Španělsko - Česko 7:1 (kon.)
konec
Španělsko - Česko

7:1

((3:0, 0:0, 1:1, 3:0))

Neděle 20.08.2017, 11:00ME v pozemním hokeji žen
     
    60
    Maria Lopezová trefuje v poslední příležitosti zápasu tyčku české svatyně!
    Berta BONASTREOVÁ - 7:1
     
    57
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    A hned přichází další gól Španělek! BERTA BONASTREOVÁ obrala o míček Kateřinu Lacinou a bekhendovou střelou pod břevno zvyšuje na 7:1. To je až kruté resumé pro českou reprezentaci.
    Cristina GUINEAOVÁ - 5:1
     
    53
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    Je tu pátý gól v síti Barbory Čechákové. CRISTINA GUINEAOVÁ získala na útočné polovině míček, ve střeleckém kruhu si ho vyměnila s Beatriz Perezovou a zblízka balónek uklidila za Čechákovou – 5:1.
     
    51
    Tohle je obrovská škoda! Klára Hanzlová sebrala soupeřkám míček a hnala se proti španělské brankářce Garciaové. Při zakončení ale promáchla a z velké šance tak nebylo nic.
     
    49
    Skvěle Barbora Čecháková! Španělky se dostaly do přečíslení 3 na 1. Bonastreová nahrála před branku Ybarrové, která se ještě snažila hledat Begoñu Garciaovou, ovšem tuto přihrávku stačila levou nohou zastavit česká gólmanka!
     
    45
    A Češky jsou při chuti! Za zády obrany Španělska se ocitla Barbora Haklová, která byla blízko snížení na 2:4, ale Melanie Garciaová míček se štěstím ztečovala těsně vedle své branky!
    Klára HANZLOVÁ - 4:1
     
    44
    Česko právě vstřelilo branku:
    Je tu první gól českých pozemkářek na šampionátu! Češky vystihly špatnou rozehrávku soupeřek a hned ve třech se řítily na brankářku Španělska. Nikol Babická míček předložila KLÁŘE HANZLOVÉ, jejíž první zakončení ještě Garciaová skvěle pokryla, ale s následnou dorážkou už nic dělat nemohla – 4:1.
    Begoña GARCIAOVÁ - 4:0
     
    41
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    Videorozhodčí přisoudila Španělkám trestný roh a Jihoevropanky z něj vytěžily čtvrtý gól! U tyčky doklepla míček do zcela prázdné branky BEGONA GARCIAOVÁ, která zaznamenala svou druhou trefu v utkání.
     
    40
    Španělky získaly míč vysunutým pressingem a Begoña Garciaová měla volnou cestu k české brance. Její střelu však skvěle vytěsnila mimo svou svatyni Barbora Čecháková!
     
    30
    Španělky to sehrály velmi dobře, ale úplně volná Marta Seguová českou bránu těsně minula!
     
    25
    Veronika Nováková zachraňovala před již odkrytou brankou, kdy míček zblokovala čelem! Chvíli pak lehce otřesena seděla na hrací ploše, ale už se oklepala a vypadá to, že bude v pořádku.
    Maria LOPEZOVÁ - 3:0
     
    13
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    Češky sice dobře vyběhly proti soupeřkám, ale následně jedna z nich odehrála míček jen k MARII LOPEZOVÉ a ta střelou ke vzdálenější tyči zvyšuje už na 3:0. Čecháková se natahovala, ovšem levou nohou na míček těsně nedosáhla.
    Begoña GARCIAOVÁ - 2:0
     
    10
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    A je to 2:0 pro Španělky! BEGONA GARCIAOVÁ obdržela přihrávku do brankového území a přízemní střelou k levé tyči překonala bezmocnou Čechákovou.
    Carola SALVATELLAOVÁ - 1:0
     
    5
    Španělsko právě vstřelilo vranku:
    Španělky se ujímají vedení! Maria Tostová krásně pronikla po levé straně a předložila míček na zadní tyč CAROLE SALVATELLAOVÉ, která to už měla do úplně prázdné branky.

    Martin Augustin

    Branky & sestavy:
    Branky: 6. Salvatellaová, 10. Begoña Garciaová, 13. Lopezová, 41. Begoña Garciaová, 54. Guineaová, 56. Petchameová, 57. Bonastreová - 44. Hanzlová

    Španělsko: Ruizová (31. Melanie Garciaová) - Lopezová, Rierová, Ponsová, Gineová - Ybarrová, Guineaová, Tostová, Maialen Garciaová, Perezová, Jimenezová - Petchameová, Salvatellaová, Bonastreová, Canoová, Begoña Garciaová, Seguová.

    Česko: Čecháková (Vančurová) - Jirsová, Reichlová, Dukátová, Kavanová - Mejzlíková, N. Nováková, Lehovcova, Vorlová, V. Nováková, Laciná - Kolářová, Poloprutská, Hanzlová, Capouchová, Haklová, Decsyová, Babická.
    bahis siteleri