Dukla Praha – Bohemians 1905 3:2 (kon.) | Teplice – Sparta 5:2 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:1 (kon.)
Hr. Králové – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
FK Teplice
5:2 (3:1)
AC Sparta Praha
Neděle 20.08.2017, 10:30 • 1.FC Dubí-Pozorka • Juniorská liga – Čechy • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Delegace
    Tento zápas se pochopitelně neobejde bez trojice rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude zápas FK Teplice – AC Sparta Praha rozhodovat Jan Petřík, role jeho asistentů se zhostí Vít Melichar a Milan Flimmel.
     
    AC Sparta Praha
    Hostující mužstvo nevstoupilo do tohoto ročníku Juniorské ligy poměrně špatně. Nejprve zapsalo ztrátou dvou bodů po remíze s Příbramí, ačkoliv mělo zejména v závěru jasnou převahu. Jenže soupeř srovnal Zoranem Danovskim z pokutového kopu.

    Následně se diváci nedočkali žádného gólu při zápase celku z hlavního města v Hradci Králové. V pondělí hrála Sparta malé pražské derby. V souboji s Duklou byla jasným favoritem, ale zejména v prvním poločase se rudí trápili. Protivník šel do vedení přímým kopem Preislera, ale nakonec především po dobrém výkonu Juliše otočila Sparta utkání a zvítězila na Strahově poměrem 3:2.

    Hosté mají na svém kontě zapsaných pět bodů, v tabulce Juniorské ligy – Čechy jim patří pátá pozice.

    Sestava Sparty ze zápasu s Duklou:
    Bačkovský – Pavlík (88. Tašič), Hovorka (64. Sváta), Boula, Čmelík, D. Mareček, Traore (77. Novotný), Balvín (46. Špaček), Juliš, Matoušek (C) (82. Urban), Dao.
     
    FK Teplice
    Domácí celek je v čele Juniorské ligy po třech odehraných zápasech. Na svém kontě má celkem devět bodů. Nejprve si v domácím prostředí poradil se čtvrtým týmem posledního ročníku nejvyšší fotbalové soutěže juniorů, a sice s Hradcem Králové poměrem 4:0. Poté se Teplicím povedlo vyhrát v hlavním městě na hřišti pražské Dukly těsně 2:1, když vítěznou branku zaznamenal Haljeta. To je hráč, který má již zkušenosti s teplickým áčkem, stejně jako například Král.

    Naposledy odnesl dobrou formu Teplických trápící se Liberec. Ani on neskóroval na teplickém trávníku a po dvou gólech Šupa (z toho jednou se zmiňovaný hráč trefil ze značky pokutového kopu) a jednom zásahu Urmy prohrál 0:3.

    Teplické mužstvo táhne především Dominik Šup. Ten je, spoolečně s plzeňským Rudolfem Novákem, na čele tabulky střelců. Ve třech duelech si připsal pět přesných tref.

    Sestava Teplic ze zápasu s Libercem:
    Němeček – Zárybnický, Richter (C), Hasil, Berešík, Urma (65. Svoboda), Dressler (83. Kodad), Gebert (56. Šimeček), Novotný (69. Švejda), Vitek (63, Hruštinec), Šup.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Němeček – Zárybnický, Haljeta, Dressler, Berešík, Gebert, Král, Žitný, Šup, Hasil, Richter (C)
    Náhradníci: Nikiforov – Hruštinec, Vitek, Šimeček, Kodad, Švejda, Zeman

    AC Sparta Praha: Štorc – Pavlík, Sváta, Boula, Čmelík, D. Mareček, Špaček, Balvín, Juliš, Matoušek (C), Dao
    Náhradníci: Bačkovský – Novotný, Čajkovský, Traore, Palečko, Tašič

    Rozhodčí: Petřík – Melichar, Flimmel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Teplice měly rozehrávku zápasu jedním hráčem.
     
    1
    Hráč domácího celku si pomohl přihrávkou na středního beka, který nahrál Němečkovi. Následně Teplice přišly o balon na polovině Sparty.
     
    1
    Juliš kontroval po pravé straně a přihrával pod sebe. Jeden z jeho spoluhráčů chtěl zakončit do pravého horního rohu domácí branky, ale míč šel mimo tři tyče.
     
    2
    Špaček vhodil míč z pravé strany pod sebe na Pavlíka. Teplice poté presovaly rozehrávku Sparty. Ta se chtěla prosadit po levé straně. Hosté vhazují.
     
    2
    Pavlík z pozice pravého beka nahrál kolegovi z obrany, ale poté byla hostující přechodová fáze až příliš rychlá, takže Němeček bude vykopávat.
     
    3
    Němeček vykopl míč na pravou stranu, výkop domácího brankáře nebyl ideální, neměl délku. Teplice toho v útočné fázi moc nepředvedly, a tak sparťanský kontr začíná od Štorce.
     
    4
    Znovu domácí celek hodně aktivní, cose týče presinku, nakonec Špaček připravil o balon Šupa, a tak z pravé strany z vlastní poloviny vhazuje Pavlík.
     
    4
    Špaček si zpracoval míč na pravé straně, ale zatím se Sparta nedostala k ničemu podstatnému. Právě Špaček obstará autové vhazování.
     
    5
    Šup byl zdvojen. Poté Sparta dobře napadala rozehrávku Teplic. Na programu dne je další autové vhazování hostujícího celku a zase bude Špaček tím, kdo vhodí míč do hry.
     
    6
    Pavlík z pozice pravého beka nahrál až ke Štorcovi, ale posléze Sparta přišlao balon a z pravé strany z poloviny hřiště bude vhazovat domácí celek.
     
    6
    Král si seběhl pro míč, ale Teplicím nefungovala přechodová fáze. Soupeř se poté hnal do útoku po levé straně Julišem, ale zatím nedošlo k zakončení na domácí branku.
     
    7
    Jeden z hostujících hráčů roztáhl ze středu hru na pravou stranu na Pavlíka. Hostující bek centroval na penaltu pravou nohou, kde byl Dao. Cizinec v dresu Sparty zakončoval hlavou mimo tři tyče.
     
    7
    Znovu Dao zůstal volný na pravé straně a tentokráte střílel křížem přízemním pokusem vedle levé tyče, Němeček uvede míč do hry výkopem.
     
    8
    Po sérii hlavičkových soubojů se k míči dostal domácí celek, ale akce po levé straně postrádala pointu. Takže si na levé straně zahraje Berešík.
     
    9
    Sparta měla víc šancí na to aby dala úvodní branku zápasu. Zatím má hostující celek více pokusů na branku soupeře.
     
    9
    Juliš přihrál ze středu křížem na pravou stranu kde pokračoval v akci Pavlík, poté ze střední vzdálenosti vypálil mimo branku Teplic Matoušek.
     
    10
    Němeček dostal svým výkopem míč na polovinu Sparty, ale útok Teplic trval pár vteřin. Nyní bychom měli sledovat hostujícího Špačka na pravé straně.
     
    11
    Teplice právě vstřelily branku!
    Ačkoliv má Sparta zatím více ze hry, tak jdou Teplice do vedení. NERMIN HALJETA zůstal volný za obranou hostujícího celku a z levé strany zakončil pod břevno do levé poloviny branky Štorce!
    11. - - 1:0
     
    12
    Štorc si vychutnal soupeře stahovačkou, ale hostující celek poté zapsal ztrátu na polovině domácích na levé straně. Tím pádem Teplice vhazují.
     
    13
    Sparta nevystřelila na branku, navíc jeden z hostujících hráčů fauloval protihráče ve vápně Teplic, takže Němeček bude pokračovat ve hře výkopem.
     
    13
    Špaček dostal míč na pravou stranu, kde kooperoval Pavlík, ale Teplice poté vynikající poziční obranou přerušily útok soupeře, Sparta i tak vhazuje.
     
    14
    Jeden z domácích hráčů fauloval hráče Sparty ve středovém kruhu na polovině Teplic, a tak mají hostující fotbalisté k dispozici standardní situaci, kterou rozehrají nakrátko.
     
    14
    Zřejmě Juliš přetáhl centr z levé strany z šestnáctky domácích na zadní tyč, kde číhal Pavlík. Posléze Sparta nadále drží míč na polovině Teplic.
     
    15
    Zřejmě Pavlík byl tím, kdo pokazil hostující akci. Z kontru chtěly Teplice udeřit po pravé straně, ale po přihrávce pod sebe přišlo zakončení z osmnácti metrů nad branku Štorce.
     
    16
    Štorc měl velké problémy s presujícím fotbalistou Teplic, ale i tak hostující brankář situaci zvládl. Pavlík bude tím, kdo bude vhazovat z pravé strany.
     
    16
    Ani napadání Juliše nestačilo Spartě k zisku míče při rozehrávce Němečka, následně ale Teplice ztratily míč na polovině hřiště, navíc jeden z domácích hráčů fauloval soupeře na levé straně.
     
    17
    Jeden z hostujících hráčů centroval pravou nohou na zadní tyč, ale tam vyskočil pouze připravený Němeček.
     
    18
    Teplice reagovaly po pravé straně brejkem, ale Štorc ukázal celkem dobrý start na balon a skočil protihráči pod nohy.
     
    18
    Špaček přihrál po pravé straně Pavlíkovi. Následně Sparta kombinovala na polovině Teplic, ale Němeček předvedl výborné čtení sparťanské akce a nepustil nikoho k zakončení z šestnáctky domácího celku.
     
    19
    Jeden z domácích hráčů vyhrál hlavičkový souboj na pravé straně na polovině hřiště. Posléze má domácí celek rozehrávku volného přímého kopu z poloviny hřiště.
     
    20
    Štorc zkusil výkop na pravou stranu a míč přistál těsně za polovinou hrací plochy. Jenže hostující celek nepředvedl v útočné fázi vůbec nic, a tak vhazují Teplice.
     
    20
    Jeden z hostujících hráčů rozehrál volný přímý kop z levé strany. Poté se hra přesunula křížem na pravé křídlo, ale Pavlíkův centr nebyl pro obranu Teplic vůbec nebezpečný.
     
    22
    By to Čmelík, kdo zůstal ležet na hrací ploše a poté kulhal. Uvidíme, jestli bude pokračovat v zápase.
     
    23
    Boula se chopil rozehrávky hostujícího celku, ale Sparta se v útočné fázi neprsadila. Teplice navíc mají po faulu Balvína přímý kop z pravé strany.
     
    24
    Rychlou akcí po pravé straně vybojoval domácí celek rohový kop.
     
    24
    Jeden z domácích hráčů rozehrál rohový kop pravou nohou, Štorc nejprve vyrazil míč na přední tyč, poté zapsal zákrok proti další střele protihráče.
     
    25
    Šup to měl složité na polovině Teplic, ale domácí celek se dostal ke kontru po pravé straně, jenže centr šel pouze do boční sítě. A tak bude Štorc vykopávat od své branky.
     
    26
    Sparta rozehrála nakrátko a poté kombinovala hostující obrana na vlastní polovině. Teplice nepresovaly rozehrávku hostujícího celku.
     
    26
    Sparta měla velmi dobrou přechodovou fázi po levé straně, hostující celek bude kopat rohový kop.
     
    27
    Centr na přední tyč nedonutil Němečka k zákroku, teplický brankář bude vykopávat.
     
    27
    Němeček poslal míč na hranici středového kruhu na polovinu hostujícího celku, Teplice budou pokračovat autovým vhazováním z pravé strany.
     
    28
    Sparta držela míč na levé straně, poté došlo k přenesení hry na pravou stranu na Pavlíka, na pozici obránce se míče dotkl také Mareček.
     
    28
    Jeden z domácích fotbalistů podrazil protihráče a Sparta bude zahrávat velice zajímavou standardní situaci z levé strany z dvaceti metrů.
     
    29
    Jenže pokus exekutora standardní situace pouze skočil před Němečkem, ale jinak to byla špatně umístěná střela doprostřed domácí branky.
     
    29
    Špaček se nejprve nedostal k míči, následně Sparta pokračovala v tlaku, ale Juliš neobdržel křižnou přihrávku na pravé straně.
     
    30
    Teplice šly do přečíslení, Haljeta přihrál ze středu křížem na levou stranu, kde se Šup snažil o zakončení po pravé ruce Štorce pod břevno hostující branky, ale balon šel nad svatyni pražského celku.
    30.
     
    31
    Teplice vhazovaly z levé strany z vlastní poloviny, ale snad tři sekundy trval útok domácích.
     
    31
    Po autovém vhazování Špačka z pravé strany centroval Pavlík, ale Teplice si pohlídaly centr sparťanského beka.
     
    32
    Král z dvaceti metrů střílel ze středu pravou nohou vedle levé tyče. Jeden z hráčů Sparty tečoval míč na roh z levé strany.
     
    33
    Teplice právě vstřelily branku!
    Jeden z domácích hráčů rozehrál standardní situaci na zadní tyč, kde rybičkou dopravil míč do sítě KAREL HASIL. Štorc zůstal stát uprostřed branky pražského mužstva.
    33. - - 2:0
     
    33
    Dao rozehrál ze středového kruhu, následně si zahrál Mareček, ale Teplice vytáhly svůj presink.
     
    34
    Hasil fauloval Pavlíka na pravé straně. Sudí Petřík poté domácímu fotbalistovi důrazně domlouvá.
     
    35
    Sparta rozehrála standardní situaci z pravé strany nakrátko, centr Špačka pravou nohou byl poté zablokovaný. Nicméně, hostující celek nadále drží míč na polovině soupeře.
     
    35
    Teplice právě vstřelily branku!
    Jeden z domácích hráčů vyslal dobrou kolmicí do brejku spoluhráče na levé straně. Sparťanský obránce nestíhal a DOMINIK ŠUP zakončoval k levé tyči po zemi.
    35. - - 3:0
     
    36
    Opět Dao rozehrál ze středového kruhu a následně Sparta kombinuje na vlastní polovině i se Špačkem, kterého presuje Šup.
     
    37
    Berešík tvořil hru ve středu hřiště, ale jeden z domácích hráčů se poté dopustil útočného faulu na polovině hostujícího celku.
     
    37
    Sváta to měl celkem těžké v rozehrávce, Teplice poté ovšem neměly dobrou přechodovou fázi při brejku po pravé straně.
     
    38
    Král dobře napadal jednoho z hostujících hráčů, a tak budou Teplice vhazovat z pravé strany z poloviny protivníka.
     
    38
    Král zvolil přihrávku pod sebe na polovinu hřiště, kde byly na balonu Teplice, poté to jeden z hráčů Sparty přehnal s důrazem a zezadu fauloval protihráče.
     
    39
    Berešík se sice nedostal k centru z levé strany, ale zápas bude pokračovat rohovým kopem.
     
    39
    Štorc bez větších potíží vyskočil na penaltě a chytil balon. Následně se ale Sparta neprosadila nákopem na polovinu Teplic.
     
    40
    Štorc si zahrál nohama, poté Sparta sice tvořila hru na vlastní polovině, ale směrem dopředu toho moc nevymyslela. Dao se nedostal k centru.
     
    40
    Dao přiťukl míč spoluhráči. Následně byl zmiňovaný sparťanský hráč faulovaný, a tak se hostům naskýtá zajímavá standardní situace z dvacet metrů.
     
    41
    Tři hráči hostujícího celku byli u míče, ale vše skončilo zakončením Matouška k pravé tyči, kde míč chytil Němeček.
     
    42
    Berešík vhazoval z levé strany, Haljeta si přehodil míč na pravou stranu a přihrál křížem na opačnou stranu hřiště, v obraně ovšem velmi dobře zasáhl Boula.
     
    43
    Dao zvolil přihrávku křížem na Špačka, ale hostující centr nenadělal domácím žádné problémy.
     
    43
    Žitný podržel míč na levé straně, poté se do domácí kombince zapojil Berešík, ale Teplice ztratily míč zhruba dvacet metr od branky soupeře.
     
    44
    Dao šel sám na Němečka, brankář Teplic jej fauloval a Sparta má penaltu!
    44.
     
    44
    Němeček fauloval unikajícího hráče Sparty, kterým byl Dao. Hosté mají penaltu a domácí brankář dostává žlutou kartu.
     
    44
    Sparta právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ JULIŠ poslal míč z penalty pravou nohou k pravé tyči, Němeček sice vystihl směr střely, ale je sníženo na 1:3 z pohledu pražského celku.
    44. - - 3:1
     
    45
    Teplicím nevyšla akce po pravé straně, a tak Sparta kontrovala Daem na hrotu útoku, následovalo ovšem zakončení mimo tři tyče.
     
    45+1
    Němeček ještě vykopl míč pravou nohou na levou stranu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Teplice vedou nad Spartou 3:1 po prvním poločase. Přitom hosté vstoupili do utkání lépe, Sparta měla v úvodních patnácti minutách duelu třetího kola Juniorské ligy více ze hry, ale nebylo jí to nakonec vůbec nic platné. Zatím má pražský celek celkem chabou rozehrávku. Tam je velký problém a rudí tím nabízí svému protivníkovi hodně šancí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Sparta měla rozehrávku druhého poločasu.
     
    46
    Jenže neuběhlo ani deset vteřin a k míči se dostaly Teplice, ty ovšem nevyřešily ideálně akci po levés straně.
     
    46
    Dao nahrál křížem na levou stranu na Balvína, ale jeho centr odvrátili domácí beci z první mimo šestnáctku Teplic.
     
    47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta snižuje na 2:3. Hosté kontrovali po pravé straně a rychlý brejk zakončil LUKÁŠ JULIŠ k pravé tyči.
    47. - - 3:2
     
    48
    Matoušek se prezentoval aktivním presinkem, posléze se těžiště hry přesunulo na polovinu hřiště, kde tvořila hru Sparta, ale nakonec hosté přišli o míč.
     
    48
    Mareček našel na pravé straně Juliše, ale ten se neobtočil kolem protihráče. Poté z dvaadvaceti metrů střílel Král z levé strany vedle levé tyče.
     
    49
    Sparta vhazovala z pravé strany z poloviny Teplic a neměla špatnou první fázi útoku, poté se k míči dostal Matoušek. Nakonec z hostující akce rezultovalo zakončení vedle levé tyče.
     
    50
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Zárybnický, přichází Hruštinec.
     
    50
    Richter byl tím, dkdo vhodil míč do hry z pravé strany, ale jeden z hostujících hráčů poté na pár sekund přerušil útok Teplic. Domácí celek opět vhazuje.
     
    51
    Richter si nerozuměl se spoluhráčem na pravé straně, takže se Sparta dostala k míči a může kontrovat protiútokem. Už je hostující celek na polovině domácích juniorů.
     
    51
    Odražený míč si našel Mareček a snažil se o zakončení pravou nohou do pravého horního rohu domácí branky, avšak míč šel mimo domácí svatyni.
     
    52
    Teplice neuspěly po levé straně, a tak se do protiútoku po pravém křídle dral Juliš. Ten počkal na spoluhráče a přihrál pod sebe. Následně se vše podstatné odehrává na polovině Teplic.
     
    53
    Opět zakončoval Mareček z dvaceti metrů, avšak střela šla doprostřed branky, kde čekal Němeček.
     
    53
    Štorc si zahrál nohama a poté vykopl míč pravou nohou na pravou stranu, jeden z hostujících hráč byl ovšem v ofsajdu, a tak budou domácí fotbalisté u balonu.
     
    54
    Čmelík zasáhl v defenzivě hlavou. Posléze na pozici pravého beka neměl ideální první dotek s míčem Pavlík.
     
    54
    Čmelík stál na začátku akce Sparty, ta bude pokračovat autovým vhazováním z levé strany.
     
    55
    Dao byl aktivní při útoku Sparty společně s Julišem. Avšak jeden z hostujících hráčů zakončil mimo tři tyče z dvaceti metrů.
     
    55
    Po špatné rozehrávce Teplic vhazoval z levé strany Čmelík. Sparta poté držela míč na polovině hřiště Marečkem, ale zhruba pětatřicet metrů od branky Němečka přišel hostující celek o balon.
     
    56
    Sparta přenesla hru na pravou stranu, kde hostující celek kombinoval, nakonec Čmelík posunul balon na spoluhráče. Sparta bude vhazovat.
     
    57
    Mareček nejprve pokračoval v akci Sparty, ale jeden z teplických fotbalistů šel po ztrátě Sparty sám na Štorce , avšak zakončil pouze do pravé tyče!
    57.
     
    58
    Střela jednoho z hostujících hráčů z dvaceti metrů byla sražena na rohový kop z levé strany.
     
    58
    Centr jednoho z hostujících hráčů šel na přední tyč, poté neuspěl jeho spoluhráč nůžkama, ani další fotbalista hostů střelou z dvaceti metrů. Němeček bude vykopávat.
     
    59
    Pavlík se dostal k míči na pozici pravého beka, poté Štorc vykopl míč na polovinu domácích, ale jeden z hostujících hráčů zapsal útočný faul rudých.
     
    59
    Dressler zvolil přihrávku dozadu, kde tvořili hru domácí beci. Poté přišla celkem jednoduchá ztráta Teplic na polovině soupeře, a tak může přijít kontr Sparty.
     
    60
    Zřejmě malá domů v podání jednoho z beků Teplic a brankáře Němečka, takže nepřímý volný kop pro Spartu!
     
    61
    Střelu Matouška vyrazil jeden z teplických hráčů na brankové čáře. Sparta bude pokračovat rohem.
     
    62
    Pavlík si dobře kryl balon tělem, tak se k míči na levé straně dostal Juliš, avšak poté skončila akce Sparty neúspěchem.
     
    62
    Teplice měly k dispozici brejk po levé straně, ale nakonec jsme viděli celkem špatnou přechodovou fázi domácího celku.
     
    63
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Dao, přichází Novotný.
     
    64
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Haljeta, přichází Kodad.
     
    65
    Sparta tvořila hru na pravé straně, avšak k centru se hostující celek nedostal. Teplice budou vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Šup (FK Teplice).
     
    65
    Král přihrál Němečkovi, ale výkop brankáře domácího celku nepřinesl nic zásadného, navíc poté byl Sváta faulovaný na polovině hřiště, když jej jeden z protihráčů držel za dres.
     
    66
    Matoušek dirigoval hru hostujícího celku, Sparta držela míč na polovině Teplic, nakonec z levé strany centroval nepřesně Balvín.
     
    66
    Pavlík se autovým vhazováním rozhodl oslovit Štorce, následně ale hostující akce po pravé straně nepřinesl střelu na branku Němečka, ani centr jednoho z hostujících hráčů.
     
    67
    Teplice se dostaly na polovinu Sparty, kde se těžiště hry přesunulo na levou stranu. Nakonec vedle pravé tyče střílel jeden z domácích hráčů.
     
    68
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Balvín, přichází Traore.
     
    68
    Sváta byl na začátku hostující kombinac, ale Sparta přišla o balon pětatřicet metrů od branky Němečka. Teplice budou vhazovat z levé strany.
     
    69
    Traore obstaral první fázi útoku Sparty, nakonec ale po sérii hlavičkových soubojů nemusel Němeček zasahovat. Teplice mají k dispozici autové vhazování z levé strany.
     
    70
    Jeden z domácích záložníků si seběhl pro balon. Následně si ovšem s míčem na levé straně potykal Traore. I tak se Sparta v útočné fázi neprosadila.
     
    71
    Boula byl jakýmsi rozehrávačem hostujícího útoku, ale třicet metrů od branky Teplic jsme viděli ztrátu Sparty.
     
    71
    Sparta využila Štorce k rozehrávce nohama, poté si s míčem zahrál Špače, ale Teplice nebránily vůbec špatně při rozehrávce soupeře.
     
    72
    Novotný byl tím, kdo se bil na pravé straně, na přední tyči se nedostal k balonu Špaček.
     
    72
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Berešík, přichází Švejda.
     
    73
    Teplice využily levou stranu ke svému útoku, jeden z hostujících hráčů fauloval protihráče na polovině hrací plochy, a tak domácí celek kombinuje.
     
    73
    Hruštinec pokračoval v útoku Teplic, ale nakonec Štorc nepustil do sítě střelu z šestnácti metr z pravé strany.
     
    74
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice vedou 4:2. DOMINIK ŠUP si našel balon na levé straně a levou nohou přizemním pokusem poslal míč za Štorce.
    74. - - 4:2
     
    75
    Boula udělal chybu v rozehrávce, ale Teplice toho nevyužily ani k zakončení, Sparta dobře reagovala po ztrátě míče.
     
    75
    Traore šel do hlavičkového souboje na polovině Sparty, Teplice měly míč na pár sekund ve svím držení. Momentálně je ovšem hrací předmět na kopačkách Němečka.
     
    76
    Němeček trošku pošetřil čas, ale jeho výkop na polovinu hřiště nebyl přesný. Sparta poté pár vteřin držela míč.
     
    77
    Přes levou stranu vedl útok teplických fotbalistů. Nakonec se akce chopil střední záložník domácího celku. Štorc vyběhl z branky, jeden z jeho soupeřů byl u míče dříve, ale teplický hráč zakončoval vedle levé tyče.
     
    77
    Richter vhazoval z pravé strany z poloviny hřiště, poté byl Čmelík v obraně celkem nejistý. Nicméně, útok Teplic zakončil ofsajd.
     
    78
    Sparta držela míč Čmelíkem a poté Traorem. Nicméně, cizinec v dresu hostujícího celku nebyl faulovaný.
     
    79
    Sváta pokračoval v hostující kombinaci, ale ihned za polovinou hřiště přišla ztráta Sparty!
     
    79
    Teplice právě vstřelily branku!
    Následoval rychlý brejk Teplic, Gebert přihrál z pravé strany po zemi na zadní tyč, kde ve skluzu zakončoval osamocený KAREL HASIL.
    79. - - 5:2
     
    80
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Gebert, přichází Vitek.
     
    81
    Sváta udělal velkou chybu v rozehrávce po přihrávce Čmelíka, ale Štorc zmenšil úhel protihráči a zabránil tím pádem soupeři k překonání hostujícího gólmana.
     
    82
    Teplice hrály s míčem u nohou na pravé straně, Traore bránil útok protivníka. Ale nyní už hrají domácí hráči s velkou chutí a jistotou v kombinační hře.
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Špaček, přichází Čajkovský.
     
    83
    Čmelík byl tím, kdo vhazoval z levé strany. Poté hru tvořil hostující celek na polovině soupeře. Ale na zadní tyči se po křižném centru neprosadil Traore. Němeček bude vykopávat.
     
    83
    Němeček zvolil rozehrávku křížem po zemi přes levého beka, Šup poté zůstává ležet na hrací ploše a musí jej ošetřit lékař teplického celku.
     
    84
    Šup má nějaký problém s levou rukou a musí opustit hrací plochu.
     
    85
    Dominik Šup, nejlepší střelec Teplic v této sezoně, musí střídat pro problémy s levou rukou. Případná indispozice tohoto mladíka by byla velkou ztrátou pro domácí hráče. Šupa nahrazuje Jakub Zeman.
     
    86
    Teplice vhazovaly z levé strany z poloviny Sparty, ale domácí celek pouze kontroloval hru. Je téměř jisté, že opět žlutomodří zvítězí.
     
    87
    Traore fauloval Žitného na pravé straně, Teplice posléze rozehrály nakrátko z poloviny hřiště.
     
    87
    Žitný se dotkl míče na polovině Sparty, ale útok Teplic skončil po postavení jednoho z domácích hráčů mimo hru, respektive v ofsajdu.
     
    88
    Boula byl tím, kdo rozehrál akci Sparty, ale balon propadl až k Němečkovi, kterému celkem dlouho trvalo než poslal míč zpět do hry.
     
    88
    Teplice měly k dispozici autové vhazování z levé strany, ale poté jsme byli svědky ztráty domácího celku na polovině hřiště. Nicméně, to samé převedl Čmelík.
     
    89
    Novotný sice táhl útok Sparty, ale nepřihrál přesně křížem na pravou stranu. Následně ovšem hostující celek vybojoval balon.
     
    90
    Pavlík podrazil protihráče při útoku Teplic po levé straně, tohle byl zákrok na žlutou kartu.
     
    90
    Rychlý brejk nevyšel Teplicím podle představ domácího celku. Posléze si nohama zahrál Štorc.
     
    90
    Traore ještě presoval, ale Teplice podržely balon na vlastní polovině.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Sparta nevstoupila zle do obou poločasů. Ale dnes dělal hostující celek celkem hodně chyb v rozehrávce. Domácí mužstvo opět táhl Dominik Šup, ale autor dvou branek musel v závěru zápasu odstoupit pro problémy s rukou. Jednalo by se o citelnou ztrátu pro Teplice, pokud by Šup nemohl pokračovat v Juniorské lize, protože je to aktuálně nejlepší střelec domácích v této sezoně. Za hosty se dvakrát prosadil Juliš, jednou z pokutového kopu k pravé tyči, poté z brejku taktéž k pravé tyči. (12:50:46)

    Vít Muzikář

    Branky: 11. Haljeta, 33. Hasil, 35. Šup, 74. Šup, 79. Hasil – 44. Juliš (pen.), 47. Juliš

    Karty:   44. Němeček (TEP), 65. Šup (TEP)


    FK Teplice: Němeček – Zárybnický (50. Hruštinec), Haljeta (64. Kodad), Dressler, Berešík (72. Švejda), Gebert (80. Vitek), Král, Žitný, Šup (85. Zeman), Hasil, Richter (C)
    Náhradníci: Nikiforov – Hruštinec, Vitek, Šimeček, Kodad, Švejda, Zeman

    AC Sparta Praha: Štorc – Pavlík, Sváta, Boula, Čmelík, D. Mareček, Špaček (82. Čajkovský), Balvín (68. Traore), Juliš, Matoušek (C), Dao (63. Novotný)
    Náhradníci: Bačkovský – Novotný, Čajkovský, Traore, Palečko, Tašič

    Rozhodčí: Petřík – Melichar, Flimmel

    Diváci: 200
    bahis siteleri