Švédsko – Česko 5:2 (kon.)
konec
Švédsko
5:2 (0:0, 3:1, 2:1)
Česko
Sobota 29.07.2017, 17:00 • WKK Sport Center, Wroclaw, Polsko • Světové hry 2022 • Semifinále
     
    44:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Ve finále se Švýcarskem si zahrají Švédové, které poslal do tříbrankového vedení TOBIAS GUSTAFSSON, který trefil odkrytou klec českého výběru. Asistence: Jonas Svahn.
     
    44:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. Švédsko přesilovou hru dokázalo využít. Emil Johansson si s ALEXANDREM GALANTE CARLSTROMEM dvakrát vyměnil míček a druhý jmenovaný ho poté poslal přesně za záda Bauera. Ten si na míček sáhl, ale to brance nezabránilo. Asistence: Emil Johansson.
     
    43:35
    Oddechový čas pro Švédsko.
     
    43:35
    Vyloučení v týmu Česko (Veltšmíd – 2 minuty).
     
    42:28
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem Valeš napálil míček do pravé tyče švédské branky!
     
    35:50
    Svahn našel rozeběhnutého Enstroma, který se ovšem z první mýlil a branku Česka minul. To byla dobrá šance švédského mužstva.
     
    30:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek třetí třetiny v podání České republiky! Jendrišák v tísni poslal míček na MARKA BENEŠE, který z velkého úhlu poslal z první míček za záda Klintstena. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    28:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Převahu domácích korunuje třetí brankou JOHAN SVAHN, který si seběhl z pravé strany a poslal míček po zemi k pravé tyči. Asistence: Alexander Galante Carlstrom.
     
    25:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko se dostalo do přečíslení, které se jim nepodařilo, ovšem následně si vzal míček Emil Johansson, který našel volného JONASE SVAHNA, pro kterého nebyl problém propálit Bauera. Asistence: Emil Johansson.
     
    22:10
    Opět dvojice Carlstrom – Enstrom! Druhý jmenovaný zakončoval v bezprostřední blízkosti Bauera, který se musel ohánět v brankovišti.
     
    18:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To však Švédsko nemusí mrzet. O chvíli dostal na střed nabito právě JOHANNES LARSSON, který si zpracoval míček, měl dostatek času na střelu, kterou umístil přesně k levé tyči Bauerovy branky. Asistence:
     
    15:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi začali aktivně a jsou za to odměněni. Marek Beneš oběhl branku a snažil se zakončit k bližší tyči, ale míček mu utekl. Ovšem pouze na hůl ONDŘEJE NĚMEČKA, který míček napálil k pravé tyči a poslal tak Českou republiku do vedení 1:0!. Asistence: Marek Beneš.
     
    04:16
    Češi šli do přečíslení, Dóža z levé strany přihrával na druhou volnému Radku Valešovi, který v obrovské šanci nepropálil Klintstena.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 19. Larsson (J. Samuelsson), 26. Svahn (Johansson), 29. Svahn (Carlstrom), 45. Carlstrom (Johansson), 45. Gustafsson (Svahn) – 16. Němeček (Beneš), 31. Beneš (Jendrišák)


    Švédsko: Klintsten (Parsjo-Tegner) – Nilsberth, Gustafsson, Hedlund, M. Samuelsson – Carlstrom, J. Samuelsson, Enstrom – Johansson, Svahn, Sundstedt – Nilsson, Larsson
    Česko: Bauer (Michajlovič) – Němeček, Veltšmíd, Suchánek, Garčar – Beneš, Jendrišák, Šebek – Valeš, Tomašík, Dóža – Curney, Gruber

    Rozhodčí: Vesa Vilkki, Mikko Alakare
    bahis siteleri