Jihlava – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Slavia – Norsko 15:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
15:2 (4:1, 6:1, 5:0)
Norsko
Čtvrtek 24.08.2017, 12:45Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    56:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia dává patnáctou branku a pro Nory je hodně nešťastná. Hradil dostal přihrávku na levém kruhu a nahrával mezi kruhy jednomu ze spoluhráčů, ale norský obránce si puk srazil do vlastní sítě. Asistence: Jan Štibingr.
     
    49:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Povedlo se mu to až teď, když se zmocnil puku ihned po buly, dostal se mezi kruhy úplně osamocený a zamířil přesně nad lapačku norského gólmana! JAROSLAV BROŽ si tak připsal čtvrtou branku v utkání. Bez asistence.
     
    47:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skvělá práce, kterou teď předvedl JAROSLAV BROŽ! Na útočné modré převzal průnikovou přihrávku, puk si dobře zpracoval do jízdy a tváří v tvář Larssonovi vymetl levý dolní růžek jeho branky. Asistence: Tomáš Searle.
     
    46:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na brankovišti Norska se strhla mela, v níž si nejrychleji našel kotouč DAMIEN HRADIL a doklepl jej do odkryté klece. Asistence: David Kižlin a Matyáš Hasil.
     
    40:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krátce po přestávce se červenobílí znovu prosazují! Brož s Kižlinem se dostali do přečíslení, které po narážečce nakonec zakončil střelou k levé tyči DAVID KIŽLIN. Asistence: Jaroslav Brož a Damien Hradil.
     
    38:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu desátý gól Slavie! Puk za Larssonova záda dostal JAN ŠTIBINGR! Bez asistence.
     
    34:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další skvělá souhra domácích znamená další branku! Puk se dostal v pohybu po ose Brož-Štibingr zprava až před branku hostů, kde si se zakončením poradil DAVID KIŽLIN. Asistence: Jan Štibingr a Jaroslav Brož.
     
    31:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla exkluzivní práce domácích hokejistů, kteří dvěma rychlými pasy rozebrali obranu hostů. Štibingr poslal puk od modré na pravý kruh k Všetečkovi, který věděl o svém spoluhráči u levé tyčky, kam přihrál, a JAROSLAV BROŽ už jen z první poslal kotouč do odkryté sítě. Asistence: Robin Všetečka a Jan Štibingr.
     
    28:05
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové snižují po skvěle sehraném protiútoku! Ellingsen s Bordewichem ujeli do přečíslení a po narážečce, kterou předvedli, nakonec zasouval puk do prázdné klece KORNELIUS BORDEWICH. Asistence: Adrian Ellingsen.
     
    26:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Larsson znovu loví kotouč ze své sítě. Tentokrát napřáhl ze středu útočného pásma Zderadička a jeho ránu tečoval mezi betony norského gólmana ROBIN VŠETEČKA. Asistence: Jakub Zderadička.
     
    25:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se znovu střelecky prosazují! ADAM KLAPKA si našel kotouč na mezikruží ve změti těl a zkušeně zakončil přesně do levého dolního rohu Larssonovy klece. Asistence: Robin Všetečka.
     
    23:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brož vypálil ihned po buly od modré čáry. Jeho ránu sice Larsson vyrazil, ale jen před sebe, kde stál osamocený DAMIEN HRADIL, který bez problémů zakončil do odkryté klece. Asistence: Jaroslav Brož.
     
    19:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu další branka domácích! Petrák našel před brankou volného ROBINA VŠETEČKU, jenž neměl problém dostat puk za brankovou čáru. Asistence: Martin Petrák.
     
    12:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brož nabil mezi kruhy DAMIENU HRADILOVI, jenž z první prostřelil norského brankáře a domácí vedou o dvě branky. Asistence: Jaroslav Brož a Jan Štibingr.
     
    07:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se opět ujímají vedení! Denstada tentokrát překonal ranou z brankoviště JAKUB JANČA. Asistence: Štěpán Turek.
     
    05:46
    Norsko právě vstřelilo branku!
    SVERRE RONNINGEN propálil od modré Pánka a je vyrovnáno. Asistence: Magnus Henriksen.
     
    04:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAROSLAV BROŽ si našel dobrou střeleckou pozici na pravém kruhu a propálil hostujícího gólmana. Asistence: Filip Macek.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 5. Brož (Macek), 8. Janča (Turek), 13. Hradil (Brož, Štibingr), 20. Všetečka (Petrák), 24. Hradil (Brož), 26. Klapka (Všetečka), 27. Všetečka (Zderadička), 32. Brož (Všetečka, Štibingr), 35. Kižlin (Štibingr, Brož), 39. Štibingr, 41. Kižlin (Brož, Hradil), 47. Hradil (Kižlin, Hasil), 48. Brož (Searle), 50. Brož, 56. Hradil (Štibingr) – 6. Ronningen (Henriksen), 29. Bordewich (Ellingsen)


    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Holý, Štibingr, Macek, Antoš, Searle, Zderadička, Hradil, Kižlin, Brož, Všetečka, Petrák, Klapka, Křenek, Janča, Turek, Havrda, Vlček, Hasil, Fiala
    Norsko: Denstad (21. Larsson) – Johansen, Haglund, Bokshaug, Engesveen, Henriksen, Hansen, Ellingsen, Palmgren, Aspeslaen, Malman, Granlund, Høva, Bekkelund, Ronningen, Bordewich, Clemens, Hølmo
    bahis siteleri