Písek – David Servis 2:4 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 3:1 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 16.08.2017, 19:00 • ZS Trutnov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    50:06
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Po druhé brance se Trutnov opět natlačil před branku, kde se nejlépe zorientoval JAROSLAV UCHIN, který poslal kotouč do prázdné branky. Trutnov tak dělá rázný krok za dnešním úspěchem. Asistence: Martin Hlaváček.
     
    49:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnovská aréna je na nohou. Od modré čáry napřáhl LUKÁŠ KASTNER, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Kotouč se zastavil až v síti za zády Kristana Šenka. Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    24:06
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Na levý kruh si sjel MARTIN MATĚJČEK, který přijal přihrávku od Šťastného a ihned pálil na branku. Svůj pokus nasměroval přesně pod horní tyč trutnovské branky. Asistence: Tomáš Jirků, Tomáš Šťastný.
     
    12:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Dočkali jsme se první branky v utkání. Tu vstřelil domácí Trutnov, který přežil dvojnásobné oslabení a z rychlého protiútoku se následně dostal ke kotouči LUKÁŠ KASTNER, který na nic nečekal a kotouč poslal do sítě. Asistence: Pavel Fedulov.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 13. Kastner (Fedulov), 50. Kastner (Půlpán), 51. Uchin (Hlaváček) – 25. Matějček (Jirků, Šťastný)


    HC Trutnov: Ašenbrener (Jeschke) – Vácha "C", Suvorov, Fedulov, Machač, Suk, Polívka, Martinec, Půlpán, Kastner, Uchin, Zahradník, Hlaváček, Janoušek, Tatar, Malík, Adolf
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (30. Šenk) – Abrahám, Chleborád, Jirků, Matějček, Bendík, Beran, Šlaicher – Filip "C", Šťastný, Oppelt, Šimoníček, Maďar, Miškovský, Urban, Pšurný, Krsek, Mach, Kerekanič
    bahis siteleri