Sparta – Minsk 2:1 (kon.) | Riga – Vítkovice 1:2 (kon.) | K. Vary – HC Slovan 1:4 (kon.)
Třinec – CSKA Moskva 1:7 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:7 (0:1, 0:2, 1:4)
CSKA Moskva
Neděle 06.08.2017, 12:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup • Finále
Partner:
     
    56:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Závěr utkání se mění v moskevskou exhibici. EGOR KURILKIN dostal kotouč po vhazování, střelou švihem poslal kotouč od horní tyč do třinecké sítě. Bez asistence.
     
    55:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hráči ruského celku si tak dlouho vyměňovali kotouč, ať totálně rozebrali bránící trojici a přidali šestou branku. EGOROVI KURILKINOVI nezbývalo nic jiného, než doklepnout kotouč do odkryté branky! Asistence: Sergej Šapovalenko, Daniil Kuzmin.
     
    52:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další útočný výpad ruského celku znamená pátou branku! NIKITA ŠUJDIN si z rohu kluziště vybruslil až před třinecké brankoviště, bekhendem pak poslal puk pod horní tyč! Asistence: Sergej Šapovalenko.
     
    46:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané se nenechali inkasovanou brankou rozhodit a berou si zpět tříbrankové vedení! CSKA využilo přečíslení dvou proti jednomu, STĚPAN URULIN odrazem o obě tyče poslal kotouč do třinecké sítě! Asistence: Alexandr Kvartalnov, Efim Bystrov.
     
    43:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři drželi CSKA pod velkým tlakem, nakonec se radují z první branky! Samsonov v brankovišti dělal co mohl, zastavil pět střeleckých pokusů, na dorážku MICHALA RAMÍKA už ale nedosáhl! Asistence: Servác Petrovský.
     
    39:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Oceláři se v oslabení vydali do útočné třetiny, zapomněli ale na zadní vrátka. Dvojice Sergej Šapovalenko – NIKITA ŠUJDIN si pohrála s bránícím hráčem a poté i s brankářem Švančarou. Šapovalenko v těsné blízkosti třinecké branky poslal puk ŠUJDINOVI, který doklepl kotouč do prázdné branky! Asistence: Sergej Šapovalenko.
     
    28:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Byla to jen otázka času, kdy se vedení Moskvy zdvojnásobí! Dmitrij Zugan nahazoval z velmi ostrého úhlu, před Švančarou ale dobře stál MICHAIL KULAKOVSKIJ, který tečoval puk mezi betony třineckého brankáře! Asistence: Dmitrij Zugan, Ilja Vorobjov.
     
    14:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tady první branku utkání, Moskvané jdou do vedení! CSKA výborně zvládlo situaci po vhazování, Nikita Šujdin našel nehlídaného SERGEJE ŠAMŠURINA, který zcela nehlídán poslal kotouč pod horní tyč třinecké branky! Asistence: Nikita Šujdin.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 44. Ramík (Petrovský) – 15. Šamšurin (Šujdin), 29. Kulakovskij (Zugan, Vorobjov), 40. Šujdin (Šapovalenko), 47. Urulin (Kvartalnov, Bystrov), 53. Šujdin (Šapovalenko), 56. Kurilkin (Šapovalenko, Kuzmin), 57. Kurilkin


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Halouzka) – Buják, Hrůzek, Blaško, Kyselý, Wantulok, Chovaniak, F. Cienciala, S. Cienciala – Králík (C), Petrovský, Przybyla, Kašpárek, Samuhel, Wardas, Jurzyca, Matěj, Stročka, Geidl, Lerchová, Ramík, Procházka, Raszka, Hykl, Macháček, Jaworski.
    CSKA Moskva: Samsonov (Popov) – Kuzmin, Kašnikov, Mirovon, Pičugin, V. Šapovalenko, Umnikov – Šujdin (C), Zaripov, Urulin, Zugan, Vorobjov, Kulakovskij, Kečkin, S. Šapovalenko, Kadočkin, Kurilkin, Šamšurin, Dobrynin, Kvartalnov, Bystrov.
    bahis siteleri