bernát – Mencl, Nedvěd, Bialek, Jůzek, Engel
    Kolumbie A: Amaya, Jaramillo, Molina, Cardona, Zapata, Norena, Palacios, Sierra, Guzman, Gallego, Velasques, Echeverri, Fuertes, Sierra,Villegas, Torres, Jimenez, Benavides, Romero, Míra, Betancur, Flores
    bahis siteleri