Del Potro – Lacko 2:0 (kon.)
konec
Juan Martín Del Potro
Juan Martín Del Potro
2
7 6  
Lukáš Lacko
Lukáš Lacko
0
5 2  
sk Středa 02.08.2017, 05:15ATP Washington - Mubadala Citi DC Open (tvrdý povrch) • 2. kolo
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 02:30.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 2. kola ATP Washington. Lukáš Lacko, jediný slovenský zástupca na tomto turnaji, v ňom vyzve nasadenú trinástku Juana Martína del Potra.

    Obaja tenisti sa zatiaľ vo vzájomnom zápase stretli raz. Stalo sa tak vo februári 2011 v osemfinále ATP San Jose, kde Lacko prehral 1:6, 6:7. Aj dnes je Argentínčan del Potro veľkým favoritom a nič iné ako jeho víťazstvo sa neočakáva.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    0-15
    Ako prvý začal na servise Lacko. Na úvod potreboval dve podania, ale oplatilo sa mu bojovať, pretože úderom k základnej čiare získal vo výmene prvý fiftín.
     
    0-30
    Aj druhý servis zahrával Slovák na dvakrát a opäť sa teší z bodu, pretože del Potro trafil po kratučkej výmene iba sieť!
     
    0-40
    Teraz stačil Lackovi jeden servis, no opäť je úspešný. Juan Martin del Potro chcel zahrať do pravého rohu, no prepálil hraciu plochu.
     
    15-40
    Argetínsky tenista chcel zahrať do rovnakého bodu a teraz mu to vyšlo. Lacko síce loptičku dobehol, ale v rýchlosti ju odvrátil len do siete.
     
    30-40
    Argetínčan teraz vytiahol nášho zástupcu k sieti a po ľavej ruke ho obstrelil. Gem sa z pohľadu Lacka komplikuje, prišiel o pohodlný náskok a už vedie iba o fifftín.
     
    0:1
    Lukášovi Lackovi sa to napokon podarilo. Slovenský tenista predviedol na záver tvrdý servis, ktorý jeho oponent odvrátil iba do siete. Lacko sa tak ujíma vedenia 1:0.
     
    15-0
    Juan Martin del Potro začal na podaní tvrdým servisom. Lacko si na loptičku siahol, ale nedokázal ju returnovať na opačnú polovicu.
     
    15-15
    Lacko opakovane krížne útočil do ľavého rohu na súperovej polovici. Juan Martin del Potro odolával bekhendom v dvoch prípadoch, no v tom treťom už loptičku nezasiahol.
     
    15-30
    Slovák predvádza v druhom geme skvelý obrat! Jeho oponent teraz opäť podcenil situáciu a trafil sieť, takže náš tenista vedie o fiftín.
     
    30-30
    Lacko sa teraz až príliš oprel do loptičky a prepálil ju za základnú čiaru svojho súpera. Stav druhého gemu je opäť vyrovnaný.
     
    30-40
    Juan Martin del Potro zakončoval bekhendom z ľavej strany, no trafil iba pásku na sieti. Argentínsky tenista musí prekvapujúco čeliť brejkbalu.
     
    40-40
    Lacko zahral do autu, čo potvrdilo aj jastrabie oko. Druhý gem sa preto ešte nekončí, máme tu prvú zhodu v zápase.
     
    A-40
    Argentínsky tenista získava výhodu. Predviedol totiž výborný servis, ktorý Slovák returnoval iba do siete.
     
    40-40
    Juan Martin del Potro teraz určoval tempo výmeny a útočil zo strany na stranu, no napokon sa aj tak teší Lacko. Argentínčan totiž trafil po jednom z úderov iba sieť.
     
    A-40
    Druhýkrát v geme i celkovo v zápase smeruje výhoda na konto argentínskeho tenistu. Predviedol skvelý servis, ktorý Lacko nedokázal returnovať.
     
    1:1
    Juan Martin del Potro ukázal tvrdé podanie aj na záver gemu a opäť z toho nebol dobrý Lackov return. Argentínsky tenista tak na poslednú chvíľu odvrátil prekvapivý stav gemu a vyrovnal na 1:1.
     
    0-15
    V treťom geme sa vedenia ujíma podávajúci slovenský tenista. Uvidíme, či sa Argentínčanovi podarí ukradnúť servis.
     
    15-15
    Je vyrovnané, po 15 na oboch stranách.
     
    30-15
    Juan Martin del Potro sa dokonca ujíma vedenia, pretože jeho oponent zahral až za základnú čiaru. Argentínčan vedie o jeden fiftín.
     
    30-30
    Po dlhšej výmene chcel del Potro zakončovať od svojej základnej čiary, ale trafil iba do siete. Skóre sa preto opäť vyrovnáva.
     
    40-30
    Lukáš Lacko predviedol dvojchybu a súperovi vďaka tomu daroval brejkbal. Je to prvý zápasový brejkbal argentínskeho hráča.
     
    2:1
    Juan Martin del Potro zahral perfektne k pravej postrannej čiare na polovici súpera. Lacko tam síce bol, ale v ťažkej pozícii v rýchlosti odvrátil úder iba do autu, takže prišiel o gem s vlastným servisom.
     
    15-0
    Juan Martin del Potro začal na servise esom a v štvrtom geme sa ujíma vedenia. Argentínčan teraz ťahá na ihrisku za dlhší koniec povrazu.
     
    30-0
    Lackovi return nevyšiel ani pri druhom servise súpera. Slovenský tenista prehráva už o dva fiftíny a to si ešte v tomto geme ani raz nezahral.
     
    40-0
    Do tretice tu máme bod hneď po servise, ani teraz Lacko na opačnú polovici loptičku dostať nedokázal. Slovák je na príjme teraz veľmi neúspešný.
     
    3:1
    Posledný servis Lacko spracoval, ale jeho return smeroval iba priamo na argentínskeho tenistu. Ten neváhal a prudkým smečom do odkrytej časti kurtu ukončil gem.
     
    15-0
    Lacko chcel teraz zakončovať od siete z ľavej strany, ale vo výskoku v rýchlosti prepálil hrací priestor. Aj v piatom geme sa preto vedenia ujíma jeho súper.
     
    30-0
    Ďalší fiftín pre del Potra, rozhodlo o tom jastrabie oko. Lacko sa sťažoval na aut, ale loptička jeho oponenta bola ešte na čiare.
     
    40-0
    Lukáš Lacko bol na sieti a trikrát tam odolával ťažkému úderu súpera. Na tretí pokus mu to už ale nevyšlo a loptičku na argentínsku polovicu nedostal.
     
    4:1
    Juan Martin del Potro mal k dispozícii tri brejkbaly a využíva hneď ten prvý. Podarilo sa mu to po tom, čo Lacko bekhendom od základnej čiary trafil iba sieť. Argentínčan vedie hladko 4:1 a bude podávať.
     
    0-15
    Lacko si súpera vytiahol k sieti a potom výborne zakončil k pravej postrannej čiare do odkrytého priestoru. V šiestom geme sa vedenia ujíma prijímajúci hráč.
     
    15-15
    Juan Martin del Potro predviedol sériu vynikajúcich úderov, aj keď hral Lacko zo strany na stranu. Argentínsky tenista napokon uspel, Slovák na jedno z jeho zakončení neditiahol.
     
    15-30
    Juan Martin del Potro musel hrať z ľavej strany bekhendové údery, ale napokon neuspel a jedn z nich predĺžil až za základnú čiaru. Lacko je znovu vo vedení.
     
    30-30
    Lacko returnoval iba za sieť, kam sa hneď jeho súper presunul a skúšal to prudkým smečom. Lacko ešte odvrátil, ale iba do autu.
     
    40-30
    Argentínsky tenista teraz uspel priamym bodom z podania a pripísal si tretí fiftín tohto gemu. Šiedstu hru môže teraz aj ukončiť.
     
    40-40
    Napokon nie, slovenský hráč odvrátil gembal súpera a vybojoval zhodu.
     
    40-A
    Argentínčan predviedol tvrdé podanie do stredu. Jeho oponent dobre odvrátil a následný úder dokonca umiestnil popri postrannej čiare, vďaka čomu Lacko získava brajkbal!
     
    4:2
    Juan Martin del Potro pomohol slovenskému tenistovi nepresným úderom a stav úvodného gemu je z pohľadu Lacka znížený na 2:4! Náš reprezentant bude teraz podávať.
     
    15-0
    Lacko to od svojej základnej čiary prehnal so silou úderu a zakončil až do autu. Vedenia sa teda v siedmom geme ujíma prijímajúci tenista.
     
    30-0
    Opäť rovnaká chyba z rakety Slováka, loptička skončila až za hracou plochou na argentínskej polovici.
     
    30-15
    Teraz predviedol Lukáš Lacko tvrdý servis, po ktorom jeho oponent returnoval iba do autu. Je preto znížené na rozdiel jediného fiftínu.
     
    30-30
    Juan Martin del Potro ani teraz nepredviedol dobrý úder a Lackovi sa tak dokonca podarilo vyrovnať na 30:30.
     
    30-40
    Slovák perfektne zakončil k íkladnej čiare do pravého rohu. Juan Martin del Potro tam síce šprintoval, ale už nestihol loptičku zasiahnuť.
     
    4:3
    Slovenský tenista v závere siedmeho gemu výborne zvládol servis a jeho súper nedokázal úspešne returnovať. Lacko sa tak vrátil do zápasu a znížil už na 3:4.
     
    0-15
    Lukáš Lacko odohral loptičku zo stredu svojej polovice tesne za sieť. Jeho súper sa ponáhľal, ale nestihol to.
     
    0-30
    Juan Martin del Potro bol pri sieti, kde odolával, ale jeden z Lackovým úderov napokon prešiel ponad neho. Argentínčan opäť nie je vo svojej koži.
     
    15-30
    Podávajúci tenista si teraz zrejme uvedomil vážnosť situácie a prudkým esom sa vrátil do gemu s vlastným servisom.
     
    15-40
    Lacko sa teší zo zisku dvoch brejkbalov! Jeho oponent totiž zakončil až za základnú čiaru a teraz bude podávať na udržanie sa v geme.
     
    4:4
    Lacko zaútočil krížne forhendom a Argentínčan odvrátil bekhendom iba za postrannú čiaru. Favorizovaný hráč teraz situáciu vôbec nezvláda.
     
    15-0
    Lacko predvádza aj naďalej veľkú bojovnosť. Teraz zachraňoval loptičku na základnej čiare, no poslal ju až za hraciu plochu na opačnej polovici.
     
    15-15
    Je vyrovnané! lacko zahral k telu svojho oponenta a ten v rýchlosti odvrátil loptičku iba do siete. Po 15 na oboch stranách.
     
    15-30
    Slovenský hráč si teraz vybral pravú postrannú čiaru, po ktorej úspešne zakončil a pri servise sa dokonca ujíma vedenia.
     
    15-40
    Lacko predviedol tvrdé podanie, ktoré jeho argentínsky súper returnoval iba za základnú čiaru. Dva gembaly pre outsidera zápasu.
     
    4:5
    Lukáš Lacko podával na dvakrát, druhýkrát to skúsil na téčko a bol úspešný! Jeho oponent si na loptičku ani nesiahol. Slovák vedie 5:4 a jeho súper teraz bude podávať na udržanie sa v sete.
     
    15-0
    Juan Martin del Potro si uvedomil vážnosť situácie a teraz hrá veľmi ofenzívne. Na jeho úder od siete si Lacko ani nesiahol.
     
    15-15
    Je vrovnané, pretože del Potro odvrátil Lackov return nepochopiteľne padáčikom iba do autu. Po 15 na oboch stranách.
     
    30-15
    Juan Martin del Potro kontruje priamym bodom z podania a vracia sa do vedenia v desiatom geme.
     
    40-15
    Situácia sa zopakovala a argentínsky tenista má vďaka tomu k diposzícii dva gembaly. Lacko si po posledných dvoch servisoch vôbec nezahral.
     
    5:5
    Ani tretíkrát v rade slovenský tenista nedokázal správne returnovať. Jeho oponentovi sa vďaka tomu podarilo vyrovnať na 5:5 a úvodný set bude pokračovať.
     
    15-0
    Juan Martin del Potro zahral krížny bekhend na čiaru. Tam bol Lacko pripravený, ale odvrátiť už dokázal iba do siete.
     
    15-15
    Sieť teraz trafil aj argentínsky tenista. Lacko sa teší z vyrovnania na 15:15.
     
    15-30
    Lacko ide do vedenia! Jeho tvrdý servis totiž del Potro returnoval iba do siete.
     
    30-30
    Lukáš Lacko si pripásal dvojchybu. Stav jedenásteho gemu sa preto opäť vyrovnáva.
     
    40-30
    Juan Martin del Potro popreháňal súpera z jednej strany na druhú. Lacko bojoval, ale napokon trafil iba sieť a musí čeliť brejkbalu.
     
    6:5
    Argentínsky tenista zahral počas poslednej výmeny za sieť a tú sa Lackovi opäť nepodarilo prepáliť. Juan Martin del Potro tak dokázal získať zo svojho pohľadu dôležitý gem a vedie 6:5. Teraz bude podávať na víťazstvo v sete.
     
    15-0
    Juan Martin del Potro odštartoval dvanásty gem esom z podania.
     
    30-0
    Aj druhý servis znamneá bod pre argentínskeho tenistu, jeho oponent ani teraz nedokázal returnovať.
     
    30-15
    Lacko si nabiehal k sieti, ale napokon odtiaľ nezakončoval, pretože jeho súper loptičku cez polovicu nedostal. Z pohľadu slovenského hráča je znížené na jediný fiftín.
     
    40-15
    Lacko zahral do autu a to znamená zisk dvoch setbalov pre podávajúceho favorizovaného tenistu z Argentíny.
     
    7:5
    Juan Martin del Potro využíva hneď prvý setbal a v zápase sa ujíma vedenia 1:0! Argentínčan zakončil výborne k ľavej postrannej čiare, kam síce Lacko obetavo dobehol, ale potom už bekhendom optičku na opačnú polovicu nedostal.
     
    0:0
    Prvý set zvldáol lepšie argentínsky tenista, aj keď musíme zdôrazniť, že s tým mal výraznejšie problémy, keď za stavu 4:1 pustil štyri gemy v rade a potom musel podávať na udržanie sa v sete. Napokon ale situáciu zvládol a má dobre nakročené k triumfu. Na esá vyhral v úvodnom dejstve 7:3, v dvojchybách zase vedie Lacko 3:1.
     
    15-0
    Druhý set sa začal dvomi Lackovými podaniamu. To druhé retrunoval Argentínčan do protipohybu Slováka, na čo Lacko úspešne nezareagoval.
     
    15-15
    Je vyrovnané, po 15 na oboch stranách.
     
    15-30
    Lukáš Lacko sa vracia do vedenia, pretože Juan Martin del Potro returnoval iba za základnú čiaru na opačnej polovici.
     
    15-40
    Slovák si povybehol k sieti a opäť uspel. Musíme uznať, že Lacko sa vôbec nevzdáva a v úvode druhého setu si vybojoval dva gembaly.
     
    30-40
    Prvý gembal je minulosťou, pretože Lacko od svojej základnej čiary zakončil forhendom iba do siete.
     
    40-40
    Lukáš Lacko v nesprávny čas predviedol iba dvojchybu. Jeho súper sa teší zo zhody.
     
    A-40
    Lacko sa na záklandej čiare oprel do forhendu, ale trafil iba pásku na sieti a od nej sa loptička odrazila späť na jeho polovicu.
     
    40-40
    Juan Martin del Potro zahodil svoj brejkbal, pretože zakončoval iba do autu. Je z toho druhá zhoda v tomto sete.
     
    40-A
    Lukáš Lacko zahral k základnej čiare, kde sa musel jeho súper poriadne natiahnuť. Argentínčan loptičku trafil, ale iba do siete.
     
    0:1
    Juan Martin del Potro zmenil stranu zakončenia, ale iba úderom do autu. Znamená to využitý gembal pre Lacka, ktorý sa tak v úvode druhého dejstva ujal vedenia 1:0.
     
    15-0
    Podávajúci del Potro sa v druhom geme druhého dejstva ujíma vedenia 15:0.
     
    30-0
    Argentínec získava aj druhý fiftín, pretože jeho oponent nedokázal returnovať tvrdý setvis. Dobrá hra v podaní del Potra.
     
    40-0
    Do tretice tu máme fiftín pre Argentínčana. Ten má teraz k dispozícii tri gembaly.
     
    1:1
    Argentínsky tenista sa vôbec nenechal rozhodiť a v tomto geme nestratil ani jediný fiftín. Stav druhého setu je vyrovnaný na 1:1.
     
    0-15
    Lacko začal podaním, ktoré jeho oponent returnoval iba do siete. Slovák sa ujíma vedenia 15:0.
     
    0-30
    Ani teraz nebol argentínsky tenista úspešný na príjme a je z toho druhý fifftín pre Lacka.
     
    0-40
    Slovenský tenista predviedol vynikajúci krátky úder za sieť na súperovej polovici. Lacko má k dispozícii tri gembaly.
     
    1:2
    Ani Lukáš Lacko teraz pri svojom servise nestratil ani jediný gem. Slovenský tenista získal späť sebavedomie, ktoré mu po neúspešnom závere prvého setu možno trochu chýbalo a v druhom dejstve vedie 2:1.
     
    15-0
    Juan Martin del Potro odštartoval štvrtý gem esom z podania.
     
    30-0
    Argentínsky tenista bodoval po servise aj tentokrát. Lacko nedokázal sprváne returnovať.
     
    30-15
    Lacko sa dostáva do tohto gemu dobrým forhendom, ktorý jeho súper nedokázal odvrátiť. Náskok Argentínčana je iba jednofiftínový.
     
    40-15
    Lacko returnoval iba do siete. Slovenský tenita teraz bude čeliť dvom gembalom svojho oponenta.
     
    2:2
    Juan Martin del Potro prvý gembal zvldál a vyrovnal na 2:2. Argentínsky tenista si hneď po tom odchádza vymeniť raketu.
     
    0-15
    Lukáš Lacko začal perfektným esom z podania. Umiestnil ho smerom von z kurtu.
     
    0-30
    Slovák získava aj druhý fiftín. Teraz si síce jeho oponent na loptičku siahol, ale neuspel.
     
    15-30
    Juan Martin del Potro dokázal znížiť na rozdiel jediného fiftínu.
     
    30-30
    Argentínsky tenista teraz dokonca vyrovnal na 30:30! Situácia sa z pohľadu nášho reprezentanta komplikuje.
     
    30-40
    Fiftín a s ním aj gembal pre podávajúceho Lacka.
     
    40-40
    Juan Martin del Potro vybojoval zhodu, piaty gem pokračuje za stavu 40:40.
     
    A-40
    tenista bodoval druhýkrát v rade a dokonca si vypýtal výhodu. Lukáš Lacko musí čeliť brejkbalu.
     
    40-40
    Slovák dokázal odolať a stav piateho gemu opäť zrovnal. Teraz sledujeme obojstranne veľmi bojovný výkon.
     
    A-40
    Ďalšia výhoda a s ňou aj brejkbal pre del Potra.
     
    40-40
    Argentínsky tenista nedokázal využiť ani druhú monosť na ukončenie gemu a opäť je z toho iba zhoda.
     
    A-40
    Do tretice výhoda s brejkbalom pre prijímajúceho argentínskeho tenistu.
     
    3:2
    Na tretí pokus už bol argentínsky tenista úspešný a dokázal svoj brejkbal využiť. Juan Martin del Potro vďaka tomu v druhom dejstve vedie 3:2 a teraz bude aj podávať.
     
    15-0
    Šiesty gem začína úspešným fiftínom podaávajúci tenista. Juan Martin del Potro má dobre nakročené k ukončeniu zápasu, ale predbiehať ešte netreba.
     
    30-0
    Lacko nezíksal ani druhý fiftín tohto gemu. Argentínčan vedie už 30:0 a pokračuje na servise.
     
    30-15
    Slovák teraz dokázal uspieť a znížiť náskok svojho súpera na rozdiel jediného fiftínu. Lacko ukazuje svoju veľkú bojovnosť a rozhodne sa nevzdáva.
     
    40-15
    Teraz ale fiftín opäť putoval iba na konto podávajúceho tenistu. Juan Martin del Potro má k dispozícii dvojicu gembalov.
     
    4:2
    Juan Martin del Potro využil hneď prvý gembal a ukončil šiesty gem druhého setu. Argentínsky hráč vedie v druhom dejstve už 4:2 a má dobre nakročené k ukončeniu zápasu.
     
    15-0
    Argentínsky hráč sa vedenia ujíma aj v siedmom geme pri servise svojho oponenta.
     
    30-0
    Lacko pustil z ruky aj druhý fiftín, takže jeho súper vedie už 30:0. Z pohľadu slovenského hráča je teraz situácia veľmi komplikovaná.
     
    30-15
    Lackovi sa podarilo znížiť na rozdiel jediného fiftínu. Slovák je stále v hre o gem s vlastným podaním.
     
    30-30
    Veľká bojovnosť sa vyplatila, Lackovi sa podarilo vyrovnať na 30:30! Slovenský tenista sa vrátil do gemu, uvidíme, ako zareaguje jeho oponent.
     
    40-30
    Juan Martin del Potro si vybojoval brejkbal. Lacko musí odolávať aj naďalej.
     
    5:2
    Argentínsky hráč napokon svoj brejkbal rýchlo využil a v druhom sete vedie už 5:2. Juan Martin del Potro teraz bude podávať na víťazstvo v zápase. Uvidíme, či Lacko ešte dokáže vzdorovať.
     
    15-0
    Ôsmy gem začal argentínsky hráč na servise úspešne a ako prvý si vybojoval fifftín. Juan Martin del Potro sa ujíma vedenia 15:0.
     
    30-0
    Argentínčan boduje aj druhýkrát v tomto geme a má už pohodlný náskok 30:0. Ešte jedna loptička a bude podávať na víťazstvo.
     
    40-0
    Napokon sa tak aj stalo! Juan Martin del Potro získal aj tretí bodík tohto gemu a teraz má k dispozícii tri mečbaly. Veľmi nepríjemná situácia z pohľadu Lacka.
     
    40-15
    Slovenský hráč dokázal prvému mečbalu súpera odolať. Zápas pokračuje ďalej za stavu 40:15 v ôsmom geme druhého dejstva.
     
    6:2
    Druhý mečbal už ale Juan Martin del Potro využíva a teší sa z víťazstva v zápase! Lukáš Lacko na turnaji končí v druhom kole.
     
    Koniec zápasu
     
    Argentínčan vstúpil do zápasu v pozícii jasného favorita, čo okrem nevydarenej časti prvého setu aj potvrdil. Lacka musíme pochváliť za bojovný výkon, no to proti Juanovi Martinovi del Potrovi nestačilo a slovenský tenista sa s turnajom lúči. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok dňa. (06:41:19)

    Veronika Pancuráková

    Čas utkání: 1:20

    2. set: 0:31

    Del Potro Lacko
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    31 70 51 20
    Nejdelší série získaných bodů
    5 10 6 4
    Setboly
    2 3 0 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:08 0:28 0:34 0:17
    Esa **
    1 8 3 0
    Dvojchyby **
    0 1 4 1
    Udržená podání
    4 / 4
    100 %
    8 / 10
    80 %
    5 / 10
    50 %
    2 / 4
    50 %
    Odvrácené brejkboly
    0 / 0
    0 %
    1 / 3
    33 %
    3 / 8
    38 %
    3 / 5
    60 %
    Body při vlastním podání
    16 / 19
    84 %
    38 / 56
    68 %
    33 / 65
    51 %
    17 / 32
    53 %
    Body po 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po 2. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 1. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 5
    40 %
    5 / 8
    63 %
    2 / 3
    67 %
    0 / 0
    0 %
    Body při soupeřově podání
    15 / 32
    47 %
    32 / 65
    49 %
    18 / 56
    32 %
    3 / 19
    16 %
    Body po příjmu 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po příjmu 2. podání *
    0 %
    0 %
    Informace ke statistikám

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Juan Martín Del Potro
    Stát: Argentina
    Datum narození: 23.09.1988
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 198 cm
    Váha: 97 kg

    Lukáš Lacko
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 03.11.1987
    Věk: 36 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 85 kg
    bahis siteleri