Tchaj-wan – Česko 1:10 (kon.) | Česko – USA 6:4 (kon.)
konec
Tchaj-wan
1:10 (1:4, 0:6)
Česko
Úterý 29.08.2017, 09:45 • Nanjing arena, rink 2 • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Skupina A
Partner:
     
    36:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po obléhání branky Tchaj-wanu si vybruslil s kotoučem JAN MIKULEC, který tvrdým projektilem do šibenice nedal brankáři soupeře šanci zakročit.
     
    34:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Protiútoky nadále hrají prim. Akci tří českých hráčů proti dvěma obráncům Tchaj-wanu zakončil po přenechání kotouče od Kvapila přesnou střelou VIKTOR MARTÍNEK. Asistence: Jan Kvapil.
     
    32:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    A během pár vteřin Chih-Jung Chen znovu inkasuje. Tvrdou střela téměř z poloviny brankář Tchaj-wanu dobře neviděl a po teči ROBINA NETUŠILA mu propadla přes lapačku až za brankovou čáru.
     
    31:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    A znovu se podařilo českému týmu prorazit z protiútoku. MARTIN GALETKA dostal přihrávku zpoza branky od Novotného a je to 7:1!
     
    26:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě než naskočil Martínek do hry, tak se JAN MIKULEC dostal do prostoru před C.J. Chena, odkud mířil nekompromisně do šibenice!
     
    21:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využívání protiútoků nese českému týmu ovoce. Kvapilovu střelu Chih-Jung Chen jen vyrazil k PETRU DĚTSKÉMU, který zvyšuje na 5:1. Asistence: Jan Kvapil.
     
    16:22
    Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Soupeř ale rychle dokázal snížit zpět na rozdíl tří branek. TZU-MING HUNG dostal přihrávku před poloodkrytou klec a zakončil do horní části, kam tentokrát Hauser nedosáhl. Asistence: Chen-Yao Liu.
     
    16:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zdráhal si s Galetkou vyměnil pozici a střelou z pravé strany TOMÁŠ ZDRÁHAL našel prostor v postoji Huanga, aby zvýšil na 4:0. Asistence: Martin Galetka.
     
    13:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu dokonale vyšla útočná akce a ROBIN NETUŠIL zvyšuje na 3:0! Kvapil hledal Netušila před brankou, kam se Huang nestihl včas přesunout. Asistence: Jan Kvapil.
     
    07:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ač je aktivnější Tchaj-wan, branky dávají Češi! ROBIN NETUŠIL z levého kruhu nevymýšlel a kotouč šikovně poslal přímo na branku, což Huangovi prošlo nad ramenem. Asistence: Viktor Martínek.
     
    02:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přesilová hra je využita! VIKTOR MARTÍNEK si vybruslil až před Huanga, kterému naznačil krátkou kličku a zasunul kotouč pod beton. Asistence: Robin Netušil

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 17. Hung (Liu) – 3. Martínek (Netušil), 8. Netušil (Martínek), 14. Netušil (Kvapil), 17. Zdráhal (Galetka), 22. Dětský (Kvapil), 27. Mikulec, 32. Galetka (Novotný), 33. Netušil, 35. Martínek (Kvapil), 37. Mikulec


    Tchaj-wan: Huang (17. – 37. C.J. Chen) – Wang, W.H. Lin, Wei, C.H. Lin, P.W. Chen, Liu, Hung, Feng, Fu, Chang, Chiu, Sun, Chan, Wang.
    Česko: Hauser (21. Král) – Netušil, Martínek, Dětský, Kvapil – Marek, Mikulec, Budil, Petrus – Jarý, Galetka, Zdráhal, Novotný.
    bahis siteleri