Česko – USA 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (2:1, 0:2)
USA
Čtvrtek 27.07.2017, 14:00Světové hry – Inline hokej
Partner:
     
    37:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak tohle není úplně dobrý scénář. Spojené státy americké se dostávají do vedení. DUSTIN ROUX objel branku České republika a pak uklidil kotouč za čáru. Bez asistence.
     
    34:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže proti této americké kombinaci byl už i Daniel brabec bezmocný. Hráči Spojených států si vyměnili puk přímo před brankářem Česka a DYLE NOVAK už jenom uklízel do prázdné klece. Asistence: Jalen Krogman.
     
    13:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika však odpovídá tím nejlepším možným způsobem! PATRIK ŠEBEK dostal puk mezi kruhy, odkud z poměrně těžké pozice dokázal vymést šibenici McCollumovy svatyně! Bez asistence.
     
    13:08
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. BRANDON HAWKINS na nic nečekal, popojel si blíže k pravému kruhu a poté vystřelil, puk pak skončil v bráně Daniela Brabce. Bez asistence.
     
    05:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu první gól zápasu! Češi jdou tak do vedení poté, co se hra přelévala z jedné strany na druhou. MIKULÁŠ ZBOŘIL se dostal k puku, parádně dokázal obejít protihráče a následně střelou zápěstím prostřelil gólmana McColluma. Asistence: Tomáš Rubeš.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 6. Zbořil (Rubeš), 14. Šebek – 14. Hawkins, 35. Novak (Krogman), 38. Roux


    Česko: Brabec (Langer) – Cik, Zbořil, Strýček, Šebek, Malý, Roupec – Bernad, Přibyl, Šimo, Fiala, Rubeš, Loskot. Trenér: Tvrzník.
    USA: McCollum (Hardin) – Gonzalez, Faught, Mosenson, Bruce, Krogman, Sarvak – Cripps, Kendall, Roux, Gsell, Novak, Hawkins. Trenér: Prime.

    Rozhodčí: Pfeffer, Wiart
    bahis siteleri