Karabach – Kodaň 1:0 (kon.) | Sporting – FCSB 0:0 (kon.) | Hoffenheim – Liverpool 1:2 (kon.)
Young Boys – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | APOEL – Slavia 2:0 (kon.)
konec
FK Karabach
1:0 (1:0)
FC Kodaň
Úterý 15.08.2017, 18:00 • Tofig Bahramov Stadium, Baku • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:57:38)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:6.
     
    Je dobojováno! Karabach zvládl úvodní duel 4. předkola Ligy mistrů a na domácí půdě porazil Kodaň 1:0! Domácí fotbalisté byli po celou dobu utkání mnohem aktivnějším celkem a Kodaň prakticky k ničemu nepustili. V opatrném prvním poločase se Karabach ujal vedení zásluhou Madatova. Po přestávce domácí celek svůj výkon ještě zlepšil! V několika šancích se ocitl Míchel, ale brankář Olsen udržel šance Kodaně na postup do základní skupiny prestižní soutěže. V závěru si domácí fotbalisté pohlídali vedení a zaslouženě si do Dánska povezou nadějné skóre.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ndlovu, přichází Ismajlov.
     
    90+4
    Domácí fotbalisté zatlačili soupeře na hranici jeho pokutového území a drží míč na svých kopačkách. Karabach už nechce Kodaň pustit do šance.
     
    90+3
    Také střídající Amankwaa vidí žlutou kartu!
     
    90+3
    Bengtsson hledal vysokým obloučkem někoho z vysokých hlavičkářů, nicméně brankář Šehič znovu vystartoval z branky a vyboxoval míč.
     
    90+2
    Kodaň se v samotném závěru utkání přeci jen dere do útoku. Střídající Amankwaa si v blízkosti pokutového území vykoledoval faul a přímý kop.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Santander při hlavičkovém souboji navíc zranil jednoho z domácích obránců, který musí být ošetřován. Karabach nasbírá další cenné vteřinky.
     
    89
    Santander si na malém vápně naskočil na centr z levé strany. U hostujícího fotbalisty byli hned dva obránci, kteří mu nedovolili zakončit.
     
    88
    Domácí fotbalisté nadále s přehledem kontrolují hru. Karabach si posledních deset minut přihrává. Fotbalisté Kodaně s tím nejsou schopni nic udělat.
     
    87
    Ndiovu se v pokutovém území pokusil o zakončení akrobatickým způsobem, jenže jeho nůžky nakonec mířily daleko od branky.
     
    86
    Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Verbič, přichází Thomsen.
     
    85
    Kapitán Karabachu Medvěděv z ničeho nic vymyslel nádhernou kolmici za obranu Kodaně. Brankář Olsen však dával pozor a včasným výběhem zažehnal nebezpečí.
     
    84
    Richard Almeida si v pokutovém území brousil zuby na pěkný centr z levé strany. Domácí fotbalista byl zcela osamocený, ale na vysokou pobídku nedosáhl.
     
    83
    Domácí fotbalisté se znovu usadili na polovině soupeře a vyměňují si krátké přihrávky. Domácí trenér má navíc k dispozici všechna střídání.
     
    82
    Kodani se zkrátka nedaří. Hosté kombinovali na polovině Karabachu, ale nepochopitelně se nechali vystavit do ofsajdu! Domácí fanoušci je odměnili posměchem.
     
    81
    Domácí fotbalisté zapojili do kombinace také brankář Šehiče. Domácí gólman podržel míč a poté jej odkopl daleko na polovinu soupeře.
     
    80
    Agolli centroval z levé strany. Jeho nadýchaný centr proskákal pokutovým územím, aniž by jej někdo tečoval. Karabach nadále zůstává u balónu.
     
    79
    Richard Almeida si z pravého křídla navedl míč na hranici pokutového území a vystřelil levačkou. Brankář Olsen jeho skákavý pokus schoval do rukavic.
     
    78
    Karabach s přehledem kontroluje vývoj dnešního utkání. Kodaň se ve druhém poločase prakticky nedostala před branku domácího celku.
     
    77
    Domácí fotbalisté zahrávali rohový kop. Nepovedený centr nakonec proskákal na hranici pokutového území, kde se do něj opřel Míchel, ale Olsen znovu vyšel ze souboje jako vítěz!
    76. Míchelova jedovatá střela
     
    76
    Míchel mohl navýšit vedení Karabachu! Domácí záložník napřáhl ze střední vzdálenosti a Olsen musel vytáhnout parádní zákrok!
     
    75
    Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Pavlovič, přichází Sotiriou.
     
    74
    Míchel dostal parádní přihrávku na hranici pokutového území a pohotově vypálil. Domácí záložník musel střílet opravdu rychle a nakonec poslal balón vysoko nad břevno.
     
    73
    Kodaň se usadila na polovině domácího celku, jenže má obrovské problémy s přechodem do pokutového území. Karabach dnes brání na podtrženou jedničku.
     
    72
    Exekuce následného přímého kopu se zhostil Míchel. Jeho povedená střela prosvištěla nad zdí, ale brankář Olsen schoval balón do rukavic.
     
    71
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za faul v blízkosti pokutového území ji vidí Benjamin Verbič.
     
    70
    Matić táhl akci hostujícího celku, nicméně jeden z hráčů domácího celku jeho postup zastavil zatažením za dres. Karabach hraje skvěle po taktické stránce.
     
    69
    Domácí brankář Šehič přečetl úmysl hostujících fotbalistů, vyrazil ven z branky a před hranicí pokutového území odkopl míč před dotírajícím Santanderem.
     
    68
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Toutouh, přichází Amankwaa.
     
    67
    Domácí fotbalista nakonec odnesl tvrdý střet mnohem hůře. Guerrier zůstává ležet na malém vápně a jen těžké se zvedá zpátky na nohy.
     
    66
    Guerrier se nyní tlačil za vysokým centrem z levé strany, ale v hlavičkovém souboji se dopustil faulu na Boilesena. Kodaň bude rozehrávat.
     
    65
    Guerrier tentokrát vlétl do pokutového území jako utržený ze řetězu. Domácí fotbalista dokonce zboural Olsena. Vše se obejde bez karetního trestu.
     
    64
    Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč. Guerrier se sice tlačil k balónu, nicméně obránce Boilsen byl důraznější a odvrátil nebezpečí.
     
    63
    Ndlovu se znovu hnal do pokutového území. Domácí útočník dokonce dokázal odcentrovat z pravé strany, ale obrana jeho pobídku srazila na roh.
     
    62
    Další akci Karabachu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Ndlovu.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí Karabach zatím bez větších problémů kontroluje své těsné vedení! Na stadionu navíc panuje skvělá atmosféra, která žene domácí hráče do útoku.
     
    59
    Medvěděv si krásnou kličkou obhodil statického obránce. Ihned na něj čekal další hráč soupeře, který bez váhání zakopl balón do zámezí.
     
    58
    Pavlovič se opravdu snaží, ale dnes se mu prostě nedaří! Hostující útočník znovu nedokázal odcentrovat do šestnáctky a navíc odevzdal míč Karabachu.
     
    57
    Agolli sprintoval na levou stranu za dlouhou přihrávkou. Domácí obránce byl u míče včas, ale vůbec se mu nepovedlo zpracování. Kodaň bude vhazovat.
     
    56
    Ani tentokrát však Kodaň nezahrozila! Boilesen se natahoval po přetaženém centru, nicméně akci dánského celku znovu zastavuje zdvižený praporek. Ofsajd!
     
    55
    Ankersen si posunul míč podél pravé postranní čáry a Míchel jej drobným dotykem poslal k zemi. Kodaň má k dispozici další přímý kop.
     
    54
    Kodani se po delší době podařilo uklidnit hru na vlastní polovině. Zadáci dánského celku nyní kombinují s míčem a snaží se najít cestu před branku Karabachu.
     
    53
    Pavlovič si naběhl na dlouhou přihrávku na polovinu soupeře, ale ihned u něj byli hned dva obránci, kteří mu nedali ani metr prostoru.
     
    52
    Garajev napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti. Domácí záložník dokázal obstřelit obránce, jenže minul branku. Karabach však pokračuje v aktivní hře.
     
    51
    Bengtsson odcentroval na hranici pokutového území, kde si místo dělal Lüftner, jenže český fotbalista nezakončil přes důrazného Agolliho.
     
    50
    Bengtsson táhl akci hostujícího celku po levé straně a pěknou přihrávkou našel Santandera. Druhý jmenovaný si balón pokryl tělem a byl faulován.
    49. Další možnost Karabachu
     
    49
    Další šance Karabachu! Ndlovu si přehodil míč na levačku a technickou střelou pořádně protáhl hostujícího brankáře! Nakonec z toho bude roh!
     
    48
    Karabach se vydal do bleskového protiútoku, nicméně akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Guerrier byl v ofsajdu!
     
    47
    Kodaň měla k dispozici rohový kop. Bengtsson poslal krátký centr na přední tyč, ale ani tentokrát se nikdo z jeho spoluhráčů neprobil do zakončení.
     
    46
    Kodaň obstarala výkop do druhého poločasu. Dánský celek v něm musí zlepšit svou hru. Santander v úvodním souboji získal míč, ale jeho centr byl sražen do autu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali spíše bojovný souboj. Kodaň sice zahrávala velké množství přímých kopů, ale domácí obránci byli ve vzduchu úspěšní. Ve 13. minutě se v první šanci Karabachu objevil Míchel, ale jeho rána těsně minula branku. Ve 26. minutě už ale Karabach otevřel skóre! Mahir Madatov se dostal k odraženému míči a dorazil jej do branky. Karabach poté Kodaň nepustil do šancí a do kabin odchází s těsným vedením.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Lüftner se po přímém kopu dostal k zakončení hlavou, jenže těsně minul břevno. Vzrušení bylo navíc zbytečné, jelikož asistent rozhodčího signalizoval ofsajd.
     
    45
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Rozehrávka rohového kopu se Karabachu příliš nepovedla. Centrovaný míč prosvištěl k prvnímu obránci, který jej odkopl daleko od branky.
     
    44
    Míchel si naběhl na pěknou přihrávku do pokutového území a z ostrého úhlu v samotném závěru prvního poločasu vybojoval roh pro Karabach.
     
    43
    Santander upadl na hranici pokutového území po souboji s jedním z obránců. Hlavní rozhodčí měl celou situaci přímo před sebou a faul neodpískal.
     
    42
    Medvěděv si zpracoval vysokou přihrávku na pravou stranu a dotírající Toutouh mu balón odkopl pouze do zámezí. Karabach bude znovu vhazovat.
     
    41
    Medvěděv znovu potáhl míč po pravé straně. Domácí kapitán tentokrát nikam nespěchal a vybojoval vhazování na polovině hřiště.
     
    40
    Agolli hledal dlouhou přihrávkou na levou stranu Guerriera. Druhý jmenovaný se rozběhl opačným směrem a míč propadl do zámezí.
     
    39
    Bengtsson vymyslel střílený centr na hranici pokutového území, kde vzdušnému prostoru kraloval domácí Almeida. Kodaň se navíc dopustila faulu.
     
    38
    Verbič si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a dotírající Almeida jej zatažením za dres poslal k zemi. Kodaň bude rozehrávat přímý kop.
     
    37
    Santander se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, nicméně jeho střela po zemi prosvištěla dobré tři metry vedle branky.
     
    36
    Karabach nadále hraje velmi aktivně. Guerrier napadal rozehrávku soupeře a Boilesena dostal pod pořádný tlak. Hostující stoper odkopl míč na posledních chvíli.
     
    35
    Tentokrát se hosté dostali do zakončení. Exekuce rohového kopu se ujal Verbič, který našel Santanderovu hlavu, jenže kanonýr Kodaně hlavičkoval vysoko nad břevno.
     
    34
    Verbič vyslal další pěknou přihrávku do pokutového území. Pavlovič se tentokrát natlačil před Almeidu, který však stačil odkopnout na roh.
     
    33
    Toutouh se tlačil za obloučkem na hranici pokutového území. Skvěle se s ním vrátil domácí křídelník Guerrier, který dokonce vybojoval vhazování.
     
    32
    Santander si zpracoval prudkou přihrávku na hranici šestnáctky, jenže ihned u něj byl důrazný obránce, který jej tělem vytlačil do zámezí.
     
    31
    Domácí fotbalisté se nadále tlačí do útoku. Medvěděv táhl akci Karabachu po pravé straně, vyslal centr do šestnáctky, ale Boilesen si s jeho nákopem poradil.
     
    30
    Pavlovič sice udržel míč na hrací ploše, jenže následnou přihrávkou jej odevzdal domácím fotbalistům. Karabach může uklidnit hru.
     
    29
    Verbič si řekl o přihrávku na pravé křídlo. Kvist mu jeho směrem pozdrav skutečně adresoval, jenže první jmenovaný balón nezastihl na hrací ploše.
     
    28
    Na stadionu v Baku propukly ihned po vstřelení úvodní branky bouřlivé oslavy. Domácí příznivci cítí, že jejich oblíbenci mohou pomýšlet na postup do základní skupiny Ligy mistrů!
    26. Mahir MADATOV - 1:0
     
    26
    FK Karabach právě vstřelil branku!
    Karabach se dostává do vedení! Kodaň přišla o míč před pokutovým územím domácího celku a Karabach udeřil z protiútoku! Ndlovu ze střední vzdálenosti orazítkoval tyč, ale míč se odrazil před prázdnou branku a MAHIR MADATOV bez problémů otevřel skóre!
     
    25
    Bengtsson tentokrát poslal krátký centr na přední tyč, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Osamocený Garajev neměl s odvrácením centru problém.
     
    24
    Santander se z pravé strany tlačil do pokutového území. Nakonec se pokusil odcentrovat a vybojoval alespoň rohový kop. Šehič musí vyhlásit pohotovost.
     
    23
    Kodaň měla po faulu na Santandera možnost rozehrávky přímého kopu. K jeho exekuci se postavil Verbič, jehož vysoký centr skončil v rukavicích domácího brankáře.
     
    22
    Další akci Karabachu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Madatov si nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu!
     
    21
    Domácí fotbalisté v posledních minutách převzali iniciativu a přeci jen se více tlačí do útoku. Guerrier dostal další pěknou přihrávku, ale nedokázal odcentrovat.
     
    20
    Almeida se snažil procedit prudkou přihrávku do pokutového území. Boilesen se na poslední chvíli natáhl po balónu a ve skluzu zažehnal nebezpečí.
     
    19
    Domácí fotbalisté se snaží uklidnit hru kombinací v zadních řadách. Karabach vyčkává na skulinky v defenzívě soupeře. Nikdo v bílém jeho rozehrávku neatakuje.
     
    18
    Guerrier si zpracoval pěknou přihrávku na hranici pokutového území, ale nedokázal se s míčem otočit. Pozorný Boilesen jej o balón připravil.
     
    17
    Madatov se snažil překvapit obranu dánského celku bleskovým průnikem po pravé straně hřiště, ale sám si míč ukopl do zámezí. Kodaň může pokračovat v kombinaci.
     
    16
    Kodaň měla k dispozici další roh. Bengtsson tentokrát poslal centr na zadní tyč. Brankář Šehič však opět kraloval ve vzdušném prostoru.
     
    15
    Domácí brankář Šehič vystartoval na malé vápno a s přehledem vyboxoval prudký centr od rohového praporku ven z pokutového území. Kodaň přesto zůstává u míče.
     
    14
    Verbič se uvolnil na pravé straně hřiště a chystal se odcentrovat. Na poslední chvíli se mu pod nohy položil Agolli, jež odkopl míč na rohový kop.
    13. Míchelova nebezpečná střela
     
    13
    Dočkali jsme se prvního zakončení! Míchel sice nevyřešil protiútok ideální přihrávku, ale sám se dostal k odraženému balónu a přízemní střelou těsně minul branku!
     
    12
    Brankář Olsen dlouho otálel s rozehrávkou. Gólman Kodaně nakonec nakopl balón na levou stranu, kde v hlavičkovém souboji neuspěl Verbič.
     
    11
    Guerrier zatím hýří aktivitou! Domácí útočník si tentokrát zpracoval pěknou přihrávku na polovinu soupeře, jenže poté už nic nevymyslel a Bengtsson jej bez problémů odzbrojil.
     
    10
    Pavlovič si nabíhal na dlouhou přihrávku na polovinu Karabachu, jenže domácí obránce Medvěděv jeho pohyb zachytil a pustil balón k brankáři.
     
    9
    Guerrier se dral do střelecké pozice, jenže před hranicí pokutového území jej zradilo zpracování a obětavý Boilesen míč odkopl ve skluzu.
     
    8
    Verbič se snažil uvolnit Matiće, jež se tělem natlačil před důrazného Guerriera. Domácí brankář bude rozehrávat. Ndiovu se nakonec vrátil na hřiště.
     
    7
    Kvist vyslal prudkou kolmici mezi obránce domácího celku, jenže Santander se přes ně nedokázal prosadit. Šehič si došel pro snadný zákrok.
     
    6
    První pohledná akce dnešního souboje! Míchel se z levé strany prosmýkl do pokutového území a přízemním centrem hledal Madatova. Tomu k zakončení chyběl jediný krok.
     
    5
    Nakonec to nepůjde! Dino Ndlovu je po pěti minutách na trávníku odnášen na nosítkách do útrob stadionu. Domácí trenér tak bude muset poprvé sáhnout do sestavy.
     
    4
    Hra je přerušena! Domácí útočník Ndlovu zůstává po souboji s Matićem ležet na polovině hrací plochy a musí být ošetřen. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    3
    Rzežniczak poslal dlouhou přihrávku podél levé postranní čáry. Míč však prolétl jen do území, kde nebyl nikdo z domácích hráčů. Kodaň bude vhazovat.
     
    2
    Na druhé straně se za odraženým balónem vydal Santander, nicméně domácí obránce Medvěděv měl k míči o pořádný kus blíže a odkopl jej do bezpečí.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Karabach se ihned vydal do útoku. Na dlouhou přihrávku si nabíhal Garajev, ale míč už nezastihl na hrací ploše.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Karabach dnes bude hrát v černých dresech, zatímco Kodaň zvolila bílou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Karabach: Šehič – Medvěděv (C), B. Husejnov, Rzežniczak, Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Madatov, Ndlovu, Guerrier
    Náhradníci: Kanibolotskij, Amirgulijev, Sadygov, Ismajlov, A. Husejnov, Yunuszada, Dinijev

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Lüftner, Boilessen, Bengtsson – Verbič, Matić, Kvist, Toutouh – Pavlović, Santander
    Náhradníci: Andersen, Thomsen, Antonsson, Kusk, Roerslev, Sotiriou, Amankwaa

    Rozhodčí: Tagliavento – Giallatini, Costanzo (vš. ITA).
     
    FK Karabach

    Karabach také vstoupil do milionářské soutěže ve druhém předkole. V něm vyřadil gruzinskou Samtrediu. V dalším předkole čekal na celek z Ázerbájdžánu Šerif Tiraspol. Po výsledcích 0:0 a 1:2 nakonec postoupil právě Karabach. O víkendu navíc absolvoval dnešní domácí celek úspěšnou generálku, když na půdě Neftci Baku vyhrál 3:1.
     
    FC Kodaň

    Dánský celek vstoupil do soutěže ve druhém předkole. V něm Kodaň díky výhře na Slovensku postoupila přes Žilinu. V dalším předkole čekal na Kodaň nepříjemný Vardar. Na venkovní půdě dánský celek prohrál 1:0 a v odvetě v Dánsku si postup zajistil až v závěrečné dvacetiminutovce, kdy hrál v oslabení, protože Ján Greguš se nechal vyloučit. V sobotu hostila Kodaň Horsens a nakonec byla ráda za remízu 1:1.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze 4. předkola Ligy mistrů. Společně se dnes podíváme na souboj mezi FK Karabach a FK Kodaň. Výkop je stanoven na 18 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 26. Madatov (Ndlovu)

    Karty:   71. Verbič (KOD), 90+3. Amankwaa (KOD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:6.
    FK Karabach: Šehič – Medvěděv (C), B. Husejnov, Rzežniczak, Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Madatov, Ndlovu (90+5. Ismajlov), Guerrier
    Náhradníci: Kanibolotskij, Amirgulijev, Sadygov, Ismajlov, A. Husejnov, Yunuszada, Dinijev

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Lüftner, Boilessen, Bengtsson – Verbič (86. Thomsen), Matić, Kvist, Toutouh (68. Amankwaa) – Pavlović (75. Sotiriou), Santander
    Náhradníci: Andersen, Thomsen, Antonsson, Kusk, Roerslev, Sotiriou, Amankwaa

    Rozhodčí: Tagliavento – Giallatini, Costanzo (vš. ITA)
    Středa 23.08.2017
    Kodaň - Karabach 2:1

    Branky: 45. Santander (Greguš), 66. Pavlovič (Ankersen) – 63. Ndlovu (Agolli)

    Karty:   4. Lüftner (KOD), 77. Ankersen (KOD), 85. Toutouh (KOD) – 44. Michel (KBK), 75. Rzezniczak (KBK), 90+3. Ndlovu (KBK)

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:12.
    bahis siteleri