Lacko – Isner 0:2 (kon.)
konec
Lukáš Lacko
Lukáš Lacko
0
5 4  
John Isner
John Isner
2
7 6  
sk Pátek 28.07.2017, 20:26ATP Atlanta - BB&T Atlanta Open (tvrdý povrch) • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Lukáš Lacko dnes rozhodne neodohral zlý zápas, ale na bývalú svetovú deviatku to nestačilo. John Isner prišiel o svoju skvelú sériu na podaní. Po piatich zápasoch vôbec musel čeliť brejkbalu, no servis napriek tomu nestratil. Škoda, zápas sa možno mohol vyvíjať inak. Lukáš Lacko nezvládol koncovky setov, dvakrát stratil podanie a prehral 5:7 a 4:6. Napriek tomu po takmer troch rokoch postúpil do štvrťfinále na turnaji ATP World Tour a v rebríčku sa posunie na 118. miesto. John Isner potvrdil rolu favorita, v Atlante opäť nebude chýbať v semifinále a stále živí šancu na štvrtý titul z tohto turnaja. Jeho ďalšou prekážkou bude wimbledonský premožiteľ Rafaela Nadala – Gilles Müller. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:50:21)
     
    Koniec zápasu
     
    4:6
    Je dobojované! John Isner si po servise prešiel na sieť, zahral kvalitný volej a napokon to bol Lukáš Lacko, kto úderom do siete ukončil priebeh celého zápasu.
     
    15-40
    Bohužiaľ, nasadená dvojka turnaja predviedla ďalšie nechytateľné podanie. John Isner si vďaka trinástemu esu vypracoval dve šance na ukončenie duelu.
     
    15-30
    Lukáš Lacko ešte sympaticky bojuje. Po druhom servise súpera zaútočil a vďaka víťaznému úderu priamo z returnu koriguje nepriaznivé skóre.
     
    0-30
    Dvanáste eso amerického tenistu znamená, že John Isner potrebuje v dnešnom zápase získať už len dve loptičky.
     
    0-15
    John Isner podáva na víťazstvo v zápase a začína dobre. Tentokrát si servisom príliš nepomohol, ale vo výmene bol trpezlivý a počkal si na chybu Lukáša Lacka.
     
    4:5
    John Isner využíva ponúknutú šancu. Forhendovým víťazným úderom berie slovenskému súperovi podanie, a tak ho už len jeden gem delí od postupu do semifinále na obľúbenom turnaji v Atlante.
     
    30-40
    To snáď nie je možné. Lukáš Lacko doposiaľ nespravil dvojchybu, no v tomto geme sa dopustil hneď dvoch takýchto lapsusov. Doslova tak Američanovi daruje brejkbal.
     
    30-30
    John Isner získava druhú výmenu po sebe. Tento raz si to celé uhral sám a výmenu ukončil forhendovým víťazným úderom po čiare.
     
    30-15
    Lukáš Lacko si komplikuje situáciu v geme pri vlastnom servise. Zaznamenáva prvú dvojchybu, no stále je v lepšej pozícii ako jeho súper.
     
    30-0
    Lukáš Lacko získava aj ďalšiu loptičku. John Isner sa síce dostal do výmeny, ale celú ju zakončil nevydareným úderom do siete.
     
    15-0
    Slovenský tenista začína veľmi dobre. Podanie na stred dvorca Američan nečakal, a tak je z toho ďalšie eso rodáka z Piešťan.
     
    4:4
    Vzápätí John Isner načína druhú desiatku svojich nechytateľných podaní. Lukáš Lacko sa ani teraz nedostal k brejkbalu, no teraz sa už musí koncentrovať na svoje podanie.
     
    15-40
    Jubilejné desiate eso zaznamenal americký tenista. Začiatok gemu síce nebol podľa jeho predstáv, no teraz má dve šance na jeho ukončenie.
     
    15-30
    Ani teraz nezapojil John Isner do hry prvé podanie, no pomohol mu súper, ktorý return nasmeroval tesne vedľa bočnej čiary.
     
    15-15
    Tentokrát to americký tenista zvládol o poznanie lepšie. Jeho bekhendovým úder po čiare bol nechytateľný a Lukáš Lacko nemal šancu reagovať.
     
    15-0
    Lukáš Lacko vstupuje lepšie do ôsmeho gemu. Dokázal reagovať na servis súpera a napokon sa dočkal aj jeho bekhendového úderu len do siete.
     
    4:3
    Lukáš Lacko získava siedmy gem vďaka čistej hre. Po kvalitnom servise sa dostal do útoku a celú hru zakončil forhendovým víťazným úderom.
     
    40-0
    John Isner posiela loptičku len do siete. Budeme svedkami ďalšej čistej hry? Lukáš Lacko je k tomu veľmi blízko a vieme, že za takého stavu John Isner príliš nebojuje.
     
    30-0
    Lukáš Lacko si pomohol priamym bodom z podania a vytvára sa nádejné vedenie pri svojom podaní.
     
    15-0
    John Isner sa teraz na seba hnevá keďže vie, že jeho return mal skončil v kurte. Každopádne, loptička smeruje na konto slovenského tenistu.
     
    3:3
    Žiadne problémy na servise. John Isner získava ďalšie svoje podanie a vyrovnáva skóre tohto setu. Lukáš Lacko si prakticky ani neškrtol.
     
    0-40
    Lukáš Lacko posiela loptičku len do siete. Trvalo to možno trošku viac ako minútu, no napriek tomu Američan expresne rýchlo získava gembaly.
     
    0-30
    Američan si pomohol ďalším dobrým servisom. Nebolo to síce eso, no priamy bod bohato postačí. Zrejme z toho bude ďalší jednoduchý gem na servise.
     
    0-15
    John Isner musel ísť do výmeny len cez druhé podanie, no Lukáš Lacko toho nevyužil a svoj return poslal ďaleko za základnú čiaru.
     
    3:2
    John Isner záver piateho gemu vypustil. Príliš nereagoval na servis slovenského tenistu, ktorý tak zaznamenáva ďalšie eso. O malú chvíľu pôjde na podanie 208 centimetrov vysoký Američan.
     
    40-0
    Lukáš Lacko zaznamenáva ďalšie eso. Vyzerá to tak, že pri svojom podaní nebude mať problémy a dostane sa do opätovného vedenia v druhom sete.
     
    30-0
    Lukáš Lacko získava ďalšiu loptičku na svoju stranu. Tento raz si pomohol kvalitným servisom, z ktorého pramení priamy bod.
     
    15-0
    Tak toto sme videli snáď po prvýkrát. John Isner sa snažil skrátiť hru, no jeho pokus o stop ball skončil tesne vedľa bočnej čiary.
     
    2:2
    Žiadna dráma sa nekoná. John Isner využíva tretiu šancu na ukončenie gemu svojim deviatim esom. Pokračovať budeme podaním slovenského tenistu za nerozhodného stavu.
     
    30-40
    Tak žeby sme boli ešte svedkami nejakej drámy? John Isner nevyužíva ani svoj druhý gembal, keďže loptička z jeho rakety skončila v aute.
     
    15-40
    Čistá hra z toho napokon nebude. Lukáš Lacko predviedol výborný return pod nohy, jeho súper si nedokázal odstúpiť a reagoval len úderom do siete.
     
    0-40
    Americký tenista zahral výborne na sieti. Súpera si dokonale pripravil a celú výmenu ukončil precízne zahraným forhendovým volejom.
     
    0-30
    John Isner sa teraz dostal na sieť. Lukáš Lacko ho chcel obhodiť forhendovým úderom po čiare, no ten sa tesne do kurtu nevošiel.
     
    0-15
    Americký tenista začína tým najlepším možným spôsobom. V kolónke es momentálne svieti číslo osem a nepochybujem o tom, že po zápase tam bude dvojciferné číslo.
     
    2:1
    Čistá hra je na svete. Lukáš Lacko sa zaskvel esom, keď loptičku poslal na bočnú čiaru. John Isner si druhýkrát v zápase prezliekol tričko, v Atlante je skutočne veľké teplo, a teraz sa bude snažiť opäť vyrovnať skóre.
     
    40-0
    John Isner mal teraz aj trochu smoly. Jeho úder tečovala páska a loptičku napokon vrátila na jeho stranu dvorca. Lukáš Lacko tak má k dispozícii tri gembaly.
     
    30-0
    Lukáš Lacko sa teraz zaskvel krásny forhendovým víťazným úderom. John Isner si ani nebral jastrabie oko, vedel, že by to nemalo zmysel.
     
    15-0
    Tretí gem lepšie začína slovenský tenista. Veľmi mu však mohol John Isner, ktorý absolútne nezvládol svoj return a loptičku poslal snáď dva metre za základnú čiaru.
     
    1:1
    Aj sa tak stalo. Americký tenista predviedol ďalšie skvelé podanie, Lukáš Lacko reagoval len úderom do siete, a tak sa druhý gem stal korisťou trojnásobného víťaza turnaja v Atlante.
     
    15-40
    Priamym bodom z podania si Američan vypracoval dve možnosti na to, aby vymazal drobné vedenie Lukáša Lacko na začiatku druhého setu.
     
    15-30
    John Isner otáča priebeh tohto gemu na svoju stranu. Do výmeny síce musel ísť len cez druhé podanie, no Lukáš Lacko toho nedokázal využiť.
     
    15-15
    John Isner opäť predviedol svoje delové podanie. Lukáš Lacko nemal šancu reagovať, a tak je z toho ďalšie americké eso.
     
    15-0
    Lukáš Lacko lepšie vstupuje aj do druhého gemu. John Isner sa síce dostal na sieť, no jeho súper predviedol skutočne exkluzívne forhendové obhodenie.
     
    1:0
    John Isner záver tohto gemu akoby vypustil. Jeho return nebol dobre zahraný, nebol plne koncentrovaný, a tak sa prvý gem druhého setu končí v prospech nášho tenistu.
     
    40-15
    Čistá hra z toho napokon nebude. Chybuje totiž aj slovenský tenista, keď jeho forhendový úder skončil tesne za základnou čiarou.
     
    40-0
    Lukáš Lacko bude mať možnosť získať úvodný gem čistou hrou. John Isner síce predviedol agresívny return, no výmenu ukončil úderom do siete.
     
    30-0
    Lukáš Lacko získava na konto aj ďalšiu výmenu. Opäť v nej bol lepším hráčom, prešiel si na sieť a tento raz predviedol nekompromisný smeč nad hlavou.
     
    15-0
    Podobne ako celé stretnutie, tak aj druhý set otvára na podaní Lukáš Lacko. V úvodnej výmene bol aktívny a hoci nezahral na sieti najlepšie, dokázal bodovať.
     
    5:7
    John Isner v prvom sete prišiel o fantastickú sériu a po piatich dueloch musel čeliť brejkbalu. Odvrátil ho, v jedenástom geme pre zmenu sám získal potrebný brejk a následne prvý set v pohode dopodával do úspešného konca.
     
    15-40
    Americký tenista boduje vďaka svojmu delovému servisu. Lukáš Lacko nezopakoval senzačný return spred pár sekúnd, a tak púšťa súpera k dvom setbalovým šanciam.
     
    15-30
    Lukáš Lacko sa teraz krásne položil do svojho bekhendového úderu a priamo z returnu zahral víťazný úder po čiare. John Isner sa len neveriacky prizeral.
     
    0-30
    Ani teraz Američanovi nepadlo prvé podanie. Lukáš Lacko dokonca predviedol vynikajúci return, no pri pokuse o forhendový víťazný úder trafil len sieť.
     
    0-15
    John Isner musel ísť do výmeny len cez druhé podanie. Napriek tomu si dokázal vytvoriť prevahu a napokon donútil svojho súpera chybovať.
     
    5:6
    John Isner zrejme spravil rozhodujúci krok k zisku prvého setu. V jedenástom geme dokonale ťažil z chýb súpera a dosiahol toľko potrebný brejk. O pár sekúnd pôjde podávať na víťazstvo v sete, čo by v jeho prípade nemal byť problém.
     
    0-40
    Aj táto loptička putuje na konto amerického hráča. Lukáš Lacko sa držal vo výmene, ale napokon ju zakončil nevydareným úderom z forhendu. Loptička skončila za základnou čiarou, a tak má Američan tri brejkbaly.
     
    0-30
    Lukáš Lacko sa dostáva do problémov. Loptička z jeho rakety skončila tesne za základnou čiarou, a tak si jeho súper vytvára nádejný náskok na príjme.
     
    0-15
    John Isner vstupuje lepšie do jedenástej hry prvého setu. Pekne sa položil do svojho forhendového úderu a loptičku prilepil o bočnú čiaru.
     
    5:5
    Bez problémov si americký hráč udržal svoje podanie aj po piatykrát. V prvom sete tak budeme pokračovať za nerozhodného stavu, na podanie smeruje Lukáš Lacko.
     
    15-40
    Priamym bodom z podania napravuje americký tenista svoje predošlé zaváhanie. K dispozícii má dve šance na vyrovnanie skóre.
     
    15-30
    Tentokrát to americký tenista pri sieti nezvládol. Loptičku s nižším odskokom poslal len do siete, a tak si trošku komplikuje situáciu.
     
    0-30
    John Isner opäť predviedol svoje delové podanie. Lukáš Lacko nemal šancu reagovať, a tak loptička putuje na konto domáceho tenistu.
     
    0-15
    Zdá sa, že Američan si žiadny tlak nepripúšťa. Začína veľmi sebavedomo a pripisuje si na konto ďalšie eso.
     
    5:4
    Podarilo sa! Lukáš Lacko svojim ďalším esom ukončuje gem pri podaní a Johna Isnera dostáva pod menší tlak. Američan totiž o malú chvíľu pôjde podávať na udržanie v prvom sete.
     
    40-15
    Priamym bodom z podania si pomohol Lukáš Lacko. Slovenský tenista má tak dve šance na ukončenie deviateho gemu vo svoj prospech.
     
    30-15
    Slovenský tenista opäť ťaží z nevynútenej chyby svojho súpera. John Isner nezvládol jeden zo svojich úderov a loptičku poslal mimo kurtu.
     
    15-15
    Americký tenista sa dostal do výmeny, no podobne ako jeho súper ju ukončil úderom do siete. Stav deviateho gemu je tak opäť vyrovnaný.
     
    0-15
    Lukáš Lacko nezačína gem pri svojom podaní práve najlepšie. Jeho pomerne ľahký forhendový úder zastavila na ceste na druhú stranu páska.
     
    4:4
    John Isner to napokon zvládol. Po niekoľkých chybách síce musel po dlhom čase čeliť brejkbalu súpera, no v dôležitých momentoch zaúradoval jeho delový servis.
     
    40-A
    A ďalšie nechytateľné podanie z dielne Johna Isnera. Americký tenista otáča vývoj tohto gemu a má jednu možnosť na jeho ukončenie.
     
    40-40
    John Isner si pomáha priamym bodom z podania. Fantastická séria je síce minulosťou, no Američan má stále veľkú šancu udržať si ďalšie svoje podanie.
     
    40-30
    Tak predsa len sa končí séria Johna Isnera a po chybnom údere pri sieti bude musieť odvracať brejkbal. Dokáže Lukáš Lacko ponúknutú šancu využiť?
     
    30-30
    Brejkbal z toho zatiaľ nebude. John Isner reaguje na nepríjemný stav priamym bodom z podania a vyrovnáva skóre ôsmeho gemu.
     
    30-15
    John Isner posiela loptičku len do siete, a tak sa Lukáš Lacko dostáva na dosah brejkbalu. Tomu Američan nečelil viac ako päť zápasov.
     
    15-15
    Taktika servis – volej neprináša americkému tenistovi úspech. Lukáš Lacko opäť predviedol dobrý return pod nohy a donútil Johna Isnera chybovať.
     
    0-15
    John Isner podáva v ôsmom geme s novými loptičkami a začína dobre. Priamy bod či eso z toho síce nebolo, ale svojou agresivitou donútil Lukáša Lacka chybovať.
     
    4:3
    Lukáš Lacko bez väčších problémov drží svoje podanie. V poslednej výmene to zahral veľmi umne. Súpera si vytiahol von dvorca servisom a následne výmenu ukončil víťazným bekhendom.
     
    40-15
    Lukáš Lacko teraz prekvapil svojho súpera esom z druhého podania. Slovenský tenista umiestnil loptičku do stredu dvorca a má dve šance na ukončenie siedmeho gemu.
     
    30-15
    John Isner sa teraz dostal do výmeny, snažil sa diktovať tempo, no jeden z jeho forhendových úderov skončil tesne vedľa bočnej čiary.
     
    15-15
    Následne si slovenský tenista pomohol priamym bodom z podania. Americky súper bol síce pri loptičke, ale nasmeroval ju len do siete.
     
    0-15
    Lukáš Lacko nezačína dobre dôležitú siedmu hru. Snažil sa prejsť si na sieť, no pekným bekhendovým obhodením ho zaskočil a poriadne aj vyškolil John Isner.
     
    3:3
    Lukáš Lacko zrejme loptičku tečoval, takže z toho ďalšie eso nie je. Američanovi to ale rozhodne vadiť nemusí, keďže bez problémov opäť drží svoje podanie.
     
    15-40
    Lukáš Lacko posiela loptičku tesne za základnú čiaru. John Isner má tak dve šance na to, aby tretíkrát vyrovnal skóre prvého setu.
     
    15-30
    Americký tenista mal teraz aj trošku šťastia. Lukáš Lacko predviedol dobrý return a následný bekhendový úder Johna Isnera skončil presne na bočnej čiare.
     
    15-15
    John Isner druhýkrát v dnešnom dueli neuspel na sieti. Lukáš Lacko mu dobre zahral pod nohy a poriadne mu sťažil volej pri sieti.
     
    0-15
    Americký tenista otvára šiesty gem svojim ďalším esom. Lukáš Lacko opäť čakal skôr podanie na stred dvorca, čo nebolo dobré riešenie.
     
    3:2
    Lukáš Lacko čistou hrou drží svoje podanie. Piaty gem ukončil štýlovo, svojim tretím esom v zápase. Teraz ale bude mať ťažšiu prácu, keďže na podanie smeruje John Isner.
     
    40-0
    John Isner sa v tomto geme zatiaľ k ničomu nedostal. Ani teraz nenasmeroval svoj return na druhú stranu dvorca, a tak sú jeho šance na brejk minimálne.
     
    30-0
    Slovenský tenista vyrovnáva štatistiku es. Podobne ako súper ich má na konte dve a navyše má veľmi dobre rozbehnutý piaty gem.
     
    15-0
    Lukáš Lacko sa dostáva do malého náskoku pri svojom servise. Výmenu síce zakončil jeho súper, ale po niekoľkýkrát len úderom do polovice siete.
     
    2:2
    Druhým esom v dnešnom zápase vyrovnáva John Isner skóre prvého dejstva. Na podaní si jeho súper prakticky ani neškrtol, no teraz sa bude chcieť dostať do vedenia.
     
    15-40
    John Isner potvrdzuje svoju dominanciu na servise. Priamym bodom z podania si vypracoval dve možnosti na ukončenie štvrtého gemu.
     
    15-30
    John Isner si na svoje konto pripisuje prvé eso v zápase. Lukáš Lacko netrafil správne smer podania, keď si nakročil do stredu dvorca.
     
    15-15
    Následne ale americký tenista chybuje. Po servise si opäť prešiel na sieť, no loptičku poslal len do siete. Pochválime aj dobrý return slovenského tenistu.
     
    0-15
    Americký tenista začína štvrtý gem tohto setu vo veľkom štýle. Po kvalitnom servise si prešiel na sieť a zahral nekompromisný volej.
     
    2:1
    Lukáš Lacko zvládol aj druhý gem pri vlastnom podaní. V poslednej výmene tretej hry poslal americký dlháň John Isner loptičku len do siete, a tak o malú chvíľu pôjde podávať na vyrovnanie stavu.
     
    A-40
    Ani teraz sa americký tenista nemôže tešiť z brejkbalu. V správny moment vytiahol Lukáš Lacko kvalitné prvé podanie a po priamom bode má ďalší gembal.
     
    40-40
    Registrujeme prvú zhodu dnešného duelu. John Isner bol aktívnejší vo výmene, krížnym forhendovým úderom dostal nášho hráča pod tlak a boduje.
     
    40-30
    John Isner nezvládol return podľa svojich predstáv. Loptička sa do kurtu nevošla, a tak má slovenský tenista jednu možnosť na ukončenie tohto gemu.
     
    30-30
    Lukáš Lacko sa dostáva po nevynútenej chybe do miernych problémov. Loptičku poslal mimo vymedzeného priestoru, a tak je skóre tretieho gemu vyrovnané.
     
    30-15
    Slovenský hráč si pomohol dobrý servisom von z dvorca. Pripravil si ním pozíciu a následne celú výmenu ukončil forhendovým víťazným úderom.
     
    15-15
    Následne si Lukáš Lacko pomohol kvalitným podaním. John Isner sa snažil zahrať úder po čiare, no loptičku do priestoru dvorca nezmestil.
     
    0-15
    Teraz sme boli svedkami snáď najdlhšej výmeny doterajšieho priebehu zápasu. Bohužiaľ, končí sa chybou slovenského tenistu, ktorý trafil loptičku do autu.
     
    1:1
    V prvom geme na podaní síce nezaznamenal John Isner žiadne eso, no mrzieť ho to nemusí. Bez najmenších problémov vyrovnáva skóre prvého setu, a tak na podanie už smeruje Lukáš Lacko.
     
    15-40
    Po kvalitnom podaní si americký tenista prešiel na sieť. Lukáš Lacko mal síce dostatok času na obhodenie, no loptičku napokon poslal len do siete.
     
    15-30
    Nábeh na čistú hru z toho napokon nebude. John Isner nezvládol svoj bekhendový úder a loptičku poslal iba do polovice siete.
     
    0-30
    Americký tenista si pomáha priamym bodom z podania a vyzerá to tak, že v úvodnom geme pri vlastnom servise nebude mať žiadne problémy.
     
    0-15
    John Isner musel ísť do výmeny len cez svoje druhé podanie. Zahral ho však dobre na telo nášho tenistu a ten následne posiela loptičku za základnú čiaru.
     
    1:0
    Lukáš Lacko mal vo svojom úvodnom geme na podaní mierne problémy, no napokon brejkbalu čeliť nemusel. John Isner posiela loptičku do autu, a tak bude doťahovať manko.
     
    40-30
    Slovenský tenista má k dispozícii jednu šancu na ukončenie prvého gemu. John Isner bol až príliš dôrazný a svoj return do kurtu nezmestil.
     
    30-30
    Po trošku dlhšej pauze medzi výmenami sa Lukáš Lacko dokázal dobre skoncentrovať a priamym bodom z podania vyrovnáva skóre úvodného gemu.
     
    15-30
    Lukáš Lacko si zobral na pomoc jastrabie oko, no to len potvrdilo výrok čiarového rozhodcu. Loptička z jeho rakety skončila opäť tesne za základnou čiarou.
     
    15-15
    Lukáš Lacko musel ísť teraz do výmeny len cez druhé podanie. Následne sa snažil zaútočiť, no jeho bekhendový úder skončil niekoľko centimetrov za základnou čiarou.
     
    15-0
    Druhé štvrťfinálové stretnutie na turnaji v americkej Atlante otvoril na podaní Lukáš Lacko. Hneď na úvod si pomáha prvým esom dnešného duelu.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení diváci vítam vás pri sledovaní textového prenosu z tenisového turnaja, ktorý v týchto dňoch prebieha v americkej Atlante. Medzi najlepšiu osmičku sa prebojoval aj slovenský tenista Lukáš Lacko, ktorého dnes čaká druhý nasadený John Isner.

    LUKÁŠ LACKO

    Lukáš Lacko je v rebríčku ATP až na 119. mieste. Sezónu odštartoval vynikajúcim vystúpením na Australian Open, keď až v treťom kole podľahol Keiovi Nišikorimu. Odvtedy sa mu výsledkovo nedarilo a až v Atlante našiel stratené sebavedomie. V prvom kole hladko zdolal Thomasa Fabbiana 6:1, 6:2 a následne len štyri gemy stratil v zápase s domácim Donaldom Youngom. Ani v jednom zápase neprišiel o servis a dokopy čelil len dvom brejkbalom. Zo štatistík môžeme vypichnúť výbornú 69-percentnú úspešnosť po druhom servise. Rodák z Piešťan postúpil do štvrťfinále na úrovni ATP World Tour prvý raz od septembra 2014. Proti dnešnému súperovi má negatívnu zápasovu bilanciu, keď prehral v oboch doterajších stretnutiach.

    JOHN ISNER

    John Isner momentálne uzatvára elitnú dvadsiatku svetového rebríčka. Po nečakanej prehre v druhom kole Wimbledonu triumfoval na domácom turnaji v americkom Newporte. Navyše, v štyroch zápasoch nečelil ani jednému brejkbalu, čím sa zapísal do tenisovej histórie. Od zavedenia podrobných štatistík z roku 1991 sa to podarilo len Tommymu Haasovi v Memphise 2007. Na rozdiel od nášho tenistu mala americká dvojka v prvom kole voľný žreb. V druhom zápase si rodák z Greensboro poľahky poradil s Vasekom Pospisilom a ani v tomto zápase súpera k ničomu nepustil. Vyhral 6:3, 6:4 a svoju fantastickú sériu na podaní natiahol o ďalší zápas. Po prvom servise vyhral 27 z 28 loptičiek, čo snáď nepotrebuje ďalší komentár. Dnes bude jasným favoritom a prípadné víťazstvo ho posunie opäť bližšie k štvrtému titulu z tohto turnaja.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:20.

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:13

    2. set: 0:30

    Lacko Isner
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    23 52 61 25
    Nejdelší série získaných bodů
    5 5 8 6
    Setboly
    0 0 2 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:13 0:31 0:30 0:13
    Esa **
    4 9 13 6
    Dvojchyby **
    2 2 0 0
    Udržená podání
    4 / 5
    80 %
    9 / 11
    82 %
    11 / 11
    100 %
    5 / 5
    100 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 1
    0 %
    0 / 2
    0 %
    1 / 1
    100 %
    0 / 0
    0 %
    Body při vlastním podání
    18 / 23
    78 %
    39 / 55
    71 %
    45 / 58
    78 %
    20 / 25
    80 %
    Body po 1. podání *
    24 / 29
    83 %
    38 / 44
    86 %
    Body po 2. podání *
    15 / 26
    58 %
    7 / 14
    50 %
    Úspěšnost 1. podání *
    29 / 55
    53 %
    44 / 58
    76 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    0 / 0
    0 %
    0 / 1
    0 %
    2 / 2
    100 %
    1 / 1
    100 %
    Body při soupeřově podání
    5 / 25
    20 %
    13 / 58
    22 %
    16 / 55
    29 %
    5 / 23
    22 %
    Body po příjmu 1. podání *
    6 / 44
    14 %
    5 / 29
    17 %
    Body po příjmu 2. podání *
    7 / 14
    50 %
    11 / 26
    42 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Lukáš Lacko
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 03.11.1987
    Věk: 36 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 85 kg

    John Isner
    Stát: USA
    Datum narození: 26.04.1985
    Věk: 39 let
    Držení: pravák
    Výška: 208 cm
    Váha: 108 kg
    Mohamed Lahyani (SWE)
    bahis siteleri