Magnitogorsk – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 3:1 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 5:1 (kon.)
Minsk – Viťaz 0:1 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:6 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 2:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Pátek 25.08.2017, 18:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:14 Dmitrij LUGIN - 5:1
     
    45:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hráči Slovanu opět propadli v obraně a na Mazance se řítil DMITRIJ LUGIN, jenž z prostoru mezi kruhy vyslal rychlou střelu, kterou umístil přesně k levé tyči hostující branky – 5:1. S hosty už to nevypadá vůbec dobře. Asistence: Daniil Apalkov.
    33:34 Jegor KORŠKOV - 4:1
     
    33:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    JEGOR KORŠKOV se ale o malou chvilku později už prosadil a zvyšuje vedení Lokomotivu na tříbrankový rozdíl. Od modré čáry střílel Koledov a prvně jmenovaný pak těsně před Mazancem tečoval jeho střelu, ta změnila směr a skončila za zády Marka Mazance – 4:1. Asistence: Pavel Koledov a Alexandr Polunin.
    16:12 Petri KONTIOLA - 3:1
     
    16:12
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A hned po vhazování jdou domácí do dvoubrankového trháku. PETRI KONTIOLA si sjel do prostoru mezi kruhy a odtud propálil Marka Mazance. Hosté tak znovu propadli v obranném pásmu a domácí to potrestali – 3:1. Asistence: Jakub Nakládal a Staffan Kronwall.
    16:02 Vladislav KARTAJEV - 2:1
     
    16:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí jdou znovu do vedení. VLADISLAV KARTAJEV byl pozorný před brankou Slovanu a po odrazu domácí střely od tyčky Mazancovy branky dorazil puk do odkryté části – 2:1. Asistence: Arťom Iljenko a Denis Mosaljov.
    05:28 Pavol SKALICKÝ - 1:1
     
    05:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Tommi Taimi našel svou přihrávkou přes celé hřiště najíždějícího PAVOLA SKALICKÉHO, který těsně před Alexandrem Sudnicinem provedl parádní blafák a poté už pro něho nebyl problém zasunout kotouč za jeho záda – 1:1. Asistence: Jan Buchtele a Tommi Taimi.
    02:36 Petri KONTIOLA - 1:0
     
    02:36
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí hráči svou početní výhodu hned využívají. Talbot našel v levém kruhu úplně volného PETRIHO KONTIOLU, který pak svou střelou prostřelil Mazance a posílá svůj tým do vedení – 1:0. Asistence: Maxime Talbot a Staffan Kronwall.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Kontiola (Talbot, Kronwall), 17. Kartajev (Iljenko, Mosaljov), 17. Kontiola (Nakládal, Kronwall), 34. Korškov (Koledov, Polunin), 46. Lugin (Apalkov) – 6. Skalický (Buchtele, Taimi)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall (C), Čerepanov, Rafikov, D. Osipov, Ljubuškin, Afanasjev, Koledov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Averin (A), Apalkov, Lugin – Mosaljov, Kartajev, Iljenko.
    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Štěpánek) – Ebert, Barker, Taimi, Švarný (A), T. Voráček, Bačík, Černý, Hedera – Řepík, Viedenský, Kašpar (A) – Buchtele, Co. Genoway, Smoleňák (C) – Skalický, J. Mikúš, Hrnka – Hecl, Sádecký, M. Sloboda.

    Rozhodčí: Gamalej, Gofman – Novikov, Stroganov

    Diváci: 8 000
    bahis siteleri