Olomouc – Třinec 4:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:4 (2:0, 2:1, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Pátek 28.07.2017, 16:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    55:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Neškodné nahození z rohu kluziště tečoval do branky SERVÁC PETROVSKÝ.
     
    54:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už je to jen o jednu branku! Třinec se dostal do přečíslení tří proti dvěma a ačkoliv Procházka nedokázal střelou překonat Kaplana, JAKUB HYKL se dostal k dorážce a poslal ji přesně pod horní tyč. Asistence: Adam Procházka.
     
    42:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Trochu se štěstím teď hosté přidali druhou branku. Kaplan puk vyrazil před sebe a při snaze přitáhnout si ho aby ho přikryl, přihrál Petrovskému. Ten dokázal trefit pouze tyč, ale puk zůstal ležet v brankovišti, odkud ho dorazil do odkryté sítě MICHAL RAMÍK. Asistence: Servác Petrovský.
     
    39:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen dočkali a ještě před přestávkou snižují na 4:1! SERVÁC PETROVSKÝ se dostal k odraženému puku před bránou a bekhendem ho poslal mezi betony brankáře Kaplana. Bez asistence.
     
    32:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku bleskově využívají. JIŘÍ NEKVAPIL dostal puk na levý kruh, stáhl si ho kousek blíž k bráně a střelou na vzdálenější tyč přidal čtvrtou branku Olomouce. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    27:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí v posledních vteřinách přesilové hry přidávají třetí branku. JAN TICHÝ se dostal k zakončení před Švančaru a přesnou střelou zvýšil na 3:0. Asistence: Ondřej TIchý.
     
    08:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou už do dvoubrankového vedení! Tentokrát Zembol přihrával MATĚJI TOMAJKOVI, který zamířil přesně. Asistence: Jakub Zembol.
     
    04:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení, poté co se JAKUB ZEMBOL dostal do brejku a přesnou střelou překonal brankáře Švančaru. Asistence: Jan Tichý.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 5. Zembol (Tichý J.), 9. Tomajko (Zembol), 28. Tichý J. (Tichý O.), 33. Nekvapil (Tomajko) – 40. Petrovsky, 43. Ramík (Petrovský), 55. Hykl (Procházka), 56. Petrovský


    HC Olomouc: Běhal (Kaplan) – Gryc, Přecechtěl L., Vinter, Nekvapil, Stratil, Sedláček, Zatloukal, Zembol, Tichý J., Tichý O., Přecechtěl P., Poledna, Tomajko, Pelíšek, Fasner, Havel, Václavský, Masare, Pírek.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Halouzka) – Wantulok, Bujak, Chovaniak, Cienciala, Kyselý, Blasko, Hrůzek, Serafin, Jurzyca, Wardas, Stročka, Procházka, Kašpárek, Razska, Hykl, Petrovsky, Ramík, Saworski, Przybyla, Samuhel.
    bahis siteleri