K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Třebíč – Vsetín 0:1 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (kon.)
Poruba 2011 – Šumperk 7:4 (kon.) | Havířov – Přerov 3:3 (nedohr.) | Znojmo – Motor ČB 4:1 (kon.)
Benátky n/J – Litoměřice 2:5 (kon.) | Kadaň – Klatovy 9:2 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 1:7 (kon.)
Zlín – Jihlava 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice – Olomouc 1:2 (2:1 po s.n.) | Sokolov – K. Vary jun. 1:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 9:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 1:5 (kon.) | SHK Hodonín – Mor. Budějovice 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
SHK Drtiči Hodonín
3:4 (1:2, 0:0, 2:1 - 0:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Čtvrtek 24.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a s konstatováním, že po samostatných nájezdech zvítězili hosté z Moravských Budějovic se s vámi loučím. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a těším se na další online přenosy. Na počtenou! (20:11:17)
     
    Ve třetí třetině přidali branky za Moravské Budějovice Lukáš Havel a za Hodonín dvakrát skóroval Petr Jurča. Šedesát minut o vítězi nerozhodlo, a tak následovaly samostatné nájezdy, v nichž byl jediným úspěšným střelcem Filip Matějka.
     
    Statistiky utkání:

    Střely: 28:26.
    Zásahy golmanů: 23:25.
    Vyloučení: 4:4.
    Využití: 2:1.
    Vyloučení: 0:0.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Moravské Budějovice 2005.
    Autorem vítězné branky je MATĚJKA.
     
    3. série
    0:1
    Matula neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Havel neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Romančík neproměňuje.
     
    1. série
    0:1
    Matějka proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jurča neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Po základní hrací době se přejde rovnou k samostatným nájezdům, které určí vítěze utkání.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Filip Matějka zkusil střelu na vyrážečku, o pár centimetrů míjí levou tyč hodonínské brány!
     
    59:08
    MAtulova střela zápěstím z levé strany končí nad hostující bránou.
     
    58:25
    Charvát bez přípravy napřáhl ke střele, Brož jeho dělovku vykopává na zadní mantinel.
     
    57:11
    A další šance domácích! Jan Brož měl teď velké štěstí, že puk nedoputoval do prázdné klece, jelikož si brankář Žihadel vyjel proti střele až příliž daleko z brankoviště, hodonínský hráč si ale střelbu nakonec rozmyslel a místo toho volil přihrávku. Brože v brankovišti zastoupili jeho spoluhráči.
     
    56:15
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči pokračovali v přesilovkovém tlaku a po Miklíkově střele se dostal k dorážce PETR JURČA, který kompletuje svůj hattrick! Asistence: Martin Miklík, Pavel Mojžíš.
     
    55:56
    Mojžíšovu dalekonosnou střelu Brož vyrazil před sebe, Jurčův pokus od pravého mantinelu vykopl levým betonem do rohu kluziště.
     
    55:42
    Moravské Budějovice dobře brání a v první minutě oslabení svému soupeři vůbec nedovolily usadit se před jejich bránou.
     
    54:42
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Matějka – 2 min., hrubost).
     
    53:31
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Další akci už hosté proměňují! LUKÁŠ HAVEL si počkal na pravé straně na přihrávku a naznačil střelu, čímž si položil hodonínského brankáře. Poté už to byla jednoduchá práce pro hostujícího útočníka, aby přehodil puk přes bezmocného Štěpanovského. Moravské Budějovice tak využívají dvojnásobnou početní výhodu! Asistence: Roman Mikeš.
     
    53:07
    Hosté dobře sehráli svou akci a odražený puk od Lupačovy brusle se dostal až na brankovou čáru, odkud jej na poslední chvíli vyhodil jeden z domácích hráčů!
     
    52:36
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peslar – 2 min., napadení).
     
    52:08
    Ve vlastním oslabení se hnali Sajdl s Romančíkem na soupeřovu bránu! První jmenovaný přenechal kotouč Romančíkovi, ten svou střelu mířil tak, aby se odražený kotouč dostal zpět k Sajdlovi, ani jeden z hodonínksých útočníků ale akci nedokázal přetavit v branku!
     
    51:31
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kobylík – 2 min., podražení).
     
    50:49
    Petr Peš se tlačil před bránu, to mu ale hostující obrana nedovolila a hodoínský kapitán byl natlačen na bránu. Hra je přerušena, bude se vhazovat ve středím pásmu.
     
    50:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští dobře sehráli svou přesilovku a vyrovnávají stav utkání! Po sledi přihrávek se puk dostal za bránu k Danielu Vaňkovi, který našel mezi kruhy PETRA JURČU, jenž rychlou střelou překonal Jana Brože k opačné tyči. Asistence: Daniel Vaněk, Michal Romančík.
     
    49:34
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Mikeš – 2 min., držení protihráče).
     
    49:11
    Žabčík přišel o hokejku a toho soupeř využil. Pěknou kombinací se dostal ke střele Matějka, ten ale prováhal svou příležitost a jeho střelecký pokus byl zblokovaný jedním z hodonínských obránců.
     
    47:21
    Po Mikešově střele se k odraženému poku dostal havel. Ten zkusil překvapit hodonínského brankáře nenápadnou střelou, když stál zády otočený k bráně. Štěpanovský puk odrazil do rohu hřiště.
     
    45:57
    David Horký si prodloužil střídaní a ještě zůstal na ledě, z čehož vznikla pěkná akce Moravských Budějovic. Horký si sjel z rohu hřiště do brankoviště a pokusil se procpat puk mezi tyčí a brankářem, Štěpanovský se však nenechal nachytat.
     
    45:00
    Krutišovu střelu k bližší tyči vytěsnil Štěpanovský lapačkou. Domácí již hrají v plném počtu a npřenáší hru na druhou stranu kluziště.
     
    43:35
    Petr Jurča se dokonce ve vlastním oslabení dostal do úniku, jeho bekhendový blafák Jan Brož vychytal! Vzápětí se do podobné situace na druhé straně dostal David Horký, tomu ale v nejméně vhodný moment sklouzl kotouč z čepele!
     
    43:13
    Žihadlům se zatím nedaří usadit v pásmu. Hodonínští hokejisté sbírají puky a vyhazují je na druhou stranu hřiště.
     
    42:24
    Tomáš Hačecký se hnal na bránu a byl podražený Jakubem Peslarem (HOD), který už míří na trestnou lavici. Přesilovka pro hosty.
     
    41:18
    Po několika odrazech puku ve středním pásmu se dostal k touši Petr Krutiš a šetřil cenné vteřiny u hodonínské brány.
     
    40:50
    Drtiči obsadili útočné pásmo a hledají si střelecké pozice. Do jedné takové se dostal Martin Miklík, jeho střela zápěstím ale postrádala razanci a Brož ji s klidem vytěsnil do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po 2. třetině:

    Střely: 17:19
    Zásahy golmanů: 17:16
    Vyloučení: 1:2
     
    Prostřední perioda byla bezbranková, ač si oba týmy vypracovaly slibné šance ke skórování. Obě strany také dostaly možnost přesilové hry, ani jedné se ji však nepodařilo zužitkovat. Do třetí třetiny se tedy nastoupí za nezměněného skóre 2:1 pro hosty. Žihadlům se navíc přesene do třetí části trest, který v čase 39:32 obdržela jejich hráčská lavice za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Hostujícími týmu se nepovedlo správně vystřídat a Moravské Budějovice chvíli hrály v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Jiří Všetečka (MBU).
     
    38:29
    Peter Pucher dostal nabito do prostoru mezi kruhy, zkušený útočník ale nezamířil dobře a puk skončil na mantinelu za hodonínskou svatyní.
     
    37:56
    Hned tři zákroky po sobě si připsal hodonínský brankář, když čelil střele Romana Mikeše a jeho následným dvěma dorážkám. Ani jednou však nebyl hostující kapitán úspěšný.
     
    37:31
    Petr Krutiš si počkal, až odněkud z klubka těl vyjede kotouč, a poté okamžitě střílel na bránu. Štěpanovský vyráží do ochranné sítě.
     
    36:33
    Moravské Budějovice přišly o kotouč a Romn Černák musel čelit situaci jeden na jednoho. Petra Jurču dokázal ubránit a ihned poté Roman Mikeš nahodil puk na hoodnínskou bránu tak, aby Štěpanovský musel schovat puk před dotírajícími útočníky a vynutil si vhazování v hodonínském pásmu.
     
    35:48
    Pucherovu střelu od modré Štěpanovský vychytal, stejně jako následnou dorážku Romana Mikeše.
     
    35:07
    Moravské Budějovice si vyzkouší hru v početní výhodě. Na trestnou lavici usedá Ondřej Stehlík (HOD) na 2 minuty za sekání.
     
    33:45
    Pucher projel z obranného pásma před hodonínsskou bránu jako nůž máslem a vybídl ke střele Horkého, ten nastřeluje pouze Štěpanovského do hrudi.
     
    32:22
    Vít Černohous vyslal nebezpečnou střelu, kterou musel budějovický brankář vytěsnit ramenem. Dobrý zákrok Jana Brože.
     
    31:45
    Sedlákovu střelu schytal Daniel Kabelka do ruky, rozhodčí raději přerušuje hru. Vypadá to, že bek Žihadel bude v pořádku. Vhazovat se bude před Brožem.
     
    30:28
    Domácí pokračovali v tlaku na hostující bránu i po skončené přesilové hře. Kotouč se dostal do brankoviště a značnou chvíli se k němu nikdo neměl, až po něm skočil Jan Brož a přerušil hru.
     
    29:34
    Sajdl přes celou šírku útočného pásma nabil na střelu Matulovi, tomu ale střela vůbec nesedla a puk vůbec netrefil bránu.
     
    28:17
    Drtiči rozjeli přihrávkový kolotoč, až Michal Romančík nabil zpoza brány na střelu Jurčovi, který stál připravený mezi kruhy. Jan Brož si nebyl jistý, kde má puk, nakonec jej našel ve své výstroji.
     
    27:39
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou lavici míří Martin Sobotka (MBU) za vyhození puku mimo hřiště.
     
    27:02
    Až teď vinou nepřesné rozehrávky dostali Drtiči nabídku ke střele. Z vrcholu kruhu mířil Černohous do horních pater branky, Brož chytá.
     
    26:23
    Žihadla se prezentují velice aktivním hokejem a po většinu druhé třetiny zaměstnávají hodonínskou obranu, naopak hostující brankář Brož zatím moc práce neměl.
     
    25:29
    Michal Kliment dlouho hledal spoluhráče na přihrávku, všichni ale byli obsazení a moravskobudějovický bek tak posílá puk na zakázané uvolnění.
     
    24:42
    Tomáš Hačecký teď nadělal velké problémy hodonínské obraně. Hostující hráč si z pravého kruhu nabruslil před brankoviště a pokusil se kotouč zasunout ke vzdálenější tyči, Štěpnovský na poslední chvíli zasáhl.
     
    24:00
    Jan Brož si připisuje první zákrok druhé třetiny. Jakub Kužílek nahodil puk na bránu a hostující brankář schoval kotouč do rukavice. Vhazuje se po pravici golmana Žihadel,.
     
    23:22
    Jiří Všetečka se po pěkném sólu dostal do střelecké pozice. Štěpanovský střelu vyrazil, Moravské Budějovice však nadále pokračují v útočení a sevřely hodonínskou pětku v jejich pásmu.
     
    22:11
    Hosté také dobře hrají do obrany. Daniel Kabelka se postavil Matulovi, kterého zastavil před modrou čárou a nedovolil mu s pukem nabruslit do pásma Žihadel.
     
    20:47
    Budejovice nastoupily velice aktivně do druhé třetiny. Pucher poslal puk na dobře postaveného Havla, ten svou střelou z první přestřelil hodonínskou klec, poté ale dostal ještě jednu možnost ke střele a tentokrát mířil mezi tři tyče. Proti jeho projektilu si Štěpanovský povyjel a zneškodnil jeho pokus.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po 1. třetině:

    Střely: 10:9
    Zásahy golmanů: 7:9
    Vyloučení: 0:0
     
    Skóre zápasu otevřel přesnou střelou mezi Brožovy betony ve čtvrté minutě hodonínský Petr Jurča. Vedení domácím vydrželo pouze tři minuty. Z týmu Moravských Budějovic se prosadil Marek Lupač a vyrovnal na 1:1. V závěru třetiny se prezentoval pěknou individuální akcí Roman Mikeš, který otočil skóre ve prospěch svého týmu a po první třetině tak Moravské Budějovice vedou 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Matula uháněl nikým nestíhaný na brankáře, jeho zakončení mezi betony Jan Brož vystihl a nedovolil hodonínskému forvardovi vyrovnat!
     
    18:25
    Jurča získal puk ve středním pásmu, nabruslil s ním podél mantinelu do útočné třetiny a nahodil jej do skrumáže těl před brankou. Petr Jurča celou situaci ještě dobruslil a sám se pokusil o zakončení, Jan Brož byl však úspěšnější.
     
    17:17
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Opět o sobě dává vědět duo Roman Mikeš – Lukáš Havel. Po jejich kombinaci se krátce dostali k puku domácí, ROMAN MIKEŠ zásluhou důrazného napadání vybojoval kotouč zpět, objel útočné pásmo a překonal hodonínského golmana střelou nad lapačku! Bez asistence.
     
    16:46
    Hostující celek dlouho dobýval hodonínskou bránu, až se domácím podařilo dostat ke kotouči. Konkrétně Marek Haloda zavezl černý kus gumy až k oapčné bráně a vynutil si vhazování před Brožovou bránou.
     
    15:25
    Petr Krutiš zamotal hlavu hodonínské obraně a mezi třemi hráči se prokličkoval až na hranici kruhu, odkud přízemní střelou nastřelil levý beton hodonínského brankáře.
     
    13:33
    Obrovská šance Moravských Budějovic! Úplně zapomenutí za obranou zůstali Roman Mikeš s Lukášem Havlem. První jmenovaný našel přesnou přihrávkou u opačné tyče zcela volného Havla, ten ale střelou z první trefil pouze přesouvajícího se Štěpanovského.
     
    12:56
    Jiří Všetečka nabral ve středním pásmu rychlost, nahodil puk na brankáře a snažil se jej dobruslit. Adam Štěpanovský raději kotouč přikryl lapačkou, vhazuje se po jeho levici.
     
    12:19
    Také jeho protějšek se prezentoval pěkným zákrokem. Jan Brož vytáhl proti střele Romančíka pohotový zákrok lapačkou.
     
    12:00
    Marek Lupač po vhazování v útočné třetině získal puk a od mantinelu si sjel mezi kruhy, odkud prověřil pozornost Štěpanovského. Hodonínský brankář chytá.
     
    11:08
    Roman Mikeš aktivně napadal hodonínskou orzehrávku a donutil Drtiče vydržet značnou dobu ve vlastním pásmu, následně se mu podařilo získat kotouč a ten samý hráč se dostal do zakončení, kterému nechybělo málo, aby bylo gólové!
     
    09:32
    Hložánek přebral puk v obranném pásmu a sám nabruslil až před Brože, ten střelu hodonínského útočníka kryje.
     
    09:00
    Marek Lupač zkusil kličkou obejít Halodu, ten se ale vůbec nedíval po puku a místo toho odstavil svého soupeře, čímž zmařil akci soupeře.
     
    07:28
    Přečíslení 3 na 1 teď Drtičům nevyšlo. Vaněk se rozhodl nahrávat Romančíkovi, ten střelou z první přestřeluje!
     
    06:24
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté už z další akce vyrovnávají! MAREK LUPAČ dostal přesnou přihrávku za domácí obranu, od mantinelu si sjel na osu hřiště a bekhendem poslal puk do protipohybu hodonínského brankáře. Asistence: Filip Matějka.
     
    05:33
    Lukáš Havel se chopil odraženého puku za brankou a zkusil překvapit Štěpanovského rychlou otočkou. Hodonínský brankář nebyl na toto připravený, ke smůle hostů ale sjel Havlovi puk z čepele.
     
    03:45
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Moravské Budějovice kombinovaly v útočném pásmu, když nepřesnou přihrávkou přišly o kotouč a ke slovu se dostali domácí. Přesnou přízemní střelou se prezentoval PETR JURČA, který našel skulinku mezi Brožovými betony. Asistence: Michal Romančík.
     
    03:00
    Nejvýraznějším hráčem na ledě je zatím Peter Pucher, který iniciuje útočné výpady svého týmu a také dobře vypomáhá obráncům. Nyní se hraje převážně ve středním pásmu, ani jeden z týmů si dosud nevytvořil souvislý tlak.
     
    02:02
    Naopak se hra přerušuje na opačné straně hřiště, kde jeden z domácích hráčů zůstal po střetu ležet na ledě a po chvíli se za potlesku diváků odebírá na střídačku.
     
    01:45
    V úvodu zápasu je aktivnější hostující celek. Žihadla mají lepší pohyb a daří se jim přecházet přes modrou čáru, avšak Štěpanovského ještě hosté nezaměstnali.
     
    00:46
    Jako první se do útoku vydali hokejisté Moravských Budějovic. Peter Pucher se pokusil obejít Miklíka, ten zkušeného útočníka odstavil tělem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek druhého přípravného zápasu na ledě Hodonína je již na spadnutí. Oba celky zahájily své přípravné období vzájemným měřením sil na neutrální půdě v Třebíči. Tam se lépe dařilo Drtičům, kteří si domů na Slovácko odvezli výhru 6:1.

    Podaří se i Žihadlům vyhrát venkovní zápas a přemůžou Hodonín v odvetném utkání, nebo hodonínští hokejisté navážou na úterní výhru proti Havlíčkovu Brodu?
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Štěpanovský, Haloda O. – Miklík, Mojžíš, Sedlák, Žabčík, Haloda M., Peslar, Kobylík, Kužílek – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Venclík, Stehlík, Hložánek – Hlaváč, Charvát, Černohous

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC Moravské Budějovice 2005: Brož, Vacek – Kliment, Kabelka, Pelikán, Sobotka, Černák, Kovář – Mikeš, Pucher, Havel – Lupač, Krutiš, Matějka – Hačecký, Horký, Všetečka

    Trenér: Augustín Žák.
    Sestava Hodonína pro dnešní zápas

     
    SHK Hodonín

    Také hodonínští hokejisté vstupují do druhé poloviny přípravného období. Za sebou mají 4 zápasy, z nichž třikrát zvítězili. Jejich jediným přemožitelem je zatím Havlíčkův Brod, který přijel přede dvěma dny na hodonínskou půdu k odvetnému utkání. V tom už si hokejisté od řeky Moravy vedli lépe a vyhráli 5:2.

    Odehraná přípravná utkání:

    Moravské Budějovice 1:6 Hodonín
    Havlíčkův Brod 7:5 Hodonín
    Trnava 3:4 Hodonín
    Hodonín 5:2 Havlíčkův Brod
     
    HC Moravské Budějovice 2005

    Žihadla se dnešním zápasem přesunou do druhé poloviny přípravných utkání. Hokejisté Moravských Budějovic nastoupili zatím ke pěti zápasům, ve všech z nich padalo velké množství branek. Nejmenší počet gólů na zápas je 7, nejvícekrát se pak síť během šedesáti minut rozvlnila patnáctkrát. Moravské Budějovice zvítězili ve dvou utkáních, tři duely prohrály.

    Odehraná přípravná utkání:

    Moravské Budějovice 1:6 Hodonín
    Žďár nad Sázavou 9:4 Moravské Budějovice
    Moravské Budějovice 10:5 Osmos Bratislava
    Moravské Budějovice 7:0 Tábor
    Pelhřimov 6:4 Moravské Budějovice
     
    Tradiční soupeři se v přípravě setkávají často. Letošní ročník zahájily oba kluby vzájemným měřením sil, a to vyznělo lépe pro hostující Drtiče. Ti sice krátce po začátku zápasu prohrávali, svému soupeři už ale nedovolili vstřelit více branek a naopak sami skórovali šestkrát. Nyní mají Moravské Budějovice šanci vrátit Hodonínu porážku na jeho vlastním ledě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 4. Jurča (Romančík), 51. Jurča (Vaněk, Romančík), 57. Jurča (Miklík, Mojžíš) – 7. Lupač (Matějka), 18. Mikeš, 54. Havel (Mikeš), rozh. náj. Matějka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jurča (HOD)
    0:1   Matějka (MBU)
    2. série:
    0:1   Romančík (HOD)
    0:1   Havel (MBU)
    3. série:
    0:1   Matula (HOD)


    SHK Drtiči Hodonín: Štěpanovský (Haloda O.) – Miklík, Mojžíš, Sedlák, Žabčík, Haloda M., Peslar, Kobylík, Kužílek – Jurča, Vaněk, Romančík – Matula, Peš, Sajdl – Venclík, Stehlík, Hložánek – Hlaváč, Charvát, Černohous

    Trenér: Stanislav Beťko

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Brož (Vacek) – Kliment, Kabelka, Pelikán, Sobotka, Černák, Kovář – Mikeš, Pucher, Havel – Lupač, Krutiš, Matějka – Hačecký, Horký, Všetečka

    Trenér: Augustín Žák
    bahis siteleri