Lok. Moskva – Arsenal Tula 1:0 (kon.) | Dynamo – Spartak 2:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
2:2 (0:2)
FK Spartak Moskva
Úterý 18.07.2017, 18:30 • Arena Chimki, Chimki • Ruská Premier Liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Alexandr TAŠAJEV - 2:2
     
    90+2
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, domácím se v druhé nastavené minutě podařilo srovnat skóre dnešního utkání, které pro ně po první půli vypadalo zcela ztracené! Lví podíl na této trefě mají dva střídající hráči, na Wándersonův zakroucený centr si totiž v šestnáctce naběhl ALEXANDR TAŠAJEV, jenž balon nejprve netrefil, poté jej ale v pádu stačil propasírovat za brankovou čáru.
     
    90
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Zé Luís, přichází Arťom Timofejev.
    89.
     
    89
    Málem bylo srovnáno! Po patičce od Pančenka se na levé straně ocitl zcela osamocený Sergej Těrechov, na jehož přízemní centr si ideálně naběhl Ionov, ve velké šanci ale Rebrovovu branku o pár decimetrů netrefil.
    83.
     
    83
    Obrovský závar před Rebrovem! Po centru z kopačky Těrechova se k zakončení ve vápně dostal Wanderson, jeden z obětavě hrajících obránců ale přispěchal s parádním zásahem. Následně ještě pálil Alexej Kozlov, prostřelit hráz těl před brankou soupeře se mu ale nepodařilo.
     
    73
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Fatos Bećiraj, přichází Francisco Wánderson.
     
    72
    Popov ve snaze zastavit rodící se brejk Dinama musel faulovat o únik se snažícího Pančenka, sudí mu na to konto zcela správně udělil napomenutí v podobě žluté karty.
     
    66
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Anatolij Katrič, přichází Alexandr Tašajev.
     
    65
    Ze hřiště odchází Luiz Adriano, střelec druhé branky Spartaku, jenž dnes předvedl opravdu velmi solidní výkon. Na zbývající průběh utkání jej nahradí Ivelin Popov.
    54. Kirill PANČENKO - 1:2
     
    54
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    No vida, Dinamo, které do druhého poločasu vstoupilo v naprosto odlišném herním rozpoložení, se prosazuje, a svému soupeři se tak dotahuje na rozdíl jediné branky! Bećiraj, ač tísněn jedním z obránců Spartaku, balon udržel a posléze jej navíc zvládl předat pro KIRILLA PANČENKA, na jehož povedenou ránu k tyči už Rebrov nezvládl dosáhnout.
    49.
     
    49
    Dinamo bylo blizoučko kontaktní brance! Po pravém křídle se bravurně protáhl Bećiraj, na jehož nabídku si v šestnáctce z druhé vlny naběhl zcela osamocený Samba Sow, Rebrov se ale proti jeho ráně vyznamenal, následná dorážka už skončila mimo.
     
    46
    Do druhé půle vstupují domácí s jednou změnou sestavu. Nevýrazného Sapetu nahrazuje Samba Sow, jedna z letních akvizic moskevského Dinama.
     
    41
    Fatos Bećiraj se nyní dopustil zcela zbytečného zákroku ve vzdušném souboji s Adrianem, kterého nevybíravě přistrčil zezadu, za což byl hlavním sudím odměněn žlutou kartou.
    32. Luiz ADRIANO - 0:2
     
    32
    Spartak právě vstřelil branku!
    Utkání se rozhodně nevyvíjí podle představ domácího celku, Spartak se totiž díky dalšímu přesnému zásahu dostává do dvougólového vedení! Hráči Dinama opět zaváhali při přechodu do útočné fáze, jejich ztráty využil Promes, na jehož krásnou uličku si mezi obránci soupeře naběhl na hranici ofsajdu číhající LUIZ ADRIANO a v souboji tváří v tvář překonal vybíhajícího Šunina.
    29. Quincy PROMES - 0:1
     
    29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Z něj se hostům ještě udeřit nepodařilo, jejich snažení ovšem pokračovalo a za pár chvil už se Spartak přeci jen ujal vedení v tomto utkání! Rodící se brejk soupeře byl zastaven zákrokem na hraně pravidel, načež se míče v šestnáctce zmocnil Melgarejo a po svém centru jej posadil přesně na hlavu QUINCYHO PROMESE, který už se z bezprostřední blízkosti nezmýlil.
    24. Quincy Promes (SPM)
     
    24
    Nakonec Šunjić poslal na soupeřovu polovinu dlouhý nákop, jeho nabídka ale zůstala nevyslyšena. Z odpovědí přispěchal Promes, jenž se krásně zbavil Těrechova a odcentroval do míst, kam si sbíhal Zé Luís, ten ale spálil další šanci Spartaku.
    17. Luiz Adriano (SPM)
     
    17
    Tady opravdu mnoho nescházelo! Spartak se málem ujal vedení, když Kombarov na levém kraji šestnáctky utancoval Kozlova a poslal balon přesně na hlavu Luize Adriano, ten ale v jasné příležitosti o kousek minul.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 54. Pančenko (Bećiraj), 90+2. Tašajev (Wánderson) – 29. Promes (Melgarejo), 32. L. Adriano (Promes)

    Karty:   41. Bećiraj (DMO) – 72. I. Popov (SPM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 7:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:10.
    Dynamo Moskva: Šunin (C) – Kozlov, Holmén, T. Šunjić, S. Těrechov – Sapeta (46. S. Sow), Zotov – Katrič (66. Tašajev), Pančenko, Ionov – Bećiraj (73. Wánderson).
    Náhradníci: Narubin – Bělorukov, Rykov, N. Kalugin, Sosnin, Temnikov, Tašajev, M. Kuzmin, S. Sow, Lucenko, Pogrebňak, Wánderson.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Promes, Fernando, Glušakov (C), Melgarejo – L. Adriano (65. I. Popov), Luís (90. Timofejev).
    Náhradníci: Selichov – Tigijev, Petković, Ananidze, I. Popov, Bakajev, Ščerbakov, Leontěv, S. Samsonov, Timofejev, Davydov, Nimely.

    Rozhodčí: Sergej Karasjov – Anton Averjanov, Tihon Kalugin
    bahis siteleri