Ural – Ufa 1:1 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Kazaň – Arsenal Tula 2:1 (kon.)
Groznyj – Dynamo 2:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:0 (2:0)
SKA Chabarovsk
Sobota 29.07.2017, 14:00 • Arena CSKA, Moskva • Ruská Premier Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Absence
    Dle dostupných informací by CSKA, ani Chabarovsku měli být všichni hráči k dispozici.
     
    Poslední zápas

    CSKA Moskva
    Domácí fotbalisté prohráli moskevské derby s Lokomotivem Moskva poměrem 1:3. Jako první skóroval soupeř, když se prosadil Farfán po přihrávce Fernandese.

    Krátce po přestávce bylo srovnáno po střele Vitinha ze střední vzdálenosti, brankář Lokomotivu rozhodně neměl čisté svědomí a tato inkasovaná branka šla hodně za ním. Ve druhém poločase vsadil Lokomotiv především na brejky.

    Utkání vedené ruským rozhodčím Karasjevem rozhodl Ari (ten nakonec duel pro zranění neodehrál) a posléze přidal třetí přesnou trefu Tarasov, když mu asistoval již zmíněný Ari. Lokomotiv nepustil v závěru CSKA k ničemu a zaslouženě získal tři body.

    SKA Chabarovsk
    Hostující mužstvo se v tomto ročníku ruské nejvyšší soutěže zatím nedokázalo prosadit. Naposledy přišla těsná prohra vypsaná poměrem 0:1 na hřišti Arsenalu Tula. Ruský arbitr Turbin uznal v 18. minutě branku Tkačeva. Hosté vystřelili pouze jednou na branku soupeře.
     
    Postoupí CSKA do Ligy mistrů?
    Domácí fotbalisté, kteří jsou dnes jasným favoritem, mají dobře nakročeno do čtvrtého předkola Ligy mistrů. Soupeřem jim je AEK Athény.

    První utkání se hrálo v Řecku a skončilo výhrou 2:0 z pohledu ruského mužstva. Nejprve se ujal pokus Dzagojeva v závěru prvního poločasu. Na útočníka CSKA navázal v 56. minutě Wernbloom po asistenci Vitinha.
     
    Uvidíme překvapení v podobě jakéhokoliv bodového zisku hostujícího mužstva? Sázkové kanceláře jednoznačně favorizují CSKA. Co předvede nováček ruské ligy na hřišti jednoho z aspirantů na ligový titul?
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – V. Berezuckij, Vasin, Ignaševič – Mário Fernandes, Wernbloom, B. Natcho, Ščennikov – Dzagojev, Čalov, Golovin.
    Náhradníci: Pomazun, Ovčinnikov – A. Berezuckij, G. Milanov, Vitinho, Nababkin, Gordjušenko, Žamaletdinov, Chosonov, Kučajev, N. Černov, Olanare.

    SKA Chabarovsk: Krivoručko – Čerevko, Griško, Jedijev (C), Pucko, Nikiforov – Kazankov, Navalovski, Dedečko, Korjan – Druzin.
    Náhradníci: Dovbňa – Tiškin, G. Gabulov, Dimidko, Baljajkin, Fedotov, Kobjalko, Savičev, Kalinskij..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání zahájeno, hostující celek v bílých dresech, ten domácí naopak v dresech modrých.
     
    1
    Kazankov se probíjel po pravé straně, ale nakonec byl hostující fotbalista v autu.
     
    1
    Po centru na bližší tyč z pravé strany se osvobodili domácí fotbalisté, momentálně drží balon Krivoručko.
     
    2
    Rozehrávající Čerevko chtěl na pravé straně zrychlit hru pravou nohou, ale balon končí v zámezí.
     
    2
    Dzagojev vhazoval z pravé strany, domácí fotbalisté byli přímočaří v útočné fázi také s Čalovem, první roh pro CSKA.
     
    3
    Mario Fernandes si seběhl na přední tyč, avšak nezakončil, hosté si jej dobře pohlídali. Na programu dne je autové vhazování CSKA z pravé strany.
     
    3
    Ščennikov neměl na pozici levého beka prostor pro konstruktivní rozehrávku, i tak domácí fotbalisté drží balon a snaží se probít po levé straně.
     
    4
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle asi člověk moc nepochopí. Hostující fotbalisté měli balon pod kontrolou, domácí hráči nepresovali. Ale Čerevko špatně přihrál vlastnímu brankáři Krivoručkovi. Toho si všiml Wernbloom. Fotbalista CSKA přihrál pod sebe před zcela prázdnou branku AELXANDRU GOLOVINOVI. Ten neměl se zakončením pravou nohou žádné problémy a CSKA jde po velké chybě Chabarovsku v rozehrávce do vedení 1:0.
    4. Alexandr GOLOVIN - 1:0
     
    6
    Golovin měl dobré první tři sekundy s balonem, nakonec jednoduše řešená finální fáze domácích fotbalistů končí zákrokem Krivoručka.
     
    7
    Čerevko vhazoval z pravé strany, následně se hostující fotbalisté dostali s balonem na levou stranu, teď je ten obranný blok domácích hráčů celkem pasivní.
     
    7
    Dva fotbalisté hostů předvedli rychlou narážečku na pravé straně, ale ta vedle do země Nikoho, následně při presinku fauloval zezadu Čalov.
     
    8
    Hostující fotbalisté nejsou vůbec jistí při kombinaci na polovině soupeře, ale zatím nepřišli o balon, těžiště hry se přesunulo na pravou stranu, kde bude vhazovat Dedečko.
     
    9
    Vasin radši zahrál najistotu dozadu při rozehrávce, posléze se do začátku domácí akce zapojil také Akinfejev.
     
    9
    Domácí útoky jsou zatím přímočaré, naposledy to zkoušel ze střední vzdálenosti Ignaševič, ale z dvaceti metrů mířil doprostřed branky Chabarovsku.
     
    10
    Igor Akinfejev zatím nemusel předvést žádný těžký zákrok, ale to samé platí o Krivoručkovi.
     
    10
    Vasin je pozici pravého beka hodně aktivní, akce CSKA Moskva vedou spíše přes pravou stranu, momentálně se dotkl balonu záložník Golovin.
     
    11
    Alan Dzagojev chtěl strhnout své spoluhráče k jednoduchému řešení a možná i ke střele ve finální fáze útoku. K tomu zatím nedošlo, i tak drží CSKA balon.
     
    11
    Dzagojev neměl daleko k nebezpečnému zakončení ve vápně soupeře. Momentálně má CSKA územní převahu a ten gól Golovina mu výrazně pomohl.
     
    12
    Od Čerevka šel míč do zámezí, a tak budou mít domácí fotbalisté roh z levé strany.
     
    12
    Po centru na přední tyč ztratili domácí fotbalisté balon, následně fauloval Wernbloom.
     
    13
    Jeden z domácích fotbalistů dobře presoval, ale Krivoručko i tak rozehrál hostující akci, Chabarovsk už je na polovině CSKA.
     
    13
    Dva hráči Chabarovsku si vyměnili v rychlosti balon, ale ke střele se nedostali. Zatím se hraje především na polovině hostujícího celku.
     
    14
    Vasin nebyl vůbec jiistý v defenzivní činnosti, nakonec Natcho fauloval, a tak je tady zajímavá standardní situace pro Chabarovsk z pětadvaceti metrů z levé strany.
     
    15
    Nikiforov nesázel na razanci, ale střílel technicky k levé tyči, Akinfejev ovšem byl připravený.
     
    15
    Natcho vrátil míč až na polovinu moskevského celku, posléze Ščennikov poslal míč z levé strany do ohně, a tak může pokračovat obléhání hostující branky.
     
    16
    Kombinace domácích fotbalist pokračovala až přišlo přenesení hry na levou stranu, zahrál si také Ignaševič.
     
    16
    Golovin je při chuti, domácí fotbalista ukázal snahu a tah na branku, nakonec ovšem zřejmě Dzagojev hrál v hostujícím vápně rukou.
     
    17
    Tak pokolikáté? Zase nejistá rozehrávka Chabaorvsku a moc nechybělo k tomu, aby Krivoručko daroval Čalovovi druhou branku CSKA v zápase.
     
    18
    Krásná poziční obrana Ščennikova, který na pozici stopera, respektive posledního beka CSKA nepustil útočícího hráče k zakončení, snadná práce pro Akinfejeva.
     
    18
    Jeden z hostujících fotbalistů ukázal parádní rychlost s balonem, ale nakonec narazil ve vápně domácích do jednoho z hráčů CSKA.
     
    19
    První fáze domácího útoku byla řešena velice jednoduše, ale vše skončilo poté, co Čalovnašel Golovina v ofsajdu.
     
    20
    Golovin a ještě jeden z jeho spoluhráčů dobře napadali rozehrávku hostů, a tak si může zahrát nohama Akinfejev.
     
    20
    Fernandes začal domácí akci, ta pokračovala dobrou prací Čalova a také faulem Navalovského na Dzagojeva. Standardní situace z pravé strany pro CSKA.
     
    21
    Natcho vymyslel zajímavý signál, ale rána Dzagojeva z hranice vápna ze středu byla sražena. U míče Chabarovsk.
     
    21
    Ten volí postupný útok, ale CSKA se zatím dobře brání, momentálně také dobře presuje.
     
    22
    Domácí fotbalisté presovali atak dlouho až Čalov fauoval zezadu Jedijeva. Následně to hosté zkouší středem hřiště.
     
    22
    Dva hráči hostujícího celku si vůbec nerozuměli na pravé straně, a tak se těžiště hry přesunulo na kopačky domácích fotbalistů, ti jsou velice trpěliví.
     
    23
    Vasin našel Čalova, ale na hrotu útoku se k ničemu podstatnému nedostal Fernandes, takže Krivoručko bude vykopávat.
     
    24
    Krivoručko nenašel nikoho z hostujících fotbalistů, následně ovšem Chabarovsk získal na pár sekund balon, Dzagojev ovšem předvedl ukázkový presink, takže Ščennikov bude vhazovat z levé strany.
     
    24
    Ščennikov si vyměnil balon se spoluhráčem a odcentroval z levé strany, k míči se dostal Dzagojev, ale svojí střelu přes dva bránící hráče špatně umístil.
     
    25
    Vasin se rozhodl po přihrávku křížem na pravou stranu, tím domácí obránce zrychlil hru, ale následovala jednoduchá ztráta CSKA.
     
    26
    Wernbloom podrazil Kazankova, tomu se moc nechce zvedat z hrací plochy.
     
    26
    Krásná obrana CSKA, kdy moskevští fotbalisté dobře stínovali své protihráče vedla k tomu, že domácí hráči jdou do útoku po pravé straně.
     
    27
    Nakonec ale ten původní tlak domácích hráčů nebyl tak velký, takže se zapojil do hry i Akinfejev. Je vidět, že CSKA výrazně uklidnila ta trefa ze čtvrté minuty.
     
    28
    Tempo zápasu nám v posledních minutách tak trošku opadlo, na tahu je momentálně Golovin na levé straně.
     
    28
    Ščennikov si chtěl narazait balon se spoluhráčem, ale to semu nepovedlo. Domácí fotbalisté byli důrazní v útočné fázi, až do doby než Golovin fauloval.
     
    29
    Domácí fotbalisté zatím v kontextu celého zápasu dobře presují, hosté nemají moc šancí na dobrou kombinaci. CSKA je na tom velice dobře po ztrátě míče.
     
    29
    CSKA hraje s velkou lehkosté v kombinaci, je hodně trpělivé a hraje v naprostém klidu.
     
    30
    Jeden z domácích fotbalistů, konkrétně Golovin, si na levé straně navedl míč na pravou nohu a střílel k levé tyči, Krivoručko vyrazil balon.
     
    30
    Na hrotu útoku byl agilní Čalov, který si naběhl na zadní tyči na centr Golovina, ale balon šel nakonec do zámezí, takže Krivoručko bude vykopávat
     
    31
    Vasin rozvinul akci domácích fotbalistů přihrávkou na levou stranu, ale teď to mají celkem složité hráči CSKA při kombinaci na polovině Chabarovsku.
     
    31
    Kazankov jako kdyby měl takový přehnaný respekt z obrany soupeře. Působil hodně bojácně a pochopitelně se nedostal k zakončení.
     
    32
    A zase přistoupila hostující obrana k domácím fotbalistům s respektem. Dzagojev našel mezi dvěma bránícími hráči Čalova, který zakončil brejk střelou do levé tyče.
    32.
     
    33
    Čalov si seběhl za obranu soupeře, ale Krivoručko mu dobře zmenšil střelcký úhel. Domácí fotbalista neměl prostor na zakončení.
     
    33
    Zpočátku nevypadala akce CSKA po pravé straně vůbec špatně, ale nakonec domácí fotbalisté ani neodcentrovali. Avšak Čalov vypálil velice razantně z dvaceti metrů a ze středu mířil do pravého rohu hostující branky. Míč šel nad branku Chabarovsku.
     
    34
    Vynikající obrana domácích fotbalistů vedla k tomu, že si zahrál i Akinfejev, momentálně je Vasin tím, kdo začíná akci moskevského mužstva.
     
    35
    Hostující fotbalisté se ovšem prezentují velice dobrým presinkem a napadáním rozehrávky soupeře. Co ovšem vymyslí Golovin na levé straně?
     
    35
    Nekonečný příběh O obléhání branky Chabarovsku skončil přihrákou za obranu, kde byl připravený agilní Čalov, ale míč mu utekl do zámezí.
     
    36
    První fáze hostujícího útoku nebya dobrá, a tak si nohama zahrál Krivoručko, avšak na polovině hřiště přišli hosté o balon.
     
    36
    Z kontru našel zřejmě Natcho Dzagojeva na levé straně, toho podrazil Jedijev. Hostující kapitán vidí kartu a navíc bude CSKA kopat penaltu.
    36. Žlutá karta
     
    37
    Byla nařízena penalta proti hostům.
     
    38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    BIBRAS NATCHO se rozběhl velice pomalu, ale s klidem pravou nohou do pravé poloviny hostující branky přízemní střelou zaznamenal trefu z penalty. Domácí hráč si počkal na pohyb Krivoručka.
    38. Bibras NATCHO - 2:0
     
    39
    Střídání v týmu SKA Chabarovsk: ze hřiště odchází Alexej Druzin, přichází Jevgenij Baljajkin.
     
    39
    Hostující trenér se rozhodl stáhnout ze hry svého jediného klasického útočníka na hřišti.
     
    40
    Rozdíl v tom, s jakou lehkostí hrají obě mužstva, je obrovský.
     
    40
    Golovinovi hodně pomohla první branka zápasu, CSKA kontroluje dění na hřišti a je na polovině hostů s míčem u nohou.
     
    41
    Centr domácího hráče měl najít Čalova na hrotu útoku, odražený míč si našel Dzagojev, ale z pravé strany střílel křížem vedle levé tyče.
     
    42
    Domácí fotbalisté rozehráli nakrátko rohový kop, zatím se nedostali k zakončení, balon je na noze Dzagojeva.
     
    42
    Golovin neměl moc šancí, jak se dostat přes dva soupeře, následně to zkoušel na pravé straně Dzagojev, avšak bez úspěchu.
     
    43
    Zase snaha o přihrávku za obranun Chabarovsku a zrychlení hry, Dzagojev ovšem nedosáhl na balon, pro který si došel Krivoručko.
     
    43
    Ščennikov nahrál Golovinovi, jehož vynikající rychlost dělala problémy hostujícím fotbalistům. Nakonec domácího útočníka podrazil Baljajkin (Chabarovsk), z čehož plyne žlutá karta.
     
    44
    Fernand vhazoval z pravé strany, následně CSKA hraje to, co potřbeuje. Nepouští Chabarovsk k balonu a snaží se v poklidu ohrát první poločas.
     
    45
    Dzagojev se dostal k balonu na pozici záložníka a chtěl si jej narazit s Čalovem, jenže tohle hostující obrana dobře přečetla.
     
    45
    První fáze hostujícího útoku nevypadala zle, ale jeden z hráčů Chabarovsku pouze zbrkle odevzdal balon Akinfejevovi.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45+1
    CSKA v naprostém klidu kontroluje závěr pooločasu, momentálně je u míče Golovin na levé straně.
     
    45+1
    Další přihrávka za obranu, kterou vyslal zřejmě Wernbloom, na tu ovšem nedosáhl Čalov.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase se toho již více nestane. Velice důležitým momentem se stala branka Golovina po obrovském nerozumění dvojice Čerevko – Krivoručko. Wernbloom patou přihrál dozadu na Golovina, který v pohodě zakončil do prázdné branky. Tento fakt uklidnil CSKA. Ba co víc, v závěru úvodního dějství podrazil Jedijev Dzagojeva ve vápně hostů. Následně bez větších problémů proměnil pokutový kop Natcho střelou po zemi do pravé poloviny hostující branky. Trenér Chabarovsku navíc stáhl ze hřiště svého jediného klasického útočníka Druzina. Druhý poločas by měl být dle všeho pouze o tom, kolik gólů ještě přidá moskevský celek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí mužstvo mělo rozehrávku druhého poločasu, avšak akce po levé straně měl k ideálu hodně daleko, Krivoručko bude vykopávat.
     
    46
    Vasin fauloval na polovině hřiště, hosté zrychle rozehráli, momentálně je to Navalovski, kdo na levé straně je u míče.
     
    47
    CSKA se snaží tvořit hru, Vasin nahrál na pravou stranu, následně je to opět domácí stoper, kdo diriguje začátek akce moskevského celku.
     
    47
    Golovin přihrál na levou stranu, ale centr jednoho z jeho spoluráčů nebyl vůbec nebezpečný, i tak se CSKA nakonec dostalo k míči.
     
    48
    Znovu Golovin u míče, ten hraje dnes skutečně výborně, nakonec se domácí útočník rozhodl pro přihrávku Ščennikovovi.
     
    48
    Do domácí kombinace se zapojil také Vasin, vše přerušil Baljajkin, CSKA vhazuje z pravé strany.
     
    49
    Čalov to měl hodně složité na hrotu útoku, Jedijev jej dobře bránil tělem, navíc balon už byl v náruči Krivoručka.
     
    49
    Domácí fotbalisté si při kombinaci vůbec nerozuměli, avšak i tak se jim povedlo opět získat balon, Golovin zkusil přihrávku pod sebe z pravé strany, ta ovšem nenašla nikoho z hráčů CSKA.
     
    50
    Kazankov tvořil hru, v závěru akce přišel pokus ze střední vzdálenosti v podobě Nikiforova mimo tři tyče.
     
    51
    Vasin se bál souboje jeden na jednoho, a tak zvoil jistotu v podobě přihrávky dozadu, Chabarovsk dobře brání dobře stínuje hráče CSKA.
     
    51
    Kdo jiný než Golovin stál na konci akce CSKA, domácí fotbalista vybojoval po souboji s Griškem, rohový kop z pravé strany.
     
    52
    Dzagojev rozehrál nakrátko s Natchem, následně ruský útočník centroval z pravé strany, avšak nikdo z hráčů CSKA se nedostal ke střele.
     
    52
    Navalovski vhazoval z levé strany, ale hostující mužstvo bylo nulové v útočné fázi, a tak domácí akce začala od Akinfejeva.
     
    53
    Akinfejev nakopl míč na pravou stranu, kde ovšem v těžké pozici nemohl domácí akci rozvinout Fernandes. Hostující mužstvo vhazuje z levé strany.
     
    53
    Fernandes fauloval Navalovského, a tak může Chabarovsk kombinovat na vlastní polovině, při presinku je aktivní Čalov.
     
    54
    Korjan zpomalil hostující akci, na tahu je momentálně Čalov na pravé straně.
     
    54
    Avšak Chabarovsk předvedl parádní poziční obranu, jenže zatím se hostující fotbalisté nedostali vůbec k ničemu v kontextu celého zápasu.
     
    55
    Akci Chabarovsku přerušil ofsajd. I nadále platí, že Akinfejev nemusel předvést žádný těžší zákrok.
     
    55
    Wernbloom se dotkl balonu na pozici záložníka, nakonec Fernandes centroval z pravé strany pod sebe. Akci domácích ukončil obranným zákrokem Jedijev.
     
    56
    Fernandes naašel autovým vhazováním Dzagojeva, ale trošku nesmyslně odevzdalo CSKA balon Chabarovsku nákopem do náruče Krivoručka.
     
    57
    Člověk se nemůže zbavit dojmu, že Chabarovsk přistupuje k domácím fotbalistům s obrovským respektem, což je hodně poznat v útočné fázi hostujícího mužstva.
     
    57
    Samozřejmě, že Golovin, který je nejlepším hráčem na hřišti, tvořil hru na levé straně, ale výsledkem jeho snažení byla nepřesná přihrávka.
     
    58
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Fjodor Čalov, přichází Timur Žamaletdinov.
     
    58
    Krivoručko vykopl balon, ale hosté přišli o balon na polovině hřiště, i tak ovšem bude Navalovski vhazovat z levé strany.
     
    59
    V. Berezuckij dobře vystoupil z obrany CSKA, následně nemá hostující celek prostor pro jednoduché řešení své akce.
     
    59
    Obrana Ščennikova nebyla vůbec dobrá, ale Čerevko střílel z pravé strany vedle levé tyče. Co předvede domácí celek v útoku?
     
    60
    Žamaletdinov byl aktivní při presinku, domácí fotbalisté mají k dispozici autové vhazování z levé strany z vlastní poloviny.
     
    60
    Alan Dzagojev se stál na pozici záložníka a pomohl svým spoluhráčům, nicméně Fernandesovi nevyšla narážečka se spoluhráčem na pravé straně.
     
    61
    Vasin kontroloval hru na pozici středního obránce, CSKA se nikam nežene a v poklidu kombinuje na levé straně.
     
    62
    Žamaletdinov ovšem ztratil míč, jeden z domácích hráčů chtěl poté přerušit útok Chabarovsku taktickým faulem, což se mu nepovedlo.
     
    62
    Dedečko se sice dostal k balonu na pozici záložníka, ale spoluhráči se mu nenabízeli. Následný kontr CSKA po levé straně zastavil ofsajd.
     
    63
    Celkem nejistá kombinace CSKA na polovině hřiště vyústila ve ztrátu balonu, ale zase si domácí fotbalisté počínali výborně a aktivně po ztrátě míče.
     
    64
    Korjan byl strašně pasivní ve finální fázi hostující akce po levé straně, a tak se balon dostává na polovinu Chabarovsku.
     
    64
    Ve druhém poločase se obraz hry vyrovnal, nicméně i tak CSKA má utkání pod kontrolou a nepustilo Chabarovsk do větší šance. Akinfejev se ve své brance celkem nudí.
     
    65
    Natcho zkusil zrychlit hru na pravé straně, což se domácímu fotbalistovi vůbec nepovedlo, ale zase bylo CSKA výborné po ztrátě míče.
     
    65
    Znovu Natcho dirigoval vše podstatné na pozici záložníka, ale domácím fotbalistům nevyšel pokus o akci po pravé straně. I tak CSKA kombinuje.
     
    66
    Jeden z domácích fotbalistů zrychlil hru po pravé straně, kde byl Žamaletdinov, ten ovšem pokazil přihrávku pod sebe Následně se k míči dostal Navalovski.
     
    66
    Střídání v týmu SKA Chabarovsk: ze hřiště odchází Ruslan Korjan, přichází Anton Kobjalko.
     
    66
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alan Dzagojev, přichází Vitinho.
     
    67
    Vasin byl dirigentem domácí kombinace, do té se nezapojil Akinfejev, vše končí ztrátou a snadnou prací pro Krivoručka.
     
    68
    Utkání ztratilo tempo, kterým disponovalo v úvodu zápasu. Zatímco trenér Gončarenko udílí své rady svěřenci Golovinovi.
     
    69
    Jeden z prvních doteků s balonem zaznamenal Vitinho. CSKA stále čeká na větší šanci e druhém poločase. Nyní bude mít domácí celek roh z levé strany.
     
    70
    Vitinho centroval pravou nohou, Krivoručko nebyl vůbec jistý, domácí fotbalisté vybojovali další roh z levé strany, který rozehraje opět Vitinho.
     
    70
    Vitinho střílel okamžitě pravou nohou, to nebyl žádný centr. Krivoručko vyrazil míč na roh z pravé strany.
     
    70
    Centr na přední tyč odvrátili hostující obránci bez větších problémů, ale Chabarovsk se opět musí bránit kombinaci CSKA.
     
    71
    Natcho nikam nepospíchal, přihrál spoluhráči, ten nenašel Fernandese na hrotu útoku na pravé straně. CSKA ovšem nadále tlačí svého soupeře.
     
    72
    Natcho nahrál Vitinho, nakonec centr z levé strany nenašel na zadní tyči Fernandese. Na tahu je Chabarovsk.
     
    72
    Fernandes pokračoval d omácí kombinaci, těžiště hry se přesunulo na levou stranu, tam ovšem přihrávku spoluhráče nezachytil Vitinho. Výkop pro Krivoručko.
     
    73
    Vitinho nahrál Natchovi, ten ovšem byl celkem zbrklý ve finální fázi domácího útoku, následovat bude výkop Krivoručka.
     
    74
    Krivoručko vykopl, ale po pár sekundách skončil útok Chabarovsku ztrátou, a tak může CSKA pokračovat v postupném útoku.
     
    74
    Vitinho je hodně aktivní poté, co přišel na hřiště. Nyní byl právě on na začátku domácí akce, ta bude pokračovat hrou Akinfejeva.
     
    75
    Vasin byl tím, kdo přihrál na pravou stranu na Fernandese, následně ovšem domácí fotbalisté ztratili míč na polovině hřiště, a tak se může do šance dostat Chabarovsk.
     
    75
    Střídání v týmu SKA Chabarovsk: ze hřiště odchází Giorgi Navalovski, přichází Georgij Gabulov.
     
    76
    Fernandes zůstává ležet na hrací ploše, na hřiště musí lékařský štáb domácího týmu.
     
    76
    Tam je problém s pravým kolenem, každopádně domácí fotbalista bude pokračovat v zápase.
     
    77
    Fernandes se vrací na hrací plochu, CSKA drží míč na vlastní polovině, Chabarovsk je celkem aktivní, co se týče presinku.
     
    77
    Vitinho sice prohrál osobní souboj na levé straně, ale CSKA bude rozehrávat rohový kop.
     
    78
    Vitinho rozehrál standardní situaci, Chabarovsk byl vůbec jistý v obraně, ale CSKA se nedostal k zakončení, nakonec snažení domácích končí ofsajdem Žamaletdinova.
     
    78
    Zase ten respekt te soupeře je zcela patrný při kombinaci Chabarovsku, nakonec se CSKA bez větší námahy dostane k míči.
     
    79
    Golovin si vyměnil míč se spoluhráčem, v tom přišla přihrávka na levou stranu. Zatím si v této kombinaci nezahrál Akinfejev.
     
    79
    Vitinho to zkusil individuálně a nebyl na tom vůbec špatně, ale vtom mu míč utekl. I tak je tento hráč na tom skvěle poté, co vystřídal Dzagojeva.
     
    80
    Rychlý ťukec domácích vyústil v tvorbu hry Golovinem, následovala přihrávka pod sebe z pravé strany, ale jeden z domácích hráčů trefil spoluhráčie Fernandese, který byl v ofsajdu.
    80.
     
    81
    Domácí obrana byla důrazná, dobře pracoval Vasin, ten přihrál Akinfejevovi. U míče momentálně Vitinho.
     
    82
    Vitinho pokračoval v domácí kombinaci. CSKA v naprostém klidu kombinuje, Chabarovsk se zatím nedostal do větší šance v tomto zápase.
     
    82
    Wernbloom byl tím, kdo se také dotkl balonu, následně se těžiště hr přesunulo na pravou stranu, kde byl Golovin, Natcho byl v tísni a z dvaceti metrů neměl šanci na dobré zakončení.
     
    83
    Domácí akci po levés traně přerušil faul na Griška. CSKA bude střídat.
     
    83
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Konstantin Kučajev.
     
    84
    Zejména ve druhém poločase chybí tomuto zápasu náboj. Chabarovsk má přehnaný respekt z CSKA. Zdá se, že tohle dotáhne domácí celek ke třem bodům.
     
    84
    Žamaletdinov vybojoval pro domácí celek aut z levé strany, právě on byl poté aktivní v útočné fázi, ale Krivoručko se dostal k míči dříve než hráč CSKA.
     
    85
    Vitinho přihrl dozadu, kde kombinovali domácí obránci, zahrál si také nohama Akinfejev.
     
    85
    Jeden z hráčů Chabarovsku dobře napadal Vitinha, ten si ovšem tělem skvěle pohlídal balon. Následně Natcho pokračoval ve velice dobré kombinaci CSKA.
     
    86
    Také Wernbloom se dotkl balonu, v útočné fázi ale vše pokazil Vitinho, který se neprosadil v souboji s dvěma bránícími hráči Chabarovsku.
     
    86
    Zřejmě Wernbloom byl tím, kdo byl faulovaný při presinku hostujících fotbalistů.
     
    87
    Asi posté měli hostující fotbalisté přehnaný respekt v útočné fázi z hráčů CSKA. Teď je ovšem podstatnější, že na zemi zůstává ležet Judijev.
     
    88
    Vše je v pořádku, hostující kapitán je připravený k tomu, aby dohrával tento zápas.
     
    88
    Domácí obránci dobře spolupracovali s Akinfejevem. Brankář CSKA pomohl svým spoluhráčům v defenzivě. Následně právě on vykopl balon na pravou stranu.
     
    89
    Jako kdyby se tohle utkání dohrávalo, ve druhém poločase jsme těch velkých šancí CSKA moc neviděli.
     
    90
    Je tady tak trošku ohraný scénář druhého poločasu, kdy CSKA s lehkostí kombinuje na polovině Chabarovsku. Nakonec je v ofsajdu na pravé straně Vitinho.
     
    90
    Teď budou mít hostující fotbalisté asi největší šanci k překonání Akinfejeva. Wernbloom fauloval a je tady zajímavá standardní situace z takových jednadvaceti metrů.
     
    90+1
    Gabulov ovšem střílel nad branku CSKA, Akinfejev zasahovat nemusel.
    90+1.
     
    90+1
    Fernandes je faulovaný na pravé straně v době, kdy rozhodčí Levnikov přidal dvě minuty k těm klasickým devadesáti.
     
    90+2
    Fernandes tvořil hru, Vitinho si dobře kryl míč, obtočil se kolem soupeře a zakončil razantně přizemní střelou ze střední vzdálenosti, Krivoručko vyrazil balon.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté v pohodě kombinují na polovině soupeře, ještě budou mít k dispozici aut z levé strany.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    CSKA vítězí, domácí fotbalisté berou z toho zápasu tři body. Rozhodly dvě branky v prvním poločase, kdy krev do žil vlil favoritovi zápasu chyba Čerevka při spolupráci s Krivoručkem. Následně proměnil pokutový kop s přehledem Natcho. Ve druhém poločase hrálo CSKA víceméně to, co potřebovalo. Nehnalo se dopředu. Kontrolovalo hru. Chabarovsk si za devadesát minut hry nevypracoval žádnou větší příležitost.
     
    Zásahy brankářů:
    Akinfejev (CSKA) – 1
    Krivoručko (Chabarovsk) – 6 (15:56:15)

    Vít Muzikář

    Branky: 4. Golovin (Wernbloom), 38. B. Natcho (pen.)

    Karty:   36. Jedijev (CAK), 43. Baljajkin (CAK)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 2:3. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:8.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – V. Berezuckij, Vasin, Ignaševič – Mário Fernandes, Wernbloom, B. Natcho, Ščennikov – Dzagojev (66. Vitinho), Čalov (58. Žamaletdinov), Golovin (83. Kučajev).
    Náhradníci: Pomazun, Ovčinnikov – A. Berezuckij, G. Milanov, Vitinho, Nababkin, Gordjušenko, Žamaletdinov, Chosonov, Kučajev, N. Černov, Olanare.

    SKA Chabarovsk: Krivoručko – Čerevko, Griško, Jedijev (C), Pucko, Nikiforov – Kazankov, Navalovski (75. G. Gabulov), Dedečko, Korjan (66. Kobjalko) – Druzin (39. Baljajkin).
    Náhradníci: Dovbňa – Tiškin, G. Gabulov, Dimidko, Baljajkin, Fedotov, Kobjalko, Savičev, Kalinskij.

    Rozhodčí: Levnikov
    bahis siteleri