K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Třebíč – Vsetín 0:1 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Šumperk 7:4 (kon.) | Havířov – Přerov 3:3 (nedohr.) | Znojmo – Motor ČB 4:1 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 2:5 (kon.) | Kadaň – Klatovy 9:2 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 1:7 (kon.)
Zlín – Jihlava 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice – Olomouc 1:2 (2:1 po s.n.) | Sokolov – K. Vary jun. 1:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 9:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 1:5 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:2 (1:0, 3:1, 5:1)
HC Tábor
Čtvrtek 24.08.2017, 18:00 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    A to je z Kotliny pro dnešek u vše. Dovolte mi, abych se s vámi rozloučil. Přeji vám hezký zbytek večera a u dalších onlajnů se těším na počtenou. (20:40:58)
     
    Třetí třetina přinesla zapisovatelům nejvíce práce. Postupně museli do zápisu zaznamenat 2 góly Lukáše Endála a po jedné brance Kryštofa Kulhánka, Luboše Voříška a Jakuba Šuhaje. Domácí se blížili posvátné desítce, v závěru ale hráli oslabení a namísto toho inkasovali z hole Josefa Urbance. Dále se skóre již neměnilo.

    Střely po konci utkání: 55:25
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Tábor se snažil přejít ještě do jedné rychlé akce, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.
     
    59:32
    Bruslaři se brání úspěšně. Zatím soupeře nepustili do žádné útočné akce a teď se dlouhým vyhozením osvobodili.
     
    58:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:02
    Tábor právě vstřelil branku!
    Nakonec i Jihočeši využívají početní výhodu, když se po rychlém založení útoku dostali do přečíslení, které vyřešil střelou z levého kruhu JOSEF URBANEC! Puk zapadl přesně k protější tyči! Asistence: Jan Březina, Radim Škrdleta.
     
    57:50
    Táboru se nedaří získat útočné pásmu, hostům začínají znovu od své brány.
     
    57:10
    Hosté vyhráli buly a dlouho se drželi v útočném pásmu, byli ale jenom za bránou u mantinelu, kde bojovali o puk. Ten nakonec získal Niklavs Balgalvis, jenž osvobodil svůj celek.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., hrubost).
     
    55:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kanonáda Havlíčkova Brodu pokračuje! Patrik Přidal naservíroval puk JAKUBU ŠUHAJOVI, který hostujícího brankáře možná překvapil, každopádně jeho rána o zemi prošla kolem betonu stojícího Klestila! Asistence: Patrik Přidal, Jan Milfait.
     
    55:08
    Nikdo z hostujících hráčů nedokázal odstavit od kotouče Tomáše Semráda, který puk zavezl až za táborskou svatyni.
     
    54:11
    Daniel Spratek obdržel pas přes brankoviště, proti jeho ráně z pravé strany se ovšem Tomáš Klestil stačil přesunout a kotouč vyrazil.
     
    53:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí střelci jsou při chuti. LUBOŠ VOŘÍŠEK na pravém křídle přebral přihrávku Jana Milfaita, dostal se za obránce a z kruhu vyslal přesně mířenou střelu zápěstím, která zapadla do protějšího horního rohu hostující svatyně! Asistence: Jan Milfait.
     
    52:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a vedou o šest branek! Miroslav Třetina si vybruslil po modré čáře na osu hřiště, odkud narýsoval nádhernou přihrávku na spodek pravého kruhu pro LUKÁŠE ENDÁLA, jenž se z první opřel do puku a přízemní střelou překonal hostujícího brankáře! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    51:56
    Jihočeši odolali nájezdu Bruslařů a vyhodili puk na opačnou stranu hřiště.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Fencl – 2 min., podražení).
     
    50:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Co se nepodařilo Luboši Voříškovi, to dokázal KRYŠTOF KULHÁNEK! Ten se prosmýkl mezi obránci až před brankoviště, odkud zakončil přesně nad Klestilovu lapačku! Bez asistence.
     
    50:27
    Luboš Voříšek předvedl nádhernou individuální akci přes celé hřiště, dostal se až do zakončení, k dokonalosti chyběl jenom gól.
     
    49:35
    Jiří Vašíček vypálil od modré čáry po vyhrané buly, puk ale mířil těsně vedle pravé tyče.
     
    49:20
    Josef Urbanec překonal modrou čáru a vystřelil přes Jiřího Vašíčka, puk ale mířil doprostřed brány na připraveného Čeňka Nováka.
     
    48:42
    Tomáš Fencl pospíchal do útoku po pravé straně, tam se o něj ovšem postarali Niklavs Balgalvis s Martinem Křížem.
     
    47:58
    Hra je přerušena, po tvrdém nárazu u mantinelu zůstal na ledě ležet Jan Milfait, zdá se, že bude však v pořádku.
     
    47:19
    Bruslaři si teď v útočném pásmu hrají jako kočka s myší. Do útočení se zapojili i obránci. Po Tomáši Semrádovi k bráně najížděl Jiří Vašíček, z úhlu Klestila ale nepřekonal.
     
    46:40
    hosté otočili hru a Marek Duben práskl do puku na levém kruhu, Čeněk Novák ovšem ukázal bystrý postřeh a puk schoval do náruče.
     
    46:24
    Filip Beneš nabral ohromnou rychlost, nacpal se z levé strany před brankoviště, jeho bekhendový pokus ale skončil na betonech Klestila.
     
    45:47
    Vstřelená branka domácí hráče povzbudila a hosté se musí bránit.
     
    44:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si vytvořili tlak. Miroslav Třetina vybojoval kotouč pro Tomáše Semráda, který nabídl šanci Patriku Přidalovi, ten ale z mezikruží trefil jen Klestilův beton. Domácí ovšem pokračovali v tlaku a před bránou se zjevil volný LUKÁŠ ENDÁL, která zblízka dorazil puk pod víko! Asistence: Miroslav Třetina, Tomáš Semrád.
     
    44:05
    Teď se všichni nastěhují před bránu Tábora, který se provinil zakázaným uvolněním.
     
    43:40
    Hra mírně ztratila na tempu. Teď se navíc do hry obou mužstev vkrádají nepřesnosti, hraje se převážně ve středním pásmu.
     
    42:35
    Jiří Vašíček nahodil puk přes skrumáž těl na bránu a dorážet mohl Lukáš Endál, hostující brankář si však počínal úspěšně.
     
    41:48
    Jihočeši na chvíli zavřeli Bruslaře v jejich pásmu. Rána Tomáše Fencla ale mířila příliš vysoko a následnou ránu Pavla Pospíchala zastavil domácí brankář.
     
    41:12
    David Vala chyboval na obranné modré a poslal hosty do šance, střelu Štěpána Kadiláka z okraje levého kruhu si však Čeněk Novák pohlídal.
     
    40:35
    Bruslaři se s hosty vystřídali v útoční, na první pokus se nikdo do zakončení ovšem nedostal. Až napodruhé to domácím vyšlo, Lukáš Endál uvolnil na levém křídle Patrika Přidala, jeho střelu ale Tomáš Klestil lapil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Domácí pokračovali ve druhé třetině v dobrém výkonu a vyjádřili ho i gólově. V polovině druhého dějství se v ponechané výhodě z dorážky trefil Luboš Voříšek, na kterého zanedlouho navázal David Kozlík. Vedení Bruslařů krásnou střelou ještě navýšil David Vala. Hostům se podařilo v závěru alespoň korigovat skóre, když se díky svému důrazu prosadil Michal Jelínek.

    Střely po druhé třetině: 37:19

    Třetí část hry začne přibližně v 19:33.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Akce pokračovala, Jan Milfait se šikovně uvolnil u pravého hrazení, následně bekhendem přihrál Jakubu Šuhajovi, ten se snažil ještě vylepšit pozici pro svého spoluhráče, to už se mu ale přesně přihrát nepodařilo.
     
    39:12
    Jan Milfait najel do útoku po levé straně a když viděl, že nemá komu nahrát, snažil se objet bránu sám a zakončit kolem tyče, tam ale místo nebylo.
     
    38:39
    Jan Reiterman střílel od modré čáry hned po vhazování, domácí gólman jeho pokus holí srazil do rohu.
     
    38:36
    Do rozehrávky Havlíčkova Brodu se vloudila nepřesnost a hra se tak po zakázaném uvolnění vrací před Čeňka Nováka.
     
    37:26
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec přeci jen prosazují. Jihočeši si vytvořili před brankovištěm tlak a drze se tlačili do brankoviště, kde se Čeněk Novák natahoval seč mohl, MICHAL JELÍNEK měl ovšem čas k několika dorážkám a nakonec puk přes brankářův beton propasíroval! Asistence: Tomáš Fencl.
     
    37:16
    Pavel Pospíchal se vytočil na pravém kruhu a měl prostor ke střele, trefil ale jenom připraveného Čeňka Nováka.
     
    36:45
    Jan Milfait dostal přihrávku mezi obránce, ti ho ale tlačili od brány. Domácí útočník se uvolnil chytrou brzdou, jeho následná střela skončila v náručí Tomáše Klestila.
     
    35:42
    Patrik Přidal se ke kotouči stejně dostal, přešel na levém křídle protihráče a zápěstím vypálil, jeho pokus o kousek minul vzdálenější tyč.
     
    35:33
    Tomáš Semrád uviděl rozjetého Patrika Přidala, přihrávku ale přečetla hostující obrana.
     
    33:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se rozstříleli a už vedou o čtyři branky! DAVID VALA dostal přihrávku od Kryštofa Kulhánka zpátky, domácí bek se bez přípravy opřel do kotouče na vrcholku mezikruží a nemilosrdně ho přišpendlil pod břevno! Asistence: Kryštof Kulhánek, Jan Milfait.
     
    33:26
    Luboš Voříškem si narazil puk s Janem Milfaitem, druhý jmenovaný puk ale nevrátil přesně.
     
    32:47
    Tlak Havlíčkova Brodu neopadá. Lukáš Endál střílel z mezikruží, jeho střela si cestu k bráně ale nenašla.
     
    31:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři svému soupeři odskakují na rozdíl tří branek! Tomáš Klestil znovu střelu Jana Milfaita vyrazil jenom před sebe, kam si nikým nehlídaný najel DAVID KOZLÍK, pro nějž už nebylo žádným problémem zakončit do odkryté klece! Asistence: Jan Milfait.
     
    30:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hráli v ponechané výhodě a dlouho obléhali hostující bránu, vytvořili si enormní tlak, který nakonec končí vstřeleným gólem! Střela Patrika Přidala byla sice zablokovaná, ale zmatků v obraně Tábora využil LUBOŠ VOŘÍŠEK, který pohodlně dorazil puk bekhendem nad pravý beton ležícího brankáře! Asistence: Patrik Přidal, Tomáš Semrád.
     
    29:58
    Bruslaři se udrželi v útoku a střelu Tomáše Semráda tečoval znovu Lukáš Endál, tentokrát už o něco přesněji, puk skončil na tyči!
     
    29:33
    Jiří Vašíček vypálil ihned po buly a puk byl ještě tečovaný Lukášem Endálem, mezi tři tyče se ale nevešel. Hosté následně vyhodili znovu jen na zakázané uvolnění.
     
    29:26
    Tábor chtěl přejít do další ofenzivní akce, jenže jej zradila rozehrávka a píská se jen zakázané uvolnění.
     
    28:48
    Michal Jeslínek je z hostujícího týmu zatím nejaktivnějším hráčem a teď se řítil sám na bránu, zblízka ale zamířil jen do betonů Čeňka Nováka!
     
    28:17
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    27:47
    Až teď se hosté dostali k puku a osvobodili se.
     
    27:32
    Bruslaři pokračují v tlaku, střelu Jiřího Vašíčka Klestil jenom vyrazil.
     
    26:58
    Lukáš Endál byl blízko gólu, když se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti, Tomáš Klestil ovšem bleskově vytrčil pravý beton a zabránil jistému gólu!
     
    26:17
    Bruslaři pokračovali v tlaku. Po střele Kryštofa Kulhánka byl v dobré pozici Jan Milfait, z pravé kruhu ale Klestila nepřelstil. Celá situace vyústila nedovoleným bráněním Jana Reitermana (TAB).
     
    25:49
    Tábor se v útočné třetině neudržel a musel se rychle vracet. Na pravé straně se totiž rozjel Lukáš Endál. Ten objel hostující bránu a bekhendem přihrával před brankoviště, puk ale zastavila hostující obrana.
     
    25:15
    Jakub Drda udržel na pravé straně puk a střelou zápěstím vyzkoušel pozornost Čeňka Nováka, který jeho pokus vyrazil levým betonem.
     
    24:38
    A Čeněk Novák musel být pozorný u své pravé tyče. Následné vhazování vyznělo znovu lépe pro hosty, Michal Jelínek nebezpečně tečoval před brankovištěm, puk ale zamířil těsně nad.
     
    23:47
    Jihočechům se podařilo získat puk z buly, vystřídat a trochu se uklidnit. Hra se přesunula před klec Havlíčkova Brodu.
     
    23:30
    Hosté se zpod tlaku dostali jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    23:24
    Ohromná šance Havlíčkova Brodu! Nejprve po střele Patrika Přidala dorážel Miroslav Třetina! Pak byl ve třech dobrých pozicích Lukáš Endál, ale ani jednou se mu nepodařilo zakončit tak, jak by si sám představoval.
     
    22:42
    Domácí nahodili puk do útočného pásma. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu a Tomáš Klestil raději přerušil hru.
     
    22:23
    Tábor vyhrál buly v útočném pásmu a snažil se dostat ke střele, k té je ale domácí obrana nepustila.
     
    21:53
    Jakub Šuhaj zavezl puk do útoku, tam ho ale proti přesile bránících hráč neudržel.
     
    21:02
    Kryštof Kulhánek měl na pravém střele čas, aby si připravil kotouč ke střele, Tomáš Klestil ale zasáhl proti jeho ráně přesně.
     
    20:44
    Lukáš Endál se drze dostal z pravé strany až před brankoviště, zakončit ale nedokázal.
     
    20:29
    Niklavs Balglavis je zpátky ve hře, domácí se ubránili.
     
    20:05
    Havlíčkův Brod získal puk z vhazování a Jiří Vašíček jej okamžitě poslal za hostující bránu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Bruslaři proti mladičké sestavě hostů mají navrch, krátce po polovině první periody z jednoho střídání zvonily dvě tyčky. Hned nato ovšem zvonila tyč i za Čeňkem Novákem. Domácí pokračovali v aktivní hře a nakonec se pp dorážce Miroslava Třetiny dočkali zaslouženého vedení.

    Střely po první třetině: 20:10

    Druhé dějství začne přibližně v 18:46. Tábor bude ještě 29 sekund pokračovat v početní výhodě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Jihočeši se vrátili před bránu Havlíčkova Brodu, tam je ale zbavil puku a Lukáš Endál, který tak domácí celek osvobodil.
     
    19:12
    Jan Milfait u pravého hrazení získal kotouč vyvezl jej až středního pásma. Následně se hosté dostali až za vlastní bránu.
     
    18:48
    Hosté byli na buly šikovnější a krátce po ní se dostali ke střele z levého kruhu, Čeněk Novák vykopl puk betonem.
     
    18:29
    Tábor pronikal dopředu po pravé straně, kde si při bránění počínal Niklavs Balgalvis (HBR) za hranicí pravidel a dostává menší trest za hrubost.
     
    18:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do hry se dostal první útok Bruslařů, který otevírá skóre! Hostující gólman neudržel střelu Lukáše Endála a v leže už nedokázal reagovat na dorážku MIROSLAVA TŘETINY, jenž střílel taktéž z obtížné pozice! Asistence: Lukáš Endál.
     
    17:55
    Kryštof Kulhánek neztratil puk na modré čáře a šikovně rozehrál doprava na Jakuba Šuhaje, jeho pokus byl ale zablokovaný a skončil v ochranné síti.
     
    17:13
    Tábor po vyhrané buly otočil hru a Michal Jelínek se dostal ke střele z pravého kruhu, s tou ovšem domácí brankář příliš starostí neměl a zachytil ji ve své výstroji.
     
    16:52
    Třetí útočná formace Havlíčkova Brodu držela hosty v kleštích a zblízka se tlačila do brankoviště, Tomáš Klestil ovšem zastavil puk betonem a už ho nepustil.
     
    16:19
    Filip Beneš se z levé strany natlačil za obránce a přihrával puk před bránu, tam s k němu Martin Kříž ale nedostal.
     
    15:46
    Jiří Vašíček rozehrával na Patrika Přidala, od něho se v souboji s hostujícím hráčem puk odrazil na střídačku Tábora.
     
    15:12
    Po neúspěšně snaze Bruslařů se na zteč vydali Jihočeši, Čeněk Novák ovšem znovu vytasil své betony a stav zůstává bezbrankový.
     
    14:12
    Hrálo se dlouho bez přerušení, až teď situaci uklidnil svým zákrokem lapačkou Čeněk Novák.
     
    13:42
    Ale pozor, tyč zvoní i za Čeňkem Novákem! Celá akce vyhlížela nenápadně, střele přes obránce ale moc nechybělo, aby skončila v síti!
     
    13:12
    Kotlina znovu zahučela, první formace se stále držela v útoku a po další střele z levé strany opět zvonila tyč!
     
    12:41
    Bruslaři Kohoutům pořádně zatápí. Bekhendový pokus Davida Valy hostující brankář vyrazil, následná střela Lukáše Endála skončila na tyči!
     
    11:37
    Radim Škrdleta jel sám na bránu, na zádech mu ovšem visel obránce a hostující útočník tak v tísni vyprášil jen Novákovy betony.
     
    11:08
    Jan Březina se prosmýkl mezi dvěma beky až do útočné třetiny, obránci ho ale při střele vyrušili a puk mířil mimo.
     
    10:45
    Bruslaři se na chvíli dostali ven z útočného pásma, už v něm jsou ale zase zpátky. Tomáš Klestil zasahoval u své levé tyče úspěšně.
     
    10:14
    Obdobně si vedl také Miroslav Třetina. Ten zavezl puk do pásma po levém křídle a na kruhu napřáhl, jenže mířil vedle.
     
    09:58
    Tomáš Semrád napřáhl na modré čáře, puk ale zaduněl jenom o mantinel.
     
    09:30
    Jakub Šuhaj získal puk za hostující bránou a chtěl přihrávat před opuštěnou klec hostů, puk ale Jana Milfaita nenašel a z šance tak nic nebylo.
     
    09:02
    Marcelu Dvořákovi při střele z pravého kruhu sjel puk z hole, před domácím brankovištěm z toho vznikly pořádné zmatky, které vyřešil až Čeněk Novák, když přikryl volný puk lapačkou.
     
    08:15
    David Blažek opustil trestnou lavici a hosté jsou kompletní.
     
    07:59
    Tábor vybojoval kotouč a poprvé v této početní nevýhodě se dlouhým vyhozením osvobozuje.
     
    07:31
    Miroslav Třetina dostal puk na bránu, po něm ještě dvakrát ze spodku pravého kruhu dorážel Lukáš Endál, Tomáš Klestil se ovšem natáhl na brankovišti a puk za svůj levý beton nepustil.
     
    07:10
    Havlíčkův Brod i nadále pokračoval v tlaku a novu se domácí dostali ke střele od modré čáry, pokus Davida Valy ale mezi tři tyče nezamířil.
     
    06:50
    Bruslaři vyhráli buly a udrželi se v pásmu. Na konci kombinace stál Jakub Šuhaj, jehož ránu od modré čáry Klestil vyrazil.
     
    06:15
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Blažek – 2 min., podražení).
     
    05:58
    Hosté se řítili dopředu za odraženým kotoučem, domácí gólman byl ale rychlejší a holí jej vypíchl.
     
    05:28
    Miroslav Třetina se ocitl s pukem na holi v levém kruhu, jeho střela tahem ale mířila příliš vysoko.
     
    05:09
    Filip Beneš táhl útok Havlíčkova Brodu po levé straně, jeho nahození na bránu vyrazil Klestil betony.
     
    04:36
    Jihočeši si počínali na buly úspěšně, Tomáš Fencl vykroužil oblouček na pravém kruhu a vystřelil zápěstím, Čeněk Novák puk ukryl ve výstroji.
     
    04:26
    Daniel Spratek hledal na pravém křídle rozjetého Filipa Beneše, jeho přihrávka o mantinel ale doputovala jenom na zakázané uvolnění.
     
    04:05
    Domácí tým se rychle vrátil do útoku, v pásmu Kohoutů toho ale moc nevymyslel.
     
    03:29
    Hosté byli pod tlakem, nakonec se jim ovšem podařilo kotouč vybojovat a vyhodit ho ven z pásma tak,a by se nejednalo o zakázané uvolnění.
     
    02:56
    Lukáš Endl z pravé strany nabízel puk ped brankoviště, kam si sjížděl Miroslav třetina, ten se ale ke kotouči nedostal.
     
    02:30
    Jakub Šuhaj zavezl puk dopředu po pravém křídle, jeho nahození z kruhu Klestil pokryl a raději nechal přerušit hru.
     
    01:41
    Tábor také poprvé nahlédl do útočného pásma, střelu Davida Košaře od modré čáry sebral do lapačky Čeněk Novák.
     
    00:51
    Lukáš Endál byl dvakrát na spodku levého kruhu, obě jeho střely ovšem Tomáš Klestil vytěsnil vyrážečkou.
     
    00:23
    Bruslaři vyhráli první buly a hned se nastěhovali do útočné třetiny, Tomáš Semrád od modré čáry ovšem minul hostující klec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Obě mužstva už jsou nastoupená, zápas může začít!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál – Šuhaj, Milfait, Voříšek – Kozlík, Spratek, Beneš

    Hockey Club Tábor: Klestil (D. Novák) – Duben, Pípal, Kosař, Reiterman, Dvořák "C", Bouška – Březina, Škrdleta, Urbanec – Blažek, Kadilák, Drda – Fencl, Pospíchal, Jelínek

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Michal Habásko, Petr Křivohlavý.
     
    Situace Hockey Clubu Tábor je opačná. Jihočeši zatím mají odehrané tři zápasy a pět jich ještě hrát budou. Tábor vstoupil do kolotoče přípravných zápasů vysokou výhrou nad Kolínem, který vyrazil na jih Čech s juniory. Následně si odvezl debakl z ledu Třebíče, kde se utkal s Moravskými Budějovicemi, a v zatím posledním střetnutí nestačil ani na Kobru Praha.

    Tábor v přípravě:

    22.08.2017 Kobra Praha – Tábor 6:4
    17.08.2017 Moravské Budějovice – Tábor 7:0
    15.08.2017 Tábor – Kolín 5:1
     
    BK Havlíčkův Brod se už dostal do druhé poloviny přípravných zápasů. Má jich za sebou pět a zbývají mu odehrát včetně tohoto utkání už jen tři. Trenéři Bruslařů na začátku týdne zúžili kádr a v týmu skončili čtyři útočníci. Na zkoušce neuspěli Daniel Homola, Vojtěch Veverka, David Voženílek a Jakub Hoskovec.

    Bruslaři v přípravě:

    22.08.2017 Hodonín – Havlíčkův Brod 5:2
    17.08.2017 Havlíčkův Brod – Nymburk 0:2
    15.08.2017 Havlíčkův Brod – Hodonín 7:5
    11.08.2017 Havlíčkův Brod – Písek 10:3
    09.08.2017 Havlíčkův Brod – Pavlodar 2:5
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z přípravného utkání, ve kterém BK Havlíčkův Brod v Kotlině přivítá Hockey Club Tábor. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Třetina (Endál), 31. Voříšek (Přidal, T. Semrád), 32. Kozlík (Milfait), 34. Vala (Kulhánek, Milfait), 45. Endál (Třetina, T. Semrád), 51. Kulhánek, 53. Endál (Třetina), 54. Voříšek (Milfait), 56. Šuhaj (Přidal, Milfait) – 38. Jelínek (Fencl), 59. Urbanec (Březina, Škrdleta)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál – Šuhaj, Milfait, Voříšek – Kozlík, Spratek, Beneš
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Duben, Pípal, Kosař, Reiterman, Dvořák "C", Bouška – Březina, Škrdleta, Urbanec – Blažek, Kadilák, Drda – Fencl, Pospíchal, Jelínek

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Michal Habásko, Petr Křivohlavý

    Diváci: 201
    bahis siteleri