West Brom – Leicester 1:1 (6:7 po pen.) | Liverpool – Crystal Palace 2:0 (kon.)
po penal. (6:7)
West Bromwich Albion
1:1 (1:1)
Leicester City
Středa 19.07.2017, 12:00Premier League Asia Trophy • Semifinále
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Dobré poledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z Premier League Asia Trophy. Společně se podíváme na duel mezi West Bromwichem Albion a Leicesterem City. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Tento přípravný duel se koná v Asii každé dva roky. Letos se zápasy odehrají v Hongkongu. Kromě dnešního semifinále mezi West Bromem a Leicesterem se ještě odehraje duel mezi Liverpoolem a Crystal Palace. Zápas o třetí místo a finále se poté odehraje v sobotu.
     
    Úvodní sestavy:

    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Yacob, Evans (c), Livermore, Rondon, Phillips, Brunt, Rodriguez, Dawson, Hegazi.
    Náhradníci: Myhill, Robson-Kanu, McClean, Chadli, Harper, Roberts, Leko, Field, Wilson, O'Shea, Melbourne.

    Leicester City: Hamer – Maguire, Lawrence, Amartey, Slimani, Okazaki, James (C), Ndidi, Mahrez, Benalouane, Elder.
    Náhradníci: Schmeichel, Simpson, Drinkwater, Morgan, Vardy, King, Albrighton, Musa, Iborra, Ulloa, Fuchs, Barnes, Moore.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. West Bromwich bude hrát v bílých dresech, zatímco Leicester nastoupí v modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Leicester obstaral výkop do dnešního utkání. Bývalý anglický šampión rozjel kombinaci na vlastní polovině a v úvodu se nikam nežene.
     
    2
    Okazaki si řekl o přihrávku na polovinu hrací plochy a ihned hladal Mahreze. Druhý jmenovaný se však rozběhl opačným směrem.
     
    3
    Mahrez si na pravé straně hrací plochy zatancoval s Nyomem, soupeře obránce nechal za sebou, jenže poté vyslal nepřesnou přihrávku na Okazakiho.
     
    4
    Na druhé straně centroval z levé strany Livermore. Jeho pobídka přiletěla na malé vápno, kde kraloval osamocený stoper Maguire.
     
    5
    West Bromwich kombinuje s míčem na vlastní polovině hrací plochy. Nikdo z hráčů v bílých dresech si pohybem neříká o přihrávku.
     
    6
    Phillips se na pravé straně zbavil Eldera, dostal se k odcentrování na malé vápno, kde se patičkou snažil zakončit Rodriguez, ale jeho ránu zablokoval Maguire.
     
    7
    Ndidi se vrátil na vlastní polovinu, kde se natlačil před Rodrigueze a patičkou si posunul míč na levou stranu. Dotírající Rodriguez jej zastavil faulem.
     
    8
    Po Mahrezově přihrávce centroval James z pravé strany na malé vápno, nicméně pozorný stoper Dawson špičkou kopačky dostal míč ven ze šestnáctky.
     
    9
    Slimani centroval z levé strany do pokutového území, kde byl pouze Okazaki, ale u útočníka Leicesteru byli hned tři obránci West Bromu.
     
    10
    Do rozehrávky West Bromwiche se zapojil také brankář Foster. Gólman West Bromu nakopl míč na polovinu soupeře, kde jej vybojoval Livermore.
     
    11
    West Brom právě vstřelil branku!
    West Bromwich se ujímá vedení a byl to opravdu parádní gól! JAY RODRIGUEZ obdržel přihrávku před pokutového území, připravil si míč ke střele a parádní ránou vymetl horní roh Hamerovy branky!
    11. Jay RODRIGUEZ - 1:0
     
    13
    West Bromwich pokračuje v aktivitě i po vstřelení úvodní branky dnešního utkání. Livermore spěchal za vysokou přihrávkou na levou stranu, avšak míč už nedostihl na hrací ploše.
     
    14
    Okazaki si v pokutovém území naběhl na zpětnou přihrávku, bleskově se otočil a nabil Jamesovi. Záložník Leicesteru z dobré pozice zamířil vysoko nad břevno.
     
    15
    Jay Rodriguez si tentokrát naběhl na pěknou přihrávku po pravé straně, jenže hned se k němu seskupili dva obránci Leicesteru, kteří míč zakopli do autu.
     
    16
    Zadáci West Bromwiche kombinují s míčem na polovině hrací plochy a soupeři balón takřka nepůjčují. Leicester dnes čeká hodně náročné utkání.
     
    17
    Ndidi přišel o míč na polovině hrací plochy. Rondon s balónem ihned nabral směr vpřed, krásnou kličkou se zbavil Jamese, ale poté jej zastavil Maguire.
     
    18
    Právě Rondon si v hlavičkovém souboji v blízkosti pokutového území pomohl loktem a hlavní rozhodčí mu odpískal nedovolený zákrok. Leicester bude rozehrávat.
     
    19
    Hlavní rozhodčí si k sobě zavolal Nyoma a po krátké poradě s trenéry se rozhodl odpískat přestávku k občerstvení. Hraje se za velkého horka.
     
    20
    Brunt si řekl o přihrávku na pravou stranu, avšak na polovině Leicesteru si nepotykal se zpracováním a balón mu uskočil do zámezí.
     
    21
    Mahrez si na hranici pokutového území bleskově přehodil míč na levačku a pokusil se zakončit. Jeho technický pokus se zastavil o záda připraveného obránce.
     
    22
    Ndidi obdržel povedenou přihrávku proti noze, jenže si míč zbytečně snažil zpracovat a balón mu uskočil k připravenému Dawsonovi.
     
    23
    Leicester zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Exekuce se ujal Mahrez, jehož technický pokus zastavila čtyřčlenná zeď.
     
    24
    Mahrez potáhl míč na polovinu soupeře a dlouhou přihrávkou se snažil najít Lawrence. Druhý jmenovaný dostal přihrávku na paty a míč neudržel na hrací ploše.
     
    25
    Leicester právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tentokrát už to Leicesteru vyšlo! RIYAD MAHREZ si středem hrací plochy navedl míč na hranici pokutového území a vyslal nádhernou přízemní střelu na zadní tyč. Foster na balón nemohl dosáhnout!
    25. Riyad MAHREZ - 1:1
     
    27
    Další přestávka k občerstvení! Týmy se evidentně dohodly, že v přípravném duelu nechtějí riskovat zdraví svých hráčů.
     
    28
    Lawrence si na hranici pokutového území naskočil na vysokou přihrávku, jenže hlavou míč prodloužil pouze do zámezí. Leicester bude vhazovat.
     
    29
    West Bromwich se usadil na polovině svého soupeře. Dawson centroval z pravé strany, jenže před brankou nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    30
    Před branku Leicesteru přiletěl další centr z pravé strany. Stoper Benalouane se míč pokusil odkopnout, jenže jej poslal vysoko na tribunu.
     
    31
    West Bromwich zahrával rohový kop. Jeho exekuce se ujal Chris Brunt. Jeho vysoká pobídka přiletěla na zadní tyč, kde hlavičkoval Hegazy, jehož pokus obrana srazila na další roh.
     
    32
    Další centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde jej odhlavičkoval připravený stoper Maguire. West Bromwich přesto zůstává u balónu.
     
    33
    Ndidi si v pokutovém území nabíhal na oblouček z kopačky Riyada Mahreze, jenže těsně před ním se k míči dostal stoper Evans.
     
    34
    Elder si nabíhal na vysokou přihrávku na levé křídlo, jenže míč hlavou pouze přizvedl do zámezí. West Bromwich může pokračovat v útočení.
     
    35
    Ndidi si na pravé straně chtěl obhodit Hegazyho, jenže krajní obránce West Bromwiche se nenechal předběhnout, natlačil se tělem před soupeře a ještě konstruktivně rozehrál.
     
    36
    Riyad Mahrez se ujal rozehrávky na polovině hrací plochy. Fotbalista Leicesteru chtěl přenést hru na levou stranu, jenže poslal hodně nepřesnou přihrávku.
     
    37
    Nyom centroval z pravé strany do pokutového území. Brankář Hamer dával dobrý pozor, vyrazil mezi hlavičkáře a stáhl míč do rukavic.
     
    38
    Amartey dostal spostu volného prostoru na pravé straně, přehodil si míč na levačku a našel Mahreze. Autor vyrovnávací branky byl dobře bráněn.
     
    39
    Ndidi upadl po souboji na hranici pokutového území. Hlavní rozhodčí měl celou akci přímo před sebou a Evansův zákrok posoudil jako dovolený.
     
    40
    Mahrez si z pravé strany navedl míč do středu hrací plochy a vypálil levačkou. Jeho ránu však jeden z obránců tečoval na roh. Leicester ale začíná zvyšovat tempo hry.
     
    41
    Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Ndidi. Stoper West Bromwiche Evans míč odhlavičkoval a navíc byl faulován.
     
    42
    Rondon uspěl v souboji s obránci Leicesteru a pokusil se překvapit Hamera vysokým obloučkem. Brankář Leicesteru pouze kontroloval cestu míče do zámezí.
     
    43
    Nyom táhl akci West Bromwiche podél levé postranní čáry. Krajní obránce West Bromu si chtěl narazit s Yacobem, který našel jen hráče v modrém dresu.
     
    44
    Rondon byl zcela sám v souboji se stopery Leicesteru. Útočník West Bromwiche se nedokázal uvolnit a Hamer si bez problémů došel pro odražený míč.
     
    45
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Ndidi, přichází Drinkwater.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází James, přichází King.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Okazaki, přichází Vardy.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Slimani, přichází Ulloa.
     
    45+1
    Mahrez se v pokutovém území dostal k odraženému míči a přízemní střelou k levé tyči donutil Fostera k vynikajícímu zákroku!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! West Bromwich vlétl do zápasu opravdu dobře a po deseti minutách hry se zásluhou krásné střely Jaye Rodrigueze ujal vedení! Leicester poté zařadil vyšší rychlostní stupeň a Ryiad Mahrez dokázal vyrovnat. Poté se hra uklidnila a na další šanci jsme museli čekat až do nastaveného času. Mahrezovu ránu ale Foster vyrazil mimo tři tyče. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Maguire, přichází Simpson.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Amartey, přichází Morgan.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Benalouane, přichází Fuchs.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Elder, přichází Moore.
     
    47
    Leicester se nastěhoval na polovinu soupeře. S míčem operoval Vardy, jehož pobídku ale nezachytil nikdo z hráčů v modrém dresu.
     
    48
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Lawrence, přichází Albrighton.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Mahrez, přichází Iborra.
     
    49
    Iborra se ihned zapojil do dění na hrací ploše. Nováček na hřišti našel Vardyho, jež si neporadil se zpracováním a West Bromwich získal balón.
     
    50
    King se na polovině soupeře zapojil do napadání rozehrávky West Bromwiche. Střídající fotbalista se k míči nedostal kvůli včasnému zásahu Evanse.
     
    51
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Rodriguez, přichází McClean.
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Brunt, přichází Field.
     
    52
    Leicester do druhého poločasu obměnil celou sestavu, zatímco West Bromwich střídal teprvé dvakrát. Oba trenéři mají podle všeho jiné záměry.
     
    53
    Dawson se na pravé straně natahoval po vysoké přihrávce, jenže míč byl příliš dlouhý a Dawson jej nezastihl na hrací ploše. Leicester může pokračovat v útočení.
     
    54
    Morgan potáhl míč na polovinu West Bromwiche a našel Fuchse. Druhý jmenovaný si netroufl na individuální průnik a raději vrátil balón Morganovi.
     
    55
    Drinkwater si v pokutovém území naběhl na povedený centr z pravé strany, jenže po špatném zpracování trefil jen clonícího Dawsona.
     
    56
    Po následném rohovém kopu se k odraženému míči dostal Jamie Vardy, který se pokusil zakončit, jenže zpoza šestnáctky nepropálil hradbu těl.
     
    57
    Střídající McClean se z otočky opřel do míče, jenže jeho skákavý pokus zpoza hranice pokutového území nakonec proletěl kolem pravé tyče!
     
    58
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Yacob, přichází Chadli.
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Phillips, přichází Robson-Kanu.
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Rondon, přichází Leko.
     
    59
    Iborra bojoval o odražený míč, jenže na levé straně hrací plochy k němu přistoupil střídající Field, který jej nenechal rozehrát. West Bromwich navíc získal vhazování.
     
    60
    Je za námi hodina hry a stav je stále nerozhodný. Pokud by utkání po devedesáti minutách skončilo remízou, rozhodnou o postupujícím penalty.
     
    61
    Jamie Vardy zahodil obrovskou šanci! Kanonýr Leicester pálil v pokutovém území, nicméně jeho střela na zadní tyč prosvištěla kolem branky!
    61. Vardyho šance
     
    62
    King si zpracoval vysokou přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže k němu okamžitě přistoupili dva zadáci West Bromwiche, kteří jej obrali o míč.
     
    63
    Albrightonovi se nelíbilo rozhodnutí asistenta rozhodčího a pustil se s ním do slovní potyčky. Hlavní arbitr ihned přiběhl a situaci uklidnil.
     
    64
    Vardy si v hlavičkovém souboji na polovině West Bromwiche pomohl loktem a dopustil se útočného faulu. Po přestávce se nehraje v tak vysokém tempu.
     
    65
    West Bromwich měl k dispozici rozehrávku přímého kopu. Exekuce se ujal Chadli, jehož vysoký oblouček přiletěl přímo do rukavic pozorného brankáře.
     
    66
    Drinkwater poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo v modrém dresu na balón nedosáhl a míč proskákal do zámezí.
     
    67
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Hegazy, přichází Wilson.
     
    68
    Fuchs si pohlídal náběh Nacera Chadliho po pravé straně a raději odkopl míč do zámezí. West Bromwich ale bude vhazovat v blízkosti pokutového území.
     
    69
    Zadáci West Bromwiche kombinují s míčem na polovině hrací plochu a hledají cestičku za obranu Leicesteru. Oba celky se koncentrují hlavně na defenzívu.
     
    70
    Leko přenechal míč Wilsonovi, která krásnou kolmicí hledal Livermora, kterého si vzal do parády Fuchs a vypíchl mu míč na rohový kop.
     
    71
    West Bromwich zahrával další rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil Livermore, ale Fuchs doskočil o něco výš.
     
    72
    Hlavní rozhodčí i ve druhém poločase odpískal přestávku na občerstvení.
     
    74
    Dawson na pravé straně vystoupil proti Drinkwaterovi a vypíchl mu míč do zámezí. West Brom stále brání na podtrženou jedničku.
     
    75
    Albrighton si při návratu na vlastní polovinu pomohl zatažením soupeře za dres. Fotbalista Leicesteru tedy fauloval a West Bromwich bude rozehrávat.
     
    76
    Jamie Vardy se středem hrací plochy rozběhl do pokutového území West Bromwiche, ale na jeho hranici neustál souboj s Wilsonem.
     
    77
    Fuchs si na hranici pokutového území zpracoval vysokou přihrávku a ihned se položil do střely. Rána mu vůbec nesedla a míč prosvištěl vysoko nad brankou.
     
    78
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Livermore, přichází Harper.
     
    79
    Leicester se nyní usadil v blízkosti pokutového území soupeře. Drinkwater se dokonce pokusil odcentrovat, jenže McClean jeho pokus srazil do autu.
     
    80
    Fuchs se ujal rozehrávky Leicesteru na polovině hrací plochy a prudkou přihrávkou našel Vardyho. Druhému jmenovanému míč uskočil a hrát mohou zadáci West Bromu.
     
    81
    Chadli obdržel přihrávku na hranici pokutového území, jenže ani on si netroufl na zakončení a obrana Leicesteru zatím může zůstat klidná.
     
    82
    Field potáhl míč vpřed po pravé straně a přízemní přihrávkou hledal spoluhráče na hranici pokutového území. Nikdo v bílém se však k balónu nedostal.
     
    83
    Další dlouhou přihrávku za obranu Leicesteru zastavil pozorný Fuchs. Fotbalista Leicesteru si nechtěl přidělávat problémy a raději míč zakopl na tribunu.
     
    84
    Nyní se do útoku po delší době podíval také Leicester. Hráči v modrých dresech však přišli o míč hned za půlící čárou a West Brom může znovu zaútočit.
     
    85
    Moore dával dobrý pozor na centr z levé strany, předskočil útočníka West Bromwiche a bez váhání odhlavičkoval balón ze šestnáctky.
     
    86
    Drinkwater si na levé straně hřiště troufl na souboj s dvojicí obránců, jenže míč mu uskočil daleko od nohy a fotbalista Leicesteru už jej neudržel na hrací ploše.
     
    87
    Iborra si pohybem řekl o přihrávku na hranici pokutového území, jenže letní akvizice ze Sevilly si neporadila se zpracováním.
     
    88
    Leko se efektní kličkou ve středu hrací plochy zbavil svého strážce, jenže následná přihrávka se mu vůbec nepovedla a Hamer si došel pro odražený míč.
     
    89
    Leko se z pravé strany prodral s míčem až na hranici pokutového území, odkud napřáhl ke střele levačkou, jenže rána mu nesedla a míč skončil vysoko na tribuně.
     
    90
    Oba týmy se nyní střídají v útočné snaze. Ani jeden z anglických celků se však ne a ne dostat do šance. Vše nasvědčuje tomu, že o osudu rozhodnou penalty.
     
    90+1
    Druhý poločas skončil.
     
    Po devadesáti minutách není jasno o vítězi dnešního duelu! V prvním poločase se West Bromwich dostal do vedení díky Rodriguezovi, jenže Mahrez dokázal o čtvrthodinu později vyrovnat. Ve druhé půli oba týmy obměnily své kádry, jenže další branky už jsme se nedočkali. O vítězi tedy rozhodnou penalty!
     
    Penalty se na tomto turnaji hrají zvláštním systémem! Je to něco jako tenisový tiebreak. Začne se jednou penaltou a poté každý tým kope dvě penalty za sebou.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Nacer Chadli vymetl první penaltou horní roh!
     
    1. série
    1:1
    Leicester se svou první penaltou také uspěl! Ulloa si vzal dlouhý rozběh a trefil se pod břevno.
     
    2. série
    1:2
    Také druhou penaltu Leicester proměňuje! Kanonýr Jamie Vardy dělovkou nedal brankáři šanci!
     
    2. série
    2:2
    Robson-Kanu také nenechal nic náhodě a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci.
     
    3. série
    3:2
    Evans se nenechal rozhodit brankářem soupeře a zakončil střelou do horního rohu!
     
    3. série
    3:3
    Zatím sledujeme parádní střelecké představení! Fuchs poslal brankáře na opačnou stranu.
     
    4. série
    3:4
    K další penaltě se postavil Drinkwater, na jehož penaltu brankář sice dosáhl, ale míč mu pod tělem propadl těsně za brankovou čáru!
     
    4. série
    4:4
    Dawson s přehledem poslal míč pod břevno! Obrovské drama!
     
    5. série
    5:4
    A další proměněná penalta! James McClean zajistil West Bromu vedení střelou k tyči!
     
    5. série
    5:5
    Neskutečný rozstřel! Iborra poslal brankáře na opačnou stranu a zvládl souboj nervů.
     
    6. série
    5:6
    King si na penaltu evidentně věřil a přízemní střelou k tyči vrátil Leicesteru vedení!
     
    6. série
    6:6
    Drama stále pokračuje! Jonathan Leko zvolil razanci a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci.
     
    7. série
    6:6
    První neproměněná penalta! Field ji kopl opravdu špatně a Hamer jeho pokus vyrazil!
    FIELD
     
    7. série
    6:7
    Je konec! Albrighton si vzal dlouhý rozběh a střelou do šibenice poslal Leicester do finále!
    ALBRIGHTON
     
    Konec zápasu.
     
    Leicester tedy zvládl napínavý penaltový rozstřel a díky neproměněné penaltě Fielda postupuje do finálového duelu, ve kterém se v sobotu střetne s vítězem duelu Liverpool – Crystal Palace.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:11:37)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 11. Rodriguez – 25. Mahrez

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Chadli (WBA)
    1:1   Ulloa (LEC)
    2. série:
    1:2   Vardy (LEC)
    2:2   Robson-Kanu (WBA)
    3. série:
    3:2   Evans (WBA)
    3:3   Fuchs (LEC)
    4. série:
    3:4   Drinkwater (LEC)
    4:4   Dawson (WBA)
    5. série:
    5:4   McClean (WBA)
    5:5   Iborra (LEC)
    6. série:
    5:6   King (LEC)
    6:6   Leko (WBA)
    7. série:
    6:6   Field (WBA)
    6:7   Albrighton (LEC)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.
    West Bromwich Albion: Foster – Nyom, Evans, Dawson, Hegazi (67. Wilson) – Livermore (78. Harper), Yacob (58. Chadli), Phillips (58. Robson-Kanu), Rodriguez (51. McClean), Brunt (51. Field) – Rondon (57. Leko)
    Náhradníci: Myhill, Robson-Kanu, McClean, Chadli, Harper, Roberts, Leko, Field, Wilson, O'Shea, Melbourne.

    Leicester City: Hamer – Amartey (46. Morgan), Maguire (46. Simpson), Benalouane (46. Fuchs), Elder (46. Moore) – Mahrez (48. Iborra), James (45. King), Ndidi (45. Drinkwater), Lawrence (48. Albrighton) – Okazaki (45. Vardy), Slimani (45. Ulloa)
    Náhradníci: Schmeichel, Simpson, Drinkwater, Morgan, Vardy, King, Albrighton, Musa, Iborra, Ulloa, Fuchs, Barnes, Moore
    bahis siteleri