Senica – Slovan Bratislava 1:1 (kon.) | Prešov – Nitra 0:4 (kon.)
konec
FK Senica
1:1 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Pátek 04.08.2017, 18:30 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 3. kolo našej najvyššej futbalovej súťaže, kde domáca FK Senica privíta na svojom trávniku Slovan. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

    FK SENICA: Futbalisti tohto celku sa momentálne nachádzajú na úplnom chvoste tabuľky bez bodového zisku. V úvode sezóny sa predstavili na vlastnom štadióne, kde hostili AS Trenčín, ktorému výkonnostne nestačili a po výsledku 1:2 im zostali oči pre plač. Svoju reputáciu si mohli napraviť v druhom kole, keď vycestovali do Ružomberku, ale tam im súper uštedril nemilú facku. V 23. minúte za stavu 0:0 inkasoval po dvoch žltých kartách v priebehu ôsmych minút aj červenú a tak Senica dohrávala zápas v desiatich. To využil v 26. minúte Kružliak na vsietenie úvodného gólu. Dve minútky na to mali domáci možnosť zvýšiť svoje vedenie, ale Lačný sa z pokutového kopu mýlil. Zaváhanie Lačného v 43. minúte napriavil opäť Kružliak, ktorý si na svoje konto pripísal druhý presný zásah. Domáci fanúšikovia sa ďalšieho gólu dočkali až v druhom polčase a to presne v 58. minúte z kopačky Haskiča a v 74. minúte svoju chybu z prvého polčasu napravil Lačný a stanovil výsledok na konečných 4:0. Oliver Podhorin do zápasu so Slovanom nenaskočí. FK Senica hlási aj nový prírastok v kabíne. Zadné rady podporí skúsený Michal Jarabica, ktorý svoje skúsenosti nazbieral v Bulharsku, ale aj v Poľsku. Pôsobil vo zvučných kluboch, ako napríklad v Ludogorets Razgrad alebo v Cracovii Krakov.

    SLOVAN BRATISLAVA: Hráči Slovana sa naopak nachádzajú na úplnej špičke tabuľky celkom suverénnym spôsobom. Na svojom konte majú plné bodové ohodnotenie. Svojim súperom dovedna nastrieľali sedem gólov a len dvakrát inkasovali. V prvom kole sa predstavili v Prešove, kde si chceli napraviť chuť po vypadnutí v Európskej lige. To sa im aj podarilo a svojho súpera vyprášili výsledkom 5:1. Hetrikom sa blysol Jakub Mareš. Posledný zápas odohrali pred zrakmi vlastných fanúšikov, ktorí sledovali ďalšie víťazstvo svojich miláčikov v zápase so Zlatými Moravcami. Už v 6. minúte otvoril stav stretnutia Sekulić. Odpoveď prišla až v 41. minúte z kopačky Orávika, ktorý dokázal vyrovnať, ale nebol to posledný presný zásah zápasu. O ten sa postaral v 52. minúte Dejan Savićević. ŠK Slovan Bratislava ťahá sériu piatich víťazstiev v rade s ich dnešným súperom. Ak sa FK Senica nepostará o veľké prekvapenie, tak sa táto séria môže predĺžiť. Nechajme sa prekvapiť, či sa to hráčom Slovana podarí.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Plach – Medvěděv, Jarabica, Ranko (C), Otrísal – Richtárech – Obiechina, Krč, Vaščák, Martišiak – Romulo Romulo.
    Náhradníci: Milošovič – Kováč, Červeňák, Reľovský, Smékal.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Saláta, Rundič, Sekulić – Droppa, Savičevič – Schet, Hološko – Mareš, Čavrić.
    Náhradníci: Valach – Chouchoumis, de Kamps, Damnjanović, Oršula, Ligeon, de Sa.

    Rozhodca: Marhefka – Hrčka, Adám.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    FK Senica mala výhodu úvodného výkopu.
     
    2
    Lopta sa nachádza na polovici hostí, ktorí si ju medzi sebou vymieňajú sériou krátkych prihrávok.
     
    2
    Slovan dal gól!
    Aleksandar Čavrić priviezol loptu po pravej strane až do vápna Senice, odkiaľ presnou prihrávkou našiel kopačku JAKUBA MAREŠA a ten strelou do stredu bránky prekvapil Františka Placha. Stav stretnutia je 0:1!
     
    4
    Po obrovskej chybe Mariána Jarabicu sa hostia dostali do vážnej príležitosti. K lopte sa dostal jeden z hostí, ktorí však netrafil ideálne loptu, o ktorú napokon prišiel.
     
    5
    Obiechina Pentacost sa po súboji ocitol na trávniku, čo neušlo pozornosti hlavného arbitra, ktorý okamžite reagoval prerušením hry.
     
    6
    FK Senica získala výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    7
    Silva Santos Romulo sa snažil preniknúť medzi dvoch brániacich hráčov. To sa mu síce nepodarilo, ale aspoň pre svoj tím získal výhodu voľného kopu.
     
    10
    Po nepodarenom centri získavajú hostia výhodu rohového kopu.
     
    11
    Centrovaná lopta z rohového kopu smerovala ku bližšej žrdi, kde v tom čase stál len pripravený brániaci hráč, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    12
    Futbalisti Slovana sú počas celého stretnutia prihrávajú na súperovej polovici. Záhoráci sa zatiaľ nedostali do žiadnej zaujímavej príležitosti.
     
    13
    Dominik Martišiak po dlhej dobe priviezol loptu na polovicu súpera. Tam sa z ľavej strany snažil odcentrovať, čo sa mu nepodarilo, ale aspoň pre svoj tím vybojoval rohový kop.
     
    14
    Ku realizácii rohového kopu sa postavil Jakub Krč, ale jeho center bol pretiahnutý a smeroval len do priestoru nikoho.
     
    15
    Pri lopte sú momentálne záhoráci, ktorí sa snažia kombinovať na súperovej polovici.
     
    16
    Silva Romulo v snahe odhlavičkovať centrovanú loptu svojho spoluhráča nepríjemne zrazil svojho protihráča. Boris Marhefka okamžite reaguje hvizdom do píšťaľky.
     
    17
    Domáca defenzíva sa až veľmi sťahuje ku vlastnej šestnástke, čím dávajú súperovi veľa priestoru na založenie útočnej snahy.
     
    18
    Aleksandar Čavrić svojim dlhým pasom našiel na hranici veľkého vápna hlavu nabiehajúceho Mareša, ale jeho spracovanie nebolo veľmi efektívne, napriek tomu su opäť pri lopte hostia.
     
    20
    Blažej Vaščak spoločne s Juri Medveděvom dostali loptu na polovicu súpera, kde sa snažili rozbehnúť akciu. Lopta sa nachádzala na pravej strane ihriska, kde však prvý menovaný pokazil finálnu prihrávku, vďaka čomu stratil loptu.
     
    21
    Už to vyzeralo tak, že sa Mitchell Schet dostane do zaujímavej príležitosti na skórovanie, ale v tom ho zastavil verdikt postranného arbitra, ktorý si všimol ofsajdové postavenie.
     
    22
    FK Senica si práve vytvorila prvú zaujímavú akciu. Na centrovaný pokus jedného z domácich hráčov si zbiehal Silva Romulo, ktorému chýbalo len pár centimetrov, aby hlavou upratal loptu medzi tri žrde.
     
    23
    Žltú kartu dostáva Romulo (FK Senica). To si vyslúžil za naozaj nepodarený sklz.
     
    24
    Juraj Kotula sa snažil dostať individuálnym spôsobom bližšie ku vápnu súpera, ale pri svojom výlete bol nedovolene zastavený. Hostia budú zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    25
    Ako exekútor voľného kopu sa nám predstavil Aleksandar Čavrić, ktorý jemným centrom našiel hlavu svojho spoluhráča, ale jeho hlavičkové zakončenie nebolo presné. Nasleduje odkop od bránky FK Senica.
     
    26
    Domáci hráči sa snažili rozbehnúť rýchly protiútok, ale vďaka aktívnemu napádaniu hostí sa celá akcia pribrzdila.
     
    27
    Žltú kartu dostáva Lukáš Droppa (ŠK Slovan Bratislava). FK Senica bude po tomto nedovolenom zákroku zahrávať voľný kop zo zaujímavej vzdialenosti na priame ohrozenie.
     
    28
    Dávid Richtárech to z voľného kopu skúsil priamo na bránu, ale jeho tvrdý pokus skončil tesne nad brvnom Greifovej bránky. Nasleduje malá prestávka pre oba celky z dôvodu občerstvenia.
     
    29
    V hre sa už pokračuje ďalej. Loptu ma na kopačke Kornel Saláta, ktorý sa bude snažiť rozbehnúť ďalšiu útočnú snahu.
     
    30
    Mitchell Schet sa snažil oklamať hneď dvojicu brániacich hráčov. Perfektným sklzom jeho výlet zastavil Marián Jarabica. Hostia získavajú outové vhadzovanie na polovici súpera.
     
    31
    Mitchell Schet v snahe udržať loptu na polovici záhorákov sa dopustil útočného faulu. Na túto skutočnosť upozornil postranný arbiter.
     
    32
    Lukáš Droppa skúsil vyslať do veľkého vápna ľahučký center, ktorý však smeroval len na osamoteného Michala Ranka. Ten hral na istotu a loptu odkopol za outovú čiaru.
     
    33
    Obiechina Pentecost sa snažil rozbehnúť rýchly protiútok, ale pokazil kľúčovú prihrávku, ktorá mala smerovať na Jakuba Krča. Ten si ju nedokázal spracovať a tak Senica o loptu prišla.
     
    34
    FK Senica si vytvorila zlatú príležitosť. Erik Otrísal svojími šikovnými nohami oklamal brániaceho hráča dostal loptu až do veľkého vápna súpera. Tam prudkou prihrávkou našiel kopačku Blažeja Vaščaka, ktorý sa do lopty oprel z prvej. Loptu netrafil ideálne a úplne minul bránkový priestor.
     
    36
    Jakub Krč si splnil svoje obranné povinnosti, keď včasným zákrokom zastavil rozbiehajúcu sa akciu Slovanu. Hostia budú zahrávať outové vhadzovanie.
     
    37
    Obiechina Pentecost chcel šikovnou kľučkou oklamať brániaceho hráča a následne sa dostať do šestnástky súpera. Oklamal len samého seba a o loptu prišiel.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Milan Rundič (ŠK Slovan Bratislava).
     
    39
    Po nepeknom zákroku Milana Rundiča nasleduje ošetrovanie zraneného Silva Romula. Dúfajme, že bude v poriadku a naskočí späť do hry.
     
    40
    Vyzerá to tak, že Silva Romulo bude v poriadku. Už sa za postrannou čiarou hlási a pýta späť do hry.
     
    41
    ŠK Slovan Bratislava mala výhodu rohového kopu. Ku realizácii sa postavil Aleksandar Čavrić, ale jeho center bol veľmi nepresný, napriek tomu sú stále pri lopte hostia, ktorí si na polovici súpera vytvárajú menší tlak.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Filip Hološko (ŠK Slovan Bratislava).
     
    43
    ŠK Slovan Bratislava má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    44
    Michal Ranko teraz celkom zbytočne stratil loptu a doslova ju daroval súperovi. Na kopačke ju mal Mitchell Schet, ktorý skúsil zakončiť z väčšej vzdialenosti. Jeho strelecký pokus skôr pripomínal volanie o pomoc. Lopta si to namierila úplne mimo štadióna. FK Senica bude zahrávať odkop od bránky.
     
    45
    Po súboji sa na trávniku ocitol Obiechina Pentecost. Hlavný arbiter uznal tento zákrok ako nedovolený zákrok, vďaka čomu budú pri lopte domáci.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v prvom polčase nadstaviť ešte jednu minútku navyše.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Boris Marhefka svojim hvizdom ukončil prvý polčas. V ňom sme mali možnosť sledovať len priemerné futbalové divadlo bez vyložených šancí. Zatiaľ jediným úspešným strelcom sa stal Jakub Mareš. FK Senica sa dnes sústredí na pevnú defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych protiútoch a naopak hostia vsadili na kombinačný štýl hry, čo im zatiaľ prináša želané ovocie. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Obiechina Pentecost sasnažil založiť útok po pravej strane ihriska, ale jeho individuálny prienik skrz trojicu brániacich hráčov mu nevyšiel. Pri lopte sú hostia, ktorí sa už usadili na polovici súpera.
     
    48
    Domáci malo možnosť skórovať po rohovom kope. Centrovaný pokus Aleksandara Čavrića smeroval ku bližšej žrdi, kde si svoj priestor František Plach postrážil a loptu vyrazil do bezpečia.
     
    49
    Seničania sa rozhodli založiť kombinačnú akciu, ktorú ukončil Jakub Krč z väčšej vzdialenosti. Jeho tvrdý projektil smeroval ku bližšej žrdi, ale Dominik Greif mal dostatok času na zachytenie. Každopádne si Dominik Greif na svoje konto pripíše prvý úspešný zákrok.
     
    50
    K lopte sa dostal aj František Plach, ktorý s veľkým kľudom na kopačke loptu preposlal vedľa stojacemu spoluhráčovi.
     
    51
    Pri lopte sú opäť hosťujúci hráči, ktorí sa snažia usadiť na súperovej polovici. To sa im však nepodarí, pretože sa jeden z nich nachádzal v ofsajdovej pasci súpera.
     
    52
    Domáci futbalisti kombinujú na vlastnej polovici ihriska, pričom do svojej hry zapájajú aj vlastného gólmana.
     
    53
    Vukan Savićević si v súboji pomáhal nedovoleným spôsobom. Bude sa zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti v prospech domácich.
     
    54
    Jurij Medveděv poslal veľmi nebezpečný center z voľného kopu. jeden z brániacich hráčov odhlavičkoval loptu za vlastnú bránku. Rozhodcovia to však videli inak a tak z toho bude len odkop od bránky.
     
    55
    Skvelý obranným zákrokom sa teraz prezentoval Jurij Medveděv, ktorý dobre načasovaným sklzom zastavil akciu svojho súpera a tým získal loptu na svoju stranu.
     
    56
    A opäť sme sledovali veľmi dôležitý obranný zákrok Jurija Medveděva, ktorý ďalším sklzom posiela loptu na rohový kop. Nechajme sa prekvapiť, ako s tým hostia vynaložia.
     
    57
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde s najlepšie zoorientoval Michal Ranko, ktorý dlhým odkopom zmaril akékoľvek šance na ohrozenie.
     
    58
    Futbalisti hosťujúceho celku sú usadený na vlastnej polovici ihriska, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
     
    59
    Mitchell Schet sa rozhodol prejsť cez defenzívu Senice individuálnym spôsobom. Dostal sa až do šestnástky, odkiaľ hľadal niekoho lepšie postaveného v predbránkovom priestore. Tam našiel len kopačku brániaceho hráča, ktorý loptu upratal do bezpečia.
     
    60
    Domáci rozbiehali rýchly protiútok smerom dopredu. Celé to stroskotalo v strede pola, kde Jakub Krč nedokázal presne prihrať na kopačku Silva Romulu.
     
    61
    Teraz skvelo zapracovali zadné rady Senice, ktoré nepustili do vyloženej šanci rozbehnutého Čarića. Ten bol nútený zahrať loptu mimo hry. Nasleduje odkop od bránky Františka Placha.
     
    62
    Jakub Mareš aj s veľkou dávkou šťastia sa dostal až za obranu Senice, ale jeho strelecký pokus z voleja mieril tesne vedľa Plachovej bránky.
     
    62
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lukáš Droppa, prichádza Joeri de Kamps.
     
    63
    Hostia opäť obliehajú súperovú polovicu, kde sa snažia nájsť medzeru v defenzíve súpera. To sa im darí pomerne často, ale zatiaľ bez väčšieho gólového efektu.
     
    64
    Jurij Medveděv sa chcel postarať o moment prekvapenia, keď zvolil dlhý nákop, ktorý mal smerovať do priestorov šestnástky. Tam si nabiehal Silva Romulo, ktorý však nemal šancu letiacu loptu zachytiť, nie to ešte zakončiť.
     
    65
    Vukan Savićević sa teraz prezentoval veľmi nepresným krosom, ktorý smeroval mimo hry. František Plach si už chystá loptu na bielu čiaru.
     
    65
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Romulo, prichádza Dominik Smékal.
     
    66
    ŠK Slovan Bratislava má výhodu outového vhadzovania na polovici súpera.
     
    67
    Striedajúci Joeri de Kamps dokázal získať loptu na polovici súpera, ale nedovoleným spôsobom a tak si na svoje konto pripisuje útočný faul.
     
    68
    Filip Hološko sa snažil prekvapiť Františka Placha strelou z väčšej vzdialenosti. Ten však vôbec nemusel zasahovať, pretože tento strelecký pokus nemal potrebnú razanciu a ani presnosť.
     
    69
    Milan Rundić hral na istotu a loptu zahral za postrannú čiaru. Po dlhej dobe tak budeme sledovať Senicu na polovici Slovana.
     
    70
    Hra je na malú chvíľu prerušená. Treba dodržiavať pitný režim, čo si uvedomuje aj hlavný arbiter, ktorý dal hráčom oboch celkov prestávku na občerstvenie.
     
    71
    Za postrannou čiarou však zostáva Jakub Krč, ktorý je ušetrovaný, ale vyzerá to tak, že sa čoskoro do hry vráti.
     
    72
    FK Senica sa dostala do obrovskej príležitosti na skórovanie. Obiechina si spracoval veľmi presný pas a pokračoval ďalej v ceste do šestnástky súpera. Tam si sekol brániaceho hráča a následne zakončil. Jeho pokus smeroval tesne nad brvno. Hlavný arbiter ukazuje smerom k rohovej zástavke. Táto strela bola podľa jeho názoru stečovaná.
     
    73
    Centrovaná lopta po rohovom kope prepadla v šestnástke Slovana a to presne na kopačku pripraveného Erika Otrísala. Avšak loptu nedokázal ideálne trafiť a tak jeho zakončenie nemalo väčšiu váhu. Ak by sa tak nestalo, pravdepodobne by to bol gól.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Jurij Medvěděv (FK Senica). To si vyslúžil za úplne zbytočný faul v strede pola.
     
    75
    Dominik Smékal robil čo mohol, aby zachytil dlhý pas Jurija Medveděva, ale chýbalo mu pár centimetrov, aby mohol túto loptu bez problémov spracovať.
     
    76
    Joeri de Kamps sa previnil voči pravidlám. Hlavný arbiter nariadil voľný kop v prospech Senice. K realizácii sa chystá Jurij Medveděv.
     
    77
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Jakub Krč, prichádza Martin Červeňák.
     
    78
    Futbalisti Slovanu nám teraz predviedli krásnu akciu na jeden dotyk zakončenou tvrdou strelou Borisa Sekulića. Jeho strelecký pokus opečiatkoval len brvno Františka Placha. To bola šanca!
     
    79
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mitchell Schet, prichádza Filip Oršula.
     
    80
    Chystá sa striedanie na strane FK Senica. Tréner Ivan Vrabec už dáva pokyny Jakubovi Reľovskému.
     
    81
    Senica dala gól!
    BLAŽEJ VAŠČAK stál v správnom čase na správnom mieste a krásnym hlavičkovým pokusom vyrovnáva stav stretnutia na 1:1! V tomto prípade bol Dominik Greif bezmocný. Kľúčovú asistenciu si pripisuje Michal Ranko.
     
    83
    FK Senica získava výhodu ďalšieho voľného kopu po nedovolenom zákroku Juraja Kotulu.
     
    84
    Centrovaný pokus z voľného kopu dokázal zachytiť Kornel Sálata, napriek tomu zostáva Senica usadená na polovici súpera.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Blažej Vaščák, prichádza Jakub Reľovský.
     
    86
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vukan Savičevič, prichádza Lesly de Sa.
     
    87
    Milan Rundić vyslal dlhý pas, ktorý smeroval až na hranicu malého vápna. Zástavka letí do nebies! Jeden z hráčov Slovana sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.
     
    88
    Domácemu publiku sa nepáčia verdikty hlavného arbitra, čo dávaju hlasne najavo. Boris Merhefka teraz vykazuje z trávnika jedného z členov realizačného tímu FK Senica zo striedačky.
     
    90
    Hra už pokračuje ďalej. Uvidíme, koľko sa odváži štvrtý rozhodca nadstaviť.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nadstavuje v druhom polčase tri minúty navyše.
     
    90+2
    Jakub Reľovský bol faulovaný a tak v závere stretnutia získava pre svoj tím voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    90+3
    Exekútor voľného kopu zvolil krátku rozohrávku. Seničania sa snažia pozbierať cenné sekundy na polovici súpera vo svoj prospech.
     
    90+4
    Hlásateľ oznámil, že na dnešné stretnutie sa prišlo pozrieť 1353 platiacich divákov.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Pozápasové štatistiky:
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:1.
    Střely mimo: 5:6.
    Rohy: 2:5.
    Ofsajdy: 1:3.
    Fauly: 10:17.
     
    Boris Marhefka svojim záverečným hvizdom ukončuje toto stretnutie. V ňom sme mali možnosť vidieť dva presné zásahy. Po jednom na oboch stranách. Najprv z kopačky Jakuba Mareša v 2. minúte a neskôr sa gólovo presadila aj nová posila Senice Blažej Vaščák v 81. minúte. FK Senica dnes zaskočila jasného favorita na plný bodový zisk a tak sa Slovan musí uspokojiť so ziskom jedného bodu po remízovom výsledku 1:1. FK Senica sa dnes sústredila na pevnú defenzívu a udrieť sa pokúšala po rýchlych kontrách. Futbalisti Slovana sa snažili hrať počas celého stretnutia kombinačne, čo im napokon nevyšlo podľa ich predstáv. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Zápasom Vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (20:24:29)

    Róbert Gašpárek

    Branky: 81. Vaščák (Ranko) – 2. Mareš (Čavrić)

    Karty:   23. Romulo Romulo (SEN), 74. Medvěděv (SEN) – 27. Droppa (SBA), 38. Rundič (SBA), 42. Hološko (SBA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:17.
    FK Senica: Plach – Medvěděv, Jarabica, Ranko (C), Otrísal – Richtárech – Obiechina, Krč (77. Červeňák), Vaščák (85. Reľovský), Martišiak – Romulo Romulo (65. Smékal).
    Náhradníci: Milošovič – Kováč, Červeňák, Reľovský, Smékal.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Kotula, Saláta, Rundič, Sekulić – Droppa (62. de Kamps), Savičevič (86. de Sa) – Schet (79. Oršula), Hološko – Mareš, Čavrić.
    Náhradníci: Valach – Chouchoumis, de Kamps, Damnjanović, Oršula, Ligeon, de Sa.

    Rozhodčí: Marhefka – Hrčka, Adám

    Diváci: 1353
    bahis siteleri