Slovan Bratislava – Slavia 6:2 (kon.) | Chrudim – Rekord 1:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
1:4 (1:2)
Rekord Bielsko-Biała
Pátek 18.08.2017, 19:35Přípravný zápas
     
    33:54
    Rekord právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale již ani mladý chrudimský gólman inkasované brance nezabránil, KAMIL SURMIAK doklepl balon do sítě z bezprostřední blízkosti – 1:4!
     
    23:23
    Rekord právě vstřelil branku!
    Jenže jeden rychlý protiútok a polský mistr již vede o dvě branky! MICHAL SEIDLER neměl na zadní tyči příliš práce a ve skluzu dopravil balon za záda přesouvajícího se Adama Ordelta – 1:3!
     
    19:48
    Rekord právě vstřelil branku!
    Tak nakonec půjdou do kabin spokojenější hosté! JAN JANOVSKÝ těsně před Žďánským tečoval střelu z poloviny hřiště a umístil míč přímo mezi nohy chrudimského gólmana – 1:2!
     
    17:03
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak nyní se již domácí dočkali srovnání, VÍTĚZSLAV HRUBÝ dostal balon do nohy na levou stranu a tvrdou křižnou ranou propálil gólmana Kalužu – 1:1!
     
    06:11
    Rekord právě vstřelil branku!
    Nyní si chrudimská obrana nedokázala pohlídat rohový kop, po kterém z voleje poslal balon neomylně k tyči MICHAL SEIDLER – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 18. Hrubý – 7. Seidler, 20. Janovský, 24. Seidler, 34. Surmiak

    Karty:   15. Rodek (CHR)


    FK Chrudim: Žďánský (21. Ordelt, Hlouš) – R. Mareš, M. Mareš, P. Drozd, D. Drozd, Slováček, Koudelka, Max, Hrubý, Rodek, Doša, Fejl
    Rekord Bielsko-Biała: Kaluža (21. Nawrat) – Janovský, Seidler, Surmiak, Kubik, Poplawski, Budniak, Bodnar, Marek, Gasior, Cichy

    Rozhodčí: Kolbaba, Štěpánek
    bahis siteleri