Slavia – Sparta 2:3 (po pr.) | Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
HC Olomouc
Úterý 01.08.2017, 15:00 • Zimní stadion Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    58:48
    Olomoucká střídačka si vybírá oddechový čas. Co vymyslí Karel Beran, mimochodem nový kouč reprezentace do šestnácti let?
     
    56:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Podívejme, domácí hokejisté před koncem zápasu otáčejí skóre a poprvé vedou! Od modré čáry vystřelil MIROSLAV KUKLA a Fajgl měl zřejmě zakrytý výhled, možná tam byla i nějaká teč. Hanáckému gólmanovi kotouč propadl za čáru a pak už bylo pozdě cokoli dělat – 3:2! Asistence: Petr Kuboš.
     
    55:43
    Velká šance na každé straně. Hradecký Tadeáš Pinkas si píchl puk za gólmana, ale pak mu už ujel, následně stál tváří v tvář Ševců olomoucký David Štefka. Bekhendový blafák provedl příliš pomalu a hradecký brankář znovu zasahuje!
     
    54:57
    Adam Rutar se z první položil do křižné přihrávky a Kryštof Ševců, který se ještě přesouval, měl plné ruce práce. Nakonec ale ránu skvěle vyškrábl!
     
    52:56
    František Řehák (HKM) se na trestnou lavici vrací po chvilce znovu, tentokrát za hákování. Olomouc má třetí přesilovku v řadě.
     
    49:47
    František Řehák (HKM) nechtěně vyhodil puk z obranného pásma mimo kluziště, domácí tak čeká další oslabení.
     
    49:07
    Matěj Síla rýsoval v brejku pas na Martina Jandu, tomu chyběl kousek, aby ho mohl poslat do branky.
     
    47:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pojď sem, kam jdeš! Mountfield stejně jako soupeř skóruje v oslabení a vyrovnává stav. TADEÁŠ PINKAS se blýskl akcí jako z partesu, olomoucký obránce vypadal při jeho krásné kličce jako namalovaný na ledě a Pinkas všechno dokončil skvělým zkráceným zakončením mezi Fajglovy betony – 2:2! Asistence: Daniel Vaňát, Petr Kuboš.
     
    46:45
    Matěj Síla (HKM) je vyloučen za sekání.
     
    45:07
    Poppel nahrával před branku Jakubcovi, jeho práci chtěl dokončit Vojtěch Síla. Zblízka ale Fajgla neprostřelil.
     
    39:36
    Dominik Sklenář se dostal úplně sám za olomouckou obranu. Na Tomáše Fajgla ale nevyzrál!
     
    33:40
    Šikovný Daniel Indrák trefil bekhendem v brejku hradeckou tyč!
     
    32:24
    Svěřenci Karla Berana současně vystřídali brankáře. Marka Hasalu vystřídal Tomáš Fajgl, který má na co navazovat.
     
    32:24
    Podruhé v této části vidíme vzájemné vyloučení. Rozhodčí neměl pochopení pro hrátky Martina Jandy a Davida Vosátka, oba odměnil menším trestem za hrubost.
     
    28:54
    Další trest pro hostující tým, tak uvidíme, co přijde tentokrát. Petr Bahounek (OLO) si odpyká dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hradecká přesilovka má přesně opačný účinek než ta předchozí, Olomouc totiž udeřila v nevýhodném poměru hráčů! Domácí se po předchozí šanci moc pomalu vraceli zpět a hosté prchli do přečíslení. DOMINIK LIŠKA měl kupu štěstí, neboť jeho střelu či přihrávku srazil do vlastní branky Tomáš Janoušek – 1:2. Asistence: Matěj Kořenek, Petr Bahounek.
     
    27:41
    Co domácím nešlo z tlaku, to zkusili z úniku. Petra Poppla ale obránce na poslední chvíli dojel a puk mu vysekl.
     
    26:33
    Domácí mají k dispozici další přesilovou hru. Daleko mimo souboj o puk se sekáním provinil David Vosátko (OLO).
     
    25:38
    Dva hradečtí obránci stíhali Daniela Indráka a nakonec ho na hraně pravidel dokázali zastavit. Ševců pak už jen stačilo nastavit beton.
     
    24:41
    Hosté se po delší době blýskli pohlednou kombinační akcí. Ta skončila u Matúše Hlaváče, který těsně přestřelil vzdálenější růžek branky. Tam by lapačka Ševců nebyla.
     
    22:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první využitou přesilovku zápasu. Střela obránce JAKUBA KYNČLA propadla gólmanu Hasalovi až za čáru a domácí slaví vyrovnání – 1:1! Asistence: Martin Pěnčík.
     
    21:17
    Domácí přečkali zbytek trestu bez úhony, teď si naopak zahrají ve výhodě. David Kalač (OLO) je vyloučen za podražení.
     
    18:40
    Dominik Šedivý (HKM) sice bruslařský souboj s Danielem Paťavou vyhrál, neboť před něj dal rameno. Jakmile ho ale poslal k ledu, podle všeho ho zasáhl vysokou hokejkou. Také Olomouc si vyzkouší první přesilovku.
     
    14:24
    Naopak mohlo být vyrovnáno, krásným průnikem se prezentoval Vojtěch Síla. I přes beka se snažil zakončit na dlouhou ruku bekhendem, ovšem Hasala mu puk vypíchl.
     
    13:57
    Indrák nedává! Jeden z očekávaných olomouckých tahounů přestřelil břevno.
     
    13:57
    Olomoucký Daniel Indrák byl v úniku faulován a pojede trestné střílení!
     
    13:35
    Matěj Síla a Petr Mader jsou vzájemně vyloučeni, uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    12:43
    Další možnost! Do sóla už už ujížděl Petr Poppel, ale krásná přihrávka za obranu mu sklouzla z hokejky. Z velkého úhlu pak už střílel mimo.
     
    12:05
    Početní výhoda dodala hokejistům Mountfieldu kuráž a teď jasně tvrdí muziku. Tadeáš Pinkas stál tváří v tvář Hasalovi, ale ten proti němu skvěle zasáhl lapačkou!
     
    08:47
    Pokud nebylo nějaké vyloučení v prvních minutách zápasu, pak přichází právě teď. Hradečtí se dostávali dopředu a Tobiáš Handl (OLO) je zpomalil. Dvě minuty za sekání.
     
    05:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A přišli jsme právě včas, abychom viděli první gól utkání! Hradecká obrana zaspala a nechala si za zády volného JANA ŠTĚDRÉHO. Ten nasadil brankáři Ševců nechytatelný bekhendový blafák a Olomouc vede – 0:1!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Kynčl (Pěnčík), 48. Pinkas (Vaňát, Kuboš), 57. Kukla (Kuboš) – 6. Štědrý, 29. Liška (Kořenek, Bahounek)


    Mountfield HK: Ševců (Vacek) – Janoušek, Kuboš, Kukla, Kynčl, Müller, Pěnčík, Řehák, Voňka – Jakubec, Janda, Komma, Pinkas, Poppel, M. Síla (C), V. Síla, Sklenář, Soukup, Šánek, Šedivý, Švec, Vaňát. Trenér: Libor Pivko.
    HC Olomouc: Hasala (33. Fajgl) – Vosátko, Mader (C), Hlaváč, Bahounek, A. Rutar, Pírek, Hladiš – Kalač, Kořenek, Liška, Štědrý, Paťava, Indrák, Štefka, Handl, Pospíšil, Dvořák, Kret, Krátký. Trenér: Karel Beran.
    bahis siteleri