Pardubice – Sparta 1:2 (kon.) | Mountfield HK – J. Korea 4:3 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0)
Jižní Korea
Pátek 04.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Hradec Králové • Mountfield Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:35 Jiří ŠIMÁNEK - 4:3
     
    60:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Prodloužení netrvalo dlouho a o vítězi je rozhodnuto! Trojice hráčů v hradeckém dresu vyrazila vstříc korejské brance opravdu rychle, na což nedokázala obrana reagovat. Po nahrávce od pravého mantinelu v podání Oskarse Cibulskise se prosazuje bez přípravy přesným zakončením JIŘÍ ŠIMÁNEK. Asistence: Oskars Cibulskis.
     
    59:33
    Michal Dragoun se objevil nikým neatakovaný sám v mezikruží. Jeho rána bez přípravy však jen zaduněla o zadní mantinel – to je pro Hradec velká škoda.
     
    57:54
    Dominik Graňák zasáhl soupeře vysokou holí a spravedlivě odjíždí na trestnou lavici.
    56:02 Richard JARŮŠEK - 3:3
     
    56:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Mountfieldu znamená vyrovnání. Bedřich Köhler vypálil z pravé strany na Parka, který dokázal vyrazit kotouč jen na připraveného RICHARDA JARŮŠKA. Ten se z velké blízkosti nemýlil a upravuje na 3:3! Asistence: Bedřich Köhler.
    55:43 Young You LEE - 2:3
     
    55:43
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Tohle je pro hradecké velká rána ve vlastním oslabení. Young You Lee se prosmýkl kolem obránce, položil si i jeho kolegu a přesnou ranou nad vyrážečku překonává Frodla. Bez asistence.
     
    54:48
    Je tu opět slibná příležitost pro domácí tým. Rozhodčí pískají Reganovi nedovolené bránění.
     
    49:34
    Hradec může rychle znovu odskočit do vedení. Cho Hyung Gon je vyloučen za držení.
    47:30 Michael William TESTWUIDE - 2:2
     
    47:30
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Druhá branka ve Frodlově síti znamená vyrovnání. Hosté jako by uspali hradeckou obranu a Kim Ki Sung našel na brankovišti dobře postaveného MICHAELLA WILLIAMA TESTWUIDEHO, ktrerý šikovnou kličkou překonává domácího brankáře. Asistence: Kim Ki Sung.
     
    40:01
    Do třetí části nastupuje místo brankáře Daltona jeho kolega z brankoviště Park Sung Je.
     
    37:23
    Hradec může znovu odskočit na rozdíl dvou gólů. Plante je vyloučen za hákování.
    36:26 Ki Sun KIM - 2:1
     
    36:26
    Jižní Korea právě vstřelila branku!
    Hosté vzápětí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky. Po křižné nahrávce skrz útočné pásmo si k puku najel KI SUN KIM a umístil kotouč pod horní tyčku, čímž nedal Frodlovi šanci. Asistence: Michael William Testwuide.
     
    35:53
    Dobrá šance pro hostující Koreu. Bedřich Köhler se provinil nedovoleným bráněním a dává tak v závěru třetiny šanci svému soupeři.
     
    34:26
    Další velký závar před Daltonem! Po sérii několika střeleckých pokusů především v podání Cingela z toho třetí gól přeci jen není. Pochvalu si zaslouží hlavně korejská obrana, která dnes působí opravdu obětavě.
     
    31:41
    Cho Min Ho si pomohl pouze za cenu faulu a je mu odpískáno hákování. Další slibná šance pro domácí.
    29:00 Richard JARŮŠEK - 2:0
     
    29:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tlak Mountfieldu přináší další trefu. Petr Koukal se nerozpakoval a vypálil od mantinelu na branku. Tam operoval agilní RICHARD JARŮŠEK a těsně před brankovištěm usměrnil puk přímo do sítě. Asistence: Petr Koukal.
     
    27:32
    Andris Džerinš jel spolu se spoluhráčem proti jedinému obránci. Prostoru ke střele měl opravdu dostatek, ale stejně raději volil nahrávku, kterou si vzápětí může vyčítat. Zblokovaná končí pouze v rukavici korejského brankáře.
    24:10 Bedřich KÖHLER - 1:0
     
    24:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přeci jen je to využitá přesilová hra znamenající úvodní trefu. Sekundu před jejím skončením se k nahození odhodlal Oskars Cibulskis, do jehož střely ještě vložil hůl BEDŘICH KÖHLER a usměrnil kotouč mimo dosah Daltona! Asistence: Oskars Cibulskis, Filip Pavlík.
     
    22:11
    Testwuide podržel Dragouna v jasné šanci a odjíždí po právu na lavici hríšníků.
     
    22:11
    Velkou hrubku v rozehrávce využil Michal Dragoun a hnal se sám na Daltona. V zakončení byl ale faulován a bude se vylučovat.
     
    20:37
    Petr Koukal se ukázal být hříšníkem a odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    18:50
    Kim Sang Wook zavezl kotouč až před branku a málem se mohl radovat. Jeho pokus se totiž odrazil od brusle jednoho z obránců a končí jen těsně vedle tyče.
     
    14:29
    Slibnou šanci teď měli i hosté. Přečíslení tři na dva vůbec nevyřešili špatně, ale zakončujícímu hráči puk přeskočil čepel hole přesně v momentu, kdy jej chtěl umístil mezi tři tyče.
     
    12:43
    R. Pavlík našel přesnou přihrávkou k brance najíždějícího Vopelku. Hradecký forvard ale z velké blízkosti nedokázal zasunout puk mezi Daltonovy betony – tohle byla velká šance!
     
    05:40
    Již delší dobu pětičlenná formace hostů nestíhá a neuhlídala domácího Jarůška. Sám před Daltonem z mezikruží neuspěl.
     
    03:50
    Lukáš Cingel šikovně tečoval střelu od obránců a vylekal brankáře. Ten ale na poslední chvíli vytasil svoji rukavici.
     
    03:12
    První vyloučení na straně hostí. Young je vykázán na dvě minuty za držení a oslabuje svůj tým.

    Matouš Soukup

    Branky a nahrávky: 25. Köhler (Cibulskis, Pavlík), 29. Jarůšek (Koukal), 57. Jarůšek (Köhler.), 61. Šimánek (Cibulskis) – 37. Kim (Testwuide), 48. Testwuide (Sung), 56. Lee


    Mountfield HK: Frodl (Pavelka) – Rosandič, Cibulskis, Graňák, Pláněk, Gregorc, F. Pavlík, Čáp – Šimánek, Džerinš, Köhler – Červený, Koukal, Jarůšek – R. Pavlík, Dragoun, Vopelka – Cingel, Kukumberg Dvořák. Trenér: Václav Sýkora.
    Jižní Korea: Dalton (41. Park Sung Je) – Kim, Plante, Regan,Don Ku Lee, Hyon Hu Oh, Young, Hyung Gon Cho – Ki Sung Kim, Sang Wook Kim,Won Jung Kim, Woo Sang Park, Sang Woo Shin, Min Ho Cho, Sang Hoon Shin, Jin Hui Ahn, Chonghyun Lee, Testwuide, Hyung Yun Shin, Jun Young Lee, Wooje Sung. Trenér: Paek Chi Sun.

    Rozhodčí: Hribik, Jeřábek – Barvíř, Blümel
    bahis siteleri