Belgie - Česko 6:0 (kon.)
konec
Belgie - Česko

6:0

Sobota 19.08.2017, 12:30ME v pozemním hokeji žen
    Michelle STRUIJKOVÁ 6:0
     
    57
    Belgie právě vstřelila branku

    Trestný hod rozehrály Belgičanky skvěle. Čecháková první ránu pokryla, ale na pokus Michelle Struikové z předbrankového prostoru nedokázala dosáhnout. Šestý gól v české síti.
     
    51
    Po odpískání zahrála míček Nováková, za což dostává také zelenou kartu, což znamená dvouminutový trest.
     
    50
    Limaugeová dostává zelenou kartu, dvouminutová přesilovka pro český tým.
    Anne-Sophie WEYNSOVÁ 5:0
     
    48
    Belgie právě vstřelila branku

    Český tým inkasuje další branku. Čecháková nadvakrát dokázala šance soupeřek zastavit, pak už ale nedosáhla na ránu, kterou vyslala Anne-Sophie Weynsová, která se štěstím podmetla míček pod českou brankářkou.
    Stephanie Vander BORREOVÁ 4:0
     
    44
    Belgie právě vstřelila branku

    Trestný úder Stephanie Vander Borreové byl provedený bravurně. Míček letěl hodně vysoko a česká brankářka nedokázala balonek zastavit. Belgie přidává čtvrtou branku.
     
    43
    Nováková špatně rozehrála, následně české hráčky musely hasit situaci, je z toho penalta, za sekání.
     
    40
    Další rána Belgie, český tým na malý moment nechal volnou spoluhráčku, která se dostala do zakončení. Čecháková měla další práci a dokázala si poradit. Z velké dálky byla česká brankářka pozorná.
     
    39
    Dukátová špatně přihrála, a tak budou rozehrávat Belgičanky. Sledujeme aktivní hru. Lehovcová skvěle našla Hanzolovou, jejíž rána končí mimo branku. Možná jemně tečovala Sotgiuová. Podle opakovaného záběru míč čistě opustil hrací plochu.
     
    37
    Pauline Leclefová je vyloučená na dvě minuty (dostala zelenou kartu), přesilová situace pro Česko.
     
    36
    Čecháková musela hned dvakrát zasahovat proti střelám soupeřek. Sedmý roh rozehrály hráčky Belgie velmi dobře, a tak musela své umění předvést česká brankářka. Pak už ale národní tým Česka dokázal směr hry otočit. Byť jen na chvilku.
     
    34
    Klára Hanzlová to zkoušela samostatně, následně neuspěla ani když měla usměrnit míček do brány po dobré přihrávce spoluhráčky.
    Luisa GERNIERSOVÁ 3:0
     
    31
    Belgie právě vstřelila branku

    Dlouhý míč za českou obranu. Gerniersová výborně našla na druhé straně připravenou spoluhráčku Luisu Gerniersovou, jejíž rána míří do odkryté části branky. Pohledná akce znamená třetí gól Belgie.
     
    25
    Další střelecký pokus, Nováková byla zcela volná, její pokus skvěle zastavila belgická brankářka. Následně Lehovcová jen o malý kousek minula branku.
     
    20
    Klára Hanzlová si vypracovala krásnou šanci. Udělala kličku obránkyni, možná hledala Decsyovou. Roh pro Česko. Lehovcová se dostala v předbrankovém prostoru k míčku, její střelu brankářka D'hoogheová vyrazila a následně se už České k míčku nedostalo.
     
    15
    V poslední minutě první části hry se tým vedený jako domácí dostal do zakončení. Weynsová dobře vypálila. Její pokus ale končí těsně mimo branku.
    Michelle STRUIJKOVÁ 2:0
     
    13
    Belgie právě vstřelila branku
    Nelenová vedla rychlý brejk soupeřek, našla Struijkovou, jejíž střelu si Kavanová tečovala do vlastní sítě. Belgie dokázala proměnit rychlou akci, díky které se dostává do dvoubrankového vedení.
     
    12
    Další roh pro Belgii. České hráčky si berou potřebné chrániče. Čecháková drží akce českého celku, nyní opět vypálila Versavelová, jejíž pokus na levou tyč vykopna česká brankářka.
     
    10
    Belgičanky nyní dostaly míček do branky, ale sudí přerušila hru pro nedovolenou hru jedné z hráček. Trestný roh pro Belgii. Versavelová přijala dobrý pas od spoluhráčky. Míček mířil vysoko nad českou brankářku ale také mimo branku.
    Louise VERSAVELOVÁ 1:0
     
    4
    Belgie právě vstřelila branku
    Po rohovém úderu se prosazuje Louise Versavelová. Dostala dobrou přihrávku, počkala na pohyb obrankyň a míček poslala mimo dosah brankářky Čechákové.

    Jan Prošek

    Základní sestavy
    Belgie: D'hoogheová (Sotgiuová) - Cavenaileová, Fobeová, Hillewaertová - Limaugeová, Vandermeirenová, Gerniersová, Weynsová, Beernaertová, Nelenová, Borrepvá, Leclefová - Reasová, Peeteropvá, Versavelová, Struijková, Boonová

    Česko: Čecháková (Vančurová) - Jirsová, Reichlová, Dukátová, Kavanová - Mejzlíková, Nováková, Lehevcova, Vorlová, Nováková, Laciná - Kolářová, Poloprutská, Hanzlová, Capouchová, Haklová, Decsyová, Babická.


    Góly: 4. Versavelová, 13. Struijková, 31. Gerniersová, 44. Vander Borreová, 48. Weysová, 57. Struijková.
    bahis siteleri