Německo – Slovensko 1:3 (kon.) | Česko – USA 3:5 (kon.)
konec
Německo
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Slovensko
Neděle 27.08.2017, 13:00 • RT TORAX ARENA • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    59:35 ILENČÍK - 1:3
     
    59:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    MATEJ ILENČÍK už ale byl do prázdné brány přesnější a to i přesto, že střílel z vlastní třetiny.
     
    59:15
    Mrázik zachytil ve středním pásmu nahozený kotouč a středem hřiště jej namířil na německou branku. Puk jen těsně minul pravou tyč, z pohledu hráče levou.
     
    59:05
    Německo bez brankáře!
     
    56:33
    Antala si utěsnil prostor kolem levé tyče, aby mu kotouč neprošel za záda po střele Kindera. Bude se vhazovat po gólmanově levici.
    43:43 ALBERG - 1:2
     
    43:43
    Německo právě vstřelilo branku!
    Když už bylo Slovensko v plném počtu, dokázal MANUEL ALBER sjet na střed brankoviště. Tím si Antalu položil a pak už jen stačilo kotouč zvednout a namířit pod horní tyč. Asistence: Simon Gnyp.
     
    41:31
    Vyloučení v týmu Slovensko (Melcher – 2 min., hákování). Zatáhl za záchrannou brzdu, když se na bránu řítil Komov.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu Slovensko (hráská lavice – 2 min.). Slovensko tlačilo v útočném pásmu, když s enajednou na střídačku vydal úprkem jeden z hráčů. To neuniklo sudím a zjistili, to co právě onen hráč. Opět hráli v šesti!
    29:51 LOBODOWSKI - 0:2
     
    29:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ďuriš u střídaček zachytil kotouč a ujížděl po pravém křídle na bránu. V tu chvíli měl před sebou jen jednoho obránce a za ním najíždějícího PETERA LOBODOWSKEHO. Nahrávka přes obránce prošla a gólman se již nestačil přesunout ke své pravé tyči, kde Lobodowski pálil. Asistence: Dalibor Ďuriš.
     
    26:05
    Vyloučení v týmu Slovensko (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Novák.
     
    21:38
    Vyloučení v týmu Slovensko (Mudrák – 2 min., krosček).
     
    17:38
    Vyloučení v týmu Slovensko (Jendek – 2 min., hrubost). Další útočný výpad Německa. Před brankou nedovoleně vypomohl útočník Jendek.
     
    Sám faulovaný hráč si Antalu rozpohyboval, ale forhendovou kličku nedotáhl do zdárného konce. Antala se na brankové čáře natáhl ukázkově. Kdyby německý centr kotouč zvedl nad betony, mohl slavit vyrovnání.
     
    13:25
    Obránce Ganz zatáhl za záchrannou brzdu, když se do brankoviště doslova cpal Avgerinos. Sudí Kika nařizuje trestné střílení.
     
    11:17
    Tři šance spálili hosté! Pokaždé scházel pomyslný krok k zasunutí nebo tečování kotouče do odkryté poloviny brány. Možná nejblíže byl Lavička,
     
    06:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ve středním pásmu dostal kotouč pod kontrolu Michal Mrázik a viděl najíždějícího DOMINIKA SOJKU, který se zbavil obránce parádní stahovačkou a po ledě zakončil. Asistence: Michal Mrázik.
     
    04:05
    Němci musí zakládat útok od své branky. Úmysl Längera nahrát křížem vystihl Škultéty a ten pohotově nahrál na střed hřiště Jellúšovi. Gólman si střelu pohlídal.
     
    03:52
    Vyloučení v týmu Slovensko (Lobodowski – 2 min., vražení na hrazení).
    Celkem hloupý faul v útočné třetině, kdy si u mantinelu v osobním souboji Lobodowski nepočínal férově.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 44. Alberg (Gnyp) – 6. Sojka (Mrázik), 30. Lobodowski (Ďuriš), 60. Ilenčík


    Německo: Brunnert (Kolarz) – Gnyp, Flade, Zimmermann, Jäger, Länger, Zitzer, Bauer – Kinder, Lindner, Komov – Dosch, Henriquez-Morales, Rausendorf – Maul, Slezak, Alberg – Strom, Avgerinos, Chyzowski
    Slovensko: Antala (Hlavaj) – Turan, Ilenčík, Ganz, Gajdoš, Golian, Mudrák, Lavička, Beňo – Mrázik, Sojka, Melcher – Ďuriš, Haščák, Lobodowski – Novák, Eliaš, Jandek – Škultéty, Jellúš, Turanský

    Rozhodčí: Kika – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri