Havířov – Třinec 3:7 (kon.)
konec
MFK Havířov
3:7 (1:4)
FK Třinec
Úterý 18.07.2017, 18:00 • stadion Dukla, Havířov • MOL Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další snížení a jubilejní desátý gól tohoto utkání! Indiáni skvěle vykombinovali situaci na pravé straně, Lisický pronikl do pokutového území a trochu se štěstím na bližší tyč překonal Adamušku! Stav 3:7.
     
    84
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vzápětí přichází snížení a druhý čestný úspěch Havířova! Trochu se štěstím po dvou odrazech míče se ocitl sám před brankářem TOMÁŠ OMASTA a jemným obloučkem přehodil padajícího Adamušku!
     
    83
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kanonáda Třince pokračuje, je to již 1:7! Centr z rohu přistál na malém vápně přesně na hlavě MIKKA REINTAMA, který trkl míč do sítě!
     
    81
    Kartu viděl až za ostrý zákrok na Förstera třinecký Kateřiňák.
     
    74
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hrubka v rozehrávce na útočné polovině stojí Havířov další gól v jeho síti! Třinečtí totiž využtili rozhozené obrany a po rychlém přechodu do útoku se nádherně technicky z rohu šestnáctky trefil MATEJ IŽVOLT!
     
    70
    Uher na útočné polovině ztratil míč, oceláři šli do brejku a Dedič v samostatném náběhu trefil tyč! Dostal se ještě k dorážce, ale tu již dobíhající obránce srazil na roh.
     
    65
    Poslední střídání Havířova a celého utkání. Švábíka nahrazuje Förster.
     
    64
    Vzápětí další rychlá akce Třince, míč se dostal až doleva k Masařovi, ale nejčerstvější muž na hřišti nedokázal prostřelit zblízka Smětáka, který velmi dobře zasáhl nohou.
     
    61
    Poslední střídání Třince. Janoščina nahrazuje Masař.
     
    52
    Třinec právě vstřelil branku!
    První střela na branku ve druhém poločase a Třinec vede již 5:1! Sám před brankářem nezaváhal PETR HOŠEK!
     
    48
    Cenek zazadu fauloval pronikajícího hráče na půlce a dostává žlutou kartu.
     
    46
    Lisický hasil útok Třince těsně vedle šestnáctky faulem, za který vidí žlutou kartu.
     
    46
    A Šumberu Dedič.
     
    46
    Třinec o poločase střídá dvakrát. Juřenu nahrazuje Kateřiňák.
     
    46
    Druhé střídání Havířova. O poločase skončil Karel Skoupý, nahradil ho Cenek.
     
    39
    První střídání Havířova. Matušoviče nahrazuje Uher.
     
    39
    Juřena opět v samostatném náběhu z pravé strany a opět to nezvládl. Chtěl přihrát pod sebe do druhé vlny, ale předal míč pouze stínujícímu obránci.
     
    31
    Havířov právě vstřelil branku!
    První povedená a dotažená akce Havířova znamená čestný úspěch! Matušovič našel přesnou kolmicí naběhnutého MARKA LIŠANÍKA, který si sám před brankářem poradil a střelou o zadní tyč snižuje na 1:4!
     
    30
    Karel Skoupý nepochopitelnou hlavičkou k brance málem zavinil pátý gól, ale na míč ve vzduchu jeden z číhajících hráčů Třince na malém vápně nedosáhl!
     
    29
    Třinec právě vstřelil branku!
    V Havířově se rodí debakl! Situaci po rohu zakončil střelou zpoza vápna IMRICH BEDECS a za jeho přesným pokusem k tyči se Směták jen ohlédl! 0:4!
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí si dělají v útoku, co se jim zamane! Hošek si skvěle naběhl na kolmici do vápna, proti jeho pokusu na zadní tyč ještě velmi dobře nohou zasáhl Směták, ale na umístěnou dorážku VÁCLAVA JUŘENY již neměl šanci dosáhnout! 0:3 a o postupujícím je nejspíš rozhodnuto.
     
    23
    Vaněk se opřel do míče na 30 metrech a obloukem ho posílal pod břevno, Směták však odčinil svoji hrubku a výborně zasáhl! Měl přitom štěstí, neboť vytlačil míč přesně do břevna!
     
    22
    Juřena správně načasoval svůj náběh za obranu, ale situaci 2 na brankáře totálně zazdil! Přihrál totiž Vaňkovi až příliš do běhu a zahnal ho k brankové čáře na spojnici s malým vápnem. Třinec ještě situaci dohrál, ale ránu Hoška zastavil Cigánek a Šumbera následně technicky střílel nad.
     
    16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná hrubka brankáře Smětáka znamená druhý gól v jeho síti! Zcela nepochopitelně totiž k sobě při rozehrávce nechal přiběhnout VÁCLAVA JUŘENU a následně do něj napálil míč při odkopu takovým způsobem, že útočník Třince může jít slavit!
     
    5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá střela na branku již znamená vedení hostů! Trestný kop cca ze 40 metrů rozehrával Šumbera, posadil míč přesně na hlavu absolutně nehlídaného MARKA ČELŮSTKY a kapitán Třince přesnou hlavičkou z prostoru penalty nedal Smětákovi šanci!
     
    3
    První gólovka Třince! Omasta se nechal naivně připravit o míč Janoščinem, ten přihrál Hoškovi, který si v levém rohu šestnáctky připravil míč na střelu a vypálil na zadní tyč, ale Směták byl na zemi včas. Jenže vyrazil míč pouze před sebe a Šumbera v pádu na dlouhou nohu minul úplně prázdnou branku ze šesti metrů!

    Libor Štěpán

    Branky: 31. Lišaník, 84. Omasta, 87. Lisický – 5. Čelůstka, 16. Juřena, 25. Juřena, 29. Bedecs, 52. Hošek, 74. Ižvolt, 83. Reintam

    Karty:   46. Lisický (HAV), 48. Cenek (HAV) – 81. Kateřiňák (TRI)


    MFK Havířov: Směták – Lisický, K. Skoupý (46. Cenek), Zupko, Cigánek – Omasta, Matušovič (39. Uher), Švábík (65. Förster), Skoupý L. (C) – Klejnot, Lišaník
    Náhradníci: Štromp – Cenek, Förster, Jašek, Michalčák, Uher, Wojnar

    FK Třinec: Adamuška – Čelůstka (C), Reintam, Bedecs, Janoščin (61. Masař) – Ižvolt, Ilko, Vaněk, Šumbera (46. Dedič), Hošek – Juřena (46. Kateřiňák)
    Náhradníci: Paleček – Velner, Kateřiňák, Joukl, Janošík, Masař, Dedič

    Rozhodčí: Mrázek – Paták, Podaný

    Diváci: 225
    bahis siteleri