HC Slovan – Spartak Moskva 3:2 (3:0 po s.n.)
po s.n. (3:0)
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Spartak Moskva
sk Úterý 25.07.2017, 18:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Slovan Bratislava.
    Rozhodujúci nájazd premenil Lukáš Kašpar.
     
    62:41
    Lajunen pekne vystrelil z pravého kruhu, Štepánek puk poslal späť do hry a aj s trochou šťastia ho domáci napokon dostali pod svoju kontrolu.
     
    56:05
    Bačíkov tečovaný puk od modrej urobil vrásky na čele Svenssona, ani neviem, ako ten puk gólman hostí poslal v páde na ľad cez hokejku či vyrážačku do bezpečia.
     
    55:43
    Leščenko predviedol svoje hokejové umenie, spoza obrancu z medzikružia švihom vystrelil, aj Štepánek v pokľaku puk likviduje vo svojom náručí.
     
    55:08
    Švarný od modrej z ľavej strany a jeho príklep vyvolal na tribúnach potlesk, ktorý patrí aj Svenssonovi, Markus v pokľaku Ivanov puk zlikvidoval vo svojom náručí.
     
    54:35
    Hostia mali gól na palici, puk však jeden z hráčov v bielom drese trestuhodne pred bránkou belasých poslal za bránku Štepánka.
     
    49:37
    Nedovolené bránenie v podaní Kulika, presilovú hru si po reklamnej prestávke zahrá Slovan.
     
    46:25
    Nikoncev sa dostal k zakončeniu na vrchole kruhov, Štepánek letiaci puk dobre videl a vyrážačkou zmenil jeho trajektóriu.
     
    45:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zamiešal kartami v pásme hostí, Skalický z ľavého kruhu poslal puk za kruhy, strelu v podaní Šťastného Svensson vyrazil na pravý kruh a tam pohotovo do odkrytej časti bránky puk poslal TOMMI TAIMI. Asistencie: Andrej Šťastný a Pavol Skalický.
     
    39:59
    Spolu so sirénou sa k zakončeniu pred bránkoviskom dostal Smoleňák, keď peknú akciu domácich vyrobil Kašpar, Svensson puk poslal za svoju bránku.
     
    38:25
    Do voľného priestoru na ľavej strane s pukom na hokejke nakorčuľoval Komaristý, ktorý sa pekne oprel do puku, jeho príklep z ľavého kruhu skončil v náručí Štepánka.
     
    32:45
    Z pravého kruhu z jeho vrcholu vystrelil švihom Leščenko, len to tak zazvonilo na betónoch Štepánka, Spartak posadil domácich na kolotoč.
     
    32:16
    Príklepom sa z ľavého kruhu prezentoval Judin, Štepánek dobre kontroloval hru, v pokľaku puk schoval vo svojom náručí.
     
    31:31
    Dlho sme hrali bez prerušenia hry, na trestnú za podrazenie odišiel Taimi, presilovka pre Spartak.
     
    28:35
    Šanca hostí na druhej strane, v dorážke neuspel z vnútornej strany pravého kruhu jeden z hráčov v bielom drese, Štepánek podržal tím belasých a puk vyrazil späť do hry.
     
    27:20
    Spartak Moskva dal gól!
    Krásna akcia hostí, na modrej nikým nestrážený VIAČESLAV LEŠČENKO dostal puk na palicu, korčuľoval sám na bránku a pomedzi betóny Štepánka zasunul. Asistencia: Alexej Pepeliajev.
     
    22:15
    Slovan Bratislava dal gól!
    Domáci fans sa radujú, PAVOL SKALICKÝ potiahol puk do pásma po ľavej strane, nakorčuľoval pred bránku a po ľade pomedzi betóny Svenssona puk poslal za jeho chrbát. Asistencia: Andrej Šťastný.
     
    15:11
    Obrovská šanca hostí, z medzikružia švihom vystrelil Nikoncev a za chrbtom Štepánka zazvonilo brvno, od ktorého sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    13:05
    Spartak Moskva dal gól!
    Spartak dokonale pomotal defenzíve domácich hlavy, z pravého kruhu po ľade vystrelil Lajunen a pred bránkou čakajúci RYAN STOA puk usmernil do siete belasých. Asistencie: Ville Lajunen a Viačeslav Leščenko.
     
    11:02
    Mirnov sa prezentoval pekným pukom spoza kruhov, ten si našiel cez klbko hráčov cestu až k bránke, Štepánek ho zlikvidoval a po prvýkrát kotol skandoval jeho meno.
     
    03:05
    Hráč domácich s číslom 48 na chrbte, ktorého nemám na súpiske, vyrobil zlú prihrávku, spoza bránky nabil pred bránku na palicu Leščenkovi, ktorého puk Štepánek vyrazil, aby následne poslal späť do hry aj puk z dorážky.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 23. Skalický (Šťastný), 46. Taimi (Šťastný, Skalický), rozh. náj. Kašpar – 14. Stoa (Lajunen, Leščenko), 28. Leščenko (Pepeliajev)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mirnov (SPM)
    1:0   Kašpar (SBA)
    2. série:
    1:0   Čistov (SPM)
    2:0   Buchtele (SBA)
    3. série:
    2:0   Šmeľov (SPM)
    3:0   Řepík (SBA)


    HC Slovan Bratislava: Štepánek (Kožiak) – Bačík, Voráček, Taimi, Švarný (C), Černý, Kozák, Sloboda, Boldižár – Kašpar (A), Smoleňák, Řepík – Hrnka, Mikúš, Buchtele – Skalický, Sádecký, Šťastný – M. Hlinka, Hecl, Liška
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Papeliajev, Lajunen, Kalinin (C), Judin, Kulik, Bondarev (A), Provolnev, Sorokin – Leščenko, Stoa, Čistov – Mirnov, Maxwell, Radil – Šmeľov, Bobrov, Komaristý – Nikoncev, Voronin (A), Tolpeko

    Rozhodčí: D. Konc, J. Konc – Výleta, Orolín

    Diváci: 4.246
    bahis siteleri