Machačkala – Perm 1:0 (kon.) | CSKA Moskva – Lok. Moskva 1:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:3 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Pátek 21.07.2017, 18:30 • Arena CSKA. Moskva • Ruská Premier Liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Dmitrij TARASOV - 1:3
     
    75
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Ale hostující hráči ukázali těm domácím, jak jednoduše se dá hrát fotbal. Asi na dva doteky sehraná akce na levé straně, kdy jeden z hráčů Lokomotivu kolmicí našel zcela volného DMITRIJE TARASOVA, Akinfejev sice napoprvé neinkasoval, ale balon se odrazil ke střelci gólu. Ten napodruhé zakončoval do zcela prázdné branky CSKA.
    66. ARI - 1:2
     
    66
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Guilherme vykopl balon, jeden z hostů prodloužil balon na hranici ofsajdu (ofsajd to ovšem nebyl podle opakovaných záběrů). Vasin poslal míč za obranu CSKA, kde byl ARI. Do toho stoper CSKA přestal nepochopitelně hrát a mávat na pomezního sudího jako nádražák. Takže ARI na levé straně si položil Akinfejeva a střelou po pravé ruce brankáře CSKA do značně opuštěné branky soupeře zaznamenal druhou branku hostů v zápase.
    42. VITINHO - 1:1
     
    42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně důležitý moment zápasu. Klasický gól do šatny a obrovská pomoc pro domácí celek ze strany hostujícího brankáře. Alan Dzagojev na levé straně zvolil přihrávku pod sebe na VITINHA. Ten vystřelil levou nohou z pětadvaceti metrů. Střela neměla vůbec razanci. Guilherme ovšem neodhadl odskok balonu a srazil si jej ke své pravé tyči. Asistence: Alan Dzagojev.
    24. Jefferson FARFÁN - 0:1
     
    24
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Tohle je snad první vážnější šance Lokomitvu v zápase. Manuel Fernandes vzal na sebe roh z levé strany, domácí celek si nepohlídal JEFFERSONA FARFÁNA na přední tyč. Ten se prosadil zakončením hlavou po levé ruce Akinfejeva. Brankář domácího mužstva zůstal stát na brankové čáře, nepomohl svým spoluhráčům. 0:1. Asistence: Manuel Fernandes.

    Vít Muzikář

    Branky: 42. Vitinho (Dzagojev) – 24. Farfán (Manuel Fernandes), 66. Ari, 75. Tarasov (Alexej Mirančuk)

    Karty:   83. Golovin (CSK) – 47. S. Kvěrkvelija (LMO), 54. Tarasov (LMO), 59. Farfán (LMO), 85. Igor Denisov (LMO), 90+4. Anton Mirančuk (LMO)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 10:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 5:18.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – V. Berezuckij, Vasin, A. Berezuckij – Mário Fernandes, Wernbloom, B. Natcho (52. Čalov), Ščennikov (82. G. Milanov) – Dzagojev (68. Olanare), Vitinho, Golovin.
    Náhradníci: Pomazun, Ovčinnikov – G. Milanov, Makarov, Čalov, Gordjušenko, Žamaletdinov, Chosonov, Kučajev, N. Černov, Olanare.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Barinov, S. Kvěrkvelija, Pejčinović – Farfán, Manuel Fernandes, Igor Denisov, Lysov, Tarasov – Ari (89. Anton Mirančuk) – Alexej Mirančuk (90+5. Kolomejcev).
    Náhradníci: Medveděv, Kočenkov – Kasajev, Korjan, Michalik, Kolomejcev, Rotenberg, Margasov, Lapšov, Galadžan, Anton Mirančuk, N'Dinga.

    Rozhodčí: Karasjev – Averijanov, Kalugin
    bahis siteleri