Pardubice – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Třinec – Olympia Radotín 2:0 (kon.) | Táborsko – Příbram 0:2 (kon.)
Opava – Sokolov 0:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:0 (1:0)
FK Olympia Radotín
Sobota 19.08.2017, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Po chybě brankáře Frydrycha, který na hranici šestnáctky netrefil míč, se málem dostal do velké šance novic Petr Hošek! Vše hasí jeden z obránců Olympie.
     
    89
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází René Dedič, přichází Petr Hošek.
     
    85
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Matej Ižvolt, přichází Petr Joukl.
     
    82
    Michal Demeter stáhl rukou k zemi nabíhajícího Kateřiňáka. Hostující kapitán vidí vůbec první žlutou kartu, kterou dnes rozhodčí Tomáš Klíma vytasil.
     
    77
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Šimon Šumbera, přichází Václav Juřena.
     
    76
    Střídání v týmu FK Olympia Praha: ze hřiště odchází Karel Hejný, přichází Daniel Bareš.
     
    70
    Střídání v týmu FK Olympia Praha: ze hřiště odchází Ladislav Vopat, přichází Krsta Dordević.
     
    61
    Hosté měli velké štěstí! Po Šumberově rohu míč dolétl až na hranici šestnáctky, kde číhal Jiří Janoščín, který se do balónu opřel z voleje a s přispěním teče bránícího hráče nastřelil břevno!
     
    56
    Do šance se dostala i Olympie! Z pravé strany postupoval směrem na bránu Karel Hejný, který však neprostřelil vybíhajícího Lukáše Palečka!
     
    55
    Domácí hrají velmi dobrý fotbal! Další akci zahájili dlouhým nákopem na Reného Dedice, který si vyměnil míč s Kateřiňákem a z hranice šestnáctky po zemi vypálil. Hosty podržel Frydrych, který jedovatou střelu útočníka Třince vyrazil.
     
    48
    Hosté mohli snížit! Po rohovém kopu se míč dostal k Ondřeji Rumlovi, který ho nakopl na bránu a brankář Paleček nedokázal dostat balón pod kontrolu. Vznikl z toho závar, který ukončila až píšťalka sudího Klímy, který viděl faul na Palečka.
     
    46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí začali druhý poločas fantasticky! Jiří Kateřiňák předložil z levé strany míč do šestnáctky JIŘÍMU JANOŠČÍNOVI, který se nádhernou kličkou zbavil obránce a střelou nad padajícího Frydrycha zdvojnásobil třinecký náskok – 2:0.
     
    45
    Domácí sehráli nádhernou akci, které scházelo jen gólové vyústění! Janoščín zatáhl míč dopředu a jeho přihrávku sklepl patičkou přímo do běhu Reného Dediče Šumbera. Útočník Třince však nezvládl zakončení a balón poslal poměrně hodně vedle pravé tyče.
     
    42
    Rychlý protiútok Třince táhl po levé straně Šimon Šumbera. Ten nakonec musel zakončovat sám, jelikož obrana soupeře pokryla nabíhající hráče a Luděk Frydrych si připsal velmi dobrý zákrok.
     
    31
    Obrovská šance domácích! Po centru Dediče z levé strany hlavičkoval na zadní tyči Matej Ižvolt, ale skvělým reflexivním zákrokem se blýskl Luděk Frydrych. K odraženému míči se ještě dostal Richard Vaněk, který však trestuhodně přestřelil!
     
    18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující defenziva teď při bránění rohového kopu nepochopitelně zaspala! Rohový kop Kateřiňáka tak našel hlavu zcela nepokrytého RENÉHO DEDIČE, který se náběhem zbavil obránců soupeře a pohodlně poslal míč za záda bezmocného brankáře Frydrycha.

    Martin Augustin

    Branky: 18. Dedič, 46. Janoščín

    Karty:   82. Demeter (OHK)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:14.
    FK Třinec: Paleček – Ilko, M. Čelůstka (C), Reintam, Janoščín – Ižvolt (85. Joukl), Vaněk, Kateřiňák, Bedecs, Šumbera (77. Juřena) – Dedič (89. Hošek).
    Náhradníci: Adamuška – Velner, Joukl, Juřena, Hošek, Janošík, Masař.

    FK Olympia Radotín: Frydrych – Duben, Opluštil, Žežulka, Ruml – Frizoni, Demeter (C), Liener, Vopat (70. Dordević) – Hejný (76. Bareš) – Katidis.
    Náhradníci: Soukup – Verner, Dordević, Jukl, Kuťák, Bareš, Novák.

    Rozhodčí: Klíma – Vlasjuk,Vitner
    bahis siteleri