Bertensová – Krejčíková 0:0; 0:0; 0-0 (skreč)
skreč
Kiki Bertensová
Kiki Bertensová (6)
0
0
0
 
Barbora Krejčíková
Barbora Krejčíková (Q)
0
0
0
 
Čtvrtek 27.07.2017, 15:35WTA Bastad (antuka) • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Kiki Bertensová se těsně před začátkem utkání odhlásila z turnaje! Barbora Krejčíková tak postupuje do čtvrtfinále bez boje! V boji o semifinále se utká s Caroline Garciaovou! (15:17:06)
     
    Vzájemná bilance – Obě hráčky proti sobě hrály hned třikrát. Z toho se dvakrát radovala z vítězství nizozemská tenistka. Naposledy spolu hrály letos na turnaji v Norimberku a tam vyhrála Bertensová 6:2 a 6:1!
     
    Barbora Krejčíková – Jednadvacetiletá česká tenistka zavítala do Švédska coby 140. hráčka žebříčku. Také Krejčíková, okamžitě po neúspěšné kvalifikaci na Wimbledon, přesedlala zpět na antuku. V Bukurešti ale vypadla po třísetové bitvě hned v prvním kole s Alexandrovovou. Do Bastadu se probila skrz dvoukolovou kvalifikaci. V prvním kole poté narazila na Němku Beckovou, které nadělila dva kanáry! Na tomto turnaji startuje česká tenistka vůbec poprvé v kariéře!
     
    Kiki Bertensová – Pětadvacetiletá hráčka z Nizozemska je momentálně ve světovém žebříčku evidována na 26. místě. V poslední době zažívá Kiki poměrně povedené období, poté co selhala v prvním kole Wimbledonu, kde vypadla s Cirsteaovou, se rychle vrátila na antukové kurty, které ji svědčí. Na turnaji WTA v Gstaadu se dostala až do finále, kde také porazila Kontaveitovou z Estonska a získala tak turnajový titul. Ve švédském Bastadu zatím zaznamenala vítězství v prvním kole nad Němkou Witthoeftovou. Na tomto švédském turnaji startuje již počtvrté, přičemž nikdy nedokázala projít přes první kolo.
     
    Dobré odpoledne přeji všem příznivcům tenisu. Ve švédském Bastadu (250,000 $, antuka) je na programu osmifinále, ve kterém se utká Bertensová s Krejčíkovou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Jiří Zabilanský

    Kiki Bertensová
    Stát: Nizozemsko
    Datum narození: 10.12.1991
    Věk: 32 let
    Držení: pravák
    Výška: 182 cm
    Váha: 69 kg
    Nasazení: 6

    Barbora Krejčíková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 18.12.1995
    Věk: 28 let
    Držení: pravák
    Výška: 178 cm
    Nasazení: Q
    bahis siteleri